Canım bebek dogdugunda 20 aylık olucak pek anlatmaktan anlamaz o yüzden napcagımı bilemedim zaten noormal yatagı var ama çok ufak daha onda yatamaz henüzEvet ultrasonda gösterdi tam rahim ağzının üstünde duruyo hayırlısı inşallah rabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin hepimizinkini
Yaşı kaç anlatsan anlarmı bilmiyorum ama bebek doğmadan yeni yatağını alıp bu eskidi artık yeni yatağın var diye sevdirmeye başlayabilirsin ama sana tavsiyem madem odası ayrıldı park yatak değilde normal bi yatak alabilirsin ilerde çünlü onuda değişmek zorunda kalacaksın
Bir kaybim var canım. Onu normal doğumla kaybetmistimRahim ağzını ölçtür bu haftalarda.kaç kaybın var?
Canım aynı durumdayız benimki de biri doğduğunda diğeri 19 aylık olacak.Canım bebek dogdugunda 20 aylık olucak pek anlatmaktan anlamaz o yüzden napcagımı bilemedim zaten noormal yatagı var ama çok ufak daha onda yatamaz henüz
Biz odasını ayırdık zaten onda sıkıntı yaşamadık ama yatak konusunda sanki sıkıntı olur gibime geliyo cunku dogdugu günden bu yana hep kendi yatagında yatıyo yanıma almadım hiç ben seviyoda yatagını ama yatak sanki tehlikeli olmaya baslıyo bize
Bebek arabası almadık ama biz de anne yanı beşik aldık geçen hafta. Tabi daha kullanmadık ama çok beğendim, sanki yatağın devamı gibi oldu. Neredeyse ben sığarım, bir metreye yakın boyu varZaten evimize de en uygun anne yanı beşik olacaktı, birkaç model beğenmiştim. Hepsiburada'da Prego'nun santa maria modelini indirimde görünce dayanamadım aldım
Yeni
günaydın hanımlar hayırlı haftalar herkese kilo almam gerekirken kusmalarımında geçmesine rağmen kilo veriyorum benim gibi olan var mı aranızda neden bu kontrolüme de daha 3 hafta kadar var korkuyorum açıkçası yardımcı olurmusunuz?
Mrb cnm masallah valla 6 7 aylik gibi bnd oyleyim suan sizin cinsiyet bellimi bnd 18 haftaya yaklaştımGüzel anneler selamlar hasta olanlara şifa diliyorum cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun kadir geceniz mübarek olsun gobekler konuşulmuş fotosunu atmadan yapamam dedimEki Görüntüle 2156005 buda benim gobis
Güzel anneler selamlar hasta olanlara şifa diliyorum cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun kadir geceniz mübarek olsun gobekler konuşulmuş fotosunu atmadan yapamam dedimEki Görüntüle 2156005 buda benim gobis
Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsinBebek arabası almadık ama biz de anne yanı beşik aldık geçen hafta. Tabi daha kullanmadık ama çok beğendim, sanki yatağın devamı gibi oldu. Neredeyse ben sığarım, bir metreye yakın boyu varZaten evimize de en uygun anne yanı beşik olacaktı, birkaç model beğenmiştim. Hepsiburada'da Prego'nun santa maria modelini indirimde görünce dayanamadım aldım
Sağol canım, darısı sana. Hayırlı haberle gel inşallahGünaydın kızlar, nasılsınız 2 gündür okuyorum ama yazamadım yoğunluktan
pinkstrap pinkocuum öğrenmişsiniz cinsiyeti rabbim hayırlı sağlıklı evlat olmayı nasip etsin inşallah
Bizde doktora gidicez 1 saat sonra, 1 ay oldu görmeyeli farkında değilim ama çok heyecanlıyım sanırım. 6dan beri bi uyanıp bi uyuyorum en sonunda 7buçukta dayanamadm kalktım. Biraz bişeyler atıştırdım hareketlensin diye :) inşallah cinsiyetini öğrenip döneriz, inşallah sağlığı yerndedir
ahahahah aynen öyle olacak heralde artık yuvarlanarak gideriz napalım
Aynen ole ben diyorum millet dicek bu kadin hala doguramadı hep hamile
vallahi bak onu bilmiyorum işte .. kilo değil bi tek bildiğim bu çünkü sadece 1 kilo almışım ama gaz mı bilemedim benim hamile kaldığımmdan beri karnım hep haftasına göre büyük gitti annemin daha büyükmüş bu aylarda seninki benim karnımdan küçük diyor heralde iç karnımız yok bizim.Kilo mu aldin yoksa gaz filan mi var
bende 2 gün son inşallah 18 canım 12. haftada belli oldu cinsiyet erkekMrb cnm masallah valla 6 7 aylik gibi bnd oyleyim suan sizin cinsiyet bellimi bnd 18 haftaya yaklaştım
kişiden kişiye değişiyor demekki canım anneminki bu aylarda benimkinden büyükmüş mesela seninki küçük bile bana göre diyor iç karnımız yok heralde ama senin bu kadar karnın yoksa şanslısın çünkü ilerde senin bize göre daha az çatlağın yada çatlağın olmayabilirmaşallah sana
biliyo musun senin karnın benimkine göre çok büyük
nasıl bu kadar farklı olabiliyor ya
kişiden kişiye değişiyor demekki canım anneminki bu aylarda benimkinden büyükmüş mesela seninki küçük bile bana göre diyor iç karnımız yok heralde ama senin bu kadar karnın yoksa şanslısın çünkü ilerde senin bize göre daha az çatlağın yada çatlağın olmayabilir
sabah işe gelmeden elma yiyorum aç karnına ilacımı içtikten snra iş yerine gelince yumurta haşlıyorum ekmek arası peynir yumurta domates yiyorum öğlen iş yerinde ne çıkarsa hepsinden yiyorum 4 te acıkıyorum meyve yiyoum akşam eve gidiyorum yemek yiyorum yeniden bu kadarneler yiyorsun bi günde yazar mısın
vallahi bak onu bilmiyorum işte .. kilo değil bi tek bildiğim bu çünkü sadece 1 kilo almışım ama gaz mı bilemedim benim hamile kaldığımmdan beri karnım hep haftasına göre büyük gitti annemin daha büyükmüş bu aylarda seninki benim karnımdan küçük diyor heralde iç karnımız yok bizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?