evet kesinlikte yeterki bebekler iyi olsun bi bi şekilde dayanırız. Bünyeden bünyeye farkedebiliyor demekkiAynen ya doğru söylüyorsun bebekler iyi olsun da, en fazla 3-4 gün ağrı yapar. Ben geçen sene aşının yapıldığını unutuyordum hiç ağrı olmadı 2 dozda da.
canım ben hsg cektirdim zeynep kamil de çok ta memnun kaldım ilgiden alakadan adet bittikten ne kdr zaamn sonra geleceğimi söyldiler hsg sırasında canım çok acıdı beni sakinleştirmeye çalıştılar hatta o kdr bağırmışım ki kapıda eşimi zor tutmuşlar yapmasınlar demiş ama kısa sürüyor hemen bitiyor. Neticede bana rağmen çok iyi davrandılar. Sperm testi için mavilab laboratuvar var çok uygun fiyata yapıyor kozyatağında bu arada özel ama fiyat olarak diğer yerlerden çok çok uygun. Ben aşılama yaptırcaktım zeynep kamilde tedaviye başlıyordum bütün testleri yaptılar sırasıyla 1,5 ayda tamamlandı adetleyken son olarak hormon testi verecektim adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim. Yaa çok uzun oldu tatlım ama belki arkadaşının işine yarar diye yazdım. :)
Çok şükür öyle kolay kolay canım acıdı demiyorum, hissediyorsam bayağı üstlerdedir acının seviyesi. Neye göre oluyor bilmiyorum da, hissetmedim diyen kadar, 1 hafta canım acıdı diyen de var, o yüzden hiç stres yapma belki yarına hiç hissetmeyeceksin.evet kesinlikte yeterki bebekler iyi olsun bi bi şekilde dayanırız. Bünyeden bünyeye farkedebiliyor demekkiCircassian girl ün koluda ertesi gün felçli gibi olmuş. Artık kime göre neye göre değişkenlik gösteriyorsa herkes aynı şeyi yaşamıyor belli ki canım ama ne güzel senin bünye sağlam maşallah :)))
D Dilaycanminnoskus @Elam26 D dlkmk Kardelen2009 sPatz mavila ysmnfth Bademellaa Circassian girl November 22 Emira SY M mucize83 aydingelini Birumuttur yasamak B Balcorek Zehra_mda Ediz Enesin Annesi @rozahak pinkstrap nurcuk34 pruine kizlar istanbul Buyukcekmecede yasayan bir arkadasim icin devlet oncelikli olmak uzere iyi bir doktor tanidiginiz var mi??
Bana ters bir yer Devlet olarak hiç bilmiyorum.D Dilaycanminnoskus @Elam26 D dlkmk Kardelen2009 sPatz mavila ysmnfth Bademellaa Circassian girl November 22 Emira SY M mucize83 aydingelini Birumuttur yasamak B Balcorek Zehra_mda Ediz Enesin Annesi @rozahak pinkstrap nurcuk34 pruine kizlar istanbul Buyukcekmecede yasayan bir arkadasim icin devlet oncelikli olmak uzere iyi bir doktor tanidiginiz var mi??
D Dilaycanminnoskus @Elam26 D dlkmk Kardelen2009 sPatz mavila ysmnfth Bademellaa Circassian girl November 22 Emira SY M mucize83 aydingelini Birumuttur yasamak B Balcorek Zehra_mda Ediz Enesin Annesi @rozahak pinkstrap nurcuk34 pruine kizlar istanbul Buyukcekmecede yasayan bir arkadasim icin devlet oncelikli olmak uzere iyi bir doktor tanidiginiz var mi??
