2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
amin canım sen pozitif ol gönlünü ferah tut yeter bebeğin de hissediyor

Merhaba canim, gecen hafta da doktor benim bebegime ayni teshisi koydu. Kalpte parlaklik vardi ama diger organlar cok guzel calisiyordu. Beyninde bobreginde hicbir yerinde bir sorun yoktu. Insan ilk duyunca soka giriyor ama sonradan kendim arastirdim cevremdeki doktor arkadaslarima sordum, bir sorun olmayacagini soylediler. Beyaz parlaklik denilen sey otizm icin yeterli bir bulgu degil. Doktor ama beni yinede perinatolog a yonlendirdi, sali gunu bakildi. Ve gercekten hicbir sorun yoktu, parlakligin 30. haftaya kadar gececegini soyledi uzman doktor. Bir kisim saglikli bebeklerde oluyormus.

Sende icini ferah tut derim, eminim birsey cikmayacaktir.

Bu arada bircok yabanci forumlarda kalpteki beyaz parlakligin doktorlar tarafindan ka‘le alinmadigi yaziyor. Amerikada ozellikle.

Ben 18. Haftada gitmiştim, o hafta tam olarak gelişmediği için göremediği organları vardı, kontrol için 20. haftada tekrar çağırdı, takip edilmesi gereken birşey varsa çağırıyorlar.

Amin canım sağlıkla gelsin bütün yavrular sağlıkla geçsin hamilelikler

Merhaba arkadaşlar bugün benimde detaylı ultrasonum vardı.herşey normalmiş.gittiğim doktor izmirde meşhur bir perinalog Prof İzmirliler bilir belki sermet sağol.tetenozu ve şeker yüklemesini sordum 24. Hafta şeker yüklemesi yaptır 26. Haftada tek doz tetenoz yaptır yeterli dedi.aklım karıştı bu ay kendi doktorumada gidemeyeceğim izinli şimdi mi yaptırsam tetonozu yoksa 26. Hafta mı bilemedim.

gönlünü ferah tut canım Allahın izniyle bişey olmaz inşallah

Aynen canım insaAllah bir şey olmayacak

bende 6kg ve üstü de olabilir aldığım için az aldım deseniz fesatlanıcam o yüzden senin kilonada üzülmedim

Son 1 ayda atağa geçti kilolarım yapacak bir şey yok bebişlerimizi sağlıcakla kucagimiza alalım da onu da hallederiz diye umuyorum :)

Merhaba canım sagolasin. Açıkçası pek önemsemedim ama biraz duygusal yapıya sahip olduğumdan eşime söylerken hemen ağzım kaydi gozlerim doldu falan onlar da önemli gorseydi perinatolojiye ya da hocaya yonlendirirdi diye düşünüyorum.esim hep hocaya da çık diyordu miyomumdan korktuğu için bu vesileyle hocaya da randevu alalım bari dedik .

Doktorlar her ihtimalle değerlendiriyor durumu, zor biliyorum ama sen içini ferah tut, bir daha ki kontrol de sorun yok cevabıyla geleceksin inşallah.

MasaAllah canım sağlıkla gelsin

Ay canım güldürdün beni sen bakma az kilo alanlara Ben de 5.9 almış durumdayım
amin canim cumlemizinki saglikla gelsgelsin insaallah sende kafama takma canim parlaklik sonradan gecenelr var ki ilkinde cikmamisti bide hatirliyorum kendi doktorunda gormusmuydu bidahaki kontrolde sor bakalim ne dicek

amin canim cumlemizinki saglikla gelsgelsin insaallah sende kafama takma canim parlaklik sonradan gecenelr var ki ilkinde cikmamisti bide hatirliyorum kendi doktorunda gormusmuydu bidahaki kontrolde sor bakalim ne dicek

İlkinde de sanırım böyle bir şey olduğu için çağırmışlar canim .digerini başka doktor yapmıştı bugünkü dedi sana diğer sefer söylenmiş dedi ben de dedim diğer doktor bana hiçbir şey soylemedi bununla alakalı. Kendi doktoruma ilk yapılan ayrintilidan sonra gitmiştim o bsy demedi.yarin randevum var doktoruma dosyanın fotosunu çektim onları da göstericem bakalım artık hayırlısı canim

Kızlar bu arada benim de öğlen yine lekelenmem oldu. Birkaç gündür taşınma için bir şeyler yapıyorum ama oturduğum yerde yapıyordum... Öğleden beri yatıyorum şimdi. Doktoruma mail attım. Cevap gelmiş şimdi "artık taşınmaya yardım etmeyi bırak" demiş. Devam ederse bir haftalık progestan başlayacağım yine, inşallah devam etmez. Progestansız çok rahattım... Neyse bizim kuzu sağlıklı olsun da progestanı tekrar içeriz gerekirse

Evet bencede ferah tut kizimdada parlama veyaz leke damarlarinda centiklesme bobreklerinde buyume varmis....anliycagin dayak yemis gibi cikmistim ordan..simdi 19 aylik oldu evde kosturuyo

uzulme kuzumm insaallah bir sorun cikmadn sag salim dogacak kuzunn :)

Canım yorma kendini dikkatli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…