2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
evet cilt esnekliği ve nemiyle ilgisi olabilir canım .. Ama yer konusuna gelince asıl bizim yerimiz az ki dışa doğru gidiyor senin içerde yer bol henüz dışa çıkası gelmemiş :)))

Olabilir canim. Bende onu cok duydum. Legen kemigi genis olanlarin karni gec cikiyor. Bende daha cikmadi gobek mesela. Yeni yeni sisiyor karnim. Uzandigimda fln hic yok nerdeyse
ama daha sen 16 haftanın içindesin tamam benim hep haftasına göre önden gitti karnım ama son 2 haftadır daha bi hızlı büyüdü belli olmaz yanı aramızda 2 hafta var seninde hızla büyüyebilir :)

aslında az da değil yediklerin ama proteine ağırlık verebilirsin. kilo almamak normal olabilir de vermek biraz garip geldi bana.

ben de her sabah 1 yumurta haşlıyorum.
peynir, salatalık, domates
sonra 1 hurma yiyorum.

arada 1 bardak süt ve 1 muz

öğle yemeğinde akşamdan kalan bi yemek yiyorum genelde sebze yemeği oluyor, çok ekmek yememeye çalışıyorum. yoğurt yiyorum biraz.

arada yine meyve yiyorum bi porsiyon ya da kuruyemiş yiyorum

akşam yemeği et ya da bakliyat oluyor.
salata ile beraber

yine 1 hurma ve kapanış.

bu şekilde genelde besleniyorum. 1 kilo aldım ilk hamile kaldığımdan beri.

acaba kaloriyi az mı alıyosun?
hareketli bi işin varsa harcadığın kaloriden daha fazlasını almalısın.

ama daha sen 16 haftanın içindesin tamam benim hep haftasına göre önden gitti karnım ama son 2 haftadır daha bi hızlı büyüdü belli olmaz yanı aramızda 2 hafta var seninde hızla büyüyebilir :)

Ben suan 16bitti. 17ye girdim. Benimde 4 gun onde gidiyor. Ustelik 6 kilo verdim simdiye kadar. Sadece gecende buda oturusu gibi oturmustum. Yemekte yemistim annem diyo gobegin cikmaya baslamis. Hani dogal gobegim var zaten ama alt karnin cikmasi daha yeni yeni. Buyuk ihtimalle de 20.haftaya kadar daha hamile oldugumu kimse anlamaz gibime geliyor

evet cilt esnekliği ve nemiyle ilgisi olabilir canım .. Ama yer konusuna gelince asıl bizim yerimiz az ki dışa doğru gidiyor senin içerde yer bol henüz dışa çıkası gelmemiş :)))

olabilir ya, halen biraz bol bi tshirt giysem kimse hamile misin demiyo :/
bu da bana dert oldu

Ayy masallah ne guzel besleniyosun ben bu dediklerinin yarisini bile yemiyorum. Resmen keyfime gore yiyorum

maşallah benimde haftasında gidiyor ozaman kişiden kişiye değişiyor canım olabilir. Hakan hatipoğlunu karısı da hamile biliyorsundur geçende fotosunu gördüm cinsiyeti kız bu arada 4 aylık flndır diye düşünüyorum cinsiyet billi oldğuna göre ama karın desen dümdüz demekki olabiliyor öyle normal yani

Gule gule kullan canim. Bende bu tarz bisey dusunuyorum baslangic icin

Ayy masallah ne guzel besleniyosun ben bu dediklerinin yarisini bile yemiyorum. Resmen keyfime gore yiyorum

bulantılarım 13.-14. haftaya kadar çok kötüydü o zamanlar ben de bişey yiyemedim, hep kusma, hep iştahsızlık.
şimdi ancak başladım işte son 3-4 haftadır yediklerimden bişey anlıyorum

ekmek, makarna ve pilavdan pek vazgeçemiyorum.
ama iyi beslenmemiz lazım bebekler için.
canının istediğini yine ye, enerji ve protein, kalsiyum sağlayacak şeyleri de ye

Valla ben uyaninca sabah ilaci iciyorum. Sonra 1yumurta ve birazda zeytin yiyorum. Ekmegi azaltarak. Iki uc saat sonra arada ceviz badem filan yiyorum bir avuc. Sonrasinda evde meyve varsa kirazdir kavyndur karpuzdur fln bu tabakta ondan yiyorum. Arada dondurma yedigimde oluyo. Aksam yemegini ise cok az yiyorum. Kasikla olcerek midemi doyurmadan kalkiyorum. Bitti yani. Tum gun yedigim bunlar. Iftardan sonra bisey yemiyorum gece de 12 1 gibi yatiyorum.

yok muhasebeciyim oturarak çalışıyorum devletten randevu aldım yarına bakalım kndi doktoruma daha var çünkü ne dicek devlet. hurmayı bu kadar erken neden yiyorsun?

Gule gule kullan canim. Bende bu tarz bisey dusunuyorum baslangic icin
Chicco nun anne yanı beşiği çok çıkıyordu karşıma ama 7-8ay kullanmak için çok pahalı geliyordu. Bunun sallanma özelliği de varmış. Baya da hafif. Salona da yanıma taşırım beşik modunda, istersem sallanır moda alırım filan diye düşündüm. İnşallah sen de içine sinen bir model bulursun canım anne yanı çok kullanışlı oluyor diye duydum, umarım biz de memnun kalırız

Anne yani ilk mantikli zaten. Dikisimiz olur mu bilmedigim icin kalkip besige koymak zor ve odalara tasinmasi ise buyuk arti. Bende aynisini nette begenmistim. Yataga da esitleniyo yuksekligi ustelik. Gule gule kullan. Bende bakayim alcam insallah soyle bir 7 8.aylari gorelim o zamana alirim

Allah esirgesin yavrularını,umarım sağlıkla hayırla bunu da kucağına alırsın.

Evet canım çok çok haklısın ilk günler ne halde olacağız hiç bilmiyoruz. İnşallah en güzel şekilde geçer. Benim yatağım ve bazam baya yüksek, en yüksek ayarına getirince benim yatağıma bile eşitlendi. Çantası da var taşımak için, anneme yatıya gittiğimizde onu da kolaylıkla kaldırıp çantasıyla götürebilirim diye düşünüyorum

E öğlen yemeğin nerde :)

yok muhasebeciyim oturarak çalışıyorum devletten randevu aldım yarına bakalım kndi doktoruma daha var çünkü ne dicek devlet. hurmayı bu kadar erken neden yiyorsun?

Şeker tüketmiyorum
Onun yerine hurma yiyorum kan şekerim düşmesin diye
Doğumu kolaylaştırdığını söylüyolar ama ben ona inanmıyorum

Şeker tüketmiyorum
Onun yerine hurma yiyorum kan şekerim düşmesin diye
Doğumu kolaylaştırdığını söylüyolar ama ben ona inanmıyorum

Canım ben oğlumda canım çok fazla tatlı çektiği için günde 7-8 tane hurma yiyordum en az. Gerçekten çok kolay bir doğum oldu ama erken doğdu bu kadar çok yememek lazımmış demek ki. Şimdi günde 3 taneyi gecmemeye çalışıyorum...

İi gunlerde yatsın Ali Haydar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…