2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
cevremdeki herkes otomatik olmasini soyluyor canim bi arkadasim manuel almisti bastan sonra otomatik aldinbitane daha bende lansinoh alicam avente pek iyi degil burdaki arkadaslar

Ne kadara aldınız canım. Muhtemelen oğlumun şuanki yattığı beşik daha sonra kıza kalacak oğluma yatak alcaz. O yuzden 2.bir beşik almak istemiyorum. Bende bu tarz geçiçi bişey almayı düşünüyorum

Haklisin cnm gecengun de bende oyle oldum oruc tutamiyirum bari misafir agirlayip sevap kazanayim dedim ama mahvolmustum ertesi sabah bile yataktan yere bastigimda aglayasim geldi o kadar

bende salonda kullanmak icin chicconunkini alicam yaa ilk zamanlardada yanimda kullanirin muhtemelen baya kuanislilar bunlar cunku ama chicconunki sallanmiyor sadece sende gule gule kullan insaallah
İçine sindiyse al canım inşallah güzel günlerde kullanın Eşime arkadaşları hep sallanan al sallanan al demişler ilk beşik için. Onun da aklına yatmış gerektiğinde sallansa iyi olur diyordu, bilmiyoruz tabi şimdiden bebek ne isteyecek ama opsiyonu olması içime daha çok sindi canım

Bak bu nasil?? Bununda fiyati uygun ve normal besik haline de getirilebiliyomus
Bu da çok güzel canım, ben de ikeanın bu beşiğine baktım ilk ama malesef benim şu an evimde yeterli alanım yok... İnşallah senin yerin varsa al, gayet güzel ve kullanışlı oluyor bu. Belki biz seneye taşınırsak yeni eve direkt böyle bir beşik alırız diye düşünüyorum ben de

Insallah guzeldir. Begendim yaa 20 kiloya kadar almasi da bayagi bir kullanacagini gosteriyo. Sadece dosegi ayri satiliyo ama oda pahali degilmis. Bu bebekler ne sever ne sevmez bilmiyoz ki keske karnimizdayken verseler siparisleri

Selam teyzocanlarr, bizimde cinsiyetimiz erkekmiş :) pinkstrap tahminin tuttu canım inşallah diğer tahminlerin tutmaz
Doktordan kağıda yazmasını ve eşime söylememsini istedim babalar gününde süprüz yapıcam ona
Dayanamadı ben odadan çıkınca hocaya sormuş kapıyı yüzüme kapatıp
Bizimki totoyu dikmiş ayakları aşağı sallamış göstermedi. Portakal suyu ve brownie yedim gezindim tekrar gittim yine aynı. Yani herkeste o işe yaramıyomuş ve karnım toktu. Bizim bebiş uyuşuk çıktı
Sağlığı çok şükür yerinde 22. Haftaya perinatoloğa randevu verdi ve burada yaptırmanı isterim doktorumuz çok çok iyi dedi. Nöral tüp defektini gerekli görmüyorum dedi ve sadece demir ilacı verdi. Bugünlük çok şükür bizden bu kadar

Şu an 550lira ama biz indirimle 425liraya aldık canım. Senin de içine sinen modeller varsa internetten takip et, daha vakit var ne de olsa, öyle alırsınız. Güzel indirimler oluyor internette :)

Göğüs pompası hakkında bende tecrübemi ve görüşümü belirtmek istedim ilk kızımda hiç ihtiyacım olmadı şükür ikinci kızımda süt sıtması oluyodum erken farkettim hemen eşimi sabahın köründe eczaneye yolladım manuel pompa alıp gelmişti bir kere kullandım yetti ama dikkatli kullanmak gerekli göğüs ucuna zarar vermemesi için aklınızda bulunsun ve çok şükür birdaha ihtiyacım olmadı zaten ev hanımıyım süt sağma derdim yok avmlerde artık heryerde emzirme ortamı mevcut oyüzden bu hamileliğim içinde düşünmüyorum görümcem işe başlıyacağı için lazım olur diye elektrikliyi aldı aventib ama bebişimiz biberon almadığı için oda boşa gitti oyüzden çalışan anneler dışında bence gerekmedikçe çokta önereceğim bi ürün değil arkadaşlar

Insallah guzeldir. Begendim yaa 20 kiloya kadar almasi da bayagi bir kullanacagini gosteriyo. Sadece dosegi ayri satiliyo ama oda pahali degilmis. Bu bebekler ne sever ne sevmez bilmiyoz ki keske karnimizdayken verseler siparisleri
Benim abimlerde var canım, yeğenim 3yaşına geliyor 33aylık hala kullanıyorlar.
Kız çocuğu olmasının da avantajı olabilir, söz dinleyen bir çocuk. Orta katta kullanıyorlar. Hem sade hem güzel valla yerin varsa alınabilir

Şeker tüketmiyorum
Onun yerine hurma yiyorum kan şekerim düşmesin diye
Doğumu kolaylaştırdığını söylüyolar ama ben ona inanmıyorum
Arkadaslar hurma ilk 3 ay ve son ay tuketilmesi gerekiyor rahim kaslarını gevşetici özelliği sebebiyle düşüğe neden olabiliyormuş bilginiz olsun. Ben ilk 3 ay gunde 3-5 tane yedim her gun şimdi bıraktım. Dogum yaklasinca yemeye basliycam yeniden.

Gözün aydın canım çok şükür öğrendin

Masallah canim. Darisi carsamba gunu benim basima. Heyecanliyim valla ne dicek merak ediyorum

Yer yok aslinda ama ben ona ozel yer acarim yeter ki begenip yatsin 3 yasa kadar cok iyiymis masallah darisi bizim bebelere. Akilli sipaciklar olurlar insallah

Evet ultrasonda gösterdi tam rahim ağzının üstünde duruyo hayırlısı inşallah rabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin hepimizinkini
Amin canım Sen dinlene biliyor musun peki? Doktor genelde yat dedi ama ben sürekli yatamıyorum yapıyorum ufak tefek işleri.Yemek vs

Emira SY kuzum gidadedektifi sayfasini bi incelesen bazi hurmalarda glikoz surubu enjekte edilmis falan filan biseyler paylasmislardi bi bakta fikrin olsun

Canım biz Medine'den taze hurma getirtiyoruz. Burada satilan hurmalar parlak olsun diye glikoza batiriyorlarmis ben de duydum... Benimki o cinsten değil sorun yok yani sağol yine de :)

canim bunu alicam ben hem ilk gunlerde kullanirim hemde daha cok salonda mutfakta kullanmama yariycak bide buyyk besik alicam sallanan oslun istiyorum benim ablamin iki cocuguda sallananda yatti o yuzden riske atmiyim sallanan bsieyde alim diyorum

hayırlı olsun canım ne mutlu sana sende kaynana kervanına katılacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…