Kızlar bebeğim hala yürümüyor hepinizden dua istiyorum. Kardeşinin doğmasına şurada çok az zaman kaldı bari o yürüsün artık istiyorum 14 aylık oldu doktor normal 18 aya kadar yürür merak etme diyor ama kardeşi doğacak o zamana.
Bu guruba nerdeyse başından beri dahilim işim olmayan konularda genelde yoruma katılmam işte tüp bebek süreci kayınvalide göğüs pompası felan ama burda biri öksürse yada sancısı girse yada kanaması olsa hepsinde bi geçmiş olsun deyip şifa diledim bebeklerinizin kontrollerinde hep beğenimi eksik etmedim cinsiyetlerini öğrendiğinizde hepinize bi maşallah bıraktım gözün aydın dedim bu oran eminimki %95 tir ama gel görki aynı ilgiyi sizden hiç görmedim ne hastane kontrollerimde ne cinsiyet açıkladıpımda belkise üç dört beğeni okadar neyse deyip geçtim ama şuan okadar kırıldımki size anlatamam tam 3 gündür buraya ağrımı acımı yazıyorum daha bir kişi çıkıp geçmiş olsun demedi bukadar görmemezlikten gelinmesine kırıldım gerçekten çünkü ben bu gruptakilere bukadar ilgisiz değildim üzülerek birdaha yorum yapmamaya karar verdimhepinize hayırlı sağlıklı gebelikler ve doğumlar
kızlar merhaba burda sohbet konumuz çok farklı biliyorum ama birbirmizi tanımadan üzüntümüze sıkıntımıza ortak oluyoruz ve iyi geliyor bana sizinlede bişey paylaşmak istiyorum. benim eimin annesi düğünümüzden hemen önce vefaat etti bir kız kardeşi vardı ozaman 7 yaşında kayınpederde evlendikten sonra hep bizle kalmasını istedi zaman zaman bizle zaman zaman babayla kaldı şuan 12 yaşında birde eltim var ama başka şehirde çokta umrunda deil olan biten zaten onun. bu zamana kadar hep stres ve beni çok üzdüler bi kez bebeğimi kaybettim şimdide tam hamile kaldım kp evlenmeye kalktı evlendi neyse hamileliğim ilk dönemleri görümcemin hırçınlıklarıyla geçti çocuktur dedim kıyamadım hep sessiz kaldım yapıcı olmaya çalıştım. şimdide kp ile hanım hergün bi sebep bulup çocuk sizde kalsın diyolar sonrada bizden oraya gidincede bu çocuk sizden geldi suratı asıldı diye arıyo kadın beni orda ne oldu diye allahım güle oynaya kaldı kaç gündür Allahım çıldırmak üzereyim avazım çıktığı kadar bağırasım var eşimde arada kaldı oda yoruldu bıktı ama bilmiyorum yaaa sessiz kalıp kibarlık olgunluk göstermek hiç bir işe yaramıyor bunu anladım
Amin canım inşallah hepimiz hasretle bekledigimiz o güne hayırlısıyla kavuşalimBenim ilk oğlum geç yürümüştü, ikinci daha erken ama peşinden gitmesi daha zor oluyor hele hamileyken. İnşallah yürür annesi kardeşini de koşarak kucaklar.
Üzüldüm ben de şimdi. Çok çok geçmiş olsun inşallah daha iyisinizdir. Birkaç arkadaşın daha sağlık ve ailesel sorunu vardı. Çoklu alıntı yapmıştım ama sayfaları okuyayım derken ya bebek durmuyor ya bi iş çıkıyor öyle kalıyor. Hem siz hem de o arkadaşlar hepimiz inşallah huzurla alalım evlatlarımızı.
Hayran kaldım size maşallah bir çocuğa sahip çıkmışsınız sevgi şevkat göstermişsiniz. Ne kadar eşinizin Kardeşi olsa da kolay olmuyor öyle herkesin kucak açması. Keşke büyükler daha anlayışlı olsa siz bu durumdayken anlayışlı olsalar. Umarım kolay bir gebelik geçirir sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.
56tl olani aldim ben canim
Resimde görüldüğü gibi mi peki canım
Size de maşallahyaa maşallah çok güzel bir duygu bende öyle yapıyorum vurması bitene kadar kıpırdamıyorum bile aldığım hazzı anlatamam :)))
Çok sag ol canım benim en kısa zamanda bu duyguyu yaşaman dileğiyle :)Ben de sabırsızlıkla o günü bekliyorum :) gözün aydın canım
Evet canım benim de ilkilk olduğu için hissetmiyoruz seninde mi ilk canım
Aa gerçekten mi, insan düşünmeden edemiyor . Sağlıklı olsunda varsın hissetmeyelim. sağol canımArkadaşlar benim arkadaşım tum gebeliği boyunca 1 defa kipirdadigini hissetti ama maşallah sapasaglam 2.sinifa gidecek bu sene. Dertlenmeyin ne olur.
