2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben ilk kızımda yatağımın yanına sallanan ayak ucuz bi beşik almıştım. Kurtarıcım oldu. İkinci kızımda kullandı hatta 3. De kullanacak inşaAllah:) zaten maximum 6 ay kullanılabilirdi bizimki. Çünkü çocuk hareketlenmeye tutunmaya başlıyo. Ki zaten o dönemde odasını ayırmıştım.
Ama alabilirseniz muhakkak ana kucağı öneririm. Şu oyuncaklı olanlar varya. Millet evine çekilince heryere taşıdım onu. Yemek yaparken mutfağa götürüyodum, birigelince salona. Çok pratik oluyo. Veee emzirme örtüsü. Ben çok kullanamadım çocuklarım emmediği için ama. Bazen avm deki bebek odaları bile çok yoğun olabiliyo. Geçersin kuytu bi köşeye takarsın önlüğünü ve emzirirsin.

Ben de zayıflayanlardanım görenler 2 aylık mı bebiş diyorlar aslında yemem yerinde artık fazla kusmuyorum ama bulantım hala var .. kilo almasam daha iyi zaten fazla bi kiloyla hamile kalmıştım..

Aynen iç karnı geniş olanların çatlağı hiç yok ilk gebeliğimde yine karnım çıkmamıştı .. görenler bu bebek gelişmiyor mu zayıf cılız olacak demişti ama maşallah Ömer 3950 kg doğdu Ve çatlak hiç uoktu .. ama bacaklarda ve yan simitlerde çatlağım oldu ne yazık ki.. o kadar önlem almama rağmen

Ben varim 51 kiloyla hamile kaldim 47 kiloyum suanda kusmadim da hic nie böyle oldu anlamadim ama cok şükür bebegimin gelisimi sagligi iyiydi

Hurma rahim ağzını açıyor yerken dikkatli olun derim .. son aylarda hurma tüketilir ki kolay doğum olsun .. muz bebeklere ciddi kilo yapıyor

Ben hamileligimin son ayında günde 21 tane hurma yedigimi bilirim gelmeyince gelmiyor bebek rahimde hiç açılma olmadı. En son sezeryanla kavuştum bebegime

Güzelmiş cnm 0-6 ay için dimi bunlar kaç TL?

Kiz cok zayifsin masallah 60 olmadan hamileligini bitirirsin ne guzel yaa
Doktorumun hedefi dogum icin 64 65 ama gecen kontrole gittigimde bana sen beni yanlıs anlamissin buraya her geldiginde kilo alman lazim dedim sana vermen lazim degil verip durma kilolarini diye firca atti ama dediginiz gibi ben 60 i goremem sanirim

Emzirme önlüğü büyük kurtarıcım oldu her yerde rahatça emzirdim ve burun aspiratörünü tavsiye ederim ama ağzına alıp da çekilen tabii. evdeki olmazsa olmaz benim için malum burun tıkanabiliyor grip soğuk algınlığı olabilir bebişler emmede sıkıntı yaşarlar bu dönemde uyuyamazlar benim kurtarıcım oldu tavsiye ederim.

Ben de zayıflayanlardanım görenler 2 aylık mı bebiş diyorlar aslında yemem yerinde artık fazla kusmuyorum ama bulantım hala var .. kilo almasam daha iyi zaten fazla bi kiloyla hamile kalmıştım..
benimde kilom var ilk etapta kustum ama artık kusmuyorum yiyorum da ama zayıflamaya başlamışım

A
Doğumada bile degisen duydum ben..Amin hepimiz sağlicakla alalım kucagimizada gerisi boş..

Kızlar gebelik döneminde hemoroid ile karşılaşan oldumu hiç olmamıştı bende ama son iki gündür öyle bir ağrıyor ki ne yapabiliriz

Aaaa gözün aydin kuşum.hayirli ugurlu olsun erkekiniz :)

Gözün aydın canım çok şükür öğrendin
Evet canım çok teşekkür ederim
Masallah canim. Darisi carsamba gunu benim basima. Heyecanliyim valla ne dicek merak ediyorum
valla bende çok heyecanlandım ve bizim sıpa inatçı çıktı doktor 2. kontrolde zor gördü
hayırlı olsun canım ne mutlu sana sende kaynana kervanına katılacaksın
evet canım sanırım öyle, çok şükür
Kızlar doktordan geliyoruz
Kız annesi oluyorum inşallah :) :)
maşallah kuzum rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar gebelik döneminde hemoroid ile karşılaşan oldumu hiç olmamıştı bende ama son iki gündür öyle bir ağrıyor ki ne yapabiliriz
canım dha öncesindede vardı bende, biara iyice coşmuştu ama yine ufaldı. kendiliğinden acısı geçti benmkinin ama her zaman var bende o malesf
Aaaa gözün aydin kuşum.hayirli ugurlu olsun erkekiniz :)
teşekkür ederiz teyzesii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…