hyirli ugurlu olsun cnim pasan :)canım dha öncesindede vardı bende, biara iyice coşmuştu ama yine ufaldı. kendiliğinden acısı geçti benmkinin ama her zaman var bende o malesf
teşekkür ederiz teyzesii
Selam teyzocanlarr, bizimde cinsiyetimiz erkekmiş :)pinkstrap tahminin tuttu canım inşallah diğer tahminlerin tutmaz
Doktordan kağıda yazmasını ve eşime söylememsini istedim babalar gününde süprüz yapıcam ona
Dayanamadı ben odadan çıkınca hocaya sormuş kapıyı yüzüme kapatıp
Bizimki totoyu dikmiş ayakları aşağı sallamış göstermedi. Portakal suyu ve brownie yedim gezindim tekrar gittim yine aynı. Yani herkeste o işe yaramıyomuş ve karnım toktu. Bizim bebiş uyuşuk çıktı
Sağlığı çok şükür yerinde 22. Haftaya perinatoloğa randevu verdi ve burada yaptırmanı isterim doktorumuz çok çok iyi dedi. Nöral tüp defektini gerekli görmüyorum dedi ve sadece demir ilacı verdi. Bugünlük çok şükür bizden bu kadar
çok teşekkür ederim canımhyirli ugurlu olsun cnim pasan :)
daha bikaç kişi vardı sanki kuzum, olsun ama şükür öğrenebildik Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım çok şükür bı ikimiz kalmıştık öğrendik sonunda
Selam teyzocanlarr, bizimde cinsiyetimiz erkekmiş :)pinkstrap tahminin tuttu canım inşallah diğer tahminlerin tutmaz
Doktordan kağıda yazmasını ve eşime söylememsini istedim babalar gününde süprüz yapıcam ona
Bizimki totoyu dikmiş ayakları aşağı sallamış göstermedi. Portakal suyu ve brownie yedim gezindim tekrar gittim yine aynı. Yani herkeste o işe yaramıyomuş ve karnım toktu. Bizim bebiş uyuşuk çıktı
Sağlığı çok şükür yerinde 22. Haftaya perinatoloğa randevu verdi ve burada yaptırmanı isterim doktorumuz çok çok iyi dedi. Nöral tüp defektini gerekli görmüyorum dedi ve sadece demir ilacı verdi. Bugünlük çok şükür bizden bu kadar
benim kontrolüm 2hafta sonra ama devlete randewu aldım yarın gideceğim bebeğim iyi ise dert etmekten vazgeçeceğim şuan korku var içimdeBen varim 51 kiloyla hamile kaldim 47 kiloyum suanda kusmadim da hic nie böyle oldu anlamadimama cok şükür bebegimin gelisimi sagligi iyiydi
Kizlar siz ne guzel besleniyosunuz sabah kahvaltisini oglumla beraber apar topar yapiyorum bazen hic yiyrmeden kalkiyorum bazende fazla kaciriyorum ne yedigimi farketmiyorum sonra aksma kadar nekadar meyve bulursam hopletiyorum sonrada aksam yine ayni tantana oglumdan artanlari goturjyorum sonra gece 2 3 karnim acikiyo ekmek arasi peynir azcik avuc ici kadar diyim yiyorum yani hergün bole ne yedigimi anlamadan geciyo hep ufakliktan arta kalanlari yiyorum ole geciyo ogünler ogun arasi zaten hic aklima gelmiyo 1 kilo almisim vermistim ama mide bulantilarim varken simdi o konuda sukur rahatim ama gobek kocaman yaaaslında az da değil yediklerin ama proteine ağırlık verebilirsin. kilo almamak normal olabilir de vermek biraz garip geldi bana.
ben de her sabah 1 yumurta haşlıyorum.
peynir, salatalık, domates
sonra 1 hurma yiyorum.
arada 1 bardak süt ve 1 muz
öğle yemeğinde akşamdan kalan bi yemek yiyorum genelde sebze yemeği oluyor, çok ekmek yememeye çalışıyorum. yoğurt yiyorum biraz.
arada yine meyve yiyorum bi porsiyon ya da kuruyemiş yiyorum
akşam yemeği et ya da bakliyat oluyor.
salata ile beraber
yine 1 hurma ve kapanış.
bu şekilde genelde besleniyorum. 1 kilo aldım ilk hamile kaldığımdan beri.
acaba kaloriyi az mı alıyosun?
hareketli bi işin varsa harcadığın kaloriden daha fazlasını almalısın.
