2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım 22. Haftaya kadar hissetmemen normal..ben 21 deyim dün ilk tepiğini hissettim bugün tık yok mesela..yorumları okuduysan diguma kadar 1-2 defa hisseden bile oluyormuş..Öyle sıkıştırma cücugü oralarda sıkıstırmakla olsaydı dün detaylıda cok sarstı, cok sıkıştırdı ama doktordan sonra hiç hareket yok..

Sağol canım. Tamam sıkıştırmıcam.

Hiç merak etme canım zaten en iyisine sahipsin. en güzel yataktan beşikten daha çok senin kucağını sevecek :)
Ayyyy kiyamam öyle diyince bi hayal ettim kanim kaynayiverdi yeniden canim yerim ben minnosumu.insallah hayirlisiyla gelir meleklerimiz dunyaya

günaydın güzel anneler sabah ben sağlık ocağına gittim tetanoz aşımı oldum sonra kan ve idrar tahlili verdim bide kalp atışlarını dinledik miniğimin çok mutlu oldum aşı yaparken hiç acımadı ama şimdi hafif hafif ağrı oluyor 1 ay sonra tekrar çağırdı 2. doz için hayırlısı bakalım :))

Ebe söylemiştir Kolunu hareket ettirmezsen uzun süren ağrılar çekmezsin, bir şeye uzanma, unutuluyor gerçi de:)

canim genelde 2 li al diyorlar bide sen calisiyormussun ben clismiyorum ama ikili alicm almiskenn sen bilirsin genede

Umarim olmaz ama aşının ertesi günu kolum felç oldu resmen...şimdi 2. Dozu vurdurmakta bile kararsizım

İmkan varsa çiftli düşünün. Tekli aldığıma pişman olmuştum vakit kaybı oluyor. Bir yandan uyku geliyor bir yandan sağayım diyorsun ya biri geliyor hopp bebek uyanıvermiş oluyordu.

Bazı bebekler daha sakin galiba ya da hareket etse de biz hepsini hissedemiyoruz küçük olduğu İçin.
Biberonla içerse memeyi reddeder diye söylüyorlar kaşık la verin diyorlar. Ama o zamana kadar memeye alışmış olacak. Biberonla versek farketmez herhalde değil mi?
İlk 3 gün normal doğum olmasına rağmen süt gelmemişti. Hastanede emzirince kan yutmuş bebek meme ucu yara olunca. Eve çıkınca biberon vermeye devam edip süt gelsin diye makina kullandım; bebek kan yutmasın diye de. Hem meme ucu iyileşti hem bebek biberon + memeyle devam etti süt artıncaya kadar. Bebek memeyi reddetmedi hiç. Hatta bazen süt gelmese bile memeyi tercih etti. Mama da kullandık kendi sütümü de. Umarım hepimizin bol sütü olur da mamaya gerek kalmaz.

Gunaydin hanimlar benim size onemli bir sorum olcak.

Istanbul Buyukcekmecece de yasayan bir arkadasim var cikolata kisti var kucuk. Bu ay rahim filmi cekilcek ve esi de sperm testi vercek tekrardan. Bikac doktora gitmis adetliyken niye geldin adetli git sonra gel demisler muayene etmeden gondermisler. Istanbulda onerebileceginiz iyi bir dojtor var mi devlette ve ozelde. Devlet istiyo ama mecbur olursam ozele de giderim diyor. Ilgili guvenilir iyi doktor onerilerinizi bekliyorum. Yavrum cocuk istiyo ama olmuyo bi turlu. Bildiklerinizi yazarsaniz bende kendisine iletecegim ona gore randevu alir

Ben doktoruma çok güveniyorum ama malesef ona çok uzak canım Üsküdar'da. Rabbim arkadaşının yüzünü tez vakitte güldürsün inşallah... Yakındaki arkadaşlar tavsiye vereceklerdir inşallah vesile olurlar

Kızlar iyi günler bugün aile hekimime açlık tokluk için gittim.hatirlyan hatırlar belki 18+5 te ayrintiliya gitmiştim yine çağırmışlardi 12den önce ayrintiliya girdim 2li testimi yapan bayan doktora denk geldim yine :) ve sagolsun fakültede ilk defa minnosumu gördum eli yuzundeydi :) 13.30u bekliyorum birşeyler ye gel kalbine bakicam dedi pozisyondan dolayı bakamadı.

Umarım benimkide öyledir. İster istemez merak ediyorum
Benimde ayni.ama cok endiselendigimde nefes egzersizi yapiyorum ve hissediyorum.yataga yastiksiz sekilde dumduz uzan elini bikini cizgine koy 12 ye kadar yavasca sayarak nefes al ve nefesin butun karnini elini koydugun yere kadar sisirsin 3 e kadar say ve tekrar 12ye kadar sayarak butun nefesini ver.internettende bakabilirsin cok aciklayici olmadiysa.boylece rahmine kadar oksijen gidiyor kan akisin canlaniyor ve bebiste hareketleniyor.doguma hazirlik icinde cok faydali :)

Ohh bugun bebisine doycan demekki 2 kez gormus olcan:) guzel sonuclarla gel insallah :)

Ebe söylemiştir Kolunu hareket ettirmezsen uzun süren ağrılar çekmezsin, bir şeye uzanma, unutuluyor gerçi de:)
sol koluma yaptı bende solağım aslında sürekli oynatıyorum çalıştığım içinde yazıyı sol elimle yazıyrum claxen iğne olduğumdan da sağ kolum mordu mecbur soldan yaptık geçer yaa neler geçmiyor canım :)))

Aynen ya doğru söylüyorsun bebekler iyi olsun da, en fazla 3-4 gün ağrı yapar. Ben geçen sene aşının yapıldığını unutuyordum hiç ağrı olmadı 2 dozda da.

canım ben hsg cektirdim zeynep kamil de çok ta memnun kaldım ilgiden alakadan adet bittikten ne kdr zaamn sonra geleceğimi söyldiler hsg sırasında canım çok acıdı beni sakinleştirmeye çalıştılar hatta o kdr bağırmışım ki kapıda eşimi zor tutmuşlar yapmasınlar demiş ama kısa sürüyor hemen bitiyor. Neticede bana rağmen çok iyi davrandılar. Sperm testi için mavilab laboratuvar var çok uygun fiyata yapıyor kozyatağında bu arada özel ama fiyat olarak diğer yerlerden çok çok uygun. Ben aşılama yaptırcaktım zeynep kamilde tedaviye başlıyordum bütün testleri yaptılar sırasıyla 1,5 ayda tamamlandı adetleyken son olarak hormon testi verecektim adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim. Yaa çok uzun oldu tatlım ama belki arkadaşının işine yarar diye yazdım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…