2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar gebelik döneminde hemoroid ile karşılaşan oldumu hiç olmamıştı bende ama son iki gündür öyle bir ağrıyor ki ne yapabiliriz
sulu yemek yemeğe çalış bol su iç baharat yağlı ve acılı şeylerden uzak dur canım hamile olmadan önce bende vardı krem kullanıyordum ama hamilelerde kullanılıyor mu bilmediğim için bişey diyemem çok çekilemez hale gelirse sıcak suyla yumuşatmaya çalış inşallah geçer çok zor hele hamlelikte aman Yarabbi

Güzelmiş cnm 0-6 ay için dimi bunlar kaç TL?
Canım bebeğe göre değişiyor sanırım. 8.ayda olup da kullananlar da varmış. Çok hareketli, yerinde durmayan bir bebek olursa o zaman 6 aya kadar anca kullanılır herhalde. Beşiğin uzunluğu bir metre kadar aslında ama bebek tutunup da kendini kaldırıp düşebilir hareketliyse işte.
Biz indirimle 425liraya aldık. Şu an 550ye satılıyor galiba. Ara ara indirimler oluyormuş ama takip edebilirsin fiyatlarını. Chicco marka olan 700 civarıydı. O yüzden bu çok makul geldi.

Kızlar selam,

Haftasonu ne kadar çok yazışılmış, sabah işe geldiğimden beri işten fırsat buldukça okudum ancak bitti. Maşallah bizim gruba.

aydingelini gözünaydın canım , hayırlı olsun oğlunuz. Oğlan olursa ben de böyle kafa sallıcam demiştin, bekliyorum aynı hareketi

LezzetliCipetpet Güle güle yatsın bebeğin beşiğinde. ben park yatakla bu anne yanı beşik arasında gidip geliyodum ama aldığın model benim de hoşuma gitti. Park yatağın avantajı bebek biraz büyüse de içinde oynayabilmesi. Ama anne yanı beşiği de çok pratik ilk zamanlar için

ama bir bebeğin daha var günlerinin koşturmayla geçmesi çok normal
gece 2-3 te ben de uyanırsam midem kazınıyor gibi oluyor ama yemiyorum ben.
bi kere biraz peynir yiyip yatmıştım
yiyip gece yatmak beni rahatsız ettiğinden dayanıyorum yemiyorum :)

ahahah evet canım iyi hatırladın demiştim dimi
sözümü tutayım bari. çok şükür gönlümdeki oldu. doktora girmeden kız derse de sevinirim cicili bicili biiirsürü elbise diyodum. ama erkek deyincede mutlu oldum. benm maymun iştahım her zaman olduğu gibi bebişimde bile oldu ama rabbim her ne olursa olsun hayırlısını böyle görmüş demikki ki kalbimdekini nasip etti

bu da bugün bebişimizin fotosu, yüzünü gömdüğü için başka fotolarımız olmadı. doktor işaretlemiş sağolsun yoksa ben baksam anlamazdım o kadar zaman
Ay maşallah! Allah gönlüne göre verdi canım ne güzel.
bizim de cinsiyet öğrendiğimiz son kontrolumuzde aynı seninki gibi bir tek cinsel organ resmimiz var, zoomlayıp verdi doktor

Daha yeni dedigin sayfayi inceledim de cok degisik. Bezleri dikmekten bahseden bile var ve 2 yil kullanmis. Ne guzel yaa. Bezler konusunda katiliyorum bebek bezlerinde bile kisirlastirma calismalari var ozellikle Islam dunyasina da satisi yapiyor. Sen nerden aldin peki?ya da almayi duusndugun bir site var mi? Urunleri nasil sizdirma yapiyor mu yada??

Iyidir allahin izniyle biz zayiflasakta onlar beslenebiliyomus yediklerimizden. Benim oglum haftasina göre gelisimi biraz ondeymis bile zayiflamama ragmen ama iste zayıfladıkça bel agrilarim artiyo
o daha zor bel ağrısı bnmde karnım ağrıp genelde sürekli oturduğum için oturarak çalışıyorum çünkü

Çok teşekkür ederim Canım ben de çok kararsızdım en başta ama başka çarem olmadığını düşündüğüm için %30 da indirim bulunca da kaçırmak istemedim. Elimizde metreyle çok ölçtük sağı solu evde 2+1 aslında evim, İstanbul'a göre de geniş bir 2+1 diyebilirim. Fakat beşiği yatak odasına koymak zorundayım çünkü ne kadar kalorifer açarsak açalım diğer odamız biraz soğuk oluyor, bebeği asla orada yatırmam tam Kasım-Aralık doğum bir de.. Hem zaten birkaç ay yatağımda yatırırım diye düşünüyordum, hemen ayıramam yanımdan Park yatak sonra da kullanılır ama ilk zamanlarda kaldırma indirme olmadan sanki aynı yatakmış gibi olması gerçekten çok kullanışlı oluyormuş bu anne yanı yataklar için.

Ay maşallah! Allah gönlüne göre verdi canım ne güzel.
bizim de cinsiyet öğrendiğimiz son kontrolumuzde aynı seninki gibi bir tek cinsel organ resmimiz var, zoomlayıp verdi doktor
ahahah aynen, onu da çerçeveye asıcam evet canım ya çok şükür Rabbime. daha geçen gün sinirimden ağlıycaktım. eşim dedi ki annem bebek kız olursa neler alır neler hemde çok sevinir dedi. pardonda erkek olursa almıycakmı ya da sevmiycekmi dedim. ya severde işte kızlar daha bıcır bıcır oluyo ya falan dedi. moralim çok bozuldu. başkaları erkek torun ister bizimkiler tersine kız istiyo evet kız elbiseleri falan bıcır bıcır ama ben evlenmeden öncede hep erkek istiyodum. burada konuşulunca düştü içime kız olsa bıcır bıcır olur vs gibisinden ama rabbim hayırlısını biliyodur illaki çok şüküür
şimdi Ege isminin yanına ya Yusuf ya da başka bi isim bulmam lazım
Haha pipi isaretlenmis
ahahah aynen canım, anlamıycağımı anladı doktor sağolsun
Kızlaaaaaar.cinsiyeti öğrendim KIZ. Ay çok sevindim.Allah sağlıklı ahlaklı bi kız nasip etsin inşallah.
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım. hayırlı merhametli evlat olsun inşallah

eşimde surat yapıyo hala söylemedim cinsiyeti diye ben bilmiyosam kimseye söylemiceksin diyo

kızlar bide geçen gün burada bi konu olmuştu, yüz üstü yatan bi arkadaş vardı. doktora sordum bende hafif yüzüstü gibi yatıyorum çünkü. yüz üstüde yatsan sırt üstüde o bebeğe bişey olmaz korkma, rahatsız olacağı zamanlar zaten sana belli edicek dedi

Ben ilk turu aldım 10 ar tane, arkadaşım 30 tane de iç bez dikecek, bi 5 tane daha dış bez almayı düşünüyorum, atarım aldıklarımın linkini, 2 yaşına yaklaştığında sızdırma olmuş, artık büyüyor miktarı da artıyor diye o zaman da 2 iç beze geçmişler.
Aslında sadece İslam dünyası değil, Bugün Norveç'te devlet yıkanabilen bezin ücretini karşılıyorsa, kullanana 200 dolar teşvik veriliyorsa, Amerika'da yıkama tesisleri kuruluyorsa bu her yerde geçerli, tek fark onlar devlet eliyle uyandırılmaya çalışıyor, biz 3-5 kişiyle çalışıyoruz.

Evet çok zormus... İnşallah kimsede olmasın da bu günleri güzelce gecirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…