2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Geçmiş olsun canım ya ne zor bir şeymiş ama... İnşallah seninde tamamen gecer
amin canım inşallah. Allahtan benimki kocaman değil kuzenim ağlıyodu her lavaboya girdiğinde. bi dediklerimizi dene. daha da artarsa ben önceden günde bi diş sarımsak atıyodum oradan fitil gibi. o da baya işe yaramıştı

Anne yanı olabilen bir park yatak modeli buldum, ama sanırım üretimden kalktı. insanlar hep bir kaç sene önce yazışmışlar, şimdi her yerde stoklarda yok yazıyor bakalım araştırmalara devam edeceğiz. Güle güle kullan canım.

Ben de aynı senin gibiydim. Eskiden beri hep erkek isterdim. Sonra millet seninki kız olur bence deyince , bi de dediğin gibi burda bıcır bıcır kız ne güzel muhabbetini duyunca, ya kız mı istiyorum acaba dedim Ne olsa sevinecektik, Allah sağlık sıhhatle kucağımıza aldırsın.

Doktorun kiloyla ilgili bir şey dedi mi peki canım ? Senle ben hızlı kilo alanlardan oldugumuz için merak ettim :)

Bunu da duyduguma çok sevindim ya. ben ilk yattıgımda sola yatıyorum, ama bi uyanıyorum sırt üstü dönmüşüm. Bir de burda biri yazmıştı sırtüstü yatınca bebek hava almıyormuş diye, iyice paniklemiştim. Oh yaşasın doktorun :)

Amin canım Sen dinlene biliyor musun peki? Doktor genelde yat dedi ama ben sürekli yatamıyorum yapıyorum ufak tefek işleri.Yemek vs
Çoğunluk yatıştayım canım az az iş yapıp yatıyorum

Kızlar doktordan geliyoruz
Kız annesi oluyorum inşallah :) :)
Gözün aydın

Kızlar benım haftalarımda olanlar sık ıdrar durumu devam edıyo mu ben bu hamılelıgımden bısey anlamadım gitti valla . Azcık ıs yapsam ağeı saplanıyo korkuyorum bu seferde noluuo dıe
Yanlız değilsin arkadaşım gece 4-5 kere wc deyim gündüzde aynı zaten evet iş yaparken hemen kasık ağrısı başlıyor

Kızlaaaaaar.cinsiyeti öğrendim KIZ. Ay çok sevindim.Allah sağlıklı ahlaklı bi kız nasip etsin inşallah.
Gözün aydın

Canım kilo konusunu unuttum o da bana hiç bişey demedi. açıkcası işe baya geç kaldım o zibidi pipsini göstermeyince ama kaç kilo aldın vs demedi hiç. cidden bi güzel alıyoruz kiloları ama ne yapalım, artık biraz daha dikkat ederiz ama önümüz bayram gelsin şerbetli tattılar
canım sırt üstü yatınca da yüzüstü yatıncada bebişe bişey olmazmış çok şükür. bende sola doğru baya yüzüstüne dönük yatıyodum korkuyodum ama içimiz rahat olsun
senin kontrolün ne zaman bana perinatoloğa randevu al 22. haftada dedi. perinatolog gerekli görürse bana gözükürsün gerekli görmezse 1 ay sonra gel bebişi özlemezsen dedi.
adamın randevusu 120 TL olmuş, doğumu sormaya dilim varmadı

Katiliyorum canim. Kisirlik oranlari ve kadinsal sorunlar o kadar cok artti ki herkes bizim zamanimizda bu hastalik yoktu diyor. Olan da zaten cok az kisi de simdi oyle mi?? Her ay kadin dogumculara gidiyoruz. Erkekler eskiden muayene nedir bilmezdi simdi doktordan kimse cikamiyor. Denemek istiyorum sahsen bence butceye de buyuk bir kari vardir. Keske bizim devletimizde organik urunleri desteklese her konuda. Bu kadar hastalik ve saglik sorunu bu kadar obezite riski artmazdi diye dusunuyorum. Hepimiz rahatliga tembellige alismisiz valla. Ki ben tembellikte master yaptim yani. Annem bez yikadigimi gorse gozleri dolar kesin

Kızlar beşik için dün newjoy baby baktık tek ahsap oval besiklere 550_ 750 arası bir fiyat verdi 6 aya kadar kullanılıyormuş en fazla anne yani normal küçük ahşap besiklerede 950 dedi bebek odaları içinde 7500 civarlarındaydi

Ben tam 5 kilo fazlayım şu an. Allahtan biraz yavaşladı, mesela 10 gündür aynı kilodayım. Bundan sonra hızlanacak artık herhalde, hayırlısı bakalım :)

Benim 23 haziranda randevum, tam 19 haftalık olacak bebiş o gün. Detaylı ultrasonla ilgili bir şey demedi şimdiye kadar doktorum. Herhalde 19. haftada gittiğimde bana da 22. hafta için perinatolog randevusu al der. Sen şimdi 16. haftada değil misin? 22. haftaya 6 hafta var daha, o arada doktoruna gideceksin o zaman bir kere daha??

Bende bunu merak ediyorum, cunku hala yuzustu yatabiliyorum rahatsiz olmadan. Sordugun super olmus tesekkurler :)

Bebeğine tembel olmazsın Hazır bez yıkamaya başlayacakken, kendin için de yıkanabilir pedlere bakabilirsin

bende 1kg daha almışım sanırım unuttum valla açıkçası ama 5kg garanti.
evet 16+3 şuan, 22.hafta perinatoloğa gözük bana gelmesende olur ondan 1 ay sonra bana gel dedi. yani nereden baksan 2 ay sonra gel dedi adam ama ben illaki giderim diye düşünüyorum

ca dur bebek doğunca görüşelim diyeyim sana. İlk kızım bronşitli büyüdü grip olur hoop geniz akıntısı ciğerlere iner öksürük başlar sonrası hava ver antibiyotik ilaç vs ile geçti 5 yıl böyleydi ikinci kızım antibiyotik almadı nerdeyse ama grip olunca elimde otribebe tıkandıkça çektim uyumasında emmesinde sıkıntı olmadı evet ilk başta görüntü öyle görünebilir ağzına değil oradaki süngere doluyor onu değiştriyorsun bitti gitti.

İslam dünyasında kısırlaştırma mı

Bilmiyorum ki tabi zamanı gelince denemeyeceğimiz kalmayacaktır :)) Şimdilik eşime sattım, böyle bir işlem var sen yaparsın diye

Gözün aydin canim :) demekki bir erkek daha geliyor gruba

Tententen biraz komplo teorisi olmuş canım bu kısırlaştırma olayı.ayrıca islam Dünyası IQ olarak maalesef dünya sıralamasının sonlarına doğru yer edinmiştir.PISA testleri bunu kanıtlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…