hayırlı olsunBugun cinsiyetimizi ogrendik, oylamada kiz diyerek 56 ya 56 yapiyorum :) herseyden once saglikla olsun bebeklerimiz :)
amin canim insaallah yaa simdiden bile cok tarifsiz bir duyguymus diyorum ben :)ayy maşallah canım bende arada hissediyorum yatarken bide masa başı çalışırken bazen dalıyorum öne doğru eğilerek iş yapıyorum resmen anne sıkıştım diyor :)))) inşallah tam net hissettiğimiz zamanlarıda görürüz
O en temizi tabiiBilmiyorum ki tabi zamanı gelince denemeyeceğimiz kalmayacaktır :)) Şimdilik eşime sattım, böyle bir işlem var sen yaparsın diye
Aynen alsakta evde şuan koycak yer yok mübarek evler artık düdük gibiŞu an 550lira ama biz indirimle 425liraya aldık canım. Senin de içine sinen modeller varsa internetten takip et, daha vakit var ne de olsa, öyle alırsınız. Güzel indirimler oluyor internette :)
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım :)Bugun cinsiyetimizi ogrendik, oylamada kiz diyerek 56 ya 56 yapiyorum :) herseyden once saglikla olsun bebeklerimiz :)
Aynen benim oglumda senin ilk kizin gibi en son hava ve antibiyotik le solandıriyoz gribi ama ben bebedorunkini almistim banada igrenc gibi gelirdi ama oglum uyurken tıkanıkliktan cırpinirken bunlarla rahatlıyodu mecbur alıstım sonra bakıyosunki hic igrencligi yok ohhh mis cocuk nefes aliyoo bu arada cinsiyet ogrenen arkadaslar hayirli olsun insallah gonlunuzden gecen olmustur olmadiysada sorun degil saglikli olsunlar yeter.ca dur bebek doğunca görüşelim diyeyim sana.İlk kızım bronşitli büyüdü grip olur hoop geniz akıntısı ciğerlere iner öksürük başlar sonrası hava ver antibiyotik ilaç vs ile geçti 5 yıl böyleydi ikinci kızım antibiyotik almadı nerdeyse ama grip olunca elimde otribebe tıkandıkça çektim uyumasında emmesinde sıkıntı olmadı evet ilk başta görüntü öyle görünebilir ağzına değil oradaki süngere doluyor onu değiştriyorsun bitti gitti.
Gebeliğin erken dönemlerinde hurma yemeyin diyorlardı ama.aslında az da değil yediklerin ama proteine ağırlık verebilirsin. kilo almamak normal olabilir de vermek biraz garip geldi bana.
ben de her sabah 1 yumurta haşlıyorum.
peynir, salatalık, domates
sonra 1 hurma yiyorum.
arada 1 bardak süt ve 1 muz
öğle yemeğinde akşamdan kalan bi yemek yiyorum genelde sebze yemeği oluyor, çok ekmek yememeye çalışıyorum. yoğurt yiyorum biraz.
arada yine meyve yiyorum bi porsiyon ya da kuruyemiş yiyorum
akşam yemeği et ya da bakliyat oluyor.
salata ile beraber
yine 1 hurma ve kapanış.
bu şekilde genelde besleniyorum. 1 kilo aldım ilk hamile kaldığımdan beri.
acaba kaloriyi az mı alıyosun?
hareketli bi işin varsa harcadığın kaloriden daha fazlasını almalısın.
Benimki de aynı canımHepinize hayırlı akşamlar kızlar. Nedense göbişimi paylaşmak geldi içimdenbu haftada böyleysem 38 - 40 haftada nasıl olurum kimbilir
Herkes iyidir inşallah bebişlerde hareketlenmeye başlamıştır tahminimce
Gebeliğin erken dönemlerinde hurma yemeyin diyorlardı ama.
Ben de almıştım çünkü ve günde 3 tane yiyordum. Bi duydum yenilmeyecek diye hemen bıraktım çok da içimde kalmıştı gidip yiyim bari. Teşekkürler.Eki Görüntüle 2156337
Benim gibi kafası karışan varsa böyle bi yazı buldum
Ben 1 aydır yiyorum günde 1-2 tane
Böyle de devam etmeyi düşünüyorum
Doktora da danışacağım gittiğimde
Günde 1 tane zaten yeniliyor onda sorun yok. Bana verilen gebelikte beslenme listesinde her gece 1 hurma yazıyor.Eki Görüntüle 2156337
Benim gibi kafası karışan varsa böyle bi yazı buldum
Ben 1 aydır yiyorum günde 1-2 tane
Böyle de devam etmeyi düşünüyorum
Doktora da danışacağım gittiğimde
Benim tuttu canımKizlar ya sadece merak ediyorum; çin takvimine gore bebeginin cinsiyetine bakan var miydi :) ve tutmus muydu :))
Benim iki gebeliğimde de tutmadıKizlar ya sadece merak ediyorum; çin takvimine gore bebeginin cinsiyetine bakan var miydi :) ve tutmus muydu :))
Eki Görüntüle 2156338
Günde 1 tane zaten yeniliyor onda sorun yok. Bana verilen gebelikte beslenme listesinde her gece 1 hurma yazıyor.
Aslında devamı da var kameramda sorun var diye düz çekemedim kapsamlı bir liste. Eşimin telefonuyla çekip ekleyeyim buraya.Demek ki sıkıntı yok :)
Yalnız listen süper
Yaaa olmaz mı canım Allah her isteyene nasip etsin inşallahamin canim insaallah yaa simdiden bile cok tarifsiz bir duyguymus diyorum ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?