2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ay inanki düşünmekten kafayi yedim artik emiram aldigim herşeyi arastirmaktan yoruldum artik valla seytan diyo al gitsin ama bebisim icin en iyisini almaya calisiyorum yine napim

Ay inanki düşünmekten kafayi yedim artik emiram aldigim herşeyi arastirmaktan yoruldum artik valla seytan diyo al gitsin ama bebisim icin en iyisini almaya calisiyorum yine napim

Hiç merak etme canım zaten en iyisine sahipsin. en güzel yataktan beşikten daha çok senin kucağını sevecek :)

Tmm cnm çok teşekkür ederim

Ahh gece gece sinirlendim bi sürü alıntı yaptım mesaj yazmak için ama olmadı sayfa dondu algılamadı falan gitti hepsi neyse artık başka şeyler yazayım. Kilo almalar konuşulmuştu bende 61,5 kilo ile hamile kaldım boyum 1.67 cm şuanda 62,5 kiloyum bu arada ikinci bebek ve ilkinde de 18 haftaya kadar kilo almamıştım bunda da öyle oldu. Haa bu arada yarışmaya gaziantep ten katılıyorum bence bu şehirde yaşayan birine göre süperim ilk hamilelikte toplam 13 kilo almıştım normal doğum yaptım ve oğlum 40 günlükken tüm kilo gitmişti. Ama size tavsiyem tabiki rejim yapmadan mümkün olabildiğince az kilo ile hamileliği bitirmek çünkü emzirirken de kilo alınıyor. Bebek emdikçe ona süt olsun yeter ki o doysun diye sürekli yiyorsunuz. Bide emzirmeyi bırakana kadar kiloyu verseniz de vücut eski ölçülerine dönmüyor mesela göğüsler büyük oluyor üst beden geniş oluyor. E lohusa kafası ve uykusuzluk çocuk bakımı derken vücüdunuzdan nefret eder hale gelebiliyorsunuz ya da aynalara küskün beni yanlış anlamayın lütfen tabi ki herkesin hikayesi farklı geçtiği yollar farklı ben uykusu, yemesi vb. Zorlu bir çocuk yetiştiren bir anne olarak sizlerin de bu mutsuzlukları yaşamasını istemem tecrübelerimi paylaşıyorum.

Slm hanımlar. Maşallah 150 tane entry girilmiş hepsini tek tek okudum. Ütü yapacaktım oysa ki
Afifecan 1.62 boy başlangıç kilom 47.5 şuan 53.8 kiloyum. 3 kilosunu son 1 ayda aldım malesef. Son ayda sürekli hamur işi yedim ondan arttı kilocuklar. Birde sizlerde de oluyor mu bilmiyorum hanımlar ama ne canım çekse Hamdolsun rabbime karşıma getirdi. Pazartesi tvde bir tatlı gördüm bugün komşumda yedim. Bir ara burda boyoz konuşulmuştu ( umarım kimsenin canı çekmez) ki ben boyoz hiç yemedim ve burda bilinmez de canım çekmişti.salı günü kahvaltıya gittik ve yedim. Bu örnekleri çoğaltabilirim.

Cnm arkadaşlar çok güzel yazmışlar hepsinin altına imzamı atarım. Ve seni de gerçekten takdir ettim cnm. Büyük sevap kazanıyorsun. Yine de üvey kayınvalide ve kayınpederinin tüm sorumluluğu senin üzerine yıkmasına izin verme cnm. Sonuçta annesini kaybetmiş 12 yaşında çocuğun en çok ihtiyacı olacqğı kişi babasıdır.

Bende de oluyor cnm o sertleşmeler günde 10u geçmeye başlamıştı hatta. Magnezyum içiyorum biraz rahatladım. Bende 47,5 ile hamile kaldım. Dediğin gibi zayıflıkla bağlantı kurmaya başladım bende.

