Şimdi şu yazdığının, inandığının Kasım anneleriyle ne alakası var canım?@Tententen biraz komplo teorisi olmuş canım bu kısırlaştırma olayı.ayrıca islam Dünyası IQ olarak maalesef dünya sıralamasının sonlarına doğru yer edinmiştir.PISA testleri bunu kanıtlıyor.
canim bende hafif bi bacagimi atarak yatiyorum buda yuz ustu olmus gibi oluyir banada hemsire sola yat genelde dedi yatamiyorum bende ama dedigim gibi yattigimda eger hanimefendi rahatsiz oluyorsa basliyor tekmelemeye o taraftan :)kızlar bide geçen gün burada bi konu olmuştu, yüz üstü yatan bi arkadaş vardı. doktora sordum bende hafif yüzüstü gibi yatıyorum çünkü. yüz üstüde yatsan sırt üstüde o bebeğe bişey olmaz korkma, rahatsız olacağı zamanlar zaten sana belli edicek dedi
sicak suya oturmani tavsiye etmem canim buhar isine falan girme derim cunku doktorlar izellikle sicak dustan falan uzak durun diyorlar sen bi doktoruna sor ne yapman gerektiginiTeşekkür ederim hemen yapicam
aaa çok enterasan canım benim bu konuyla ilgili gittiğim genel cerrah doktorum bunu öneriyor hatta buhara otur yumuşadıktan sonra kremini sür diyordu ben öyle yapıp çok rahatlıyordum ilk defa senden duydum bunun zararlı bişey olduğunusicak suya oturmani tavsiye etmem canim buhar isine falan girme derim cunku doktorlar izellikle sicak dustan falan uzak durun diyorlar sen bi doktoruna sor ne yapman gerektigini
evet canım çok şükür :)Gözün aydin canim :) demekki bir erkek daha geliyor gruba
ben bayağı karnıma doğru çekiyorum canım :) bide yastığa sarılıyorum kocam arkamda yatarkencanim bende hafif bi bacagimi atarak yatiyorum buda yuz ustu olmus gibi oluyir banada hemsire sola yat genelde dedi yatamiyorum bende ama dedigim gibi yattigimda eger hanimefendi rahatsiz oluyorsa basliyor tekmelemeye o taraftan :)
biz hamileyiz yaa suanda canim o yuzden zararli yoksa normalde bi zarari yok ama enfeksiyonlara falan suanda cok acigiz bizz bana suanda doktorum oturarak bile banyo yapmicaksin dediaaa çok enterasan canım benim bu konuyla ilgili gittiğim genel cerrah doktorum bunu öneriyor hatta buhara otur yumuşadıktan sonra kremini sür diyordu ben öyle yapıp çok rahatlıyordum ilk defa senden duydum bunun zararlı bişey olduğunu
Hamilelikten önce mi önerdi? Hamileyken Duş alırken oturmadan ılık suyla duş alın deniliyor çünkü.aaa çok enterasan canım benim bu konuyla ilgili gittiğim genel cerrah doktorum bunu öneriyor hatta buhara otur yumuşadıktan sonra kremini sür diyordu ben öyle yapıp çok rahatlıyordum ilk defa senden duydum bunun zararlı bişey olduğunu
bende bi haftadir yastiga sariliyorum ama bu essek sipalari oyle biseyki yastik karnima deyince bile cocuk felaket geciriyor sanki :) ayni babasi diyorum bende esime oda rahat olmayi cok sever :)evet canım çok şükür :)
ben bayağı karnıma doğru çekiyorum canım :) bide yastığa sarılıyorum kocam arkamda yatarken
ayy bizde iki ayrı yorgan kullanıyoruz artık yorganı rulo yapıp sarılıyorum bi yastıkta bacak arama yoksa hayatta uyuyamıyorum son zamanlar çok sıkıntılı olmaz inşallah şimdi böyleyse diye gözüm korkmuyor değilevet canım çok şükür :)
ben bayağı karnıma doğru çekiyorum canım :) bide yastığa sarılıyorum kocam arkamda yatarken
hamilelikten önce canım hamileyken o sorunum gitti benim ama sıcak duş değilde buhara doğru o bölgeyi tutmak bebeğe zarar verir mi ki acaba bende terddütte kaldım şu an bazen unutuyorum hamile olduğumuzuHamilelikten önce mi önerdi? Hamileyken Duş alırken oturmadan ılık suyla duş alın deniliyor çünkü.
doğru söylüyorsun canım haklısın ben hamile olduğumuzu malesef bszen unutuyorumbiz hamileyiz yaa suanda canim o yuzden zararli yoksa normalde bi zarari yok ama enfeksiyonlara falan suanda cok acigiz bizz bana suanda doktorum oturarak bile banyo yapmicaksin dedi
sen baya hareketlerini hissediyorsun o zaman dimi ? ara ara mı hissediyorsun artık rutine bağlandı mı hislerbende bi haftadir yastiga sariliyorum ama bu essek sipalari oyle biseyki yastik karnima deyince bile cocuk felaket geciriyor sanki :) ayni babasi diyorum bende esime oda rahat olmayi cok sever :)
Ben vücudu gevşetip açılmayı kolaylaştırıyor diye biliyorum, internette şöyle bir göz ucuyla baktım yüksek sıcaklık (sauna benzeri yerler için) bebekte gelişim geriliğinden kaynaklı sakatlıkta oluşabilirmiş. Sende bir araştır istersenhamilelikten önce canım hamileyken o sorunum gitti benim ama sıcak duş değilde buhara doğru o bölgeyi tutmak bebeğe zarar verir mi ki acaba bende terddütte kaldım şu an bazen unutuyorum hamile olduğumuzu
doğrudur ozaman riske girmeye gerek yok en azından bilgilendiğimiz iyi oldu hem sıkıntısı olan arkadaş denemesin hemde ilerki haftalarda tekrarla böyle bişeye kalkışmayayım teşekkür ederim :))Ben vücudu gevşetip açılmayı kolaylaştırıyor diye biliyorum, internette şöyle bir göz ucuyla baktım yüksek sıcaklık (sauna benzeri yerler için) bebekte gelişim geriliğinden kaynaklı sakatlıkta oluşabilirmiş. Sende bir araştır istersen
baya hissediyorum canim artik gece yattigimda ozellikle cok tekmeliyor bide aksam yemeklerinden sonra artik ayaktykn yada otururkende hissediyorumsen baya hareketlerini hissediyorsun o zaman dimi ? ara ara mı hissediyorsun artık rutine bağlandı mı hisler
aynen cnm onceden kfamiza gore hareket ederdik ama artik olmaz :)doğru söylüyorsun canım haklısın ben hamile olduğumuzu malesef bszen unutuyorumdoktora sormakta fayda var
ayy maşallah canım bende arada hissediyorum yatarken bide masa başı çalışırken bazen dalıyorum öne doğru eğilerek iş yapıyorum resmen anne sıkıştım diyor :)))) inşallah tam net hissettiğimiz zamanlarıda görürüzbaya hissediyorum canim artik gece yattigimda ozellikle cok tekmeliyor bide aksam yemeklerinden sonra artik ayaktykn yada otururkende hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?