2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen ya doğru söylüyorsun bebekler iyi olsun da, en fazla 3-4 gün ağrı yapar. Ben geçen sene aşının yapıldığını unutuyordum hiç ağrı olmadı 2 dozda da.
evet kesinlikte yeterki bebekler iyi olsun bi bi şekilde dayanırız. Bünyeden bünyeye farkedebiliyor demekki Circassian girl ün koluda ertesi gün felçli gibi olmuş. Artık kime göre neye göre değişkenlik gösteriyorsa herkes aynı şeyi yaşamıyor belli ki canım ama ne güzel senin bünye sağlam maşallah :)))

Doktor ismi var mi canim not alayimda toplu gondercem arkadasima

Çok şükür öyle kolay kolay canım acıdı demiyorum, hissediyorsam bayağı üstlerdedir acının seviyesi. Neye göre oluyor bilmiyorum da, hissetmedim diyen kadar, 1 hafta canım acıdı diyen de var, o yüzden hiç stres yapma belki yarına hiç hissetmeyeceksin.

Canım ben Beylikdüzü Kolan Hastanesi Rabia Hanım’a gidiyorum. İletişimimiz iyi. Özel bir durum olmadı riskli gebelik filan. Önceki doğumumu da kendisi yaptı. Nasipse yine onda yaptıracağım. Sakin, güler yüzlü ve sıra beklemeden girebiliyorum.

Canım 2000 tıp merkezinde hazel cem hanim var çok iyi bir doktor tek sorun randevusu clisiyor. Sabahtan gidiyorsun sıra gelene kadar bekliyorsun. Devlete hiç gitmedim buralarda. Beylikdüzü Medilife burcu Betül kazdali da onerebilirim

öyle tabi canım kafaya takmıyorum zaten dedğin gibi belki geçicek belki kötü olacak ama önemli değil artık olan oldu yaptırdık bi kere

ay bana çok uzak canım...anadolu yakasındayım ben... buralardaki doktorları biliyorum. inşallah kafasına yatan bir dr bulursunuz

Doktor ismi var mi canim not alayimda toplu gondercem arkadasima
erdal eskiçırak canım rahim alanında uzman adam rahimle ilgili bütün konular bakıyor hsg çekimi için söylüyorum kadın doğum uzmanı olarak değil çünkü ben bütün testlerimi orda yaptırıp özele gidiyordum sonrada

Tententen anadolu yakası düşünüyorsa zeynep kamili önerebilirim ben ilk denememi bahcecide yaptim 8 iyi kalite embriyo oldu 2 tane transfer edildi ama sonuc olumsuz oldu. 2.tüp bebek denemesini zeynep kamilde yaptim sadece 1 yumurta gelisti o dollendi ve transfer edildi onunla hamile kaldim. Doktor olarak ta huseyin tayfun kutlu var tup bebek bölümünün sorumlusu bi sorun sıkıntı falan olursa görüşürsen bilgilendirme yapıyor.

Teşekkür ederim canım. Eve gidince hemen yapıcam. Umarım bende hissederim

Canim bende anadolu takasındayım ama avrupa yakasında da kanuni sultan süleyman var oraya bakabilir

valla canım ben devlete hiç gitmedim bilmiyorum. istinye üniversite hastanesinde Bülent hocaya gittim sadece çok iyi bi doktor ama muayenesi 120 tl olmuş,
medilife da selda hanımı çok iyi diyolar ve gidenler memnunlar.
avrupa hospitalde de erol mutlu hoca ile zerrin karabulut iyi doktorlar canım.
devlet hastanesi konusunda hiç bi bilgim yok malesef. bide benm kuzenim riskli gebelik için beylikdüzünde özel muayenehaneye gidiyodu nihan tosun doktorun adı. facebooktan falan bakabilirsiniz

kizlarr ben bugun civile gittimibdirim vardi bebehe uzun kollu zibin aldim citcitli 5 li tkim aldim bide kraft tekli sut sgma mkinesi 140 liraya dusmuss lmk isteyenler bi bksinlr derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…