sulu yemek yemeğe çalış bol su iç baharat yağlı ve acılı şeylerden uzak dur canım hamile olmadan önce bende vardı krem kullanıyordum ama hamilelerde kullanılıyor mu bilmediğim için bişey diyemem çok çekilemez hale gelirse sıcak suyla yumuşatmaya çalış inşallah geçer çok zor hele hamlelikte aman YarabbiKızlar gebelik döneminde hemoroid ile karşılaşan oldumu hiç olmamıştı bende ama son iki gündür öyle bir ağrıyor ki ne yapabiliriz
Canım bebeğe göre değişiyor sanırım. 8.ayda olup da kullananlar da varmış. Çok hareketli, yerinde durmayan bir bebek olursa o zaman 6 aya kadar anca kullanılır herhalde. Beşiğin uzunluğu bir metre kadar aslında ama bebek tutunup da kendini kaldırıp düşebilir hareketliyse işte.Güzelmiş cnm 0-6 ay için dimi bunlar kaç TL?
Kizlar siz ne guzel besleniyosunuz sabah kahvaltisini oglumla beraber apar topar yapiyorum bazen hic yiyrmeden kalkiyorum bazende fazla kaciriyorum ne yedigimi farketmiyorum sonra aksma kadar nekadar meyve bulursam hopletiyorum sonrada aksam yine ayni tantana oglumdan artanlari goturjyorum sonra gece 2 3 karnim acikiyo ekmek arasi peynir azcik avuc ici kadar diyim yiyorum yani hergün bole ne yedigimi anlamadan geciyo hep ufakliktan arta kalanlari yiyorum ole geciyo ogünler ogun arasi zaten hic aklima gelmiyo 1 kilo almisim vermistim ama mide bulantilarim varken simdi o konuda sukur rahatim ama gobek kocaman yaa
ahahah evet canım iyi hatırladın demiştim dimiKızlar selam,
Haftasonu ne kadar çok yazışılmış, sabah işe geldiğimden beri işten fırsat buldukça okudum ancak bitti. Maşallah bizim gruba.
aydingelini gözünaydın canım , hayırlı olsun oğlunuz. Oğlan olursa ben de böyle kafa sallıcam demiştin, bekliyorum aynı hareketi
LezzetliCipetpet Güle güle yatsın bebeğin beşiğinde. ben park yatakla bu anne yanı beşik arasında gidip geliyodum ama aldığın model benim de hoşuma gitti. Park yatağın avantajı bebek biraz büyüse de içinde oynayabilmesi. Ama anne yanı beşiği de çok pratik ilk zamanlar için
Ay maşallah! Allah gönlüne göre verdi canım ne güzel.bu da bugün bebişimizin fotosu, yüzünü gömdüğü için başka fotolarımız olmadı. doktor işaretlemiş sağolsun yoksa ben baksam anlamazdım o kadar zaman
Ben kullanmadım ama konuyu açıp 2 senedir kullanan, şu an hamile olup 2. bebeğine de kullanmayı düşünen arkadaşım.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/organik-yikanabilir-bebek-bezi.899258/
Konuyu incelersen daha net bilgi sahibi olursun. Almak istersen özelden kendi aldığım yerin linkini atarım.
bu da bugün bebişimizin fotosu, yüzünü gömdüğü için başka fotolarımız olmadı. doktor işaretlemiş sağolsun yoksa ben baksam anlamazdım o kadar zaman
o daha zor bel ağrısı bnmde karnım ağrıp genelde sürekli oturduğum için oturarak çalışıyorum çünküIyidir allahin izniyle biz zayiflasakta onlar beslenebiliyomus yediklerimizden. Benim oglum haftasina göre gelisimi biraz ondeymis bile zayiflamama ragmenama iste zayıfladıkça bel agrilarim artiyo
Çok teşekkür ederimKızlar selam,
Haftasonu ne kadar çok yazışılmış, sabah işe geldiğimden beri işten fırsat buldukça okudum ancak bitti. Maşallah bizim gruba.
aydingelini gözünaydın canım , hayırlı olsun oğlunuz. Oğlan olursa ben de böyle kafa sallıcam demiştin, bekliyorum aynı hareketi
LezzetliCipetpet Güle güle yatsın bebeğin beşiğinde. ben park yatakla bu anne yanı beşik arasında gidip geliyodum ama aldığın model benim de hoşuma gitti. Park yatağın avantajı bebek biraz büyüse de içinde oynayabilmesi. Ama anne yanı beşiği de çok pratik ilk zamanlar için
Ben kullanmadım ama konuyu açıp 2 senedir kullanan, şu an hamile olup 2. bebeğine de kullanmayı düşünen arkadaşım.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/organik-yikanabilir-bebek-bezi.899258/
Konuyu incelersen daha net bilgi sahibi olursun. Almak istersen özelden kendi aldığım yerin linkini atarım.
Geçmiş olsun canım ya ne zor bir şeymiş ama... İnşallah seninde tamamen gecercanım dha öncesindede vardı bende, biara iyice coşmuştu ama yine ufaldı. kendiliğinden acısı geçti benmkinin ama her zaman var bende o malesf
teşekkür ederiz teyzesii
ahahah aynen, onu da çerçeveye asıcamAy maşallah! Allah gönlüne göre verdi canım ne güzel.
bizim de cinsiyet öğrendiğimiz son kontrolumuzde aynı seninki gibi bir tek cinsel organ resmimiz var, zoomlayıp verdi doktor
ahahah aynen canım, anlamıycağımı anladı doktor sağolsunHaha pipi isaretlenmis
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım. hayırlı merhametli evlat olsun inşallahKızlaaaaaar.cinsiyeti öğrendim KIZ. Ay çok sevindim.Allah sağlıklı ahlaklı bi kız nasip etsin inşallah.
Teşekkür ederim hemen yapicamO bolgeye zeytinyagi sur canim. Yesillik bol su ve posali meyveler ye. Kabiz olmamaya calis. Bide sicak suya otur o acayip rahatlatiyor
evet canım benim annem basurundan bostan patlicanının saplarını kaynatıp buharına hafif otururak kurtulmuş. eğer canın çok acırsa öyle yapabilirsin. illa patlicana gerek yok arkadaşın dediği gibi buharıda iyi gelirTeşekkür ederim hemen yapicam
Ben ilk turu aldım 10 ar tane, arkadaşım 30 tane de iç bez dikecek, bi 5 tane daha dış bez almayı düşünüyorum, atarım aldıklarımın linkini, 2 yaşına yaklaştığında sızdırma olmuş, artık büyüyor miktarı da artıyor diye o zaman da 2 iç beze geçmişler.Daha yeni dedigin sayfayi inceledim de cok degisik. Bezleri dikmekten bahseden bile var ve 2 yil kullanmis. Ne guzel yaa. Bezler konusunda katiliyorum bebek bezlerinde bile kisirlastirma calismalari var ozellikle Islam dunyasina da satisi yapiyor. Sen nerden aldin peki?ya da almayi duusndugun bir site var mi? Urunleri nasil sizdirma yapiyor mu yada??
Evet çok zormus... İnşallah kimsede olmasın da bu günleri güzelce gecirelimsulu yemek yemeğe çalış bol su iç baharat yağlı ve acılı şeylerden uzak dur canım hamile olmadan önce bende vardı krem kullanıyordum ama hamilelerde kullanılıyor mu bilmediğim için bişey diyemem çok çekilemez hale gelirse sıcak suyla yumuşatmaya çalış inşallah geçer çok zor hele hamlelikte aman Yarabbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?