amin canım sen pozitif ol gönlünü ferah tut yeter bebeğin de hissediyorBir şey olduğundan değil bil diye söylüyorum falan dedi birkaç kez. Rabbim hayırlısini nasip etsin.agustos 7sine prof hocaya randevu aldık.esim ona da görünmemi istedi.bakalim önümüzdeki günler ne göstericek bizlere.rabbim kalan günlerimizi daha iyi etsin geçenlerden
Ben anadolu tarafındayım cnm malesef yok@Dilaycan @minnoskus @Elam26 @dlkmk @Kardelen2009 @sPatz @mavila @ysmnfth @Bademellaa @Circassian girl @November 22Emira SY @mucize83 @aydingelini @Birumuttur yasamak @Balcorek @Zehra_mda Ediz Enesin Annesi @rozahak pinkstrap @nurcuk34 @pruine kizlar istanbul Buyukcekmecede yasayan bir arkadasim icin devlet oncelikli olmak uzere iyi bir doktor tanidiginiz var mi??
Bir şey olduğundan değil bil diye söylüyorum falan dedi birkaç kez. Rabbim hayırlısini nasip etsin.agustos 7sine prof hocaya randevu aldık.esim ona da görünmemi istedi.bakalim önümüzdeki günler ne göstericek bizlere.rabbim kalan günlerimizi daha iyi etsin geçenlerden
Ben 18. Haftada gitmiştim, o hafta tam olarak gelişmediği için göremediği organları vardı, kontrol için 20. haftada tekrar çağırdı, takip edilmesi gereken birşey varsa çağırıyorlar.Özel bi görüntüleme merkezinde detaylı ultrasonumu yaptırdım, bebekte herşey normal çıktı ama hareketli olduğu için ne kalbine düzgün bakıldı ne yüzünü görebildik...
benim sağ böbreğim büyük çıktı üstüne yatma dedi..
ağustos da ücretsiz tekrar kontrole çağırdı...
250₺ verdim ben ücrete , devlet -özel ya da fakülteler de tekrar dam kontrole çağırdılar mı ?
Amin canım sağlıkla gelsin bütün yavrular sağlıkla geçsin hamileliklerEvet öyle de insanın içine kurt düşürüyorlar.zaten ben hep arkadaşlara da söylüyorum testte bir şey yok diye olmayacak anlamına gelmez ya da tam tersi.benim 2li de 4lu de risk çıkmamıştı. Rabbim en iyisini bilir tabi.
ama işte insan kendini telkin ediyor doktor söyleyince bı evhamlaniyor. Rabbim emanetini sağlıkla sıhhatle kucagimiza almayı nasip etsin.ne gelirse O'ndan. Baş göz üstune..
gönlünü ferah tut canım Allahın izniyle bişey olmaz inşallah
bende 6kg ve üstü de olabilir aldığım için az aldım deseniz fesatlanıcamo yüzden senin kilonada üzülmedim
Merhaba canim, gecen hafta da doktor benim bebegime ayni teshisi koydu. Kalpte parlaklik vardi ama diger organlar cok guzel calisiyordu. Beyninde bobreginde hicbir yerinde bir sorun yoktu. Insan ilk duyunca soka giriyor ama sonradan kendim arastirdim cevremdeki doktor arkadaslarima sordum, bir sorun olmayacagini soylediler. Beyaz parlaklik denilen sey otizm icin yeterli bir bulgu degil. Doktor ama beni yinede perinatolog a yonlendirdi, sali gunu bakildi. Ve gercekten hicbir sorun yoktu, parlakligin 30. haftaya kadar gececegini soyledi uzman doktor. Bir kisim saglikli bebeklerde oluyormus.
Sende icini ferah tut derim, eminim birsey cikmayacaktir.
Bu arada bircok yabanci forumlarda kalpteki beyaz parlakligin doktorlar tarafindan ka‘le alinmadigi yaziyor. Amerikada ozellikle.
Doktorlar her ihtimalle değerlendiriyor durumu, zor biliyorum ama sen içini ferah tut, bir daha ki kontrol de sorun yok cevabıyla geleceksin inşallah.Ah canım öğleden sonra göstermedi ekranda ama fotosunu verdi o da önemli bir adım fakülte icin..
