2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen ilk gittiğimde bacakları kapalı demişti bidakine uzun uzun baktı %90kız ama 20.hafta netleşir sen genede net bakma dedi. Doktor bi karar veremedi anlıcağınız ama %90da yani baya bişeler gördükü dedi. Nasip bakalım.

Aynen tabi nasip, belirtilerinden falan hissettiğin cinsiyette olmuştur uymuyor mu doktorun tahminiyle?

%90 lik bi ihtimalin degiscegini sanmiyorum canim yani erkek deseydi belki kordonu yanlis görmüş olabilir derdim ama eger kiz dediyse %90 ihtimal verdiyse allahin izniyle kızdir o.
Bende öyle düşünüyorum. Ama çok yakın akrabalarımda 2 kişide sekizinci aya kadar kız deyim som anda erkek olduğunu öğrenenler var. Bebeğin pozisyonu çok önemli gerçekten. Biraz inatçı bizimkide ikide bıraktı

Canım söylemek istemezsen anlarım. Çalışıyo musun acaba?

%90 lik bi ihtimalin degiscegini sanmiyorum canim yani erkek deseydi belki kordonu yanlis görmüş olabilir derdim ama eger kiz dediyse %90 ihtimal verdiyse allahin izniyle kızdir o.
Biz oglumda bes aylik olana kadar kiz biliyorduk.iki doktorda hep kiz dedi.bes ay bittigindeki kontrolde oglumuzun rahati gayet yerinde deyince esimle sok olduk.Allahtan henuz alisverise baslamamistik

B
Benim doktor ameliyattaydı başka doktora girmiştim 13 haftalıkken o doktor kesin erkek biz yanılmayız genelde dedi ve doğru çıktı 16. Haftada kendi doktorum hala belli olmaz dedi. Doktor değiştirdim sonra 17 - 18 de kesin erkek dedi. Bazı doktorlar çok becerikli bu konuda ve kendinden emin söyleyebiliyor

Evet canım bana %85 kiz demisti ama 2 li testte.. simdi %100 erkek dedi..2 li testteki tahmin kesin olmuyormuş onu anladım

Canım sen yine de elinden geldiğince yorumlamaya çalış... Aslında benim doktorum da ilk günlerde diyordu sağlıklıysa bebek zaten tutunacaktır diye ama biraz da tedbir amaçlı yumurta geliştiğinden beri ilaç içiyorum. Rabbim şifalar versin, inşallah tekrarını yaşamazsın canım, kanamaların kesilir gider...

Biz oglumda bes aylik olana kadar kiz biliyorduk.iki doktorda hep kiz dedi.bes ay bittigindeki kontrolde oglumuzun rahati gayet yerinde deyince esimle sok olduk.Allahtan henuz alisverise baslamamistik
Aaa baya oyuncuymus oğlunuz masallah bes ay nasil saklamis kendini ay simdi bunu duyunca benim ki de kandirmis olabilir mi diye dusunmeye basladim ama iki kontroldede erkek dendi degismez heralde ben mavilere basladim çünkü

Kizlar bu arada bu da doktorumun cinsiyet icin verdigi ultrason. Yuksek ihtimal erkek dedi ama netlesmesi icin 1 ay daha beklememi onerdi. Sanirim altta ayaklarini birlestirmis ustteki cikinti ise pipi mi oluyor kordon mu oluyor anlamadim bile
Eki Görüntüle 2155939

Başınız sağolsun canım... Rabbim bu evladını size bağışlasın. Bu örnekleri gördükçe insanın ilaca iyice sarılası geliyor. Mayıs başında ilaca rağmen kırmızı kanamam olmuştu, doktor günde üç ilaç yerine bir iğne iki ilaç yapabiliriz demişti. Sonra bir ay boyu hiç kanama olmayınca ilacı kestik (on gün kullanmayacaktım sorun olmazsa kesmiş olacaktık) ama dediğin gibi doğuma kadar kullanmam lazım demek ki bu sefer hiç olmadığı kadar fazla oldu...

Merhaba canım hoşgeldin, ben de Aralık annesiyim ama bana da doğumum erken olacak gibi geliyor, burayı takip ediyorum fakat senin nerdeyse 3 hafta var, inşallah o kadar erken olmaz...

Merhaba canım hoşgeldin, ben de Aralık annesiyim ama bana da doğumum erken olacak gibi geliyor, burayı takip ediyorum fakat senin nerdeyse 3 hafta var, inşallah o kadar erken olmaz...
Merhaba evet Araliktin sen de di mi :)
Bana da sanki araligin bayagi sonuna kayacak gibi geliyor ama kismet. Arkadasimda hic bir sorun yoktu doguma 3 hafta kala atesli bir hastalik gecirince acil sezeryana aldilar mesela. Saglikla gelsinler de.

Ay masallah canim resmen pipi gorunuyor.saglikla gelsin insallah.ben hala ogrenemedim ya herkes ogrendi bi benmi kaldim nedir.sali gunku kontrolde bakalim gosterecekmi.tabi saglikli olsunlarda gec olsun guc olmasin

Ay masallah canim resmen pipi gorunuyor.saglikla gelsin insallah.ben hala ogrenemedim ya herkes ogrendi bi benmi kaldim nedir.sali gunku kontrolde bakalim gosterecekmi.tabi saglikli olsunlarda gec olsun guc olmasin
Bana bir hafta once baska bir doktor soyledi ama ben sormamistim. 16. Haftada falan sormayi dusunuyordum ki net olsun. Erkege benziyor diyince kurtlandirdi beni. Sonra esimin is yerine gittim oradaki doktor sagolsun ayrintili bakti bayagi bi. Bu ani yakaladiginda kesin degil ama yuksek ihtimal erkek dedi. Zaten hic yerinde durmadigi icin her acidan gorduk kendisini
Boyle daha kotu bir sey bence muallakta kaliyorsun. En temizi gec de olsa net ogrenmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…