Burdan alın madem, benim alacağım standart bambu bez, kıyafet değil onlara dokunmadan, giydirmeden almak risk zaten.yok canim tekstilde turkiye kadar iyi degillermis o yuzden bunu sadece esim degil cevre muhendisi bi arkadasimda soyluyor yani bizim turkiyede aldigimiz bazi seyelrin standartlari varmis ben zaten kendime getirtiyorum ama bebek urunlerinde guvenmiyor
Bende cc krem kullanmaya baslicam fondotene veda ettigim icin ama gunes kremi uzerine sürünce cildi yipratir diye saniyodum ben bunuda söylediğiniz iyi olducanim bnde hic makyajsiz yapamiyorum ozel bi yere giderkn illa yapiyorum ama normalde sebamedin gunes kremini surup ustune bb krem kullaniyorum bna cok iyi gldi oyleee
tenine temas edecek seyi ilk etapta biraz riskli diye almak istemiyorum bende bakalim burdan alicaz artik :)Burdan alın madem, benim alacağım standart bambu bez, kıyafet değil onlara dokunmadan, giydirmeden almak risk zaten.
yok cnim bisey olmadi yuzume oylee hatta sivilceli bir insanim normalde ama sivilcelerim hala standart yani artma falan yapmadiBende cc krem kullanmaya baslicam fondotene veda ettigim icin ama gunes kremi uzerine sürünce cildi yipratir diye saniyodum ben bunuda söylediğiniz iyi olducildim gunese karsi hassasti zaten ama bu hamilelikte daha beter bi hal aldi o yüzden makyajdan korkar oldum
Sadece maddi olarak zor olabilirdi onunda önlemini alıyormuşsunuz. Zaten alacakların kafanda oturmuş olacak, mağazanın birine girip herşeyi alacaksın.Kızlar belki alışveriş son aylarda daha zor olur bilemicem ama ben alışverişi son ana bırakmayı düşünüyorum rabbim nasip ederse inşallah bianda çok külfetli olmasın diye de eşimle karar aldık heray kumbaraya belli bir miktar atıcaz buay başladık mesela rabbim inşallah sağlıklı güzel günler için kullanmayı nasip eder
Nasıl ya, canım başka doktora daha git bence... Progestan verir ya da iğne verir filan.. Kanamaya bir şey yapamayız dendiğini ilk defa duydum. Olur mu öyle şey, çok şaşırdım..selam herkese, hayirli kandiller.
cok gecmis olsun, ayni durumu bende cuma gecesi yasadim kanama ile uyandim ve adet olur gibi kanamam oldu dr.a gittik bebek gayet iyiydi ve rahimde polip gordu dr. kanama buna bagli degil dedi ama tam nedeninide soylemedi. sana bir sebeb soylediler mi?
kanama icin bisey yapamayiz dediler, hap filan vermeden yolladilar
ben ilk hamile oldugumu duydugum duydugum gunden beri para biriktiriyorum :)) sonra kulfetli olmasin diye ama simdiden almaya basladim gordugum egendigim bisey olursa aliyorum ve mesela belli basli alacagimiz seyler var onlari aliyorhm iste gogus pedi biberon emzik alt acma ortusu indirimleri takip edip aliyorum bu ayda sut sagma makinesi alicam artik :) buyukler en sona kalicak besik araba ana kucagi gibiKızlar belki alışveriş son aylarda daha zor olur bilemicem ama ben alışverişi son ana bırakmayı düşünüyorum rabbim nasip ederse inşallah bianda çok külfetli olmasın diye de eşimle karar aldık heray kumbaraya belli bir miktar atıcaz buay başladık mesela rabbim inşallah sağlıklı güzel günler için kullanmayı nasip eder
Nasıl ya, canım başka doktora daha git bence... Progestan verir ya da iğne verir filan.. Kanamaya bir şey yapamayız dendiğini ilk defa duydum. Olur mu öyle şey, çok şaşırdım..
