2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
amin canim insaallah yaa simdiden bile cok tarifsiz bir duyguymus diyorum ben :)

Bir cinsiyet tahmini daha geldi
Henüz kesin değil o yüzden anketteki dengeyi bozamıyorum ama doktor kız gibi gözüküyor dedi. Pipi baktı göremedi sanırım Çarşamba günü özele gideceğiz, kardeşim illa görmek istiyor bebeği. O zaman daha bi netleşir herhalde. Şimdilik şaşkınım sadece, içime erkek doğuyordu kıza baya şaşırdım
İkili test sonucumuz da iyi çıktı şükür 2 hafta sonra 4lü test için gel, bu arada da doğumevinden detaylı ultrason için randevu al dedi. Kaçıncı haftalara almam lazım acaba?

Ne güzel cinsiyetler öğrenilmeye devam:) kızlar kendime çok kızıyorum ya eşimle benim yazlıkları bugün çıkartabildim daha. Eğil kalk topla katla derken baya yoruldum. Kasıklarımda acayip bir ağrı var. Ve kalçamın iki tarafında. Resmen yürüyemiyoruö. Siyatik vardı bende ama tek taraftaydı, hamileliğimde çift taraf oldu çamaşır yıka as ve bi dünya ütüm var napıcam ben yetişemiyorum
Gelinde şu kadarcık ütüye bi el atın. Evdeki 2 çocukta cabası. Ben topluyorum onlar dağıtıyo. Offf çok bunalmışım

Aynen benim oglumda senin ilk kizin gibi en son hava ve antibiyotik le solandıriyoz gribi ama ben bebedorunkini almistim banada igrenc gibi gelirdi ama oglum uyurken tıkanıkliktan cırpinirken bunlarla rahatlıyodu mecbur alıstım sonra bakıyosunki hic igrencligi yok ohhh mis cocuk nefes aliyoo bu arada cinsiyet ogrenen arkadaslar hayirli olsun insallah gonlunuzden gecen olmustur olmadiysada sorun degil saglikli olsunlar yeter.

Gebeliğin erken dönemlerinde hurma yemeyin diyorlardı ama.

Eki Görüntüle 2156337

Benim gibi kafası karışan varsa böyle bi yazı buldum
Ben 1 aydır yiyorum günde 1-2 tane
Böyle de devam etmeyi düşünüyorum
Doktora da danışacağım gittiğimde
Ben de almıştım çünkü ve günde 3 tane yiyordum. Bi duydum yenilmeyecek diye hemen bıraktım çok da içimde kalmıştı gidip yiyim bari. Teşekkürler.

Kizlar ya sadece merak ediyorum; çin takvimine gore bebeginin cinsiyetine bakan var miydi :) ve tutmus muydu :))

Eki Görüntüle 2156337

Benim gibi kafası karışan varsa böyle bi yazı buldum
Ben 1 aydır yiyorum günde 1-2 tane
Böyle de devam etmeyi düşünüyorum
Doktora da danışacağım gittiğimde
Günde 1 tane zaten yeniliyor onda sorun yok. Bana verilen gebelikte beslenme listesinde her gece 1 hurma yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…