Evet canim. Sen cok fazla kacirma bide guvenilir yerlerden al. Kizlarin dedigi gibi dogumu kolaylastirdigi icin gunde 1 yeterlidir.
Kudüs hurması diye geçen türünden aldım
cevremdeki herkes otomatik olmasini soyluyor canim bi arkadasim manuel almisti bastan sonra otomatik aldinbitane daha bende lansinoh alicam avente pek iyi degil burdaki arkadaslarKızlar merhaba;
ben birşey danışmak istiyorum malum yavaş yavaş artık doğumdan sonra neler lazım olacak inceleyip almaya çalışıyoruz. Tecrübeli annelerimiz, hastane çantasında olmazsa olmazlar neler olmalı ve süt sağma pompası muhakkak almalı mıyız alırsak nasıl bir şey önerirsiniz. manuel mi otomatik mi.
evet bazi hurmalari parlak ve tadi olsun diyr glikoz surubuyla yikiyorlarmis direk :)Emira SY kuzum gidadedektifi sayfasini bi incelesen bazi hurmalarda glikoz surubu enjekte edilmis falan filan biseyler paylasmislardi bi bakta fikrin olsun
Ne kadara aldınız canım. Muhtemelen oğlumun şuanki yattığı beşik daha sonra kıza kalacak oğluma yatak alcaz. O yuzden 2.bir beşik almak istemiyorum. Bende bu tarz geçiçi bişey almayı düşünüyorumBebek arabası almadık ama biz de anne yanı beşik aldık geçen hafta. Tabi daha kullanmadık ama çok beğendim, sanki yatağın devamı gibi oldu. Neredeyse ben sığarım, bir metreye yakın boyu varZaten evimize de en uygun anne yanı beşik olacaktı, birkaç model beğenmiştim. Hepsiburada'da Prego'nun santa maria modelini indirimde görünce dayanamadım aldım
Haklisin cnm gecengun de bende oyle oldum oruc tutamiyirum bari misafir agirlayip sevap kazanayim dedim ama mahvolmustum ertesi sabah bile yataktan yere bastigimda aglayasim geldi o kadarGünaydın arkadaşlar,
Erkenden uyanıyorum geç uyudugum halde. Dün bende misafir agirladim misafir agirmalayi normalde severdim ama hamilelikte çok zor oluyor. Ayaklarımın altı sizladi. Yatarken karnima agri da girdi.
Esim halime üzüldü. Baska kimseyi cagirmayalim artık dedi. Dün iki aile birden gelmişti. Yardım etmiş olsalar da hiç oturmadan iş yapıyorsun misafir geldiğinde tam otucakken çay bitti su bitti meyve hazırla oluyor popis yine havada kalıyor
Yineki simdi tüm yorgunlugumu almışım. Size de tavsiyem hic bir sey bebeklerinizden kiymetli değil önceliği bebeklerinize verin. Kendinize dikkat edin.
İçine sindiyse al canım inşallah güzel günlerde kullanınbende salonda kullanmak icin chicconunkini alicam yaa ilk zamanlardada yanimda kullanirin muhtemelen baya kuanislilar bunlar cunku ama chicconunki sallanmiyor sadece sende gule gule kullan insaallah
Bu da çok güzel canım, ben de ikeanın bu beşiğine baktım ilk ama malesef benim şu an evimde yeterli alanım yok... İnşallah senin yerin varsa al, gayet güzel ve kullanışlı oluyor bu. Belki biz seneye taşınırsak yeni eve direkt böyle bir beşik alırız diye düşünüyorum ben deBak bu nasil?? Bununda fiyati uygun ve normal besik haline de getirilebiliyomus
İçine sindiyse al canım inşallah güzel günlerde kullanınEşime arkadaşları hep sallanan al sallanan al demişler ilk beşik için. Onun da aklına yatmış gerektiğinde sallansa iyi olur diyordu, bilmiyoruz tabi şimdiden bebek ne isteyecek ama opsiyonu olması içime daha çok sindi canım
Bu da çok güzel canım, ben de ikeanın bu beşiğine baktım ilk ama malesef benim şu an evimde yeterli alanım yok... İnşallah senin yerin varsa al, gayet güzel ve kullanışlı oluyor bu. Belki biz seneye taşınırsak yeni eve direkt böyle bir beşik alırız diye düşünüyorum ben de
Şu an 550lira ama biz indirimle 425liraya aldık canım. Senin de içine sinen modeller varsa internetten takip et, daha vakit var ne de olsa, öyle alırsınız. Güzel indirimler oluyor internette :)Ne kadara aldınız canım. Muhtemelen oğlumun şuanki yattığı beşik daha sonra kıza kalacak oğluma yatak alcaz. O yuzden 2.bir beşik almak istemiyorum. Bende bu tarz geçiçi bişey almayı düşünüyorum
Benim abimlerde var canım, yeğenim 3yaşına geliyor 33aylık hala kullanıyorlar.Insallah guzeldir. Begendim yaa 20 kiloya kadar almasi da bayagi bir kullanacagini gosteriyo. Sadece dosegi ayri satiliyo ama oda pahali degilmis. Bu bebekler ne sever ne sevmez bilmiyoz ki keske karnimizdayken verseler siparisleri
Şeker tüketmiyorum
Onun yerine hurma yiyorum kan şekerim düşmesin diye
Doğumu kolaylaştırdığını söylüyolar ama ben ona inanmıyorum
Arkadaslar hurma ilk 3 ay ve son ay tuketilmesi gerekiyor rahim kaslarını gevşetici özelliği sebebiyle düşüğe neden olabiliyormuş bilginiz olsun. Ben ilk 3 ay gunde 3-5 tane yedim her gun şimdi bıraktım. Dogum yaklasinca yemeye basliycam yeniden.Canım ben oğlumda canım çok fazla tatlı çektiği için günde 7-8 tane hurma yiyordum en az. Gerçekten çok kolay bir doğum oldu ama erken doğdubu kadar çok yememek lazımmış demek ki. Şimdi günde 3 taneyi gecmemeye çalışıyorum...
