- 30 Nisan 2018
- 352
- 511
- 33
Yok kuzum şile, ağva biliyorum benim isteğim ne bileyim çanakkale tarafı yada adapazarı tarafında sahil yerleri varmış ama giden var mı diye merak ettim..
gecmis olsun canim allah bidaha yasatmasin inzaallahTekrar teşekkür ederim güzel dualarınız için kızlar. Tek tek etiketleyemedim ama her biri içime ayrı su serpti.
Kanama devam ediyor şimdilik, adet sancı gibi bir sancı da eklendi gece ama geçecek inşallah. Minnoşumuzu gördük ya gece, o kadar rahatladık ki. Doktorun yanında eşim oh ya dedi bi iç çekti ki dedim o benden de çok telaşlanmış.. Sıpa göbüşünü kaldırarak zıplatıyordu kendini. Bizi korkuttu ama çok şükür kendi keyfi yerindeydi
Cok gecmis olsun cabucak gecsin insallahTekrar teşekkür ederim güzel dualarınız için kızlar. Tek tek etiketleyemedim ama her biri içime ayrı su serpti.
Kanama devam ediyor şimdilik, adet sancı gibi bir sancı da eklendi gece ama geçecek inşallah. Minnoşumuzu gördük ya gece, o kadar rahatladık ki. Doktorun yanında eşim oh ya dedi bi iç çekti ki dedim o benden de çok telaşlanmış.. Sıpa göbüşünü kaldırarak zıplatıyordu kendini. Bizi korkuttu ama çok şükür kendi keyfi yerindeydi
canim bende mimanin beyazini nette gorup asik olmustum sonra gittin jokerde baktim kullanimi hic rahat degil tavsiye etmem yani stokke baktim oda cocugun ayaklari disarida duruyor diye istemedim aklimda bugaboo cameleon 3 var hani paraya daha kullanisli bi araba bakabilirsin istersen gerci ben onada bakip bakip ge para vermeye gerek yok diye dusunuyorum simdi quinny zap extra 2 ve pierre cardin twist dusunuyorum ikiside cok kullanisli geldi bana ve pierre cardin 360 derece donebiliyor olmasi beni cekti bi yerde otururken cok rahatlik gibi :)Ben arabayı geçen sene istiyordum ama arabada tek elle kurulum da önemli, eşim yanımda değilken bir elimle bebeği tutup diğer elimle arabayı zapt edebilmeliyim, videolarını izleyip o anlamda rahatlık sağlamadığını görünce vazgeçmiştim, birde boyu uzadıktan sonra çocuklar ayak kısmına vuruyorlar ayak kısmının derisi deforme oluyor o kısmını da sevmedim.
Mama sandalyesini görünce karar vermeyi düşünüyorum, diğerleri gibi kaba bir görüntüsü varsa, mutfakta çok fazla yer kaplayacaksa benim için anlamı kalmayacak. Prego'nun sallanan mama sandalyesi de ilgimi çekti, ona da bakmayı düşünüyorum. İnternetten görüntüler gayet güzel ama gerçeği aynı estetik görünümdemi bakmam lazım.
KarıEdiz Enesin Annesi canım bu sabah benim de karnımda sanki sinek ısırığı gibi bişey var çok kaşınıyor. Öyle birşey mi sende ki de.
bnde hafta ıcı gıdıcem dogum dr baksın anlıckmı anlamazsa bende mecbur ciildiye goruscem sanırım .Demir bende kullaniyorum benim vitaminim sari renkli. Baskada kullandigm ilac yok. Hamilelikte olur diyo herkeste anlamadim bende. Randevu zamanimda gidicm cildiyeyede icim rahatlasin. Hem zaten agzimda surekli yara cikmasi cok canimi yakiyo o daha beter
İste bunu screen shot yaparim..karadeniz soguktur evet daha önce Akcakocaya gitmistim belki temmuz, ağustosta düşünülebilir..tesekkurler.Tekirdağ Şarköy var. Gene Gelibolu’ya giderken Saroz Körfez’i var Enes var.. Çanakkale gitmişken ordan Altınoluk var geçiş yapılır.. ama Adapazarı Karadeniz’e giriyor su daha ısınmamıştır bence hava maksimum 26’ suyu da soğuktur ... hamile olmasam Beykoz sosyal tesislerin ordan iskeleden atlardım Boğaz’a en temizi ...
