2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım bebek dogdugunda 20 aylık olucak pek anlatmaktan anlamaz o yüzden napcagımı bilemedim zaten noormal yatagı var ama çok ufak daha onda yatamaz henüz

Rahim ağzını ölçtür bu haftalarda.kaç kaybın var?
Bir kaybim var canım. Onu normal doğumla kaybetmistim
Ikinci gebeligim sağlıklı geçti hatta onu normal doğum yapamadım 41 haftalık oldu bebek gelmeyince rahimde acilma olmayinca sezeryan oldum. Çok şükür şimdi o bir yaşında.
Bu 3. Gebeligim bu da sezeryan olacak mecbur.

Canım bebek dogdugunda 20 aylık olucak pek anlatmaktan anlamaz o yüzden napcagımı bilemedim zaten noormal yatagı var ama çok ufak daha onda yatamaz henüz
Canım aynı durumdayız benimki de biri doğduğunda diğeri 19 aylık olacak.
Daha benim bebek yeni yürümeye başladı.
Ben de. Dün yatak konusunu düşündüm bu yeniler doğmadan şu an ki bebeklerimizin alışması için odalarını ayırmak şart. Yoksa bebek doğduktan sonra ayirirsak büyük olan bebegimiz kendisini dışlanmış kardeşi gelince başka odaya yollanmis hissedebilir. Psikolojilerine yansiyabilir. Kolay olmayacak inşallah bizler kolay atlatiriz

Bebek arabası almadık ama biz de anne yanı beşik aldık geçen hafta. Tabi daha kullanmadık ama çok beğendim, sanki yatağın devamı gibi oldu. Neredeyse ben sığarım, bir metreye yakın boyu var Zaten evimize de en uygun anne yanı beşik olacaktı, birkaç model beğenmiştim. Hepsiburada'da Prego'nun santa maria modelini indirimde görünce dayanamadım aldım

Eklentiler

• 9776318316594.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 70
  • 9776318283826.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 72
Günaydın kızlar, nasılsınız 2 gündür okuyorum ama yazamadım yoğunluktan
pinkstrap pinkocuum öğrenmişsiniz cinsiyeti rabbim hayırlı sağlıklı evlat olmayı nasip etsin inşallah

Bizde doktora gidicez 1 saat sonra, 1 ay oldu görmeyeli farkında değilim ama çok heyecanlıyım sanırım. 6dan beri bi uyanıp bi uyuyorum en sonunda 7buçukta dayanamadm kalktım. Biraz bişeyler atıştırdım hareketlensin diye :) inşallah cinsiyetini öğrenip döneriz, inşallah sağlığı yerndedir

kucukmus daha belki anlamaz etkilenmez, 2. oglum 2,5 yasinda onun yatagini yenisine verecez etkilenecegini dusunmuyorum insaALLAH etkilenmez. ilk oglum 5 yasindaydi herseyi anliyordu o yuzden alismasi kolay omadi

misil misil uyusun icinde

Yeni
günaydın hanımlar hayırlı haftalar herkese kilo almam gerekirken kusmalarımında geçmesine rağmen kilo veriyorum benim gibi olan var mı aranızda neden bu kontrolüme de daha 3 hafta kadar var korkuyorum açıkçası yardımcı olurmusunuz?

neler yiyorsun bi günde yazar mısın

Güzel anneler selamlar hasta olanlara şifa diliyorum cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun kadir geceniz mübarek olsun gobekler konuşulmuş fotosunu atmadan yapamam dedim Eki Görüntüle 2156005 buda benim gobis

maşallah sana
biliyo musun senin karnın benimkine göre çok büyük
nasıl bu kadar farklı olabiliyor ya

Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin

Sağol canım, darısı sana. Hayırlı haberle gel inşallah

Kilo mu aldin yoksa gaz filan mi var
vallahi bak onu bilmiyorum işte .. kilo değil bi tek bildiğim bu çünkü sadece 1 kilo almışım ama gaz mı bilemedim benim hamile kaldığımmdan beri karnım hep haftasına göre büyük gitti annemin daha büyükmüş bu aylarda seninki benim karnımdan küçük diyor heralde iç karnımız yok bizim.

maşallah sana
biliyo musun senin karnın benimkine göre çok büyük
nasıl bu kadar farklı olabiliyor ya
kişiden kişiye değişiyor demekki canım anneminki bu aylarda benimkinden büyükmüş mesela seninki küçük bile bana göre diyor iç karnımız yok heralde ama senin bu kadar karnın yoksa şanslısın çünkü ilerde senin bize göre daha az çatlağın yada çatlağın olmayabilir

çatlak olmaması iyi tabi ama acaba bebeğe yeterince yer yok mudur diye de endişe ediyorum
16. haftada hareketlerini hissetmeye başladım. neredeyse dışarıdan bile belli olacak gibi hareket ettiği.
hayatımda hiç ani kilo almadım ama kalçamda bir sürü çatlak var.
sanırım çatlamanın cilt esnekliği ile ilgisi var.

neler yiyorsun bi günde yazar mısın
sabah işe gelmeden elma yiyorum aç karnına ilacımı içtikten snra iş yerine gelince yumurta haşlıyorum ekmek arası peynir yumurta domates yiyorum öğlen iş yerinde ne çıkarsa hepsinden yiyorum 4 te acıkıyorum meyve yiyoum akşam eve gidiyorum yemek yiyorum yeniden bu kadar

Olabilir canim. Bende onu cok duydum. Legen kemigi genis olanlarin karni gec cikiyor. Bende daha cikmadi gobek mesela. Yeni yeni sisiyor karnim. Uzandigimda fln hic yok nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…