Sonuca gelirsek kalbinde kucuk bir parlaklık gördü , gönlümü ferah tutmak istiyorum...defalarca ses kaydını dinledim.tek başına bir şey anlam ifade etmez. kalbinde yapısal bir sorun var anlamına gelmez kucuk bir bulgu yok sayabilirsin diğer organlarda Sıkıntı gormedik falan demiş. Dosyamin fotosunu çektim yarın özelde de kontrolüm var. Çıkarken bir de 2li testin dusuk riskli cikmis ultrasonla genetik hastaliklarinin anlayamayiz tanısını goremeyebilirz.amniyosentezle belli olur ama o da her şeyi göstermiyor.bir sey oldugu icin degil bil diye soyluyorum her seyi gormemiz mumkun degil .bazi şeyler ilerleyen haftalarda çıkar doğumdan sonra cikar falan dedi.bu download sendorumunu ya da başka genetik bozuklukla alakali açıklama sanırım
Doktorlar her ihtimalle değerlendiriyor durumu, zor biliyorum ama sen içini ferah tut, bir daha ki kontrol de sorun yok cevabıyla geleceksin inşallah.
amin canim cumlemizinki saglikla gelsgelsin insaallah sende kafama takma canim parlaklik sonradan gecenelr var ki ilkinde cikmamisti bide hatirliyorum kendi doktorunda gormusmuydu bidahaki kontrolde sor bakalim ne dicekMasaAllah canımsağlıkla gelsin
Ay canım güldürdün benisen bakma az kilo alanlara Ben de 5.9 almış durumdayım
Anladim canimYok canım beraber kalmıyoruz evimiz ayrı da hamileliktdn dolayı evimiz ilçede, arabayı sattık vs o yüzden Aynen bayağı taktı bana.
amin canim cumlemizinki saglikla gelsgelsin insaallah sende kafama takma canim parlaklik sonradan gecenelr var ki ilkinde cikmamisti bide hatirliyorum kendi doktorunda gormusmuydu bidahaki kontrolde sor bakalim ne dicek
İnsaAllah canimm
Evet bencede ferah tut kizimdada parlama veyaz leke damarlarinda centiklesme bobreklerinde buyume varmis....anliycagin dayak yemis gibi cikmistim ordan..simdi 19 aylik oldu evde kosturuyoAh canım öğleden sonra göstermedi ekranda ama fotosunu verdi o da önemli bir adım fakülte icin..
Sonuca gelirsek kalbinde kucuk bir parlaklık gördü , gönlümü ferah tutmak istiyorum...defalarca ses kaydını dinledim.tek başına bir şey anlam ifade etmez. kalbinde yapısal bir sorun var anlamına gelmez kucuk bir bulgu yok sayabilirsin diğer organlarda Sıkıntı gormedik falan demiş. Dosyamin fotosunu çektim yarın özelde de kontrolüm var. Çıkarken bir de 2li testin dusuk riskli cikmis ultrasonla genetik hastaliklarinin anlayamayiz tanısını goremeyebilirz.amniyosentezle belli olur ama o da her şeyi göstermiyor.bir sey oldugu icin degil bil diye soyluyorum her seyi gormemiz mumkun degil .bazi şeyler ilerleyen haftalarda çıkar doğumdan sonra cikar falan dedi.bu download sendorumunu ya da başka genetik bozuklukla alakali açıklama sanırım
uzulme kuzumm insaallah bir sorun cikmadn sag salim dogacak kuzunn :)İlkinde de sanırım böyle bir şey olduğu için çağırmışlar canim .digerini başka doktor yapmıştı bugünkü dedi sana diğer sefer söylenmiş dedi ben de dedim diğer doktor bana hiçbir şey soylemedi bununla alakalı. Kendi doktoruma ilk yapılan ayrintilidan sonra gitmiştim o bsy demedi.yarin randevum var doktoruma dosyanın fotosunu çektim onları da göstericem bakalım artık hayırlısı canim
Evet bencede ferah tut kizimdada parlama veyaz leke damarlarinda centiklesme bobreklerinde buyume varmis....anliycagin dayak yemis gibi cikmistim ordan..simdi 19 aylik oldu evde kosturuyo
uzulme kuzumm insaallah bir sorun cikmadn sag salim dogacak kuzunn :)
Kızlar bu arada benim de öğlen yine lekelenmem oldu. Birkaç gündür taşınma için bir şeyler yapıyorum ama oturduğum yerde yapıyordum... Öğleden beri yatıyorum şimdi. Doktoruma mail attım. Cevap gelmiş şimdi "artık taşınmaya yardım etmeyi bırak" demiş. Devam ederse bir haftalık progestan başlayacağım yine, inşallah devam etmez. Progestansız çok rahattım... Neyse bizim kuzu sağlıklı olsun da progestanı tekrar içeriz gerekirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?