Canım progestanim fitil olarak kullan en iyi ozaman etkili oluyor kanamaya ve günde üç kez kullanabilirsin kanama varken Allah'ın izniyle çabucak gecsinTekrar teşekkür ederim güzel dualarınız için kızlar. Tek tek etiketleyemedim ama her biri içime ayrı su serpti.
Benim gogusler ilk gunden beri agriyor canim. Hatta adet olacagim zamana yakin hala hassaslasiyor. Ozellikle ucu koyulasti iyice ve arada catlak gibi beyazimsi seyler olusuyo. Karnima surdugum aynisefa yagini gogus ucuna da suruyorum. Sutyen bile acitiyo yani o derecede. Bide tuzlu baharatli seyler tuketme. Yemek sonrasi su icme oncesinde ic. Vucudun odemini azaltirsin biraz
Ya :) Videoda kullanışlı görünüyordu, canlı görmeden belli olmuyor. Ben Son aya kadar alışveriş yapmam zaten, o zamana kadar araştırırım, muhtemelen hepiniz de alışverişinizi tamamlamış olursunuz bakarım tercihlerinize, bebek için rahat, bizim için kullanımı kolay şeylere yönelmeyi düşünüyorum.canim bende mimanin beyazini nette gorup asik olmustum sonra gittin jokerde baktim kullanimi hic rahat degil tavsiye etmem yani stokke baktim oda cocugun ayaklari disarida duruyor diye istemedim aklimda bugaboo cameleon 3 var hani paraya daha kullanisli bi araba bakabilirsin istersen gerci ben onada bakip bakip ge para vermeye gerek yok diye dusunuyorum simdi quinny zap extra 2 ve pierre cardin twist dusunuyorum ikiside cok kullanisli geldi bana ve pierre cardin 360 derece donebiliyor olmasi beni cekti bi yerde otururken cok rahatlik gibi :)
bende henuz almiycam canim 7.8. ayi bekliycem ama cok kararsiz oldugum icin simdiden arastiriyorum bide indirimleri oluyor onlari surekli takip ediyorum benim icinde kendim kapatabilecegim bi araba olsun istiyorumYa :) Videoda kullanışlı görünüyordu, canlı görmeden belli olmuyor. Ben Son aya kadar alışveriş yapmam zaten, o zamana kadar araştırırım, muhtemelen hepiniz de alışverişinizi tamamlamış olursunuz bakarım tercihlerinize, bebek için rahat, bizim için kullanımı kolay şeylere yönelmeyi düşünüyorum.
Yani aslında harcayacağın para kenarda olduktan sonra, son aylarda almak en sağlıklısı.Bir tek yurtdışından alacağım organik yıkanan bezler var, onu bu ara alırım, ne zaman geleceği belli olmuyor çünkü onun dışında bakıcıyız :)bende henuz almiycam canim 7.8. ayi bekliycem ama cok kararsiz oldugum icin simdiden arastiriyorum bide indirimleri oluyor onlari surekli takip ediyorum benim icinde kendim kapatabilecegim bi araba olsun istiyorum
Teşekkür ederim canım. Zaten tedaviyle oldu bizim minnoş, bazı riskler de oldu leke filan, en başından beri progestan kullanıyorum fitil olarak 600mg günde.. Son 3gündür kullanmıyordum doktor kontrolünde bırakmıştık ama böyle adet kanaması gibi olunca çok korktuk hemen tekrar başladım. İnşallah hepimize şifa olur canım. Rabbim acılarını hiç göstermesin, sağlık sıhhat versin tüm kuzularaCanım progestanim fitil olarak kullan en iyi ozaman etkili oluyor kanamaya ve günde üç kez kullanabilirsin kanama varken Allah'ın izniyle çabucak gecsin
Kızlar buraya kramptan şikayet eden mesaj yazdım, tuvalete gittim ve adet olmuşum gibi bir kanamayla karşılaştım. Alelacele hazırlandık hastaneye gidiyoruz. Dua bekliyorum, inşallah kötü bir şey yoktur. Bir hafta olmadı daha progestanı bırakalı...
