- 11 Şubat 2018
- 153
- 106
- 103
Aynen ilk gittiğimde bacakları kapalı demişti bidakine uzun uzun baktı %90kız ama 20.hafta netleşir sen genede net bakma dedi. Doktor bi karar veremedi anlıcağınız ama %90da yani baya bişeler gördükü dedi. Nasip bakalım.12. Haftada çok net erkek dedi, 13. 14. 15. haftalarda çıkıntı hala var ama belli olmaz dedi, 16. Haftada da geçen hafta kıza benziyordu dedi ki hiç öyle birşeyi dile getirmemişti :) O muayenede kordon olma ihtimali yok kesin Erkek dedi. Tamamen bebeğin pozisyonuyla alakalı, göstermiyorsa tahminle kalıyorlar, Senin doktorun da çok emin değil ki yüzde vermiş, cinsiyet belirleyen şeyler almamaya çalış.
Aynen tabi nasip, belirtilerinden falan hissettiğin cinsiyette olmuştur uymuyor mu doktorun tahminiyle?Aynen ilk gittiğimde bacakları kapalı demişti bidakine uzun uzun baktı %90kız ama 20.hafta netleşir sen genede net bakma dedi. Doktor bi karar veremedi anlıcağınız ama %90da yani baya bişeler gördükü dedi. Nasip bakalım.
Bende öyle düşünüyorum. Ama çok yakın akrabalarımda 2 kişide sekizinci aya kadar kız deyim som anda erkek olduğunu öğrenenler var. Bebeğin pozisyonu çok önemli gerçekten. Biraz inatçı bizimkide ikide bıraktı%90 lik bi ihtimalin degiscegini sanmiyorum canim yani erkek deseydi belki kordonu yanlis görmüş olabilir derdim ama eger kiz dediyse %90 ihtimal verdiyse allahin izniyle kızdir o.
Belirtilerim erkekti. Uymuyo şuanlık bakalım detaylıda ne dicekAynen tabi nasip, belirtilerinden falan hissettiğin cinsiyette olmuştur uymuyor mu doktorun tahminiyle?
Canım söylemek istemezsen anlarım. Çalışıyo musun acaba?Ben arabayı geçen sene istiyordum ama arabada tek elle kurulum da önemli, eşim yanımda değilken bir elimle bebeği tutup diğer elimle arabayı zapt edebilmeliyim, videolarını izleyip o anlamda rahatlık sağlamadığını görünce vazgeçmiştim, birde boyu uzadıktan sonra çocuklar ayak kısmına vuruyorlar ayak kısmının derisi deforme oluyor o kısmını da sevmedim.
Mama sandalyesini görünce karar vermeyi düşünüyorum, diğerleri gibi kaba bir görüntüsü varsa, mutfakta çok fazla yer kaplayacaksa benim için anlamı kalmayacak. Prego'nun sallanan mama sandalyesi de ilgimi çekti, ona da bakmayı düşünüyorum. İnternetten görüntüler gayet güzel ama gerçeği aynı estetik görünümdemi bakmam lazım.
Evden çalışıyorum, kendi işimiz.Canım söylemek istemezsen anlarım. Çalışıyo musun acaba?
Çok güzel başarılar dilerim.Evden çalışıyorum, kendi işimiz.
Bebeğin cinsiyetine %80-90 diyerek söyleyip sonradan değişenlet varmı acaba. Bana öyle dedi doktor güvenipte hiç bişey alamıyorum hep ara renkler%90kız mış detaylıda umuyorumk netleşir. Cinsiyet tabiki önemli değil ama net bişey söyleyememek arada bırakıyo insanı
Biz oglumda bes aylik olana kadar kiz biliyorduk.iki doktorda hep kiz dedi.bes ay bittigindeki kontrolde oglumuzun rahati gayet yerinde deyince esimle sok olduk.Allahtan henuz alisverise baslamamistik%90 lik bi ihtimalin degiscegini sanmiyorum canim yani erkek deseydi belki kordonu yanlis görmüş olabilir derdim ama eger kiz dediyse %90 ihtimal verdiyse allahin izniyle kızdir o.
Benim doktor ameliyattaydı başka doktora girmiştim 13 haftalıkken o doktor kesin erkek biz yanılmayız genelde dedi ve doğru çıktı 16. Haftada kendi doktorum hala belli olmaz dedi. Doktor değiştirdim sonra 17 - 18 de kesin erkek dedi. Bazı doktorlar çok becerikli bu konuda ve kendinden emin söyleyebiliyor12. Haftada çok net erkek dedi, 13. 14. 15. haftalarda çıkıntı hala var ama belli olmaz dedi, 16. Haftada da geçen hafta kıza benziyordu dedi ki hiç öyle birşeyi dile getirmemişti :) O muayenede kordon olma ihtimali yok kesin Erkek dedi. Tamamen bebeğin pozisyonuyla alakalı, göstermiyorsa tahminle kalıyorlar, Senin doktorun da çok emin değil ki yüzde vermiş, cinsiyet belirleyen şeyler almamaya çalış.