Bana bir sebep söylemedi ama hamilelik başından beri leke filan oluyor, ilaç da yüksek doz kullanıyordum, ona tekrae başla dedi. Zaten acilde çok detaylı bakmıyorlar.
Bazı doktorlara göre sağlıklı bebek progestan kullanmasan da kalır, sağlıksız bebek progestan kullansanda düşer. Her doktor progestanın düşüğü engellediğine inanmıyor. İlaç kullanma imkanın yokmuş mecbur Dinlenerek geçireceksin, çok şükür bebek iyiymiş, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.sadece benim kanim dusuk olursa kan veririz dediler. gttigim dr. dogum yapacagim hastanedeydi, kendi aile doktoruma gitsem oda normal deyip yollucak maalesef saglik sistemi Turkiye ye gore cok geride.
Saol cnm tuzlu su iyi geliyorsa oyle yapayim sabsh kalktim ustune basamadim o kadar fena yuksege kaldirihorum surekli tuzlu su da yapayimGözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
10-15 dk tuzlu ılık suda beklet istersen. Ayağının altına yastık koyarak uzanman da iyi gelir.
burdaki tum doktorlarin ortak fikri kanama olursa hic bir sekilde mudahale yapilmaz daha onceden de 2 kayibim var oradan tecrubeliyim. amin insaALLAH hayirlisi ve saglikla kucagima alirim . dinlenme kismi bana pek uyacak gibi degil 2 cocuk arti 1 de esim var .Bazı doktorlara göre sağlıklı bebek progestan kullanmasan da kalır, sağlıksız bebek progestan kullansanda düşer. Her doktor progestanın düşüğü engellediğine inanmıyor. İlaç kullanma imkanın yokmuş mecbur Dinlenerek geçireceksin, çok şükür bebek iyiymiş, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Hayırlı olsun ve Allah korusun diyelim, neredeyse 1 ay var, inşallah o kadar erken gelmez :)Selam herkese.
Aralık annelerinden geliyorum ama arada burayı da okuyorum bilesinizNe olur ne olmaz belki kasımda gelir diye düşünüyorum. Yüksek ihtimal erkek annesiyim. Bir kaç gün önce ikili testiyaptırdım sonucunu bekliyorum ve o ara ayrıntılı olarak da bakıldı.
Sanırım geriye ikili test sonucu ve cinsiyetin netleşmesi kaldı.
Hepinize mutlu hafta sonları
Allah yardımcın olsun canım, her şartta Allah’a emanetler biz çırpınıyoruz ama olacak olanın önüne geçemiyoruz. Sen pozitif düşün yine de.burdaki tum doktorlarin ortak fikri kanama olursa hic bir sekilde mudahale yapilmaz daha onceden de 2 kayibim var oradan tecrubeliyim. amin insaALLAH hayirlisi ve saglikla kucagima alirim . dinlenme kismi bana pek uyacak gibi degil 2 cocuk arti 1 de esim var .
ben ayrintiliya giricem aklima gelirmi bunu sormak bilmiyorum ama gelirse sorucam gelmezse senden ögrenirim artik :)Karı
bnde hafta ıcı gıdıcem dogum dr baksın anlıckmı anlamazsa bende mecbur ciildiye goruscem sanırım .
EVet kesinlikle çok kullanışlı.o sandalye cok kullanizli demi canim bende hem her yere goturuluyor olmasi hemde hafif olmasindan dolayi istiyorum yaa
Normal canım ya hamileyiz biz:) benim göbeğimde baya çıktı. Herkesin vücut tipi bir değil. Moralini niye bozuyosun, bebek var orda:)Bu göbekler normalmi ya kızlar çok büyükmüs gibi geliyo gözüme morelim bozuluyooo
15 haftaya göre fazlaBu göbekler normalmi ya kızlar çok büyükmüs gibi geliyo gözüme morelim bozuluyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?