Canım plasenta Previa seninki galiba.yorulmaman gerek senin,eltim aynen senin gibiydi erken Doğum riski vardı çok şükür şu an ikisi de iyiler.plasenta yukarı çıkmazsa sezeryan yapıyorlar genelde.ama tabi çeşitleri var plasenta previanın.inş seninki hafiftir.Canım 6. Haftadan 14. Haftaya kadar sürekli kanamam oldu nedeni bilinmiyordu ama şimdi netleşti bebeğimin eşi aşağıdaymış Rahim ağzına yakın. Doktor yine kanama olabilir dedi.
Amin canım, sağlıkla gelsinler inşallahMerhaba evet Araliktin sen de di mi :)
Bana da sanki araligin bayagi sonuna kayacak gibi geliyor ama kismet. Arkadasimda hic bir sorun yoktu doguma 3 hafta kala atesli bir hastalik gecirince acil sezeryana aldilar mesela. Saglikla gelsinler de.
Canım sen yine de elinden geldiğince yorumlamaya çalış... Aslında benim doktorum da ilk günlerde diyordu sağlıklıysa bebek zaten tutunacaktır diye ama biraz da tedbir amaçlı yumurta geliştiğinden beri ilaç içiyorum. Rabbim şifalar versin, inşallah tekrarını yaşamazsın canım, kanamaların kesilir gider...
Merhaba canım hoşgeldin, ben de Aralık annesiyim ama bana da doğumum erken olacak gibi geliyor, burayı takip ediyorumfakat senin nerdeyse 3 hafta var, inşallah o kadar erken olmaz...
Yaşamak istediğim ülkelerden biriyok degil. Norvec.
Canım neden erken Doğum olmuş doktor ne demişti?ben de erken Doğum yaptım 22.haftamda ikizlerin suyu çoktu polihidroamnios teşhisi konmuştu.Kızlar özellikle kanamalı olanlar sakin ha sakin progestani bırakmayın.
Ben ilk bebegimi 22 haftalık erken doğumla kaybettim progestani bıraktığım hafta doğum oldu.
Benim başıma geldi sizin başınıza gelmesin doğuma kadar kullanın.
Evet canım aynen o. Biraz değişik çeşidi. Tam rahim ağzını kapatmıyor benimki ama belli de olmaz yukarı da çıkabilir kapatadabilir dedi doktor. Erken doğum +kan kaybından anne kaybı gibi durumlar var malesef. Sezeryanı geçtim zaten. Eltin kaç haftalık doğurdu?Canım plasenta Previa seninki galiba.yorulmaman gerek senin,eltim aynen senin gibiydi erken Doğum riski vardı çok şükür şu an ikisi de iyiler.plasenta yukarı çıkmazsa sezeryan yapıyorlar genelde.ama tabi çeşitleri var plasenta previanın.inş seninki hafiftir.
Allah sabir versin ve en yakin zamanda saglikli bir evlat verip bu acini unuttursunKızlar merhaba herkese. Ben emin olamadığım için yani net karar verebilmek için çapaya sevkimi istedim gönderdiler. Dün gece yola çıktık şimdi döndük daha. Maalesef orda daha kötü bir tablo çıkardılar önüme.. kalpte de sıkıntı oluşmuş ayrıca böbrekler diyalize girmiş.. sadece sol elde altı parmak demişti benim doktorum bugün sağda da altı parmak görüldü.. zaten Yalçın hoca ne derse bizim için o geçerli biz onun üzerine söz söylemeyiz kendisi duayen dediler. Yine de incelediler.. daha da kötü bir rapor çıkarttılar önüme daha da ağırı.. oradaki genetik uzmanına yönlendirdiler kadın çok ağır bir rapor bu. Eğer olurda buraya gelmeden önce Doğum yaparsınız incelenmesi gereken bir vaka dedi.. çok nadir olurmuş kızlar 5000 de bir gibi.. ama benimki çok daha ağırmış. Cvs yapılacak ama sonucu beklenmeyecekmiş gerek yokmuş sonuç almaya hemen sonlandırılacak Bayram’dan sonra. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. Her şey gönlünüzce olur inşallah. Desteğiniz için hepinizine ayrı ayrı teşekkür ederim. Ara sıra yazarım burdan size kendinize iyi bakın hepinizden allah razı olsun.
Pratik canım linki yolladığım arkadaş 2 senedir kullanıyor, şu an hamile bebeğine de kullanacak aslında üşengeçtir ama hiç vazgeçmedi maşallah.
