- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
bizimki içinde video çekerken doktor sarstı hareket etsin diye. anası gibi uyuşuk olacak o zaman bizimkiBen yandım o zaman daha bir ay önce ki ultrasonda şok olmuştuk. O kadar çok hareket ediyordu ki. Bacak bacak üstüne atıyo elleri yanaklara getiriyor falan. Eşime diyorum bak bak eyvah annem babam bu mu diye yanaklarına getirip vah vah çekiyor çocuğumuz diye doktor falan baya gülüştük orda. Saolsun cinsiyetini de gösteriverdi hemencecik.
Üç amomali içinde risksiz bölgedesin canım.iyi çıkmış sonucun.
Canım aşağıda sonuçta açıkça yazmışlar risk grubunda değilmişsin
onlarda barışma sağladığın için teşekkür ediyolar demekkiKızlar benim eskiden kalma çatlaklarım vardı. 90lardan 60lara düşen biri olarak çatlaklarımla barışığımdır, sıkıntı etmem. Eski çatlaklardan ikisinin ucu hafiften yırtılmış, geçen gün gördüm. Herhalde hepten haritaya döneceğim doğuma kadar
Kızlar benim eskiden kalma çatlaklarım vardı. 90lardan 60lara düşen biri olarak çatlaklarımla barışığımdır, sıkıntı etmem. Eski çatlaklardan ikisinin ucu hafiften yırtılmış, geçen gün gördüm. Herhalde hepten haritaya döneceğim doğuma kadar
Ah canım sorma 2 seneden sonra eşimin ailesinin yaşadığı yere gidicez ,2 senede yaklaşık 15 kilo aldım şimdiden kara kara dusunuyorumişte insan oğlu hep kendinde olmayanı istiyornapalım buna da şükür rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Hem kilo alma vermeden hem de boyum hızlı uzamıştı uzama çatlakları vardı zaten, sevmezsen yaşanmaz bunlarlaonlarda barışma sağladığın için teşekkür ediyolar demekkibenim totom ve bacaklarım su yolu gibi ince ince
Hadi ya, aynıyız demek ki. O morumsular beyaza dönünce eskilerinden farkı kalmaz diye düşünüyorum, arada kaynarlar artık zaten çoktuAynen bende de yeterince çatlak vardı ama şimdi hamilelige bağlı böyle morumsular da çıkmaya başladı yaklaşık 1 aydır
Yaaa onun çıkıntısını sevsinlerEki Görüntüle 2154790 Teyzeleri popoyu diktik kusura bakmayın artık
Doktor bir kahkaha attıki sormayın ne istediğimi bildiği için benden çok sevindi ihtimali ne dedim ihtimal mihtimal yok al sana bariz pipi dedi
@pinkstrap tanın tastik edildi canım çok şükür verdiğin umut için bile Allah razı olsun
bnde ilk kullandığımda ilk 10 gün ishal yaptı sonra kabıza döndü canım zaten ya ishal ya kabız yaparmış bende her ikiside olmuştu.Kızlar Demir ilacı ishal yapar mı bugün ikidir tuvalete çıkıyorum daha devam edicek gibi bide aşırı gaz var karnımda
Hem grafik hem sayısal oran olarak yazmışlarya oraya ordan belli oluyor.ama bu testlerde kan değerleri riski etkiliyor o yüzden onu belirtiyırlar.hcg düşük yada hcg yüksekliği dikkat çekici gibi yani tek başına onun bi anlamı olmuyor diğer değerlerle birleştiğinde orataya çıkan o sayısal oran önemli.Çok teşekkürler canım. grafikten mi bakılıyor tam olarak o grafiği anlamadım açıklamada risksiz yazıyor ama HCG seviyesi şüpheli yazıyor..
Genellikle kabız yapar ama prospektusunde ishal de yapabileceği yazıyor bildiğim kadarıyla.Kızlar Demir ilacı ishal yapar mı bugün ikidir tuvalete çıkıyorum daha devam edicek gibi bide aşırı gaz var karnımda
Evet canım anlıyorum ikili üçlü tarama testlerinden.izmirie sen anlıyor musın canım ikili testten ?
valla ben 4 sene önce 3ayda 20 kg vermiştim. istersek veriliyo canım ve diyetisyene falan gitmemiştim. evlendikten sonra 5 kg aldım diyetisyene gittim veremedim vermek istemedim demekki. kilo gerçekten iyi değil ya şuan bile kendimi kötü hissediyorum az yiyim diyorum ama başım uğulduyo resmen, yemeye başlayınca kendimi tutamıyorum bilmiyorum. Allahtan eşimin kg takıntısı yok yoksa ölürdüm heralde..Ah canım sorma 2 seneden sonra eşimin ailesinin yaşadığı yere gidicez ,2 senede yaklaşık 15 kilo aldım şimdiden kara kara dusunuyorumşimdi herkes kiloma bsy dicek kendimce şimdiden cevaplar oturttum kafamda gülüyorum ama bu kilo olayı canımı sıkıyor Allah nasip ederse doğumdan sonra bu kilolardan kurtulmam gerek
daha bende morluklar olmadı ama beyazlar sanki daha da belirginleşti canım. bide iki simit tarafımda minik 2 çatlağım oldu maşallahHem kilo alma vermeden hem de boyum hızlı uzamıştı uzama çatlakları vardı zaten, sevmezsen yaşanmaz bunlarlagel gel sen de gel dedim çatlaklardan birinin ucundaki morluğu görünce
Sen ne durumdasın, gerildi mi eski su yolları
Hadi ya, aynıyız demek ki. O morumsular beyaza dönünce eskilerinden farkı kalmaz diye düşünüyorum, arada kaynarlar artık zaten çoktu
Ben senden bir ay gerideyim bak ben de peşin sıra geliyorum
valla benimkide aşırı takıntıydı ama yasemin arkadaşımızın yazdıklarını okuyunca tövbe ettim, ilk çocuk benimki rabbim sağlıklı versin dedm. cinsiyet öğrenesim bile kalmadı şuan bilmiyorum kötü oldumYaaa onun çıkıntısını sevsinlermaşaAllah gözünaydın.
Ya kızlar nolcak bendeki bu erkek takıntısı
Cinsiyet kız dedi doktorum çok şükür sağlığı yerinde, 3. Kızım olacak ama sizler erkek yazdığınızda bende sizin kadar mutlu oluyorum. Kız kardeşimin ve eltimin oğlu var, kendimin kadar çok seviyorum.
Ben bu gidişle 4. Çocuğuda yaparım heralde
Benim anam 4. De bulmuş oğlanı. Anama çektiysem :)
Ay su kilonun darısı bana insallah sanirim dum duz karnimla dogurcam benAy kızlar hala eski pantolonumu giyiyorum diyorsunuz ya inanamıyorum :) ben 11. haftadan beri hamile pantolonu giyiyorum, ilk 1-2 hafta düşüyordu penye kısmı ama nerdeyse 1 aydır dolduruyorum içini. Eski pantolonlardan hiç biri olmuyor zaten. ay doğurana kadar yuvarlanıcam bu gidişle
Aynen canım bendede yaptı Demir hapından mı diye deneme yaptım iki gün içmedim sıkıntı geçti tekrar içtim ishal,şişkinlik,gaz hepsi geri geldi.dn kontrolüm vardı doktora söyleyecektim bebeği görünce herşeyi unuttum.Genellikle kabız yapar ama prospektusunde ishal de yapabileceği yazıyor bildiğim kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?