2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
çok medeni insanları ,eğitimli,donanımlı,doğası güzel,insana değer var.inş allah nasip eder de İskandinav ülkelerinden birinde büyütürüm yavrumu.

çok medeni insanları ,eğitimli,donanımlı,doğası güzel,insana değer var.inş allah nasip eder de İskandinav ülkelerinden birinde büyütürüm yavrumu.
Valla medeni olani kadar rasisti de var. Ama genel anlamda evet kimsenin kimseye zarari yok. InsaAllah buyutursun gelipte. Ingilizcen varsa da olur geneli ingilizce biliyor .

tullipan Norveç’in eğitimi çok iyiymiş,okuyana büyük destek varmış doğru mu?dili öğrenebildin mi sen?

tullipan Norveç’in eğitimi çok iyiymiş,okuyana büyük destek varmış doğru mu?dili öğrenebildin mi sen?
Valla esim ozel okula gittiginde devletten para cekmis hala o borcu oduyoruz :) meslek okulu gibi bir ozel okul.yarida birakmis.
Ozel okul yok burada cocuklar icin. sadece okul sonrasi aktivite okulu var aylik odemesi var. Universite icin disardan gelenler icinde puanlarinin iyi olmasi ve iyi derecedd ingilizce bilmeleri gerekiyor diye biliyorum. Ucretli mi ucretsiz mi bilmiyorum ama.

Benim doktoram yarım kaldı belki orda devam ederim diye düşünüyorum ,İngilizcem iyi.ben de eşim de eğitimciyiz.

Walla Türkiye’den daha kötü olamaz diye düşünüyorum,Avrupa’nın gözünü seveyimBen hem lisede hem üniversitede ders verdim yıllarca eğitimin çoğu çöplük sistem çok kötü.

Ya kızlar ilk defa ağrım var. Sol kasığımın üst tarafında. Gece üstümü hiç örtmeden yatıyorum, yanıyorum. Evde nerdeyse çıplak gezicem. Bide bugün balkon yıkadım, kovayla su taşıdım ondanmı acaba bilemedim.

Olabilir bende kalktım biraz uğraştım ağrı başladı yine ama daha Cuma günü bu ağrı için gittim birşey yoktu. Dinlendiğin zaman geçmezse sende bi gidersin.

Yazdıklarınızı okudum şimdi. Bizim de Norveç ve Danimarka da çok akrabamız var. Şu yıkanabilen bezlerden getirtsem mi bi araştırayım bari.Ben de bütün gün temizlik yaptım bu gün. Eşim de bi güzel yardım etti, bitirdik el birlik.günlerdir kafamda hep evde ki işler vardı. Şimdi sabaha kadar şu bel ağrısıni hafifletirsek yarın nöbet beni bekler. Bu arada kızlar bu mübarek gece de dualarınız kabul olsun inşallah. Rabbim aklen, bedenen ve ruhen sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Amin, bak, düşün, araştır daha vaktin var nasılsa. Allah razı olsun eşinden yardımcı olmuş.

Kadir gecemiz mübarek olsun

Doktorum bana 30lu haftalara ulaşırsan işimiz kolaylaşır dedi. Daha küçük bebekler için riskmiş. Allahım bu mübarek günler hürmetine bize bağışlasın yavrularımızı.

Canım benimde plesenta rahim ağzındaymış rahim ağzın kapalı ama bu yukarı çıkmazsa 20. Haftaya kadar düşük riskin var 20. Haftadan sonrada erken doğum riskin var dedi.ilişki yok ayakta fazla kalmak yok temizlik yok dedi ama herhangi bi ilaç vermedi sana verdimi oeki düşük önleyici felan buarada benim hiç kanamam olmadı şükür

pinkstrap canım negüzel düşünmüşsün bez işini yapabilirsende brova valla ben o işlere hiç gelemem kızlar az kilotlarına kaçırsa kilodu çöpe atan biriydim napim yapım gereği kendi çocuğumda olda tiksinirim

Hiç olaya o tarafından bakmadım, tiksineceğimi düşünmüyorum o yüzden :) Sağ salim doğsun da yaparız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…