Ben de zayıflayanlardanım görenler 2 aylık mı bebiş diyorlar aslında yemem yerinde artık fazla kusmuyorum ama bulantım hala var .. kilo almasam daha iyi zaten fazla bi kiloyla hamile kalmıştım..Yeni
günaydın hanımlar hayırlı haftalar herkese kilo almam gerekirken kusmalarımında geçmesine rağmen kilo veriyorum benim gibi olan var mı aranızda neden bu kontrolüme de daha 3 hafta kadar var korkuyorum açıkçası yardımcı olurmusunuz?
Aynen iç karnı geniş olanların çatlağı hiç yok ilk gebeliğimde yine karnım çıkmamıştı .. görenler bu bebek gelişmiyor mu zayıf cılız olacak demişti ama maşallah Ömer 3950 kg doğdukişiden kişiye değişiyor demekki canım anneminki bu aylarda benimkinden büyükmüş mesela seninki küçük bile bana göre diyor iç karnımız yok heralde ama senin bu kadar karnın yoksa şanslısın çünkü ilerde senin bize göre daha az çatlağın yada çatlağın olmayabilir
Ben varim 51 kiloyla hamile kaldim 47 kiloyum suanda kusmadim da hic nie böyle oldu anlamadimYeni
günaydın hanımlar hayırlı haftalar herkese kilo almam gerekirken kusmalarımında geçmesine rağmen kilo veriyorum benim gibi olan var mı aranızda neden bu kontrolüme de daha 3 hafta kadar var korkuyorum açıkçası yardımcı olurmusunuz?
Hurma rahim ağzını açıyor yerken dikkatli olun derim .. son aylarda hurma tüketilir ki kolay doğum olsun .. muz bebeklere ciddi kilo yapıyoraslında az da değil yediklerin ama proteine ağırlık verebilirsin. kilo almamak normal olabilir de vermek biraz garip geldi bana.
ben de her sabah 1 yumurta haşlıyorum.
peynir, salatalık, domates
sonra 1 hurma yiyorum.
arada 1 bardak süt ve 1 muz
öğle yemeğinde akşamdan kalan bi yemek yiyorum genelde sebze yemeği oluyor, çok ekmek yememeye çalışıyorum. yoğurt yiyorum biraz.
arada yine meyve yiyorum bi porsiyon ya da kuruyemiş yiyorum
akşam yemeği et ya da bakliyat oluyor.
salata ile beraber
yine 1 hurma ve kapanış.
bu şekilde genelde besleniyorum. 1 kilo aldım ilk hamile kaldığımdan beri.
acaba kaloriyi az mı alıyosun?
hareketli bi işin varsa harcadığın kaloriden daha fazlasını almalısın.
Günde 1 e düşürüp doktoruma danışıcam sağolunHurma rahim ağzını açıyor yerken dikkatli olun derim .. son aylarda hurma tüketilir ki kolay doğum olsun .. muz bebeklere ciddi kilo yapıyor
Ben varim 51 kiloyla hamile kaldim 47 kiloyum suanda kusmadim da hic nie böyle oldu anlamadimama cok şükür bebegimin gelisimi sagligi iyiydi
Güzelmiş cnm 0-6 ay için dimi bunlar kaç TL?Bebek arabası almadık ama biz de anne yanı beşik aldık geçen hafta. Tabi daha kullanmadık ama çok beğendim, sanki yatağın devamı gibi oldu. Neredeyse ben sığarım, bir metreye yakın boyu varZaten evimize de en uygun anne yanı beşik olacaktı, birkaç model beğenmiştim. Hepsiburada'da Prego'nun santa maria modelini indirimde görünce dayanamadım aldım
Doktorumun hedefi dogum icin 64 65 ama gecen kontrole gittigimde bana sen beni yanlıs anlamissin buraya her geldiginde kilo alman lazim dedim sana vermen lazim degil verip durma kilolarini diye firca atti ama dediginiz gibi ben 60 i goremem sanirimKiz cok zayifsin masallah 60 olmadan hamileligini bitirirsin ne guzel yaa
benimde kilom var ilk etapta kustum ama artık kusmuyorum yiyorum da ama zayıflamaya başlamışımBen de zayıflayanlardanım görenler 2 aylık mı bebiş diyorlar aslında yemem yerinde artık fazla kusmuyorum ama bulantım hala var .. kilo almasam daha iyi zaten fazla bi kiloyla hamile kalmıştım..
Doğumada bile degisen duydum ben..Amin hepimiz sağlicakla alalım kucagimizada gerisi boş..Maşallah gözünüz aydın hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Demek yaşayanlar var en sağlıklısı beklemek. Büyümüşte olacak bayağı. İnşallah netleşir benimkide
Aaaa gözün aydin kuşum.hayirli ugurlu olsun erkekiniz :)Selam teyzocanlarr, bizimde cinsiyetimiz erkekmiş :) @pinkstrap tahminin tuttu canım inşallah diğer tahminlerin tutmaz
Doktordan kağıda yazmasını ve eşime söylememsini istedim babalar gününde süprüz yapıcam ona
Dayanamadı ben odadan çıkınca hocaya sormuş kapıyı yüzüme kapatıp
Bizimki totoyu dikmiş ayakları aşağı sallamış göstermedi. Portakal suyu ve brownie yedim gezindim tekrar gittim yine aynı. Yani herkeste o işe yaramıyomuş ve karnım toktu. Bizim bebiş uyuşuk çıktı
Sağlığı çok şükür yerinde 22. Haftaya perinatoloğa randevu verdi ve burada yaptırmanı isterim doktorumuz çok çok iyi dedi. Nöral tüp defektini gerekli görmüyorum dedi ve sadece demir ilacı verdi. Bugünlük çok şükür bizden bu kadar
Doktoruna soylersen progtolig krem veriyor kusum cok bisey yapilamiyorKızlar gebelik döneminde hemoroid ile karşılaşan oldumu hiç olmamıştı bende ama son iki gündür öyle bir ağrıyor ki ne yapabiliriz
Evet canım çok teşekkür ederimGözün aydın canım çok şükür öğrendin
valla bende çok heyecanlandım ve bizim sıpa inatçı çıktı doktor 2. kontrolde zor gördüMasallah canim. Darisi carsamba gunu benim basima. Heyecanliyim valla ne dicek merak ediyorum
evet canım sanırım öyle, çok şükürhayırlı olsun canım ne mutlu sana sende kaynana kervanına katılacaksın
maşallah kuzum rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKızlar doktordan geliyoruz
Kız annesi oluyorum inşallah :) :)
canım dha öncesindede vardı bende, biara iyice coşmuştu ama yine ufaldı. kendiliğinden acısı geçti benmkinin ama her zaman var bende o malesfKızlar gebelik döneminde hemoroid ile karşılaşan oldumu hiç olmamıştı bende ama son iki gündür öyle bir ağrıyor ki ne yapabiliriz
teşekkür ederiz teyzesiiAaaa gözün aydin kuşum.hayirli ugurlu olsun erkekiniz :)
son ay hergün bi tane yiyin diyorlar normal doğumda yardımcı oluyormuşŞeker tüketmiyorum
Onun yerine hurma yiyorum kan şekerim düşmesin diye
Doğumu kolaylaştırdığını söylüyolar ama ben ona inanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?