öyle tabi canım kafaya takmıyorum zaten dedğin gibi belki geçicek belki kötü olacak ama önemli değil artık olan oldu yaptırdık bi kereÇok şükür öyle kolay kolay canım acıdı demiyorum, hissediyorsam bayağı üstlerdedir acının seviyesi. Neye göre oluyor bilmiyorum da, hissetmedim diyen kadar, 1 hafta canım acıdı diyen de var, o yüzden hiç stres yapma belki yarına hiç hissetmeyeceksin.
erdal eskiçırak canım rahim alanında uzman adam rahimle ilgili bütün konular bakıyor hsg çekimi için söylüyorum kadın doğum uzmanı olarak değil çünkü ben bütün testlerimi orda yaptırıp özele gidiyordum sonradaDoktor ismi var mi canim not alayimda toplu gondercem arkadasima
Ben anadolu yakasında oturuyorum canım o taraflarda hiç bildigim doktor yokD Dilaycanminnoskus @Elam26 D dlkmk Kardelen2009 sPatz mavila ysmnfth Bademellaa Circassian girl November 22 Emira SY M mucize83 aydingelini Birumuttur yasamak B Balcorek Zehra_mda Ediz Enesin Annesi @rozahak pinkstrap nurcuk34 pruine kizlar istanbul Buyukcekmecede yasayan bir arkadasim icin devlet oncelikli olmak uzere iyi bir doktor tanidiginiz var mi??
Teşekkür ederim canım. Eve gidince hemen yapıcam. Umarım bende hissederimBenimde ayni.ama cok endiselendigimde nefes egzersizi yapiyorum ve hissediyorum.yataga yastiksiz sekilde dumduz uzan elini bikini cizgine koy 12 ye kadar yavasca sayarak nefes al ve nefesin butun karnini elini koydugun yere kadar sisirsin 3 e kadar say ve tekrar 12ye kadar sayarak butun nefesini ver.internettende bakabilirsin cok aciklayici olmadiysa.boylece rahmine kadar oksijen gidiyor kan akisin canlaniyor ve bebiste hareketleniyor.doguma hazirlik icinde cok faydali :)
Canim bende anadolu takasındayım ama avrupa yakasında da kanuni sultan süleyman var oraya bakabilirD Dilaycanminnoskus @Elam26 D dlkmk Kardelen2009 sPatz mavila ysmnfth Bademellaa Circassian girl November 22 Emira SY M mucize83 aydingelini Birumuttur yasamak B Balcorek Zehra_mda Ediz Enesin Annesi @rozahak pinkstrap nurcuk34 pruine kizlar istanbul Buyukcekmecede yasayan bir arkadasim icin devlet oncelikli olmak uzere iyi bir doktor tanidiginiz var mi??
valla canım ben devlete hiç gitmedim bilmiyorum. istinye üniversite hastanesinde Bülent hocaya gittim sadece çok iyi bi doktor ama muayenesi 120 tl olmuş,D Dilaycanminnoskus @Elam26 D dlkmk Kardelen2009 sPatz mavila ysmnfth Bademellaa Circassian girl November 22 Emira SY M mucize83 aydingelini Birumuttur yasamak B Balcorek Zehra_mda Ediz Enesin Annesi @rozahak pinkstrap nurcuk34 pruine kizlar istanbul Buyukcekmecede yasayan bir arkadasim icin devlet oncelikli olmak uzere iyi bir doktor tanidiginiz var mi??
Maşallah daim olsun, bebişe löp löp et olsun yediklerin inşallahbide bugun kontrolum vardi 680 gram olmuss bebek benim aldigim kiloda 7 olmuss :) bebek cok sukur saglikli dedi sac boyatmayi sordum boytma dogumdn sonra boyatirsin dedi pek bi uzuldum yaaa :)
ooy maşallah ona canım, aldığın kiloya da çok üzülmedim açıkcasıbide bugun kontrolum vardi 680 gram olmuss bebek benim aldigim kiloda 7 olmuss :) bebek cok sukur saglikli dedi sac boyatmayi sordum boytma dogumdn sonra boyatirsin dedi pek bi uzuldum yaaa :)
amin cnim hepsi on gitsi i saallah
Maşallah daim olsun, bebişe löp löp et olsun yediklerin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?