2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Hayırlı olsun canım çok şükür bı ikimiz kalmıştık öğrendik sonunda

Kızlar benım haftalarımda olanlar sık ıdrar durumu devam edıyo mu ben bu hamılelıgımden bısey anlamadım gitti valla . Azcık ıs yapsam ağeı saplanıyo korkuyorum bu seferde noluuo dıe

Gözünüz aydın canım :)))

Ben varim 51 kiloyla hamile kaldim 47 kiloyum suanda kusmadim da hic nie böyle oldu anlamadim ama cok şükür bebegimin gelisimi sagligi iyiydi
benim kontrolüm 2hafta sonra ama devlete randewu aldım yarın gideceğim bebeğim iyi ise dert etmekten vazgeçeceğim şuan korku var içimde

Kızlar burda bebekler için yıkanabilir bezlerle ilgili yazışmalar olmuştu fakat çok okuyamadım. Türkiyede biraz pahalı fakat aliekspreste uygun görünüyor. Daha önce kullanmış tecrübe etmiş olan varmı. önerdiğiniz ürün . Hazır beze göre artıları neler. zorlukları neler.

Kizlar siz ne guzel besleniyosunuz sabah kahvaltisini oglumla beraber apar topar yapiyorum bazen hic yiyrmeden kalkiyorum bazende fazla kaciriyorum ne yedigimi farketmiyorum sonra aksma kadar nekadar meyve bulursam hopletiyorum sonrada aksam yine ayni tantana oglumdan artanlari goturjyorum sonra gece 2 3 karnim acikiyo ekmek arasi peynir azcik avuc ici kadar diyim yiyorum yani hergün bole ne yedigimi anlamadan geciyo hep ufakliktan arta kalanlari yiyorum ole geciyo ogünler ogun arasi zaten hic aklima gelmiyo 1 kilo almisim vermistim ama mide bulantilarim varken simdi o konuda sukur rahatim ama gobek kocaman yaa

benim kontrolüm 2hafta sonra ama devlete randewu aldım yarın gideceğim bebeğim iyi ise dert etmekten vazgeçeceğim şuan korku var içimde
Iyidir allahin izniyle biz zayiflasakta onlar beslenebiliyomus yediklerimizden. Benim oglum haftasina göre gelisimi biraz ondeymis bile zayiflamama ragmen ama iste zayıfladıkça bel agrilarim artiyo

Hayırlı olsun, Gözün aydın İnşallah tutmaz çocuğun ne suçu var

Bosver bebek saglikliysa sikinti yok yaa. Zayif anne olursun oh miss kilo verme derdin olmaz. Cunku dogumdan sonra alan da oluyo. Benimde arkadasim 48 kiloyla hamile kaldi suan 51 kilo 23 haftada. Ona da kizmis doktor ama degerlerin iyi bebekte saglikliysa zayif olmak sakincali degildir diye dusunuyorum

Ben varim daha canim ogrenemedim. Carsambaya gidecez. Insallah gosterir de goruruz

Ya ben onun kullanımını gördüm, misafirliğe gitmiştik kadın pat diye gelip yanımızda ağzına alıp çekti, ben direkt öğürdüm hayatta kullanamam bebeğin üstüne kusarım. Ellemek vs ayrı şey de ağzınla çekmek midemi bulandırdı. Tamam ağzının içine girmiyordur herhalde ama o fikir iğrenç.

olsun canım yaa önlem alınır çatlaklar görmezden gelinir bunların hiç önemi yok aslında yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun bende de işte ne basen var ne popo büyük ihtimalle oralarda çatlak olmıcak ama karında ne kadar önlem alsamda olacak gibi duruyor

Ben kullanmadım ama konuyu açıp 2 senedir kullanan, şu an hamile olup 2. bebeğine de kullanmayı düşünen arkadaşım.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/organik-yikanabilir-bebek-bezi.899258/
Konuyu incelersen daha net bilgi sahibi olursun. Almak istersen özelden kendi aldığım yerin linkini atarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…