esim bana yurtdisindan birsey aldirmiyor yaa ozellikle bebek icinYani aslında harcayacağın para kenarda olduktan sonra, son aylarda almak en sağlıklısı.Bir tek yurtdışından alacağım organik yıkanan bezler var, onu bu ara alırım, ne zaman geleceği belli olmuyor çünkü onun dışında bakıcıyız :)
Türkiyeden alman neyi değiştiriyor ki? Zaten çoğu ordan geliyor :) Aliekpresste satılan herşeyi, Türkiyeden de alabilirsin ama 2 katına, adam ben getirtiyorsam sana 2 katına satarım diyor, e benim parmağım yok mu 2 tıkla bende getirtirim. Eşin neden istemiyor? Çinde üretiliyor güvenmiyorum diyorsa, apple da çinde üretiliyor, Her Çin ürünü kalitesiz demek değildir. Bugün çoğu büyük markanın arkasında Çin yazıyor, işçilik ucuz olduğu için orası tercih ediliyor. Milliyetçilik duygusuyla yapıyorsa da alabileceğimiz kaç ürün Türk Malı?esim bana yurtdisindan birsey aldirmiyor yaa ozellikle bebek icin
Türkiyeden alman neyi değiştiriyor ki? Zaten çoğu ordan geliyor :) Aliekpresste satılan herşeyi, Türkiyeden de alabilirsin ama 2 katına, adam ben getirtiyorsam sana 2 katına satarım diyor, e benim parmağım yok mu 2 tıkla bende getirtirim. Eşin neden istemiyor? Çinde üretiliyor güvenmiyorum diyorsa, apple da çinde üretiliyor, Her Çin ürünü kalitesiz demek değildir. Bugün çoğu büyük markanın arkasında Çin yazıyor, işçilik ucuz olduğu için orası tercih ediliyor. Milliyetçilik duygusuyla yapıyorsa da alabileceğimiz kaç ürün Türk Malı?
yok canim tekstilde turkiye kadar iyi degillermis o yuzden bunu sadece esim degil cevre muhendisi bi arkadasimda soyluyor yani bizim turkiyede aldigimiz bazi seyelrin standartlari varmis ben zaten kendime getirtiyorum ama bebek urunlerinde guvenmiyorTürkiyeden alman neyi değiştiriyor ki? Zaten çoğu ordan geliyor :) Aliekpresste satılan herşeyi, Türkiyeden de alabilirsin ama 2 katına, adam ben getirtiyorsam sana 2 katına satarım diyor, e benim parmağım yok mu 2 tıkla bende getirtirim. Eşin neden istemiyor? Çinde üretiliyor güvenmiyorum diyorsa, apple da çinde üretiliyor, Her Çin ürünü kalitesiz demek değildir. Bugün çoğu büyük markanın arkasında Çin yazıyor, işçilik ucuz olduğu için orası tercih ediliyor. Milliyetçilik duygusuyla yapıyorsa da alabileceğimiz kaç ürün Türk Malı?
Hayır canım, bunu yıkayacağın zamana kadar suda bekletiyorsun, birikince makinaya atıyorsun.Organik bez nasil oluyo?? Eski usul elde mi yikaniyor??
Hayır canım, bunu yıkayacağın zamana kadar suda bekletiyorsun, birikince makinaya atıyorsun.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/organik-yikanabilir-bebek-bezi.899258/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?