2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
@Vintageseven

ben 9. haftadan beri giyiyorum kilom yok ama göbeğim çıktı çok rahat oluyor hem. Yanlız değilsin yani iç karnımız yok demekki

Ben de hamileliği ilk öğrendiğimden beri giyiyorum neredeyse hamile pantolonunu. İçten lastik kemerli, en dar ayara taktım kemeri düşmesin diye ama göbek kısmı çok rahat Ev için de beli bol alt pijama aldım, ohh keyif yapıyorum

Canım cut of değer 1:250 olarak kabul ediliyor.ikili teste geçerli olan kriter kombine risk(yaş,kilo,bebeğin ense kalınlığı,papp a ve serbest hcg değeri)bu değerlere göre senin 1:159 çıkmış yani cut of değerin üzerinde çıktığı için riskli bölgedesin.seninle aynı kriterlere sahip 159 annenin sadece birinde down sendromu görülmüş.o yüzden senden amniyosentez yada fetal dna isteyebilirler.
Ama ben bu testlerin çok yanıltıcı olduğunu biliyorum şöyle diyeyim bi arkadaşımın değeri 1:6000 di ama çocuğu downlu idi.kuzenimin 1:50 idi fetal dna yaptırdı temiz çıktı.
Trizomi 18 için ise riskin 1:10.000 yani cut of değerin altında be risksiz bölgedesin.

Aynen canım benim de kilo alıp vermeye bağlıydı. Sorma takmamaya çalışıyorum böyle morelim bozuluyor sonra diyorum amaaan salla sanki kim görüyor

Canım 1:56 olana bakmıycak mıyız?

2 2miracles bu arada gebelik haftamız aynı Benimde 22 kasım gözüküyor Doğum tarihim.detaylı ultrason için randevu aldın mı.bu arada senin testinin riskli çıkma sebebi hcg değerinin yüksek çıkması ortanca değerden 4 kat daha yüksek çıkmış bu istatistiği çok etkiliyor.

Çok teşekkür ederim bu arada canım sıkıldı biraz ama.yaştan dolayı böyle çıktı galiba 35 yaşındayım.

Kızlar ben ilaclarimi hep icmeyi unutuyorum yada ihmal ediyorum diyrlim decavit ve d vitaminim var aklıma gelmiyo cocukla bogusurken aklima gelincede amannn kalkinca icerim deyip yine bosveriyorum

Canım burda randevusuz bakıyorlar Büyükşehir olmadığı için kalabalık çok yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…