2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok kuzum şile, ağva biliyorum benim isteğim ne bileyim çanakkale tarafı yada adapazarı tarafında sahil yerleri varmış ama giden var mı diye merak ettim..

Tekirdağ Şarköy var. Gene Gelibolu’ya giderken Saroz Körfez’i var Enes var.. Çanakkale gitmişken ordan Altınoluk var geçiş yapılır.. ama Adapazarı Karadeniz’e giriyor su daha ısınmamıştır bence hava maksimum 26’ suyu da soğuktur ... hamile olmasam Beykoz sosyal tesislerin ordan iskeleden atlardım Boğaz’a en temizi ...

gecmis olsun canim allah bidaha yasatmasin inzaallah

Cok gecmis olsun cabucak gecsin insallah

canim bende mimanin beyazini nette gorup asik olmustum sonra gittin jokerde baktim kullanimi hic rahat degil tavsiye etmem yani stokke baktim oda cocugun ayaklari disarida duruyor diye istemedim aklimda bugaboo cameleon 3 var hani paraya daha kullanisli bi araba bakabilirsin istersen gerci ben onada bakip bakip ge para vermeye gerek yok diye dusunuyorum simdi quinny zap extra 2 ve pierre cardin twist dusunuyorum ikiside cok kullanisli geldi bana ve pierre cardin 360 derece donebiliyor olmasi beni cekti bi yerde otururken cok rahatlik gibi :)

Ediz Enesin Annesi canım bu sabah benim de karnımda sanki sinek ısırığı gibi bişey var çok kaşınıyor. Öyle birşey mi sende ki de.
Karı
bnde hafta ıcı gıdıcem dogum dr baksın anlıckmı anlamazsa bende mecbur ciildiye goruscem sanırım .

İste bunu screen shot yaparim..karadeniz soguktur evet daha önce Akcakocaya gitmistim belki temmuz, ağustosta düşünülebilir..tesekkurler.

Canım progestanim fitil olarak kullan en iyi ozaman etkili oluyor kanamaya ve günde üç kez kullanabilirsin kanama varken Allah'ın izniyle çabucak gecsin

Tamam canım çok teşekkür ederim gerekirse tuzsuz yerim yapacak bir şey yok

Ya :) Videoda kullanışlı görünüyordu, canlı görmeden belli olmuyor. Ben Son aya kadar alışveriş yapmam zaten, o zamana kadar araştırırım, muhtemelen hepiniz de alışverişinizi tamamlamış olursunuz bakarım tercihlerinize, bebek için rahat, bizim için kullanımı kolay şeylere yönelmeyi düşünüyorum.

bende henuz almiycam canim 7.8. ayi bekliycem ama cok kararsiz oldugum icin simdiden arastiriyorum bide indirimleri oluyor onlari surekli takip ediyorum benim icinde kendim kapatabilecegim bi araba olsun istiyorum

bende henuz almiycam canim 7.8. ayi bekliycem ama cok kararsiz oldugum icin simdiden arastiriyorum bide indirimleri oluyor onlari surekli takip ediyorum benim icinde kendim kapatabilecegim bi araba olsun istiyorum
Yani aslında harcayacağın para kenarda olduktan sonra, son aylarda almak en sağlıklısı.Bir tek yurtdışından alacağım organik yıkanan bezler var, onu bu ara alırım, ne zaman geleceği belli olmuyor çünkü onun dışında bakıcıyız :)

Canım progestanim fitil olarak kullan en iyi ozaman etkili oluyor kanamaya ve günde üç kez kullanabilirsin kanama varken Allah'ın izniyle çabucak gecsin
Teşekkür ederim canım. Zaten tedaviyle oldu bizim minnoş, bazı riskler de oldu leke filan, en başından beri progestan kullanıyorum fitil olarak 600mg günde.. Son 3gündür kullanmıyordum doktor kontrolünde bırakmıştık ama böyle adet kanaması gibi olunca çok korktuk hemen tekrar başladım. İnşallah hepimize şifa olur canım. Rabbim acılarını hiç göstermesin, sağlık sıhhat versin tüm kuzulara

selam herkese, hayirli kandiller.

cok gecmis olsun, ayni durumu bende cuma gecesi yasadim kanama ile uyandim ve adet olur gibi kanamam oldu dr.a gittik bebek gayet iyiydi ve rahimde polip gordu dr. kanama buna bagli degil dedi ama tam nedeninide soylemedi. sana bir sebeb soylediler mi?
kanama icin bisey yapamayiz dediler, hap filan vermeden yolladilar

esim bana yurtdisindan birsey aldirmiyor yaa ozellikle bebek icin

esim bana yurtdisindan birsey aldirmiyor yaa ozellikle bebek icin
Türkiyeden alman neyi değiştiriyor ki? Zaten çoğu ordan geliyor :) Aliekpresste satılan herşeyi, Türkiyeden de alabilirsin ama 2 katına, adam ben getirtiyorsam sana 2 katına satarım diyor, e benim parmağım yok mu 2 tıkla bende getirtirim. Eşin neden istemiyor? Çinde üretiliyor güvenmiyorum diyorsa, apple da çinde üretiliyor, Her Çin ürünü kalitesiz demek değildir. Bugün çoğu büyük markanın arkasında Çin yazıyor, işçilik ucuz olduğu için orası tercih ediliyor. Milliyetçilik duygusuyla yapıyorsa da alabileceğimiz kaç ürün Türk Malı?

Organik bez nasil oluyo?? Eski usul elde mi yikaniyor??

yok canim tekstilde turkiye kadar iyi degillermis o yuzden bunu sadece esim degil cevre muhendisi bi arkadasimda soyluyor yani bizim turkiyede aldigimiz bazi seyelrin standartlari varmis ben zaten kendime getirtiyorum ama bebek urunlerinde guvenmiyor

Kızlar belki alışveriş son aylarda daha zor olur bilemicem ama ben alışverişi son ana bırakmayı düşünüyorum rabbim nasip ederse inşallah bianda çok külfetli olmasın diye de eşimle karar aldık heray kumbaraya belli bir miktar atıcaz buay başladık mesela rabbim inşallah sağlıklı güzel günler için kullanmayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…