2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Benim ilk oğlum geç yürümüştü, ikinci daha erken ama peşinden gitmesi daha zor oluyor hele hamileyken. İnşallah yürür annesi kardeşini de koşarak kucaklar.

Üzüldüm ben de şimdi. Çok çok geçmiş olsun inşallah daha iyisinizdir. Birkaç arkadaşın daha sağlık ve ailesel sorunu vardı. Çoklu alıntı yapmıştım ama sayfaları okuyayım derken ya bebek durmuyor ya bi iş çıkıyor öyle kalıyor. Hem siz hem de o arkadaşlar hepimiz inşallah huzurla alalım evlatlarımızı.

Hayran kaldım size maşallah bir çocuğa sahip çıkmışsınız sevgi şevkat göstermişsiniz. Ne kadar eşinizin Kardeşi olsa da kolay olmuyor öyle herkesin kucak açması. Keşke büyükler daha anlayışlı olsa siz bu durumdayken anlayışlı olsalar. Umarım kolay bir gebelik geçirir sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.

Amin canım inşallah hepimiz hasretle bekledigimiz o güne hayırlısıyla kavuşalim

Resimde görüldüğü gibi mi peki canım

Aynen oyle canim. Benim boyum 1.64 tam diz hizama geliyo uzunlugu hatta biraz daha asagi. Kilifi cikarilip yikanabiliyo. Yan yatanlar icin bire bir. Ben o olmayinca bi basimin altina bide bacak arama yastik koyuyorum. Pelviklerde baski oluyo cunku denge olsun diye. Rahatlarsin biraz kullaninca

Yaa
Arkadaşlar benim arkadaşım tum gebeliği boyunca 1 defa kipirdadigini hissetti ama maşallah sapasaglam 2.sinifa gidecek bu sene. Dertlenmeyin ne olur.
Aa gerçekten mi, insan düşünmeden edemiyor . Sağlıklı olsunda varsın hissetmeyelim. sağol canım

hareketleri hissetmeye başladığında da acaba neden hala hareket etmedi bişey mi oldu diye benim gibi endişe ediyorsun gebelikte endişeler hiç bitmiyor sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Çok çok haklısın, annelik düştü yüreğimize artık böyle gidecek demek ki bu telaşlar.. Allah sağlık versin, sağlıkla kavuşup büyütelim inşallah canım

Kızlar benim ayaklarım şişti. Bu birkaç gün içinde oldu, bir şey yapmam gerekiyor mu, ödem falan mı? Yoksa böyle gider mi acaba?

Kızlar benim ayaklarım şişti. Bu birkaç gün içinde oldu, bir şey yapmam gerekiyor mu, ödem falan mı? Yoksa böyle gider mi acaba?
Ödem de neden olduğu önemli, fazla tuz tükettiğin için olabilir, ayakta çok fazla kalıyorsan da olabilir, susuzluktan olabilir, hamilelikten kaynaklı normal sebepler var, yüksek tansiyonla beraber ellerinde ve yüzünde de şişlik oluyorsa iyi değil, doktorunla paylaşıp göstermen daha iyi.

Emira SY emiracim sen Reflu yatagi almistin ya,hangi markadan aldığını hatirliyor musun?almis oldugun yatakta kimyasal madde kokusu var miydi

Canım bildiğin minderdi koku filan hatırlamıyorum. E bebekten almıştım ama marka hatirlamiyorum başkasina verdim bende değil şuan. Kılıfı fermuarliydi yıkanabiliyordu. Aldığının kokusu kötü geldiyse yıka istersen

Kuzum daha almadim alicam.yani almistim ama ağır bi kimyasal koku vardi geri iade ettim.sevibebenin cok fonksiyonlu yatis yastığıydi.eğer bildigin guzel bi marka varsa tavsiye alacaktim

Kuzum daha almadim alicam.yani almistim ama ağır bi kimyasal koku vardi geri iade ettim.sevibebenin cok fonksiyonlu yatis yastığıydi.eğer bildigin guzel bi marka varsa tavsiye alacaktim

Şimdi baktım da baya degismisler. Sevi bebe olabilir emin degilim ama kiraz cekirdekli değildi. Ayak bölmesi de boştu. Bir de yumuşak değildi hatta baya baya sünger gibi bir şeydi iç malzemesi.

Şimdi baktım da baya degismisler. Sevi bebe olabilir emin degilim ama kiraz cekirdekli değildi. Ayak bölmesi de boştu. Bir de yumuşak değildi hatta baya baya sünger gibi bir şeydi iç malzemesi.
Anladim kuzu sagol,artik ne cikarsa bahtimiza:))

Zihniyetsiz insanlar. Deliriyorum böyle tiplere cinsiyetçilik yapanlara. Allah bildiği gibi yapsın. Bunların yetiştirdiği çocuklardan ne beklersin ki.

Anladim kuzu sagol,artik ne cikarsa bahtimiza:))

Sağlıkla sıhhatle güzel günlerde kullanalım inşallah canım :)
İşin şöyle bir tarafı da var.
Bu bebislerin sağı solu hiç belli olmuyor. Benim öve öve bitiremedigim reflü yastigini verdiğim kişi hiç kullanamadığını söyledi mesela

Ellerimde ve yüzümde yok ama öğrenmem iyi oldu dikkat ederim en azından. Pazartesi kontrolum var gösteririm. Çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…