sahol cnimm ayy ben nsil uzuldum uaa anlatamm o kadarda dikkt ediyorum nasil aliyorum anlamdim vallhi :)ooy maşallah ona canım, aldığın kiloya da çok üzülmedim açıkcası
HAMİLELİKTE SU İÇSEK YARAYACAK ANAM NAPALIMsahol cnimm ayy ben nsil uzuldum uaa anlatamm o kadarda dikkt ediyorum nasil aliyorum anlamdim vallhi :)
Anladım canım. Peki okuldayken nasıl beslendi bebek ?Günde 1 defa biberonla verebilirsin alışması için canım. Valla ben 3 buçuk aylıkken çalışmaya başladım o saatten sonra da alışması çok çok zor oldu...
Aynen canım sana da afiyet olsun :) güzel de oluyor sıcaklarda kerata:)Ben kolayı çok uzun zamandır içmeyen biri olarak mide bulantısına da iyi geldiğini fark edince ilk 3 ay bol bol içtim valla o bulantıyı çekemezdim
İlaçtan daha az zararlıdır diye düşünerek içtim
İç afiyet olsun
Anladım canım. Peki okuldayken nasıl beslendi bebek ?
Arkadaşlar merhaba. Göğüs pompasını 2.el almak ne kadar mantıklı? Uygun fiyatlılar var öyle ama. Başkasının kullandığını kullanmak nasıl olur?
sorma canim oyle olacak sanirim :)HAMİLELİKTE SU İÇSEK YARAYACAK ANAM NAPALIM
Ohh bugun bebisine doycan demekki 2 kez gormus olcan:) guzel sonuclarla gel insallah :)
Allah korusun canım içini ferah tut ne güzel herşey yolundaymis fakülteler biraz daha farklı bakıyorlar konuya ilerde de çıkabilir diye uyarıyorlar sürekli sen hangi fakültede yaptırdın ultrasonunuAh canım öğleden sonra göstermedi ekranda ama fotosunu verdi o da önemli bir adım fakülte icin..
Sonuca gelirsek kalbinde kucuk bir parlaklık gördü , gönlümü ferah tutmak istiyorum...defalarca ses kaydını dinledim.tek başına bir şey anlam ifade etmez. kalbinde yapısal bir sorun var anlamına gelmez kucuk bir bulgu yok sayabilirsin diğer organlarda Sıkıntı gormedik falan demiş. Dosyamin fotosunu çektim yarın özelde de kontrolüm var. Çıkarken bir de 2li testin dusuk riskli cikmis ultrasonla genetik hastaliklarinin anlayamayiz tanısını goremeyebilirz.amniyosentezle belli olur ama o da her şeyi göstermiyor.bir sey oldugu icin degil bil diye soyluyorum her seyi gormemiz mumkun degil .bazi şeyler ilerleyen haftalarda çıkar doğumdan sonra cikar falan dedi.bu download sendorumunu ya da başka genetik bozuklukla alakali açıklama sanırım
Allah korusun canım içini ferah tut ne güzel herşey yolundaymis fakülteler biraz daha farklı bakıyorlar konuya ilerde de çıkabilir diye uyarıyorlar sürekli sen hangi fakültede yaptırdın ultrasonunu
Oo masallah yarasin ufakligabide bugun kontrolum vardi 680 gram olmuss bebek benim aldigim kiloda 7 olmuss :) bebek cok sukur saglikli dedi sac boyatmayi sordum boytma dogumdn sonra boyatirsin dedi pek bi uzuldum yaaa :)
hiç canını sıkma canım fakülteler eğitim araştırma hastaneleri hep en kötüsü söyler ve uyarır öyle olduğu için değil yani ya öyle olursa diye saçma bi düşünce geliyor bana ama öyleler yani yapcak bişey yok banada rahim ağzı kanseri olabilirsin demişlerdi parça aldılar bişey çıkmamıştı yani çokta takma sen kendi doktoruna sonuçlarını götür ve ona güven inşallah hiç bir sorun çıkmıcak ve olmıcak gönlünü ferrah tut Allah büyüktür.Ah canım öğleden sonra göstermedi ekranda ama fotosunu verdi o da önemli bir adım fakülte icin..
Sonuca gelirsek kalbinde kucuk bir parlaklık gördü , gönlümü ferah tutmak istiyorum...defalarca ses kaydını dinledim.tek başına bir şey anlam ifade etmez. kalbinde yapısal bir sorun var anlamına gelmez kucuk bir bulgu yok sayabilirsin diğer organlarda Sıkıntı gormedik falan demiş. Dosyamin fotosunu çektim yarın özelde de kontrolüm var. Çıkarken bir de 2li testin dusuk riskli cikmis ultrasonla genetik hastaliklarinin anlayamayiz tanısını goremeyebilirz.amniyosentezle belli olur ama o da her şeyi göstermiyor.bir sey oldugu icin degil bil diye soyluyorum her seyi gormemiz mumkun degil .bazi şeyler ilerleyen haftalarda çıkar doğumdan sonra cikar falan dedi.bu download sendorumunu ya da başka genetik bozuklukla alakali açıklama sanırım
bide bugun kontrolum vardi 680 gram olmuss bebek benim aldigim kiloda 7 olmuss :) bebek cok sukur saglikli dedi sac boyatmayi sordum boytma dogumdn sonra boyatirsin dedi pek bi uzuldum yaaa :)
ooy maşallah ona canım, aldığın kiloya da çok üzülmedim açıkcası
hiç canını sıkma canım fakülteler eğitim araştırma hastaneleri hep en kötüsü söyler ve uyarır öyle olduğu için değil yani ya öyle olursa diye saçma bi düşünce geliyor bana ama öyleler yani yapcak bişey yok banada rahim ağzı kanseri olabilirsin demişlerdi parça aldılar bişey çıkmamıştı yani çokta takma sen kendi doktoruna sonuçlarını götür ve ona güven inşallah hiç bir sorun çıkmıcak ve olmıcak gönlünü ferrah tut Allah büyüktür.
gönlünü ferah tut canım Allahın izniyle bişey olmaz inşallahAh canım öğleden sonra göstermedi ekranda ama fotosunu verdi o da önemli bir adım fakülte icin..
bende 6kg ve üstü de olabilir aldığım için az aldım deseniz fesatlanıcamMasaAllah canımsağlıkla gelsin
Ay canım güldürdün benisen bakma az kilo alanlara Ben de 5.9 almış durumdayım
Özel bi görüntüleme merkezinde detaylı ultrasonumu yaptırdım, bebekte herşey normal çıktı ama hareketli olduğu için ne kalbine düzgün bakıldı ne yüzünü görebildik...
benim sağ böbreğim büyük çıktı üstüne yatma dedi..
ağustos da ücretsiz tekrar kontrole çağırdı...
250₺ verdim ben ücrete , devlet -özel ya da fakülteler de tekrar dam kontrole çağırdılar mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?