2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım 6. Haftadan 14. Haftaya kadar sürekli kanamam oldu nedeni bilinmiyordu ama şimdi netleşti bebeğimin eşi aşağıdaymış Rahim ağzına yakın. Doktor yine kanama olabilir dedi.
Canım plasenta Previa seninki galiba.yorulmaman gerek senin,eltim aynen senin gibiydi erken Doğum riski vardı çok şükür şu an ikisi de iyiler.plasenta yukarı çıkmazsa sezeryan yapıyorlar genelde.ama tabi çeşitleri var plasenta previanın.inş seninki hafiftir.

Merhaba evet Araliktin sen de di mi :)
Bana da sanki araligin bayagi sonuna kayacak gibi geliyor ama kismet. Arkadasimda hic bir sorun yoktu doguma 3 hafta kala atesli bir hastalik gecirince acil sezeryana aldilar mesela. Saglikla gelsinler de.
Amin canım, sağlıkla gelsinler inşallah
Ultrason fotoğrafınızda da baya baya belli maşallah oğluşun

aminn insALLAH.

Canım neden erken Doğum olmuş doktor ne demişti?ben de erken Doğum yaptım 22.haftamda ikizlerin suyu çoktu polihidroamnios teşhisi konmuştu.

Evet canım aynen o. Biraz değişik çeşidi. Tam rahim ağzını kapatmıyor benimki ama belli de olmaz yukarı da çıkabilir kapatadabilir dedi doktor. Erken doğum +kan kaybından anne kaybı gibi durumlar var malesef. Sezeryanı geçtim zaten. Eltin kaç haftalık doğurdu?

Allah sabir versin ve en yakin zamanda saglikli bir evlat verip bu acini unuttursun

yurtdisindanmi aiyorsun canim? burda yikanabilen bezi kullananlar icin devlet karsiliyor ama bezleri nerden alacagim diye hic arastirmadim. ben de denemek isterim bebek icin.

Yaşamak istediğim ülkelerden biri

insaALLAH gelir yasarsin :)

34.haftada Doğum yaptı canım 2,5 kilo doğdu bebeği.

yurtdisindanmi aiyorsun canim? burda yikanabilen bezi kullananlar icin devlet karsiliyor ama bezleri nerden alacagim diye hic arastirmadim. ben de denemek isterim bebek icin.

insaALLAH gelir yasarsin :)
Vay uygulamanın güzelliğine bak :) Amerika’da da yıkama Merkezleri kurulmuş yanlış duymadıysam, kimyasal bezlerden, doğal bezlere sevk etmek için elinden geleni yapıyor ülkeler, ben de çevremden birine söyleyince kafayı yemişim muamelesi görüyorum :)
Aslında Türkiye’de de var yerli üretim ödüllü hemde ama ben Aliexpress ten aldım. Aliexpressten olanı denemiş arkadaşım tavsiye ordan geldi.
Hazır öyle bir imkanın varken kaçırma derim.

Tavsiye ediyor musun canım kaç yıldır ordasın?

10 sene olacak temmuzda. Valla simdi gel mutalaka gor diyebilecegim dogasi var, ekonomik yonden 2 kisi 1 evde calisirsa anca rahat gecinirler.
Merak ettiklerini sor oyle pekte tavsiye edebilecegim bir sey yok

Valla banada yikamasi zor gelmisti o yuzden 2. Oglumda vazgecmistim.
Aliexpresten hic alisveris yapmadim , wish var birde one benzer site ben oradan bakiyim surekli oradan alisveris yapiyorum.

Ona da alışılır bence ya, makinada çamaşır yıkamak ne kadar zor olabilir ki :) Yaparsın yaparsın

Doktorum bana 30lu haftalara ulaşırsan işimiz kolaylaşır dedi. Daha küçük bebekler için riskmiş. Allahım bu mübarek günler hürmetine bize bağışlasın yavrularımızı.
Amin canım devamlı dinlenirsen vaktinde Doğum yaparsın ,bol bol su ve dinlenme,Allah’ın izniyle sağlıkla kucağına alırsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…