- 11 Kasım 2014
- 937
- 1.031
- 113
- 41
Canım 22. Haftaya kadar hissetmemen normal..ben 21 deyim dün ilk tepiğini hissettim bugün tık yok mesela..yorumları okuduysan diguma kadar 1-2 defa hisseden bile oluyormuş..Öyle sıkıştırma cücugü oralarda sıkıstırmakla olsaydı dün detaylıda cok sarstı, cok sıkıştırdı ama doktordan sonra hiç hareket yok..Merhaba kızlar
Rahatsız olanlar var ise geçmiş olsun en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz Umarım.
Sizlere imreniyorum sürekli muhbbet edebiliyorsunuz ben çok giremiyorım bazen yazılanları okuyabiliyorum bazen okuyamıyorum.
Ben 2 gündür elimle karnımı sıkıştırıyorum. Ama hiç kıpırdadığını hissetmiyorum. Çok fena taktım kafama. Yaşayan var mı böyle bir gün hissedip 1 2 gün hissetmeyen?
Süt sağma makinesi konuşulmuş ben ilk doğoöomda Ameda kullandım çpk memnundum sizlerede fikir olsun istedim
Bu hissetme konuları geçince bende düşünüp duruyorum,sağlıklıdır inşallah da hissederiz yakın zamanda.pazartesi kontrolde görebilmek için can atiyorum...Benhenuz hiç hissetmedim canım stres oluyorum ama bekliyoruz bakalim
Umarım en kısa sürede heo hissederizBenhenuz hiç hissetmedim canım stres oluyorum ama bekliyoruz bakalim
amin canım inşallah aynen öyle böyle gider :))Çok çok haklısın, annelik düştü yüreğimize artık böyle gidecek demek ki bu telaşlar.. Allah sağlık versin, sağlıkla kavuşup büyütelim inşallah canım
Sağol canım. Tamam sıkıştırmıcam.Canım 22. Haftaya kadar hissetmemen normal..ben 21 deyim dün ilk tepiğini hissettim bugün tık yok mesela..yorumları okuduysan diguma kadar 1-2 defa hisseden bile oluyormuş..Öyle sıkıştırma cücugü oralarda sıkıstırmakla olsaydı dün detaylıda cok sarstı, cok sıkıştırdı ama doktordan sonra hiç hareket yok..
Ayyyy kiyamam öyle diyince bi hayal ettim kanim kaynayiverdi yeniden canimHiç merak etme canım zaten en iyisine sahipsin. en güzel yataktan beşikten daha çok senin kucağını sevecek :)
Ebe söylemiştir Kolunu hareket ettirmezsen uzun süren ağrılar çekmezsin, bir şeye uzanma, unutuluyor gerçi de:)günaydın güzel annelersabah ben sağlık ocağına gittim tetanoz aşımı oldum sonra kan ve idrar tahlili verdim bide kalp atışlarını dinledik miniğimin çok mutlu oldum aşı yaparken hiç acımadı ama şimdi hafif hafif ağrı oluyor 1 ay sonra tekrar çağırdı 2. doz için hayırlısı bakalım :))
canim genelde 2 li al diyorlar bide sen calisiyormussun ben clismiyorum ama ikili alicm almiskenn sen bilirsin genedeBir bakayım canım hemen. Sağolasın. Ben tekli istiyorum yeter diye düşünüyorum bana. Önce birini sonra birini sağarım. Öğretmenim süt iznim de olacak. Vaktim olur diye düşündüm. Bilmiyorum doğru mu düşünmüşüm?
Umarim olmaz ama aşının ertesi günu kolum felç oldu resmen...şimdi 2. Dozu vurdurmakta bile kararsizımgünaydın güzel annelersabah ben sağlık ocağına gittim tetanoz aşımı oldum sonra kan ve idrar tahlili verdim bide kalp atışlarını dinledik miniğimin çok mutlu oldum aşı yaparken hiç acımadı ama şimdi hafif hafif ağrı oluyor 1 ay sonra tekrar çağırdı 2. doz için hayırlısı bakalım :))
İmkan varsa çiftli düşünün. Tekli aldığıma pişman olmuştum vakit kaybı oluyor. Bir yandan uyku geliyor bir yandan sağayım diyorsun ya biri geliyor hopp bebek uyanıvermiş oluyordu.Bir bakayım canım hemen. Sağolasın. Ben tekli istiyorum yeter diye düşünüyorum bana. Önce birini sonra birini sağarım. Öğretmenim süt iznim de olacak. Vaktim olur diye düşündüm. Bilmiyorum doğru mu düşünmüşüm?
Bazı bebekler daha sakin galiba ya da hareket etse de biz hepsini hissedemiyoruz küçük olduğu İçin.Merhaba kızlar
Rahatsız olanlar var ise geçmiş olsun en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz Umarım.
Sizlere imreniyorum sürekli muhbbet edebiliyorsunuz ben çok giremiyorım bazen yazılanları okuyabiliyorum bazen okuyamıyorum.
Ben 2 gündür elimle karnımı sıkıştırıyorum. Ama hiç kıpırdadığını hissetmiyorum. Çok fena taktım kafama. Yaşayan var mı böyle bir gün hissedip 1 2 gün hissetmeyen?
Süt sağma makinesi konuşulmuş ben ilk doğoöomda Ameda kullandım çpk memnundum sizlerede fikir olsun istedim
İlk 3 gün normal doğum olmasına rağmen süt gelmemişti. Hastanede emzirince kan yutmuş bebek meme ucu yara olunca. Eve çıkınca biberon vermeye devam edip süt gelsin diye makina kullandım; bebek kan yutmasın diye de. Hem meme ucu iyileşti hem bebek biberon + memeyle devam etti süt artıncaya kadar. Bebek memeyi reddetmedi hiç. Hatta bazen süt gelmese bile memeyi tercih etti. Mama da kullandık kendi sütümü de. Umarım hepimizin bol sütü olur da mamaya gerek kalmaz.Biberonla içerse memeyi reddeder diye söylüyorlar kaşık la verin diyorlar. Ama o zamana kadar memeye alışmış olacak. Biberonla versek farketmez herhalde değil mi?
