2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sağol canım, uzanıyorum
Doktor cevap vermiş taşınmaya yardım etmeyi bırakalım artık diye. Daha da ellemeyeceğim...
Elleme tabi parmagini bile surme.oldugu kadar olsun gormezden gelmeyi dene bazi kisimlari sonra yavas yavas duzenlersin...kendini riske atmaya degmez esya dedigin cul caput nihayetinde

Rahim ağzını ölçmüş müydü?

Elleme tabi parmagini bile surme.oldugu kadar olsun gormezden gelmeyi dene bazi kisimlari sonra yavas yavas duzenlersin...kendini riske atmaya degmez esya dedigin cul caput nihayetinde
Canım daha taşınmadık, eşyaların büyük bir kısmını halletmiştik eşimle zaten ama yarın akşam tamamen çıkıyoruz evden, ertesi gün eşim taşınma şirketiyle gelecek sabah erkenden. O yüzden yetişmesi lazım yani evin... Neyse artık Allah eşime kolaylık versin. Taşındıktan sonra da Annem yardım edecek, zaten taşındıktan sonrası mühim değil. Dediğin gibi yavaş yavaş yerleşir onu hiç düşünmüyorum canım

Oyyy Oyy kuzum hakikaten bırak ama rahim ayakta ya da oturur vaziyette olmayı sevmiyor malesef. Oturmak masum değil yani yatıp ayakları kaldırınca yükü azalıyormuş ancak.

Kuzum bana da beyin sıvısı çok gibi ama kesin diyemem dedi aynen sana dediği gibi ama sonra düzgün çıktı başka doktor alakası yok dedi.. Sakın üzülme tertemiz çıkar doktorlar en kötüyü söylemek zorunda.

Merhaba canim,kac haftalik oldun sen?

Sağ böbrek kaç mm canım yazıyor mu benim de büyüdü aynen ve sadece su içmek yürüyüş üzerine yatmamak iyi geliyor ama bana yürüyüş de yasak bir ay sonra 4 mm daha büyüdü bakalım inşallah daha fazla büyümez.

Canım ben Anadolu Yakası'nda oturuyorum karşı tarafı çok fazla bilmiyorum. Yardımcı olmayı isterdim ama inan hiçbir bilgim yok.

Evet canım öyle doktorlar. Üzüntulu değilim aslında gönlüm rahat bir şey yok Allah'ın izniyle.sizlerin yorumları daha da rahatlattı beni Allah razı olsun hepinizden Doktor sadece genel konuştu hani her seyin garantisi yok havasinda ki zaten normal seyreden bir gebelikte bebek hasta dogabiliyor ya da rahatsız denilen bebek sapasağlam dogabiliyor biraz onu kastetti. Hakkımızda hayirlisi

Kusum bende ev tasidim daha yeni tasinma sirketi ne var ne yok topluyo cop bile birakmiyo merak etme ondan dedim rahat ol biraz gormezden gel diye

Evet bencede ferah tut kizimdada parlama veyaz leke damarlarinda centiklesme bobreklerinde buyume varmis....anliycagin dayak yemis gibi cikmistim ordan..simdi 19 aylik oldu evde kosturuyo
Çok tecrübeli pullumbiberim sana sorum var sen bilirsin diye düşünüyorum Benim bebek bazı günler özellikle mesaneme vuruyor yani aşağıda bir gıdıklanma ve rahatsızlık hissi oluşturuyor sürekli lavaboya gidiyorum o yüzden Kadınlar kulübü eski konularında buna idrar yolu iltihabının da sebep olduğunu hatta erken doğum sebebi olduğunu falan yazmışlar. Bir fikrin var mı senin başına geldi mi? Bebeğim makat pozisyonda ters duruyor. Kasılmalar sertleşmeler de böyle olunca artıyor.

Biraz konuyu dağıtayim. Arkadaşlar bu setlerden alan almayi düşünen kullanan var mı :)

Bu şekilde set olarak değil ama ayrı ayrı bu parçaların bazıları şu an var, bazıları da zamanla olacak :) ama herşeyi aynı desende yapmak biraz sıkıyor beni. Farklı farklı olunca daha bi seviyorum :)

Bu haber sqyesinde özel hastaneye normal doğum diye gidip zorunlu (!) sezaryen sayısının artacağını düşünüyorum. En olmadı oda parası, fotoğraf parası derken baya bi para alırlar yine. Hayrına bi iş yapmazlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…