- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
amin canım inşallah. Allahtan benimki kocaman değil kuzenim ağlıyodu her lavaboya girdiğinde. bi dediklerimizi dene. daha da artarsa ben önceden günde bi diş sarımsak atıyodum oradan fitil gibi. o da baya işe yaramıştıGeçmiş olsun canım ya ne zor bir şeymiş ama... İnşallah seninde tamamen gecer
Çok teşekkür ederimCanım ben de çok kararsızdım en başta ama başka çarem olmadığını düşündüğüm için %30 da indirim bulunca da kaçırmak istemedim. Elimizde metreyle çok ölçtük sağı solu evde 2+1 aslında evim, İstanbul'a göre de geniş bir 2+1 diyebilirim. Fakat beşiği yatak odasına koymak zorundayım çünkü ne kadar kalorifer açarsak açalım diğer odamız biraz soğuk oluyor, bebeği asla orada yatırmam tam Kasım-Aralık doğum bir de.. Hem zaten birkaç ay yatağımda yatırırım diye düşünüyordum, hemen ayıramam yanımdan Park yatak sonra da kullanılır ama ilk zamanlarda kaldırma indirme olmadan sanki aynı yatakmış gibi olması gerçekten çok kullanışlı oluyormuş bu anne yanı yataklar için.
ahahah aynen, onu da çerçeveye asıcamevet canım ya çok şükür Rabbime. daha geçen gün sinirimden ağlıycaktım. eşim dedi ki annem bebek kız olursa neler alır neler hemde çok sevinir dedi. pardonda erkek olursa almıycakmı ya da sevmiycekmi dedim. ya severde işte kızlar daha bıcır bıcır oluyo ya falan dedi. moralim çok bozuldu. başkaları erkek torun ister bizimkiler tersine kız istiyo evet kız elbiseleri falan bıcır bıcır ama ben evlenmeden öncede hep erkek istiyodum. burada konuşulunca düştü içime kız olsa bıcır bıcır olur vs gibisinden ama rabbim hayırlısını biliyodur illaki çok şüküür
şimdi Ege isminin yanına ya Yusuf ya da başka bi isim bulmam lazım
Bunu da duyduguma çok sevindim ya. ben ilk yattıgımda sola yatıyorum, ama bi uyanıyorum sırt üstü dönmüşüm. Bir de burda biri yazmıştı sırtüstü yatınca bebek hava almıyormuş diye, iyice paniklemiştim. Oh yaşasın doktorun :)kızlar bide geçen gün burada bi konu olmuştu, yüz üstü yatan bi arkadaş vardı. doktora sordum bende hafif yüzüstü gibi yatıyorum çünkü. yüz üstüde yatsan sırt üstüde o bebeğe bişey olmaz korkma, rahatsız olacağı zamanlar zaten sana belli edicek dedi
Bana atabilirmisin link bi araştırıyım becerebilirsem yapmayı düşünüyorum.Ben kullanmadım ama konuyu açıp 2 senedir kullanan, şu an hamile olup 2. bebeğine de kullanmayı düşünen arkadaşım.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/organik-yikanabilir-bebek-bezi.899258/
Konuyu incelersen daha net bilgi sahibi olursun. Almak istersen özelden kendi aldığım yerin linkini atarım.
Kızlar süpersiniz ya, atıyorumBana atabilirmisin link bi araştırıyım becerebilirsem yapmayı düşünüyorum.
Çoğunluk yatıştayım canım az az iş yapıp yatıyorumAmin canım Sen dinlene biliyor musun peki? Doktor genelde yat dedi ama ben sürekli yatamıyorum yapıyorum ufak tefek işleri.Yemek vs
Gözün aydınKızlar doktordan geliyoruz
Kız annesi oluyorum inşallah :) :)
Yanlız değilsin arkadaşım gece 4-5 kere wc deyim gündüzde aynı zaten evet iş yaparken hemen kasık ağrısı başlıyorKızlar benım haftalarımda olanlar sık ıdrar durumu devam edıyo mu ben bu hamılelıgımden bısey anlamadım gitti valla . Azcık ıs yapsam ağeı saplanıyo korkuyorum bu seferde noluuo dıe
Gözün aydınKızlaaaaaar.cinsiyeti öğrendim KIZ. Ay çok sevindim.Allah sağlıklı ahlaklı bi kız nasip etsin inşallah.
