@VintagesevenAynen canım bendede yaptı Demir hapından mı diye deneme yaptım iki gün içmedim sıkıntı geçti tekrar içtim ishal,şişkinlik,gaz hepsi geri geldi.dn kontrolüm vardı doktora söyleyecektim bebeği görünce herşeyi unuttum.
ilk kabız yaptı beni sonra ishale döndü bendedebnde ilk kullandığımda ilk 10 gün ishal yaptı sonra kabıza döndü canım zaten ya ishal ya kabız yaparmış bende her ikiside olmuştu.
İnsallah canim hepimiz saglikla alalim kucagimiza :)Haklısın canım sorup kullanmak en iyisi.sağlıkla hayırla al kucağına inş
aynen ishal de yazıyor canımGenellikle kabız yapar ama prospektusunde ishal de yapabileceği yazıyor bildiğim kadarıyla.
sende de tam tersi olmuş demek ki demir ilacı biraz tuhaf bi ilaçilk kabız yaptı beni sonra ishale döndü bendede
ben 9. haftadan beri giyiyorum kilom yok ama göbeğim çıktı çok rahat oluyor hem. Yanlız değilsin yani iç karnımız yok demekkiAy kızlar hala eski pantolonumu giyiyorum diyorsunuz ya inanamıyorum :) ben 11. haftadan beri hamile pantolonu giyiyorum, ilk 1-2 hafta düşüyordu penye kısmı ama nerdeyse 1 aydır dolduruyorum içini. Eski pantolonlardan hiç biri olmuyor zaten. ay doğurana kadar yuvarlanıcam bu gidişle
Benimkini de yorumlar mısın?Evet canım anlıyorum ikili üçlü tarama testlerinden.
Ben de hamileliği ilk öğrendiğimden beri giyiyorum neredeyse hamile pantolonunu. İçten lastik kemerli, en dar ayara taktım kemeri düşmesin diye ama göbek kısmı çok rahatAy kızlar hala eski pantolonumu giyiyorum diyorsunuz ya inanamıyorum :) ben 11. haftadan beri hamile pantolonu giyiyorum, ilk 1-2 hafta düşüyordu penye kısmı ama nerdeyse 1 aydır dolduruyorum içini. Eski pantolonlardan hiç biri olmuyor zaten. ay doğurana kadar yuvarlanıcam bu gidişle
Canım cut of değer 1:250 olarak kabul ediliyor.ikili teste geçerli olan kriter kombine risk(yaş,kilo,bebeğin ense kalınlığı,papp a ve serbest hcg değeri)bu değerlere göre senin 1:159 çıkmış yani cut of değerin üzerinde çıktığı için riskli bölgedesin.seninle aynı kriterlere sahip 159 annenin sadece birinde down sendromu görülmüş.o yüzden senden amniyosentez yada fetal dna isteyebilirler.
Hem kilo alma vermeden hem de boyum hızlı uzamıştı uzama çatlakları vardı zaten, sevmezsen yaşanmaz bunlarlagel gel sen de gel dedim çatlaklardan birinin ucundaki morluğu görünce
Sen ne durumdasın, gerildi mi eski su yolları
Hadi ya, aynıyız demek ki. O morumsular beyaza dönünce eskilerinden farkı kalmaz diye düşünüyorum, arada kaynarlar artık zaten çoktu
Ben senden bir ay gerideyim bak ben de peşin sıra geliyorum
Canım 1:56 olana bakmıycak mıyız?Canım cut of değer 1:250 olarak kabul ediliyor.ikili teste geçerli olan kriter kombine risk(yaş,kilo,bebeğin ense kalınlığı,papp a ve serbest hcg değeri)bu değerlere göre senin 1:159 çıkmış yani cut of değerin üzerinde çıktığı için riskli bölgedesin.seninle aynı kriterlere sahip 159 annenin sadece birinde down sendromu görülmüş.o yüzden senden amniyosentez yada fetal dna isteyebilirler.
Ama ben bu testlerin çok yanıltıcı olduğunu biliyorum şöyle diyeyim bi arkadaşımın değeri 1:6000 di ama çocuğu downlu idi.kuzenimin 1:50 idi fetal dna yaptırdı temiz çıktı.
Trizomi 18 için ise riskin 1:10.000 yani cut of değerin altında be risksiz bölgedesin.
Çok teşekkür ederim bu arada canım sıkıldı biraz ama.yaştan dolayı böyle çıktı galiba 35 yaşındayım.Canım cut of değer 1:250 olarak kabul ediliyor.ikili teste geçerli olan kriter kombine risk(yaş,kilo,bebeğin ense kalınlığı,papp a ve serbest hcg değeri)bu değerlere göre senin 1:159 çıkmış yani cut of değerin üzerinde çıktığı için riskli bölgedesin.seninle aynı kriterlere sahip 159 annenin sadece birinde down sendromu görülmüş.o yüzden senden amniyosentez yada fetal dna isteyebilirler.
Ama ben bu testlerin çok yanıltıcı olduğunu biliyorum şöyle diyeyim bi arkadaşımın değeri 1:6000 di ama çocuğu downlu idi.kuzenimin 1:50 idi fetal dna yaptırdı temiz çıktı.
Trizomi 18 için ise riskin 1:10.000 yani cut of değerin altında be risksiz bölgedesin.
Canım burda randevusuz bakıyorlar Büyükşehir olmadığı için kalabalık çok yok.
Hayır canım kombine riske bakılıyor.o 1:56 olan sadece papp a ve hcg değerine göre çıkan istatistik.o yüzden güvenilirlik %60 gibi ama kombinenin güvenilirliği %80-90 gibiymiş.Canım 1:56 olana bakmıycak mıyız?
Anladım canım peki doktorun ikili testin için ne dedi.Canım burda randevusuz bakıyorlar Büyükşehir olmadığı için kalabalık çok yok.
Hiç bozma moralini miniklerimiz sağlıklı olsun da, biz alışkınız zaten çatlaklaraAynen canım benim de kilo alıp vermeye bağlıydı. Sorma takmamaya çalışıyorum böyle morelim bozuluyor sonra diyorum amaaan salla sanki kim görüyor
Hiç bozma moralini miniklerimiz sağlıklı olsun da, biz alışkınız zaten çatlaklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?