- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
ay daha ne istiyosun ya, ben vereyim sana göbeemiAy su kilonun darısı bana insallah sanirim dum duz karnimla dogurcam ben
valla ben 4 sene önce 3ayda 20 kg vermiştim. istersek veriliyo canım ve diyetisyene falan gitmemiştim. evlendikten sonra 5 kg aldım diyetisyene gittim veremedim vermek istemedim demekki. kilo gerçekten iyi değil ya şuan bile kendimi kötü hissediyorum az yiyim diyorum ama başım uğulduyo resmen, yemeye başlayınca kendimi tutamıyorum bilmiyorum. Allahtan eşimin kg takıntısı yok yoksa ölürdüm heralde..
Amniyosentez öneriyor ama 1:56 dedi o.Anladım canım peki doktorun ikili testin için ne dedi.
Ben en kesin olan testi yaptıracam galiba nifty,çok canım sıkıldı.bu 2 hafta için de yaptırmalıymışım.Anladım canım peki doktorun ikili testin için ne dedi.
ay daha ne istiyosun ya, ben vereyim sana göbeemi
Ben de ben deee@Elam26
Bi arkadaşında doktoru seninki gibi aynı riske bakmıştı.@kozmogirl dü sanırım.ona bakılmayacağını söylemiştim oda başka doktora daha gitti ve o doktorda kombine riske bakıldığını söylemişti canım.amniyosentez yerine kan testi yaptırabilirsin içim rahat etsin dersen.ama bu testler gerçekten istatistik çok gerçekçi değil.sonuç ne olursa olsun hep bir risk var.Amniyosentez öneriyor ama 1:56 dedi o.
Muhtemelen perinatologa gideceğim ve nifty yaptıracağım,Allah’ın izni ile güzel çıkar sonuçlar inş.çok saol canım çok iyisin rabbim seni incitmesinBi arkadaşında doktoru seninki gibi aynı riske bakmıştı.@kozmogirl dü sanırım.ona bakılmayacağını söylemiştim oda başka doktora daha gitti ve o doktorda kombine riske bakıldığını söylemişti canım.amniyosentez yerine kan testi yaptırabilirsin içim rahat etsin dersen.ama bu testler gerçekten istatistik çok gerçekçi değil.sonuç ne olursa olsun hep bir risk var.
20. Haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum.zaten sonuçları en geç 10 günde çıkıyor.sonuç güzel çıkar bence.kuzenim geçen ay yaptırdı.riski 1:50 idi testi temiz geldi.Ben en kesin olan testi yaptıracam galiba nifty,çok canım sıkıldı.bu 2 hafta için de yaptırmalıymışım.
İnşallah doğum yaptıktan sonra bide diyet grubu açarız orada beraber veririzHamilelikte çok almadım ama öncesi işimden dolayı yemek düzeni diye bir şey kalmadıgi için giderek şiştimbugün bile eşime diyorum Allah nasip ederse doğumdan sonra bu kilolari vericem 2.ye öyle hamile kalicam
Ben de ben deee@Elam26
aa biri verir öbürleri bakar olmaz. üçümüzdende alsın birer parçaİlk ben söyledim benden alıcak@Elam26
Canım allah sağsalim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.herşey gönlünce olsunMuhtemelen perinatologa gideceğim ve nifty yaptıracağım,Allah’ın izni ile güzel çıkar sonuçlar inş.çok saol canım çok iyisin rabbim seni incitmesin
canım bu testler afaki, kesin olan sonuçlar değil ki kendini streste sokma. benimde düşüktü sevinip yani risk yok desek hocam demiştim. risk her zaman vardır demişti.Muhtemelen perinatologa gideceğim ve nifty yaptıracağım,Allah’ın izni ile güzel çıkar sonuçlar inş.çok saol canım çok iyisin rabbim seni incitmesin
Ben ikili yaptırmadan nifty yaptırdım canım, sadece kan veriyorsun. Doğruluk oranının %99.5 olduğunu söylüyorlar. İnşallah güzel haber alırsın. Dualarımız seninle. Ama bu süreçte canını sıkma, kendin söylediğin gibi yaşın riski yükseltmiş olabilir.Muhtemelen perinatologa gideceğim ve nifty yaptıracağım,Allah’ın izni ile güzel çıkar sonuçlar inş.çok saol canım çok iyisin rabbim seni incitmesin
Teşekkür ederim canım sağlıkla hayırla kucağına al inş yavrunuBen ikili yaptırmadan nifty yaptırdım canım, sadece kan veriyorsun. Doğruluk oranının %99.5 olduğunu söylüyorlar. İnşallah güzel haber alırsın. Dualarımız seninle. Ama bu süreçte canını sıkma, kendin söylediğin gibi yaşın riski yükseltmiş olabilir.