Evet canım bana %85 kiz demisti ama 2 li testte.. simdi %100 erkek dedi..2 li testteki tahmin kesin olmuyormuş onu anladımBebeğin cinsiyetine %80-90 diyerek söyleyip sonradan değişenlet varmı acaba. Bana öyle dedi doktor güvenipte hiç bişey alamıyorum hep ara renkler%90kız mış detaylıda umuyorumk netleşir. Cinsiyet tabiki önemli değil ama net bişey söyleyememek arada bırakıyo insanı
Umuyorum gelmez, butun planlarim Aralik ayina goreHayırlı olsun ve Allah korusun diyelim, neredeyse 1 ay var, inşallah o kadar erken gelmez :)
Canım sen yine de elinden geldiğince yorumlamaya çalış... Aslında benim doktorum da ilk günlerde diyordu sağlıklıysa bebek zaten tutunacaktır diye ama biraz da tedbir amaçlı yumurta geliştiğinden beri ilaç içiyorum. Rabbim şifalar versin, inşallah tekrarını yaşamazsın canım, kanamaların kesilir gider...burdaki tum doktorlarin ortak fikri kanama olursa hic bir sekilde mudahale yapilmaz daha onceden de 2 kayibim var oradan tecrubeliyim. amin insaALLAH hayirlisi ve saglikla kucagima alirim . dinlenme kismi bana pek uyacak gibi degil 2 cocuk arti 1 de esim var .
Aaa baya oyuncuymus oğlunuz masallah bes ay nasil saklamis kendiniBiz oglumda bes aylik olana kadar kiz biliyorduk.iki doktorda hep kiz dedi.bes ay bittigindeki kontrolde oglumuzun rahati gayet yerinde deyince esimle sok olduk.Allahtan henuz alisverise baslamamistik
Başınız sağolsun canım... Rabbim bu evladını size bağışlasın. Bu örnekleri gördükçe insanın ilaca iyice sarılası geliyor. Mayıs başında ilaca rağmen kırmızı kanamam olmuştu, doktor günde üç ilaç yerine bir iğne iki ilaç yapabiliriz demişti. Sonra bir ay boyu hiç kanama olmayınca ilacı kestik (on gün kullanmayacaktım sorun olmazsa kesmiş olacaktık) ama dediğin gibi doğuma kadar kullanmam lazım demek ki bu sefer hiç olmadığı kadar fazla oldu...Kızlar özellikle kanamalı olanlar sakin ha sakin progestani bırakmayın.
Ben ilk bebegimi 22 haftalık erken doğumla kaybettim progestani bıraktığım hafta doğum oldu.
Benim başıma geldi sizin başınıza gelmesin doğuma kadar kullanın.
Merhaba canım hoşgeldin, ben de Aralık annesiyim ama bana da doğumum erken olacak gibi geliyor, burayı takip ediyorumSelam herkese.
Aralık annelerinden geliyorum ama arada burayı da okuyorum bilesinizNe olur ne olmaz belki kasımda gelir diye düşünüyorum. Yüksek ihtimal erkek annesiyim. Bir kaç gün önce ikili testiyaptırdım sonucunu bekliyorum ve o ara ayrıntılı olarak da bakıldı.
Sanırım geriye ikili test sonucu ve cinsiyetin netleşmesi kaldı.
Hepinize mutlu hafta sonları
Merhaba evet Araliktin sen de di mi :)Merhaba canım hoşgeldin, ben de Aralık annesiyim ama bana da doğumum erken olacak gibi geliyor, burayı takip ediyorumfakat senin nerdeyse 3 hafta var, inşallah o kadar erken olmaz...
Ay masallah canim resmen pipi gorunuyor.Kizlar bu arada bu da doktorumun cinsiyet icin verdigi ultrason. Yuksek ihtimal erkek dedi ama netlesmesi icin 1 ay daha beklememi onerdi. Sanirim altta ayaklarini birlestirmis ustteki cikinti ise pipi mi oluyor kordon mu oluyor anlamadim bile
Eki Görüntüle 2155939
Bana bir hafta once baska bir doktor soyledi ama ben sormamistim. 16. Haftada falan sormayi dusunuyordum ki net olsun. Erkege benziyor diyince kurtlandirdi beni. Sonra esimin is yerine gittim oradaki doktor sagolsun ayrintili bakti bayagi bi. Bu ani yakaladiginda kesin degil ama yuksek ihtimal erkek dedi. Zaten hic yerinde durmadigi icin her acidan gorduk kendisiniAy masallah canim resmen pipi gorunuyor.saglikla gelsin insallah.ben hala ogrenemedim ya herkes ogrendi bi benmi kaldim nedir.sali gunku kontrolde bakalim gosterecekmi.tabi saglikli olsunlarda gec olsun guc olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?