Canım kilo konusunu unuttum o da bana hiç bişey demedi. açıkcası işe baya geç kaldım o zibidi pipsini göstermeyinceAnne yanı olabilen bir park yatak modeli buldum, ama sanırım üretimden kalktı. insanlar hep bir kaç sene önce yazışmışlar, şimdi her yerde stoklarda yok yazıyorbakalım araştırmalara devam edeceğiz. Güle güle kullan canım.
Ben de aynı senin gibiydim. Eskiden beri hep erkek isterdim. Sonra millet seninki kız olur bence deyince , bi de dediğin gibi burda bıcır bıcır kız ne güzel muhabbetini duyunca, ya kız mı istiyorum acaba dedimNe olsa sevinecektik, Allah sağlık sıhhatle kucağımıza aldırsın.
Doktorun kiloyla ilgili bir şey dedi mi peki canım ? Senle ben hızlı kilo alanlardan oldugumuz için merak ettim :)
canım sırt üstü yatınca da yüzüstü yatıncada bebişe bişey olmazmış çok şükür. bende sola doğru baya yüzüstüne dönük yatıyodum korkuyodum ama içimiz rahat olsunBunu da duyduguma çok sevindim ya. ben ilk yattıgımda sola yatıyorum, ama bi uyanıyorum sırt üstü dönmüşüm. Bir de burda biri yazmıştı sırtüstü yatınca bebek hava almıyormuş diye, iyice paniklemiştim. Oh yaşasın doktorun :)
Ben ilk turu aldım 10 ar tane, arkadaşım 30 tane de iç bez dikecek, bi 5 tane daha dış bez almayı düşünüyorum, atarım aldıklarımın linkini, 2 yaşına yaklaştığında sızdırma olmuş, artık büyüyor miktarı da artıyor diye o zaman da 2 iç beze geçmişler.
Aslında sadece İslam dünyası değil, Bugün Norveç'te devlet yıkanabilen bezin ücretini karşılıyorsa, kullanana 200 dolar teşvik veriliyorsa, Amerika'da yıkama tesisleri kuruluyorsa bu her yerde geçerli, tek fark onlar devlet eliyle uyandırılmaya çalışıyor, biz 3-5 kişiyle çalışıyoruz.
Canım kilo konusunu unuttum o da bana hiç bişey demedi. açıkcası işe baya geç kaldım o zibidi pipsini göstermeyinceama kaç kilo aldın vs demedi hiç. cidden bi güzel alıyoruz kiloları ama ne yapalım, artık biraz daha dikkat ederiz ama önümüz bayram gelsin şerbetli tattılar
canım sırt üstü yatınca da yüzüstü yatıncada bebişe bişey olmazmış çok şükür. bende sola doğru baya yüzüstüne dönük yatıyodum korkuyodum ama içimiz rahat olsun
senin kontrolün ne zaman bana perinatoloğa randevu al 22. haftada dedi. perinatolog gerekli görürse bana gözükürsün gerekli görmezse 1 ay sonra gel bebişi özlemezsen dedi.
