çok medeni insanları ,eğitimli,donanımlı,doğası güzel,insana değer var.inş allah nasip eder de İskandinav ülkelerinden birinde büyütürüm yavrumu.10 sene olacak temmuzda. Valla simdi gel mutalaka gor diyebilecegim dogasi var, ekonomik yonden 2 kisi 1 evde calisirsa anca rahat gecinirler.
Merak ettiklerini sor oyle pekte tavsiye edebilecegim bir sey yok
Valla banada yikamasi zor gelmisti o yuzden 2. Oglumda vazgecmistim.
Aliexpresten hic alisveris yapmadim , wish var birde one benzer site ben oradan bakiyim surekli oradan alisveris yapiyorum.
A bunu ilk kez goruyorum cok iyiymis valla ya bez parasindan da kismis oluruz.sagol canim gosterdigin iyi oldu.Eki Görüntüle 2155983
Onun için de liner var canım, bezin üstüne koyuyorsun, bambu klozette çözünüyor, çöpe de atabiliyorsun doğada da çözünüyor.
Rica ederim, Sende araştır bak içine sinerse denersin.A bunu ilk kez goruyorum cok iyiymis valla ya bez parasindan da kismis oluruz.sagol canim gosterdigin iyi oldu.
Amin canım devamlı dinlenirsen vaktinde Doğum yaparsın ,bol bol su ve dinlenme,Allah’ın izniyle sağlıkla kucağına alırsın inş.
Valla medeni olani kadar rasisti de var. Ama genel anlamda evet kimsenin kimseye zarari yok. InsaAllah buyutursun gelipte. Ingilizcen varsa da olur geneli ingilizce biliyor .çok medeni insanları ,eğitimli,donanımlı,doğası güzel,insana değer var.inş allah nasip eder de İskandinav ülkelerinden birinde büyütürüm yavrumu.
tullipan Norveç’in eğitimi çok iyiymiş,okuyana büyük destek varmış doğru mu?dili öğrenebildin mi sen?
Valla esim ozel okula gittiginde devletten para cekmis hala o borcu oduyoruz :) meslek okulu gibi bir ozel okul.yarida birakmis.tullipan Norveç’in eğitimi çok iyiymiş,okuyana büyük destek varmış doğru mu?dili öğrenebildin mi sen?
Benim doktoram yarım kaldı belki orda devam ederim diye düşünüyorum ,İngilizcem iyi.ben de eşim de eğitimciyiz.Valla esim ozel okula gittiginde devletten para cekmis hala o borcu oduyoruz :) meslek okulu gibi bir ozel okul.yarida birakmis.
Ozel okul yok burada cocuklar icin. sadece okul sonrasi aktivite okulu var aylik odemesi var. Universite icin disardan gelenler icinde puanlarinin iyi olmasi ve iyi derecedd ingilizce bilmeleri gerekiyor diye biliyorum. Ucretli mi ucretsiz mi bilmiyorum ama.
Walla Türkiye’den daha kötü olamaz diye düşünüyorum,Avrupa’nın gözünü seveyimValla esim ozel okula gittiginde devletten para cekmis hala o borcu oduyoruz :) meslek okulu gibi bir ozel okul.yarida birakmis.
Ozel okul yok burada cocuklar icin. sadece okul sonrasi aktivite okulu var aylik odemesi var. Universite icin disardan gelenler icinde puanlarinin iyi olmasi ve iyi derecedd ingilizce bilmeleri gerekiyor diye biliyorum. Ucretli mi ucretsiz mi bilmiyorum ama.
Olabilir bende kalktım biraz uğraştım ağrı başladı yine ama daha Cuma günü bu ağrı için gittim birşey yoktu. Dinlendiğin zaman geçmezse sende bi gidersin.Ya kızlar ilk defa ağrım var. Sol kasığımın üst tarafında. Gece üstümü hiç örtmeden yatıyorum, yanıyorum. Evde nerdeyse çıplak gezicem. Bide bugün balkon yıkadım, kovayla su taşıdım ondanmı acaba bilemedim.
Amin, bak, düşün, araştır daha vaktin var nasılsa. Allah razı olsun eşinden yardımcı olmuş.Yazdıklarınızı okudum şimdi. Bizim de Norveç ve Danimarka da çok akrabamız var. Şu yıkanabilen bezlerden getirtsem mi bi araştırayım bari.Ben de bütün gün temizlik yaptım bu gün. Eşim de bi güzel yardım etti, bitirdik el birlik.günlerdir kafamda hep evde ki işler vardı. Şimdi sabaha kadar şu bel ağrısıni hafifletirsek yarın nöbet beni bekler. Bu arada kızlar bu mübarek gece de dualarınız kabul olsun inşallah. Rabbim aklen, bedenen ve ruhen sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Evet canım aynen o. Biraz değişik çeşidi. Tam rahim ağzını kapatmıyor benimki ama belli de olmaz yukarı da çıkabilir kapatadabilir dedi doktor. Erken doğum +kan kaybından anne kaybı gibi durumlar var malesef. Sezeryanı geçtim zaten. Eltin kaç haftalık doğurdu?
Doktorum bana 30lu haftalara ulaşırsan işimiz kolaylaşır dedi. Daha küçük bebekler için riskmiş. Allahım bu mübarek günler hürmetine bize bağışlasın yavrularımızı.
Güzel anneler selamlar hasta olanlara şifa diliyorum cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun kadir geceniz mübarek olsun gobekler konuşulmuş fotosunu atmadan yapamam dedimEki Görüntüle 2156005 buda benim gobis
Hiç olaya o tarafından bakmadım, tiksineceğimi düşünmüyorum o yüzden :) Sağ salim doğsun da yaparız inşallah.pinkstrap canım negüzel düşünmüşsün bez işini yapabilirsende brova valla ben o işlere hiç gelemem kızlar az kilotlarına kaçırsa kilodu çöpe atan biriydim napim yapım gereği kendi çocuğumda olda tiksinirim
Sizinkide masallah benimki gibiiiGüzel anneler selamlar hasta olanlara şifa diliyorum cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun kadir geceniz mübarek olsun gobekler konuşulmuş fotosunu atmadan yapamam dedimEki Görüntüle 2156005 buda benim gobis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?