2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
amin insaALLAHcanim. olacagi varsa oluyor dedigin gibi, anksiyeteli oldugum icin ekstra endiseleniyorum.
Anksiyeteye gerek yok 2 kaybın varmış o bile yeter sürekli enidişeli olmana, İnternetten alamaz mısın Progestanı? Kendin kullan sonuçta bebeğe zararı yok için de rahat eder.

Erkek bebek gibi duruyor canım cinsiyet ne takma çıktı diye sal gitsin. Insanlar bu gibeklerin hayalini kuruyorlar tabi içinde bebek olanindan
Evet canım erkekmiş şimdilik öle demisti dr evet dogruda bunun bide 9.ayı var aman amn yemekte yiyemiyorum nasıl oluyo anlamadım

Ben gönderebilir miyim diye baktım, ecza ürünleri yasak diye geçiyor, şahıs yollayamıyor olabilir ama kargolarla anlaşması olan büyük alışveriş siteleri var onlar yollayabilir.

cok sagol canim gercekten dusunmen bile yeterli, yiyecek ve ilac yasak kargo ile. izine gidecek olanarda okulun kapanmasini bekliyorlar geri donuste agustosta donuyorlar baya bi gec yani. ALLAHa emanet dua etmekten baska caremiz yok.

Hem saglikli hem cevreci hem de ekonomik aslinda. Ben de bir dusuneyim. Baglamasi filan pratik mi onlara da bakmak lazim
Pratik canım linki yolladığım arkadaş 2 senedir kullanıyor, şu an hamile bebeğine de kullanacak aslında üşengeçtir ama hiç vazgeçmedi maşallah.
Ben kendim için de yıkanan ped kullanıyorum, hazır pedlerde olan kaşıntılar falan kesildi, o kadar rahat ettim ki, kendim farkı o kadar yaşamışken, bebeğimi bütün gün hazır bezle tutmak haksızlık olur.

Sagol canim paylasim icin. Alacagin adresi de paylasabilir misin? Not edeyim

Bebeğin cinsiyetine %80-90 diyerek söyleyip sonradan değişenlet varmı acaba. Bana öyle dedi doktor güvenipte hiç bişey alamıyorum hep ara renkler %90kız mış detaylıda umuyorumk netleşir. Cinsiyet tabiki önemli değil ama net bişey söyleyememek arada bırakıyo insanı

%90 lik bi ihtimalin degiscegini sanmiyorum canim yani erkek deseydi belki kordonu yanlis görmüş olabilir derdim ama eger kiz dediyse %90 ihtimal verdiyse allahin izniyle kızdir o.

12. Haftada çok net erkek dedi, 13. 14. 15. haftalarda çıkıntı hala var ama belli olmaz dedi, 16. Haftada da geçen hafta kıza benziyordu dedi ki hiç öyle birşeyi dile getirmemişti :) O muayenede kordon olma ihtimali yok kesin Erkek dedi. Tamamen bebeğin pozisyonuyla alakalı, göstermiyorsa tahminle kalıyorlar, Senin doktorun da çok emin değil ki yüzde vermiş, cinsiyet belirleyen şeyler almamaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…