adamın randevusu 120 TL olmuş, doğumu sormaya dilim varmadı
kızlar bide geçen gün burada bi konu olmuştu, yüz üstü yatan bi arkadaş vardı. doktora sordum bende hafif yüzüstü gibi yatıyorum çünkü. yüz üstüde yatsan sırt üstüde o bebeğe bişey olmaz korkma, rahatsız olacağı zamanlar zaten sana belli edicek dedi
Bebeğine tembel olmazsınKatiliyorum canim. Kisirlik oranlari ve kadinsal sorunlar o kadar cok artti ki herkes bizim zamanimizda bu hastalik yoktu diyor. Olan da zaten cok az kisi de simdi oyle mi?? Her ay kadin dogumculara gidiyoruz. Erkekler eskiden muayene nedir bilmezdi simdi doktordan kimse cikamiyor. Denemek istiyorum sahsen bence butceye de buyuk bir kari vardir. Keske bizim devletimizde organik urunleri desteklese her konuda. Bu kadar hastalik ve saglik sorunu bu kadar obezite riski artmazdi diye dusunuyorum. Hepimiz rahatliga tembellige alismisiz valla. Ki ben tembellikte master yaptim yani. Annem bez yikadigimi gorse gozleri dolar kesin
bende 1kg daha almışım sanırım unuttum valla açıkçası ama 5kg garanti.Ben tam 5 kilo fazlayım şu an. Allahtan biraz yavaşladı, mesela 10 gündür aynı kilodayım. Bundan sonra hızlanacak artık herhalde, hayırlısı bakalım :)
Benim 23 haziranda randevum, tam 19 haftalık olacak bebiş o gün. Detaylı ultrasonla ilgili bir şey demedi şimdiye kadar doktorum. Herhalde 19. haftada gittiğimde bana da 22. hafta için perinatolog randevusu al der. Sen şimdi 16. haftada değil misin? 22. haftaya 6 hafta var daha, o arada doktoruna gideceksin o zaman bir kere daha??
ca dur bebek doğunca görüşelim diyeyim sana.Ya ben onun kullanımını gördüm, misafirliğe gitmiştik kadın pat diye gelip yanımızda ağzına alıp çekti, ben direkt öğürdüm hayatta kullanamam bebeğin üstüne kusarım. Ellemek vs ayrı şey de ağzınla çekmek midemi bulandırdı. Tamam ağzının içine girmiyordur herhalde ama o fikir iğrenç.
İslam dünyasında kısırlaştırma mıDaha yeni dedigin sayfayi inceledim de cok degisik. Bezleri dikmekten bahseden bile var ve 2 yil kullanmis. Ne guzel yaa. Bezler konusunda katiliyorum bebek bezlerinde bile kisirlastirma calismalari var ozellikle Islam dunyasina da satisi yapiyor. Sen nerden aldin peki?ya da almayi duusndugun bir site var mi? Urunleri nasil sizdirma yapiyor mu yada??
Bilmiyorum ki tabi zamanı gelince denemeyeceğimiz kalmayacaktır :)) Şimdilik eşime sattım, böyle bir işlem var sen yaparsın diyeca dur bebek doğunca görüşelim diyeyim sana.İlk kızım bronşitli büyüdü grip olur hoop geniz akıntısı ciğerlere iner öksürük başlar sonrası hava ver antibiyotik ilaç vs ile geçti 5 yıl böyleydi ikinci kızım antibiyotik almadı nerdeyse ama grip olunca elimde otribebe tıkandıkça çektim uyumasında emmesinde sıkıntı olmadı evet ilk başta görüntü öyle görünebilir ağzına değil oradaki süngere doluyor onu değiştriyorsun bitti gitti.
Gözün aydin canim :) demekki bir erkek daha geliyor grubaSelam teyzocanlarr, bizimde cinsiyetimiz erkekmiş :)pinkstrap tahminin tuttu canım inşallah diğer tahminlerin tutmaz
Doktordan kağıda yazmasını ve eşime söylememsini istedim babalar gününde süprüz yapıcam ona
Dayanamadı ben odadan çıkınca hocaya sormuş kapıyı yüzüme kapatıp
Bizimki totoyu dikmiş ayakları aşağı sallamış göstermedi. Portakal suyu ve brownie yedim gezindim tekrar gittim yine aynı. Yani herkeste o işe yaramıyomuş ve karnım toktu. Bizim bebiş uyuşuk çıktı
Sağlığı çok şükür yerinde 22. Haftaya perinatoloğa randevu verdi ve burada yaptırmanı isterim doktorumuz çok çok iyi dedi. Nöral tüp defektini gerekli görmüyorum dedi ve sadece demir ilacı verdi. Bugünlük çok şükür bizden bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?