Iyidir allahin izniyle biz zayiflasakta onlar beslenebiliyomus yediklerimizden. Benim oglum haftasina göre gelisimi biraz ondeymis bile zayiflamama ragmenbenim kontrolüm 2hafta sonra ama devlete randewu aldım yarın gideceğim bebeğim iyi ise dert etmekten vazgeçeceğim şuan korku var içimde
çok teşekkür ederim canımmGözünüz aydın canım :)))
inşallah öğrenirsiniz canım, güzel haberlerle dön inşallahKızlar bugün cinsiyet öğrenmeye gidiyorum.inşallah gösterir kendini.hadi bakalım hayırlısı.
Hayırlı olsun, Gözün aydınSelam teyzocanlarr, bizimde cinsiyetimiz erkekmiş :)pinkstrap tahminin tuttu canım inşallah diğer tahminlerin tutmaz
Doktorumun hedefi dogum icin 64 65 ama gecen kontrole gittigimde bana sen beni yanlıs anlamissin buraya her geldiginde kilo alman lazim dedim sana vermen lazim degil verip durma kilolarini diye firca atti ama dediginiz gibi ben 60 i goremem sanirim
Kızlar gebelik döneminde hemoroid ile karşılaşan oldumu hiç olmamıştı bende ama son iki gündür öyle bir ağrıyor ki ne yapabiliriz
Hala cinsiyet öğrenemeyen bir ben kaldım o haldebugün ikili test sonuçları için gidecem. Gösterir inşallah sıpa da öğreniriz biz de artık Öğrenen tüm arkadaşlarıma da sevgilerimi gönderiyorum sağlıklı, hayırlı, mutlu ömürleri olsun inşallah
Ya ben onun kullanımını gördüm, misafirliğe gitmiştik kadın pat diye gelip yanımızda ağzına alıp çekti, ben direkt öğürdüm hayatta kullanamam bebeğin üstüne kusarım. Ellemek vs ayrı şey de ağzınla çekmek midemi bulandırdı. Tamam ağzının içine girmiyordur herhalde ama o fikir iğrenç.Emzirme önlüğü büyük kurtarıcım oldu her yerde rahatça emzirdim ve burun aspiratörünü tavsiye ederim ama ağzına alıp da çekilen tabii. evdeki olmazsa olmaz benim için malum burun tıkanabiliyor grip soğuk algınlığı olabilir bebişler emmede sıkıntı yaşarlar bu dönemde uyuyamazlar benim kurtarıcım oldu tavsiye ederim.
olsun canım yaa önlem alınır çatlaklar görmezden gelinir bunların hiç önemi yok aslında yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun bende de işte ne basen var ne popo büyük ihtimalle oralarda çatlak olmıcak ama karında ne kadar önlem alsamda olacak gibi duruyorAynen iç karnı geniş olanların çatlağı hiç yok ilk gebeliğimde yine karnım çıkmamıştı .. görenler bu bebek gelişmiyor mu zayıf cılız olacak demişti ama maşallah Ömer 3950 kg doğduVe çatlak hiç uoktu .. ama bacaklarda ve yan simitlerde çatlağım oldu ne yazık ki.. o kadar önlem almama rağmen
Ben kullanmadım ama konuyu açıp 2 senedir kullanan, şu an hamile olup 2. bebeğine de kullanmayı düşünen arkadaşım.Kızlar burda bebekler için yıkanabilir bezlerle ilgili yazışmalar olmuştu fakat çok okuyamadım. Türkiyede biraz pahalı fakat aliekspreste uygun görünüyor. Daha önce kullanmış tecrübe etmiş olan varmı. önerdiğiniz ürün . Hazır beze göre artıları neler. zorlukları neler.
Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı ömürler versinKızlar doktordan geliyoruz
Kız annesi oluyorum inşallah :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?