2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Şeker tüketmiyorum
Onun yerine hurma yiyorum kan şekerim düşmesin diye
Doğumu kolaylaştırdığını söylüyolar ama ben ona inanmıyorum
bende inanmıyordum hurmanın doğumu kolaylaştırdığını ama kuranda okuyunca inandım hz meryem ana hz isa'yı doğururken hurma ağacının dibine oturmuş ve ağactan eteğine hurma düşmüş cebrail onu yemesini söylemiş ve yedikten sonra kolayca doğumu gerçekleşmiş aynı zaamnda bu yüzdende kuran da mucizevi bi yiyecek olduğu yazar

Ya kızlar sizin menüleri okuyunca kendimi kötü hissettim. Ben çok kötü besleniyorum galiba

Sabah bir tost yiyorum, yanında limonata içersem yarım çay bardağı filan içebiliyorum. Sonra gün içinde yarım bardak süt filan içebilirsem içiyorum.
Eşim gelince biraz iştahım açılıyor, akşam yemeğinde genelde bir veya iki kase çorba içiyorum. Sonra belki meyve filan yiyoruz. Arada canım tatlı çekiyor, haftada bir iki tatlı yiyoruz..
Son günlerde et çekti canım köfte filan yedim ama onun dışında genel günlük menüm böyle.. Fındık badem kayısı bir şeyler atıştırıyorum önceden ama hepsinden tiksindim, ağzıma süremiyorum..

Aboo cok fazla kacirmamak lazim. Bide bu sene ki hurmalar sikintili deniyo gecen haberlerde gordum de. Cok cok az uretim olmus

Bendensin

Kızlar merhaba;
ben birşey danışmak istiyorum malum yavaş yavaş artık doğumdan sonra neler lazım olacak inceleyip almaya çalışıyoruz. Tecrübeli annelerimiz, hastane çantasında olmazsa olmazlar neler olmalı ve süt sağma pompası muhakkak almalı mıyız alırsak nasıl bir şey önerirsiniz. manuel mi otomatik mi.

bende salonda kullanmak icin chicconunkini alicam yaa ilk zamanlardada yanimda kullanirin muhtemelen baya kuanislilar bunlar cunku ama chicconunki sallanmiyor sadece sende gule gule kullan insaallah

Şeker tüketmiyorum
Onun yerine hurma yiyorum kan şekerim düşmesin diye
Doğumu kolaylaştırdığını söylüyolar ama ben ona inanmıyorum
hurma dogumu kolaylastiriyor cunku rahim kaslarini gevsetiyor geneldede 8. yadan sonra hamileler yemege baslar bu zamanlarda yenmez pek o yuzdeb dikkatli ye ben ramazan olmasina ragmen bitane bile yemedim

Canim onada sukur yiyosun ben hic bisey yiyemiyorum...ilk hamileligimdede 11 kilo vermistim doguma kadar perisan haldeydim..simdi bu kadar yiyebiliyosan 1 2 aya iyice acilir istahin daha da guzel yersin takma kafana

Bak bu nasil?? Bununda fiyati uygun ve normal besik haline de getirilebiliyomus

Eklentiler

• Screenshot_20180611-105609.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 46
Asla manuel onermem ellerin kopar cok zor kiralarsan medela satin alacaksan çiftli avent ya da ciftli lansinoh

Aaaa gerçekten mi :)
Sonlara doğru çok yememek lazım demek

Bulantım varken ben de yiyemiyordum
Geçince yersin üzülme

Aboo cok fazla kacirmamak lazim. Bide bu sene ki hurmalar sikintili deniyo gecen haberlerde gordum de. Cok cok az uretim olmus

Aaa öyle mi
Ben 28 yıllık hayatımda ilk defa hurma yedim sayılır
küçük olanları sevmedim
Medjoul hurmalarını sevdim

Hiç tecrübem yok ama süt sağma pompasının otomatik olmasının iyi olduğunu okudum

Evet canim. Sen cok fazla kacirma bide guvenilir yerlerden al. Kizlarin dedigi gibi dogumu kolaylastirdigi icin gunde 1 yeterlidir.

hurma dogumu kolaylastiriyor cunku rahim kaslarini gevsetiyor geneldede 8. yadan sonra hamileler yemege baslar bu zamanlarda yenmez pek o yuzdeb dikkatli ye ben ramazan olmasina ragmen bitane bile yemedim

Anladım
Ama 1 aydır yiyorum herhangi bi şikayetim olmadı şimdiye kadar
Günde 2 taneden bişey olmaz sanırım

Anladım
Ama 1 aydır yiyorum herhangi bi şikayetim olmadı şimdiye kadar
Günde 2 taneden bişey olmaz sanırım
birsey olurmu bilemicem canim ama dikkat etmekte fayda var hani her gun yeme madem arada ye onun yerine alternatif seker ihtiyacini giderici seyler bul bence ne olur ne olmaz tedbiri elddn birakmyalim biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…