Erkek bebek gibi duruyor canım cinsiyet ne takma çıktı diye sal gitsin. Insanlar bu gibeklerin hayalini kuruyorlar tabi içinde bebek olanindanBu göbekler normalmi ya kızlar çok büyükmüs gibi geliyo gözüme morelim bozuluyooo
o zmn hic dusunmeden alayim bende :)EVet kesinlikle çok kullanışlı.
Normal canım ya hamileyiz biz:) benim göbeğimde baya çıktı. Herkesin vücut tipi bir değil. Moralini niye bozuyosun, bebek var orda:)
Allah yardımcın olsun canım, her şartta Allah’a emanetler biz çırpınıyoruz ama olacak olanın önüne geçemiyoruz. Sen pozitif düşün yine de.
Anksiyeteye gerek yok 2 kaybın varmış o bile yeter sürekli enidişeli olmana, İnternetten alamaz mısın Progestanı? Kendin kullan sonuçta bebeğe zararı yok için de rahat eder.amin insaALLAHcanim. olacagi varsa oluyor dedigin gibi, anksiyeteli oldugum icin ekstra endiseleniyorum.
valla o ilac burda varmi emin degilim turkiyeden getirtmek lazim.Anksiyeteye gerek yok 2 kaybın varmış o bile yeter sürekli enidişeli olmana, İnternetten alamaz mısın Progestanı? Kendin kullan sonuçta bebeğe zararı yok için de rahat eder.
Evet ama cok kocaman gibi geliyo banaEVet kesinlikle çok kullanışlı.
Normal canım ya hamileyiz biz:) benim göbeğimde baya çıktı. Herkesin vücut tipi bir değil. Moralini niye bozuyosun, bebek var orda:)
Evet canım erkekmiş şimdilik öle demisti dr evet dogruda bunun bide 9.ayı var aman amn yemekte yiyemiyorum nasıl oluyo anlamadımErkek bebek gibi duruyor canım cinsiyet ne takma çıktı diye sal gitsin. Insanlar bu gibeklerin hayalini kuruyorlar tabi içinde bebek olanindan
Aynen öle millet dicek 9.aya dogru bu kadın kac senedir gamile doguramadı hala15 haftaya göre fazlaOlsun kendinizi böyle seviniz .. benimde biraz sivri öne doğru
Ben gönderebilir miyim diye baktım, ecza ürünleri yasak diye geçiyor, şahıs yollayamıyor olabilir ama kargolarla anlaşması olan büyük alışveriş siteleri var onlar yollayabilir.valla o ilac burda varmi emin degilim turkiyeden getirtmek lazim.
Ben gönderebilir miyim diye baktım, ecza ürünleri yasak diye geçiyor, şahıs yollayamıyor olabilir ama kargolarla anlaşması olan büyük alışveriş siteleri var onlar yollayabilir.
Hem saglikli hem cevreci hem de ekonomik aslinda. Ben de bir dusuneyim. Baglamasi filan pratik mi onlara da bakmak lazimHayır canım, bunu yıkayacağın zamana kadar suda bekletiyorsun, birikince makinaya atıyorsun.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/organik-yikanabilir-bebek-bezi.899258/
Canım 6. Haftadan 14. Haftaya kadar sürekli kanamam oldu nedeni bilinmiyordu ama şimdi netleşti bebeğimin eşi aşağıdaymış Rahim ağzına yakın. Doktor yine kanama olabilir dedi.Canım senin gebelik öykün nasıl ?nedensiz kanama mı var?
Pratik canım linki yolladığım arkadaş 2 senedir kullanıyor, şu an hamile bebeğine de kullanacak aslında üşengeçtir ama hiç vazgeçmedi maşallah.Hem saglikli hem cevreci hem de ekonomik aslinda. Ben de bir dusuneyim. Baglamasi filan pratik mi onlara da bakmak lazim
valla o ilac burda varmi emin degilim turkiyeden getirtmek lazim.
Sagol canim paylasim icin. Alacagin adresi de paylasabilir misin? Not edeyimPratik canım linki yolladığım arkadaş 2 senedir kullanıyor, şu an hamile bebeğine de kullanacak aslında üşengeçtir ama hiç vazgeçmedi maşallah.
Ben kendim için de yıkanan ped kullanıyorum, hazır pedlerde olan kaşıntılar falan kesildi, o kadar rahat ettim ki, kendim farkı o kadar yaşamışken, bebeğimi bütün gün hazır bezle tutmak haksızlık olur.
Merhaba canim, hangi ulkedensin? Almanya mi?
%90 lik bi ihtimalin degiscegini sanmiyorum canim yani erkek deseydi belki kordonu yanlis görmüş olabilir derdim ama eger kiz dediyse %90 ihtimal verdiyse allahin izniyle kızdir o.Bebeğin cinsiyetine %80-90 diyerek söyleyip sonradan değişenlet varmı acaba. Bana öyle dedi doktor güvenipte hiç bişey alamıyorum hep ara renkler%90kız mış detaylıda umuyorumk netleşir. Cinsiyet tabiki önemli değil ama net bişey söyleyememek arada bırakıyo insanı
12. Haftada çok net erkek dedi, 13. 14. 15. haftalarda çıkıntı hala var ama belli olmaz dedi, 16. Haftada da geçen hafta kıza benziyordu dedi ki hiç öyle birşeyi dile getirmemişti :) O muayenede kordon olma ihtimali yok kesin Erkek dedi. Tamamen bebeğin pozisyonuyla alakalı, göstermiyorsa tahminle kalıyorlar, Senin doktorun da çok emin değil ki yüzde vermiş, cinsiyet belirleyen şeyler almamaya çalış.Bebeğin cinsiyetine %80-90 diyerek söyleyip sonradan değişenlet varmı acaba. Bana öyle dedi doktor güvenipte hiç bişey alamıyorum hep ara renkler%90kız mış detaylıda umuyorumk netleşir. Cinsiyet tabiki önemli değil ama net bişey söyleyememek arada bırakıyo insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?