Ben kendim için de yıkanan ped kullanıyorum, hazır pedlerde olan kaşıntılar falan kesildi, o kadar rahat ettim ki, kendim farkı o kadar yaşamışken, bebeğimi bütün gün hazır bezle tutmak haksızlık olur.
Yaşamak istediğim ülkelerden biri
34.haftada Doğum yaptı canım 2,5 kilo doğdu bebeği.Evet canım aynen o. Biraz değişik çeşidi. Tam rahim ağzını kapatmıyor benimki ama belli de olmaz yukarı da çıkabilir kapatadabilir dedi doktor. Erken doğum +kan kaybından anne kaybı gibi durumlar var malesef. Sezeryanı geçtim zaten. Eltin kaç haftalık doğurdu?
Tavsiye ediyor musun canım kaç yıldır ordasın?yurtdisindanmi aiyorsun canim? burda yikanabilen bezi kullananlar icin devlet karsiliyor ama bezleri nerden alacagim diye hic arastirmadim. ben de denemek isterim bebek icin.
insaALLAH gelir yasarsin :)
Doktorum bana 30lu haftalara ulaşırsan işimiz kolaylaşır dedi. Daha küçük bebekler için riskmiş. Allahım bu mübarek günler hürmetine bize bağışlasın yavrularımızı.34.haftada Doğum yaptı canım 2,5 kilo doğdu bebeği.
Vay uygulamanın güzelliğine bak :) Amerika’da da yıkama Merkezleri kurulmuş yanlış duymadıysam, kimyasal bezlerden, doğal bezlere sevk etmek için elinden geleni yapıyor ülkeler, ben de çevremden birine söyleyince kafayı yemişim muamelesi görüyorum :)yurtdisindanmi aiyorsun canim? burda yikanabilen bezi kullananlar icin devlet karsiliyor ama bezleri nerden alacagim diye hic arastirmadim. ben de denemek isterim bebek icin.
insaALLAH gelir yasarsin :)
Tavsiye ediyor musun canım kaç yıldır ordasın?
Valla banada yikamasi zor gelmisti o yuzden 2. Oglumda vazgecmistim.Vay uygulamanın güzelliğine bak :) Amerika’da da yıkama Merkezleri kurulmuş yanlış duymadıysam, kimyasal bezlerden, doğal bezlere sevk etmek için elinden geleni yapıyor ülkeler, ben de çevremden birine söyleyince kafayı yemişim muamelesi görüyorum :)
Aslında Türkiye’de de var yerli üretim ödüllü hemde ama ben Aliexpress ten aldım. Aliexpressten olanı denemiş arkadaşım tavsiye ordan geldi.
Hazır öyle bir imkanın varken kaçırma derim.
Ona da alışılır bence ya, makinada çamaşır yıkamak ne kadar zor olabilir ki :) Yaparsın yaparsın10 sene olacak temmuzda. Valla simdi gel mutalaka gor diyebilecegim dogasi var, ekonomik yonden 2 kisi 1 evde calisirsa anca rahat gecinirler.
Merak ettiklerini sor oyle pekte tavsiye edebilecegim bir sey yok
Valla banada yikamasi zor gelmisti o yuzden 2. Oglumda vazgecmistim.
Aliexpresten hic alisveris yapmadim , wish var birde one benzer site ben oradan bakiyim surekli oradan alisveris yapiyorum.
Makinaya koymadan bi temizliyoruz ya kabasini almak zor geliyorOna da alışılır bence ya, makinada çamaşır yıkamak ne kadar zor olabilir ki :) Yaparsın yaparsın
Onun için de liner var canım, bezin üstüne koyuyorsun, bambu klozette çözünüyor, çöpe de atabiliyorsun doğada da çözünüyor.Makinaya koymadan bi temizliyoruz ya kabasini almak zor geliyor
Amin canım devamlı dinlenirsen vaktinde Doğum yaparsın ,bol bol su ve dinlenme,Allah’ın izniyle sağlıkla kucağına alırsın inş.Doktorum bana 30lu haftalara ulaşırsan işimiz kolaylaşır dedi. Daha küçük bebekler için riskmiş. Allahım bu mübarek günler hürmetine bize bağışlasın yavrularımızı.
Yüzde 99 sebebi yok dediler canımCanım neden erken Doğum olmuş doktor ne demişti?ben de erken Doğum yaptım 22.haftamda ikizlerin suyu çoktu polihidroamnios teşhisi konmuştu.
Rahim ağzını ölçtür bu haftalarda.kaç kaybın var?Yüzde 99 sebebi yok dediler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?