Ben kolayı çok uzun zamandır içmeyen biri olarak mide bulantısına da iyi geldiğini fark edince ilk 3 ay bol bol içtim valla o bulantıyı çekemezdim
İlaçtan daha az zararlıdır diye düşünerek içtim
İç afiyet olsun

Canım bukiraz Cekirdeli bantve çoraplar bebeklerde ise yarıyor mu

Ben normal kiraz çekirdeklerini bir çoraba koyup mikrodalgada ısıtıp karnına veya ayaklarına koyuyordum ama bence ise yaramıyordu ya :) onun yerine karnına ince bir tülbent sarmak ve ayaklarının altına acı elma yağı damlatıp masaj yapmak gaz için daha iyi oluyordu. Gerçi gaz damlası da kullandık mecbur (sab simplex)

canim bak lansinoh n11.comda 260 liraya dusmus ikilisi onuda dusunebilirsin
Bir bakayım canım hemen. Sağolasın. Ben tekli istiyorum yeter diye düşünüyorum bana. Önce birini sonra birini sağarım. Öğretmenim süt iznim de olacak. Vaktim olur diye düşündüm. Bilmiyorum doğru mu düşünmüşüm?

Müdürün iyiyse hiç sorun olmaz canım. Benim müdür sağolsun ilk bebekte çok güzel ayarlamisti programı. Ev de yakındı gidip emziriyordum. Yalnız şunu söyleyeyim eğer bebeğe biberonla süt vermeyi düşünüyorsanız mutlaka ise baslamadan önce biberona alıştırın benim oğlum biberonu reddetti mesela o yüzden kaç poşet süt boşa gitti...

Zaten suç bu pislikleri yetiştiren anne babadan doğmuyor mu? Bastırılmış duygularla saldıkları çocuklardan böyle pislikler çıkıyor...Ben çok korkuyorum bu dunyaya çocuk getirmeye. Ama inşallah hayırlı bir evlat yetistiririm ki en azindan annelik gorevimizi layikıyla yapmış olurum....Allah tun evlatlarımızı korusun inşallah
Ahhh ahhh dediğin gibi keske oyle olabilseydi ama maalesef herkesin hikayesi farklı evet...Tüp bebek tedavisinde zaten 3-4 kilo almaya başladım hamilekte de 11 kilo aldım ki daha yolun yarisındayım..Ha öyle abartmamda yiyeceklerimi ama kullandığım ilaclar yapti hepsi vitamin takviyesi ama doktorumu degistirdim ilaclarda bitiyor yavas yavas sadece demir kullanıcam bu gidişle, belki kiloyu artik sadece bebeğime alırım .

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
Rahatsız olanlar var ise geçmiş olsun en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz Umarım.

Sizlere imreniyorum sürekli muhbbet edebiliyorsunuz ben çok giremiyorım bazen yazılanları okuyabiliyorum bazen okuyamıyorum.

Ben 2 gündür elimle karnımı sıkıştırıyorum. Ama hiç kıpırdadığını hissetmiyorum. Çok fena taktım kafama. Yaşayan var mı böyle bir gün hissedip 1 2 gün hissetmeyen?

Süt sağma makinesi konuşulmuş ben ilk doğoöomda Ameda kullandım çpk memnundum sizlerede fikir olsun istedim

Merhaba canım.senin haftandaykem benimde öyle oluyordu bir kaç gün hissetmiyordum aynı bende hareketlerini hissetmek için sıkıştırıyordum şuan 21 haftalık oldu be hergün hissediyorum hareketini.bence endişelenme normal diye biliyorum.

Günlerimiz neredeyse aynı canım. Ben de normalde gün aşırı filan hissediyordum, ilk gebeliğim olmasına rağmen. 6 gündür hissetmemiştim, dün gece tekrar hissettim kuzumu.

5.günde hissetmediğim, sancı da olduğu için aklım çok kurcalanıyordu. Gittik bi kalbini dinledik bebişin, sağlığı gayet yerindeydi, boşuna endişelenmişim.

Umarım benimkide öyledir. İster istemez merak ediyorum

Benhenuz hiç hissetmedim canım stres oluyorum ama bekliyoruz bakalim

Biberonla içerse memeyi reddeder diye söylüyorlar kaşık la verin diyorlar. Ama o zamana kadar memeye alışmış olacak. Biberonla versek farketmez herhalde değil mi?

Biberonla içerse memeyi reddeder diye söylüyorlar kaşık la verin diyorlar. Ama o zamana kadar memeye alışmış olacak. Biberonla versek farketmez herhalde değil mi?

Günde 1 defa biberonla verebilirsin alışması için canım. Valla ben 3 buçuk aylıkken çalışmaya başladım o saatten sonra da alışması çok çok zor oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…