Gözün aydın canım çok şükür öğrendinSelam teyzocanlarr, bizimde cinsiyetimiz erkekmiş :)pinkstrap tahminin tuttu canım inşallah diğer tahminlerin tutmaz
Doktordan kağıda yazmasını ve eşime söylememsini istedim babalar gününde süprüz yapıcam ona
Dayanamadı ben odadan çıkınca hocaya sormuş kapıyı yüzüme kapatıp
Bizimki totoyu dikmiş ayakları aşağı sallamış göstermedi. Portakal suyu ve brownie yedim gezindim tekrar gittim yine aynı. Yani herkeste o işe yaramıyomuş ve karnım toktu. Bizim bebiş uyuşuk çıktı
Sağlığı çok şükür yerinde 22. Haftaya perinatoloğa randevu verdi ve burada yaptırmanı isterim doktorumuz çok çok iyi dedi. Nöral tüp defektini gerekli görmüyorum dedi ve sadece demir ilacı verdi. Bugünlük çok şükür bizden bu kadar
Selam teyzocanlarr, bizimde cinsiyetimiz erkekmiş :)pinkstrap tahminin tuttu canım inşallah diğer tahminlerin tutmaz
Doktordan kağıda yazmasını ve eşime söylememsini istedim babalar gününde süprüz yapıcam ona
Bizimki totoyu dikmiş ayakları aşağı sallamış göstermedi. Portakal suyu ve brownie yedim gezindim tekrar gittim yine aynı. Yani herkeste o işe yaramıyomuş ve karnım toktu. Bizim bebiş uyuşuk çıktı
Sağlığı çok şükür yerinde 22. Haftaya perinatoloğa randevu verdi ve burada yaptırmanı isterim doktorumuz çok çok iyi dedi. Nöral tüp defektini gerekli görmüyorum dedi ve sadece demir ilacı verdi. Bugünlük çok şükür bizden bu kadar
Benim abimlerde var canım, yeğenim 3yaşına geliyor 33aylık hala kullanıyorlar.
Kız çocuğu olmasının da avantajı olabilir, söz dinleyen bir çocuk. Orta katta kullanıyorlar. Hem sade hem güzel valla yerin varsa alınabilir
Amin canım Sen dinlene biliyor musun peki? Doktor genelde yat dedi ama ben sürekli yatamıyorum yapıyorum ufak tefek işleri.Yemek vsEvet ultrasonda gösterdi tam rahim ağzının üstünde duruyo hayırlısı inşallah rabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin hepimizinkini
Emira SY kuzum gidadedektifi sayfasini bi incelesen bazi hurmalarda glikoz surubu enjekte edilmis falan filan biseyler paylasmislardi bi bakta fikrin olsun
canim bunu alicam ben hem ilk gunlerde kullanirim hemde daha cok salonda mutfakta kullanmama yariycak bide buyyk besik alicam sallanan oslun istiyorum benim ablamin iki cocuguda sallananda yatti o yuzden riske atmiyim sallanan bsieyde alim diyorumİçine sindiyse al canım inşallah güzel günlerde kullanınEşime arkadaşları hep sallanan al sallanan al demişler ilk beşik için. Onun da aklına yatmış gerektiğinde sallansa iyi olur diyordu, bilmiyoruz tabi şimdiden bebek ne isteyecek ama opsiyonu olması içime daha çok sindi canım
Bu da çok güzel canım, ben de ikeanın bu beşiğine baktım ilk ama malesef benim şu an evimde yeterli alanım yok... İnşallah senin yerin varsa al, gayet güzel ve kullanışlı oluyor bu. Belki biz seneye taşınırsak yeni eve direkt böyle bir beşik alırız diye düşünüyorum ben de
hayırlı olsun canım ne mutlu sana sende kaynana kervanına katılacaksınSelam teyzocanlarr, bizimde cinsiyetimiz erkekmiş :)pinkstrap tahminin tuttu canım inşallah diğer tahminlerin tutmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?