Canım çok teşekkürler sağlıkla hayırla al inş yavrunu kucağına,yeğenini allah bağışlasın sizecanım bu testler afaki, kesin olan sonuçlar değil ki kendini streste sokma. benimde düşüktü sevinip yani risk yok desek hocam demiştim. risk her zaman vardır demişti.
rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. benim ablam 37 yaşında doğum yaptı. neler neler demişlerdi ama maşallah sağasağlam doğdu kızçesi. inşallah hepimize nasip olur
Evetbendim canım benim dr da beni korkuttu ama oglumunda raporu ayni cikmisti hemen hemen ona risk yok demisti ayni dr bunda farklı konustu bende 1 i normal kadindogumcu biri perinotolog olmak uzere iki dr gorustum ikiside bu degere degil kombine riske bakilır dedi oda yuksek bi riskte degil dediler ben dörtlü test dahil hic birini yaptirmicam aacunku oglumdada yaptirmamistim acaba yasemin arkadasimizin ikili testi nasil cikmisti sonucuBi arkadaşında doktoru seninki gibi aynı riske bakmıştı.@kozmogirl dü sanırım.ona bakılmayacağını söylemiştim oda başka doktora daha gitti ve o doktorda kombine riske bakıldığını söylemişti canım.amniyosentez yerine kan testi yaptırabilirsin içim rahat etsin dersen.ama bu testler gerçekten istatistik çok gerçekçi değil.sonuç ne olursa olsun hep bir risk var.
Hahah ne tatlı ya yerim
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ayyy hayirli olsun canimm cok sevindim senin adinaa evett ortasi dolu gozukuyor masaallahh :)
Haha tosbige bak yer genis tabi totoyu kaldirirmasallah canim Allah tamamina erdirir insallah
bende elbise aldım kendime bi butikten bayramlık, ilk defa öyle bi elbisem olduçünkü ben pek elbisede giymiyorum giyemiyorum heleki günlük elbise asla. ödem oluyo ozaman canım vücudunda daha benim ayaklarımda bi büyüme yok çok şükür
3. hamilelikse normaldir tabi canım. benim bile göbeğim büyüdü ama aldığım kilolara bağlıyorum bu durumu
yaa çok çok çok sevindim canımm, rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
anladım canım 2li test sorunsuz çıkandan da istiyolarmı acaba. ay telaşlandım yine. pazartesi olsa da rahatlasam
Canım benim senden de Allah razı olsun. Sağlıkla gelsin, hayırlı evlat olsun inşallah çok Sevindim Rabbim gönlüne göre vermiş
Yaaa onun çıkıntısını sevsinlermaşaAllah gözünaydın.
Ya kızlar nolcak bendeki bu erkek takıntısı
Cinsiyet kız dedi doktorum çok şükür sağlığı yerinde, 3. Kızım olacak ama sizler erkek yazdığınızda bende sizin kadar mutlu oluyorum. Kız kardeşimin ve eltimin oğlu var, kendimin kadar çok seviyorum.
Ben bu gidişle 4. Çocuğuda yaparım heralde
Benim anam 4. De bulmuş oğlanı. Anama çektiysem :)
Ayyy ne heyecanlııı valla ben bile sanki bilmiyomusux gibi burda heyecan yaptimYaaa canlarım çok çok çok sağolun inşallah
Şimdi eşim ve kızlarıma süprizle bildircem onun hazırlığındayım
Mavi patik aldım uçan 7 tane balon aldım gri renkte ycuna bağladım beyaz büyük koli yaptım dılına pembe ve maviden soru işaretleri kapak açılıkp balonlar havaya kalkınca mavi patiklerden cinsiyeti öğrenecekler ve bunu videoya çekip iki aileyede böyle haber verecem
Eki Görüntüle 2154790 Teyzeleri popoyu diktik kusura bakmayın artık
Doktor bir kahkaha attıki sormayın ne istediğimi bildiği için benden çok sevindi ihtimali ne dedim ihtimal mihtimal yok al sana bariz pipi dedi
@pinkstrap tanın tastik edildi canım çok şükür verdiğin umut için bile Allah razı olsun
Doğru hatırlamışım demekki.sevindim canım herşeyin yolunda gitmesine.yaseminin orta risk çıkmış ama onun bebeğindeki trizomi 13 müş ama hangi sonucu orta risk bilmiyorum ama benim bildiğim trizomi 13 ve 18 riskli yada orta riskli çıkması için papp a ve hcg değerinin çok düşük çıkması lazım.sanırım Yasemin'in o sonuçları düşük olmalı.Evetbendim canım benim dr da beni korkuttu ama oglumunda raporu ayni cikmisti hemen hemen ona risk yok demisti ayni dr bunda farklı konustu bende 1 i normal kadindogumcu biri perinotolog olmak uzere iki dr gorustum ikiside bu degere degil kombine riske bakilır dedi oda yuksek bi riskte degil dediler ben dörtlü test dahil hic birini yaptirmicam aacunku oglumdada yaptirmamistim acaba yasemin arkadasimizin ikili testi nasil cikmisti sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?