2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Konyalimisin? Burada cogunluk konya diye biliyorum danimarkada da.

Yok canım kanama olduğu zaman Tüp bebek doktorum Prof haftada bir proluton depot iğne vermişti onu kullanıyorum o da progestan deposu zaten erken doğumu önlediği düşünülüyor ama bilemiyorum tabi. Günde 600 doz da progestan. İnşallah yukarı çıkar bebeklerimiz ve eşleri Seninki Rahim ağzında mı tam yoksa oraya yakın bir yerde mi?

Kızlar iyigeceler bugun yataklar arabalar konusulmus okuhorum ama yazmaya vaktim olmuyo cok hazir konu acilmis bende sizi fikir danisim biliyosunuz biz kv birlikte oturuyoduk 2 hafta once evimizi ayirdik ve artik oglumu bir odasi var ve odamizi cok sevdik orda yatiyo kendisi artikneyse sorun o degil bizim besik mobilyadan goruntu olarak benim cok hosuma gidiyor mobilya besikler ama oglum artik yatakta ayaga kalkmaya basladi uykudan uyaninca sesiz sedasiz dikiliyo ayaga besigi sallattiriyo daha henuz tirmanmayi bilmiyo tabi ole olmasa baparim bilmiyorum simdi diyorum ki acaba ikinci bsebek icin yatak almasam bi park yatak alsam oglumu oraya yatirsam bebiside oglusumun yataginda yatirsam diyrum ama bu seferde yavrum acaba kotu dusunurmu bebek geldi yatagimda yatiyo ben bunda yatiyom falan diye psikolojik olarak etkilenirmi korkuyorum cok sizde bana bi fikir verirmisiniz bu konuda ne yapmalıyim

Bende ilk oglumun yatagini 2. Ciye verdigimde biraz rtkilenmisti ,niye benim yatagimda yatiyor diye 2. Olana kadar bizle yatiyordu odasini ayirincada etkilendi biz ona yavas yavas anlatmaya basladik doguma 4 ay kala odasini ayirmistik. Sende simdiden baslayabilirsin.

Biz odasını ayırdık zaten onda sıkıntı yaşamadık ama yatak konusunda sanki sıkıntı olur gibime geliyo cunku dogdugu günden bu yana hep kendi yatagında yatıyo yanıma almadım hiç ben seviyoda yatagını ama yatak sanki tehlikeli olmaya baslıyo bize

Biz oglumda bes aylik olana kadar kiz biliyorduk.iki doktorda hep kiz dedi.bes ay bittigindeki kontrolde oglumuzun rahati gayet yerinde deyince esimle sok olduk.Allahtan henuz alisverise baslamamistik
Aa öylemi bende aynından korkuyorum işte. Sizinki gene netmiş benimkinden eminde değiller. Bakalım hayırlısı.

Aynen öyle doktorlada alakalı

Evet canım bana %85 kiz demisti ama 2 li testte.. simdi %100 erkek dedi..2 li testteki tahmin kesin olmuyormuş onu anladım
Maşallah gözünüz aydın hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Demek yaşayanlar var en sağlıklısı beklemek. Büyümüşte olacak bayağı. İnşallah netleşir benimkide

Evet ultrasonda gösterdi tam rahim ağzının üstünde duruyo hayırlısı inşallah rabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin hepimizinkini

Yaşı kaç anlatsan anlarmı bilmiyorum ama bebek doğmadan yeni yatağını alıp bu eskidi artık yeni yatağın var diye sevdirmeye başlayabilirsin ama sana tavsiyem madem odası ayrıldı park yatak değilde normal bi yatak alabilirsin ilerde çünlü onuda değişmek zorunda kalacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…