Ben doktoruma çok güveniyorum ama malesef ona çok uzak canım Üsküdar'da. Rabbim arkadaşının yüzünü tez vakitte güldürsün inşallah... Yakındaki arkadaşlar tavsiye vereceklerdir inşallah vesile olurlarGunaydin hanimlar benim size onemli bir sorum olcak.
Istanbul Buyukcekmecece de yasayan bir arkadasim var cikolata kisti var kucuk. Bu ay rahim filmi cekilcek ve esi de sperm testi vercek tekrardan. Bikac doktora gitmis adetliyken niye geldin adetli git sonra gel demisler muayene etmeden gondermisler. Istanbulda onerebileceginiz iyi bir dojtor var mi devlette ve ozelde. Devlet istiyo ama mecbur olursam ozele de giderim diyor. Ilgili guvenilir iyi doktor onerilerinizi bekliyorum. Yavrum cocuk istiyo ama olmuyo bi turlu. Bildiklerinizi yazarsaniz bende kendisine iletecegim ona gore randevu alir
Benimde ayni.ama cok endiselendigimde nefes egzersizi yapiyorum ve hissediyorum.yataga yastiksiz sekilde dumduz uzan elini bikini cizgine koy 12 ye kadar yavasca sayarak nefes al ve nefesin butun karnini elini koydugun yere kadar sisirsin 3 e kadar say ve tekrar 12ye kadar sayarak butun nefesini ver.internettende bakabilirsin cok aciklayici olmadiysa.boylece rahmine kadar oksijen gidiyor kan akisin canlaniyor ve bebiste hareketleniyor.doguma hazirlik icinde cok faydali :)Umarım benimkide öyledir. İster istemez merak ediyorum
Ohh bugun bebisine doycan demekki 2 kez gormus olcan:) guzel sonuclarla gel insallah :)Kızlar iyi günlerbugün aile hekimime açlık tokluk için gittim.hatirlyan hatırlar belki 18+5 te ayrintiliya gitmiştim yine çağırmışlardi 12den önce ayrintiliya girdim 2li testimi yapan bayan doktora denk geldim yine :) ve sagolsun fakültede ilk defa minnosumu gördum eli yuzundeydi :) 13.30u bekliyorum birşeyler ye gel kalbine bakicam dedi pozisyondan dolayı bakamadı.
sol koluma yaptı bende solağım aslında sürekli oynatıyorum çalıştığım içinde yazıyı sol elimle yazıyrum claxen iğne olduğumdan da sağ kolum mordu mecbur soldan yaptık geçer yaa neler geçmiyor canım :)))Ebe söylemiştir Kolunu hareket ettirmezsen uzun süren ağrılar çekmezsin, bir şeye uzanma, unutuluyor gerçi de:)
hadi yaa o kdr oldu mu bende öyle olmaz inşallah ama olsa bile yaptırırım ben nolur nolmaz sonra yaptırmadık diye pişman olmayalım.Umarim olmaz ama aşının ertesi günu kolum felç oldu resmen...şimdi 2. Dozu vurdurmakta bile kararsizım
Aynen ya doğru söylüyorsun bebekler iyi olsun da, en fazla 3-4 gün ağrı yapar. Ben geçen sene aşının yapıldığını unutuyordum hiç ağrı olmadı 2 dozda da.sol koluma yaptı bende solağım aslında sürekli oynatıyorum çalıştığım içinde yazıyı sol elimle yazıyrum claxen iğne olduğumdan da sağ kolum mordu mecbur soldan yaptık geçer yaa neler geçmiyor canım :)))
canım ben hsg cektirdim zeynep kamil de çok ta memnun kaldım ilgiden alakadan adet bittikten ne kdr zaamn sonra geleceğimi söyldiler hsg sırasında canım çok acıdı beni sakinleştirmeye çalıştılar hatta o kdr bağırmışım ki kapıda eşimi zor tutmuşlar yapmasınlar demiş ama kısa sürüyor hemen bitiyor. Neticede bana rağmen çok iyi davrandılar. Sperm testi için mavilab laboratuvar var çok uygun fiyata yapıyor kozyatağında bu arada özel ama fiyat olarak diğer yerlerden çok çok uygun. Ben aşılama yaptırcaktım zeynep kamilde tedaviye başlıyordum bütün testleri yaptılar sırasıyla 1,5 ayda tamamlandı adetleyken son olarak hormon testi verecektim adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim. Yaa çok uzun oldu tatlım ama belki arkadaşının işine yarar diye yazdım. :)Gunaydin hanimlar benim size onemli bir sorum olcak.
Istanbul Buyukcekmecece de yasayan bir arkadasim var cikolata kisti var kucuk. Bu ay rahim filmi cekilcek ve esi de sperm testi vercek tekrardan. Bikac doktora gitmis adetliyken niye geldin adetli git sonra gel demisler muayene etmeden gondermisler. Istanbulda onerebileceginiz iyi bir dojtor var mi devlette ve ozelde. Devlet istiyo ama mecbur olursam ozele de giderim diyor. Ilgili guvenilir iyi doktor onerilerinizi bekliyorum. Yavrum cocuk istiyo ama olmuyo bi turlu. Bildiklerinizi yazarsaniz bende kendisine iletecegim ona gore randevu alir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?