Çok çok haklısın, annelik düştü yüreğimize artık böyle gidecek demek ki bu telaşlar.. Allah sağlık versin, sağlıkla kavuşup büyütelim inşallah canımhareketleri hissetmeye başladığında da acaba neden hala hareket etmedi bişey mi oldu diye benim gibi endişe ediyorsun gebelikte endişeler hiç bitmiyor sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
İnşallah yakında hissettim diye konuşuruz canım, sağlıklaAynen kızlar ya bende hissetmiyorum
Ödem de neden olduğu önemli, fazla tuz tükettiğin için olabilir, ayakta çok fazla kalıyorsan da olabilir, susuzluktan olabilir, hamilelikten kaynaklı normal sebepler var, yüksek tansiyonla beraber ellerinde ve yüzünde de şişlik oluyorsa iyi değil, doktorunla paylaşıp göstermen daha iyi.Kızlar benim ayaklarım şişti. Bu birkaç gün içinde oldu, bir şey yapmam gerekiyor mu, ödem falan mı? Yoksa böyle gider mi acaba?
Emira SY emiracim sen Reflu yatagi almistin ya,hangi markadan aldığını hatirliyor musun?almis oldugun yatakta kimyasal madde kokusu var miydi
Kuzum daha almadim alicam.yani almistim ama ağır bi kimyasal koku vardi geri iade ettim.sevibebenin cok fonksiyonlu yatis yastığıydi.eğer bildigin guzel bi marka varsa tavsiye alacaktimCanım bildiğin minderdi koku filan hatırlamıyorum. E bebekten almıştım ama marka hatirlamiyorum başkasina verdim bende değil şuan. Kılıfı fermuarliydi yıkanabiliyordu. Aldığının kokusu kötü geldiyse yıka istersen
Kuzum daha almadim alicam.yani almistim ama ağır bi kimyasal koku vardi geri iade ettim.sevibebenin cok fonksiyonlu yatis yastığıydi.eğer bildigin guzel bi marka varsa tavsiye alacaktim
Anladim kuzu sagol,artik ne cikarsa bahtimiza:))Şimdi baktım da baya degismisler. Sevi bebe olabilir emin degilim ama kiraz cekirdekli değildi. Ayak bölmesi de boştu. Bir de yumuşak değildi hatta baya baya sünger gibi bir şeydi iç malzemesi.
Zihniyetsiz insanlar. Deliriyorum böyle tiplere cinsiyetçilik yapanlara. Allah bildiği gibi yapsın. Bunların yetiştirdiği çocuklardan ne beklersin ki.19 aylık BEBEĞİM parkta kendi gibi BEBEK olan arkadaşlarıyla oynarken çevreden ;kız sen oglanlarla mı oynuyosun,kızlar oglanlarla oynamaz gibi beyinsizce cümleler kuranlar...bebekçe bir refleksle göbüşünü açtiginda kız kapat göbüşünü cabuk diyenler...hastane koridorunda sıramizi beklerken onumuzden gecen doktora el sallayan kızıma;kız sen erkeklere mi bakıyorsun ;erkeklere el mi sallıyosun diyenler...erkek bebeklere parkta arkadaslariyla oynarken oğlum hangisini alıym sana hangisini begendin,ooo kızların icine düştü oglum yasadi v.s. diyen dangalak mi ararsin ne ararsan var.yani bir kiz cocugu annesi olarak biri bir gun yemin ederim elimde kalcak az kaldi.....sonra 4 yasinda cocuk kacirildi 3 yasinda cocuga tecavuz ettiler.ederler.kafa sadece buna basiyo cunku.ya bebek onlar bebegin cocugun cinsiyeti mi olur lutfen ya! Ya kizim doktora el salladi diye ordan teyzenin biri kiz sen erkeklere el mi salliyosun diyo dusunebiliyomusunuz kalkip orda kadinin girtlagini sıksam haksiz miyim? Evet erleklere el salliyo 19 aylik ama araniyo ya naparsin.. .Biz cocuklarimizi nasil koriycaz aklim almiyo benim
Anladim kuzu sagol,artik ne cikarsa bahtimiza:))
Ellerimde ve yüzümde yok ama öğrenmem iyi oldu dikkat ederim en azından. Pazartesi kontrolum var gösteririm. Çok teşekkürlerÖdem de neden olduğu önemli, fazla tuz tükettiğin için olabilir, ayakta çok fazla kalıyorsan da olabilir, susuzluktan olabilir, hamilelikten kaynaklı normal sebepler var, yüksek tansiyonla beraber ellerinde ve yüzünde de şişlik oluyorsa iyi değil, doktorunla paylaşıp göstermen daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?