2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Doktorun mu önerdi?
Bana şunu bunu ye ya da yeme diye kimse söylemiyo
Tabi ilk gittiğimde bir dosya verdi, içerisinde Gebe Bilgilendirme Formu vardı, beslenme, egzersizler, güzellik, cinsellik, anne sütü ve emzirme. Bana soracağın herşey dosyada mevcut zaten çoğu şey var dedi, öyle de oldu.
Bir sürü doktora gittim bir tek o doktor verdi bana da.

Son düzenleme:
Kızlar geçen gün bir teyze "erkek çocuk hamilelikte ilişki sevmez aman uzak durun" dedi çok ilginç geldi bana.
Ķanama yaşayanların çoğu da erkek diye biliyorum. Var mıdır doğruluk payı?
Ilk cocugumda 16.haftaya kadar kanama gördüm ve bebeğim erkekti.
Eltimde hamileliği boyunca hep kanama gördü erkekti.
Ben şimdi ikinciye hamileyim 14.hafta başladı kanamam.
Bugün doktora gittim cinsiyeti göremedi..
Ilk hamileliğin gibi yasayinca herşeyi erkek diye düşünüyorum bakalım tabuları yıkacak miyim.
Merak ediyorum..
Sağlıklı olsun yeter ki farketmez bizim icin.

Kadın bedeni erkek çocuğu sevmiyormuş ya ona emin oldum :)

Pink bu listeye uydun mu kilo alma durumun nasıl peki liste çok güzel.
Canım ilk gebeliğimden birebir uydum toplam 6 kilo almıştım 7 ayda. Bunda sadece yenilmeyeceklerden uzak durdum 5 kilo aldım, hareketsizlikten, sürekli uyumaktan yüzüm gözüm her yerim şişti. Yarın sil baştan listemle devam edeyim bari

Eki Görüntüle 2156337

Benim gibi kafası karışan varsa böyle bi yazı buldum
Ben 1 aydır yiyorum günde 1-2 tane
Böyle de devam etmeyi düşünüyorum
Doktora da danışacağım gittiğimde
Aaaa valla gecenlerde oturdum bi paket yedim hurmaya asla dayanamam umarım bi sorun olmaz

Valla ben bebek denedikten sonra nasıl hesapladıysam kız çıkmıştı. Geçen gün cinsiyeti öğrenmeden tekrar baktım erkek çıktı ve tuttu :)
Canim galiba son regl oldugumuz ay degil de ona 20 gun sanirim ekleyip hamile kaldigimiz aydan hesaplamamiz gerekiyormus oyle oldugunda degisebiliyor cinsiyet. Benim de tuttu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…