Benim tuttu cNımKizlar ya sadece merak ediyorum; çin takvimine gore bebeginin cinsiyetine bakan var miydi :) ve tutmus muydu :))
Doktorun mu önerdi?Aslında devamı da var kameramda sorun var diye düz çekemedim kapsamlı bir liste. Eşimin telefonuyla çekip ekleyeyim buraya.
Kizlar ya sadece merak ediyorum; çin takvimine gore bebeginin cinsiyetine bakan var miydi :) ve tutmus muydu :))
Tabi ilk gittiğimde bir dosya verdi, içerisinde Gebe Bilgilendirme Formu vardı, beslenme, egzersizler, güzellik, cinsellik, anne sütü ve emzirme. Bana soracağın herşey dosyada mevcut zaten çoğu şey var dedi, öyle de oldu.Doktorun mu önerdi?
Bana şunu bunu ye ya da yeme diye kimse söylemiyo
baya hissediyorum canim artik gece yattigimda ozellikle cok tekmeliyor bide aksam yemeklerinden sonra artik ayaktykn yada otururkende hissediyorum
Ilk cocugumda 16.haftaya kadar kanama gördüm ve bebeğim erkekti.Kızlar geçen gün bir teyze "erkek çocuk hamilelikte ilişki sevmez aman uzak durun" dedi çok ilginç geldi bana.
Ķanama yaşayanların çoğu da erkek diye biliyorum. Var mıdır doğruluk payı?
Çin takvimi de yuzük de erkek dedi..Sonra doktor kız dedi şimdi erkeğe döndü..Zor da olsa tuttu yani :)Kizlar ya sadece merak ediyorum; çin takvimine gore bebeginin cinsiyetine bakan var miydi :) ve tutmus muydu :))
Kadın bedeni erkek çocuğu sevmiyormuş ya ona emin oldum :)Ilk cocugumda 16.haftaya kadar kanama gördüm ve bebeğim erkekti.
Eltimde hamileliği boyunca hep kanama gördü erkekti.
Ben şimdi ikinciye hamileyim 14.hafta başladı kanamam.
Bugün doktora gittim cinsiyeti göremedi..
Ilk hamileliğin gibi yasayinca herşeyi erkek diye düşünüyorum bakalım tabuları yıkacak miyim.
Merak ediyorum..
Sağlıklı olsun yeter ki farketmez bizim icin.
Benimki tuttu canım :)Kizlar ya sadece merak ediyorum; çin takvimine gore bebeginin cinsiyetine bakan var miydi :) ve tutmus muydu :))
Pink bu listeye uydun mu kilo alma durumun nasıl peki liste çok güzel.Eki Görüntüle 2156338
Günde 1 tane zaten yeniliyor onda sorun yok. Bana verilen gebelikte beslenme listesinde her gece 1 hurma yazıyor.
Canım ilk gebeliğimden birebir uydum toplam 6 kilo almıştım 7 ayda. Bunda sadece yenilmeyeceklerden uzak durdum 5 kilo aldım, hareketsizlikten, sürekli uyumaktan yüzüm gözüm her yerim şişti. Yarın sil baştan listemle devam edeyim bariPink bu listeye uydun mu kilo alma durumun nasıl peki liste çok güzel.
amin canimmmYa
Yaaa olmaz mı canım Allah her isteyene nasip etsin inşallah
masaaallah kuzuyaa teyzesinin yesin onun ayaklarini :)Benimki de şuan atağa geçti teyzesi
Aaaa valla gecenlerde oturdum bi paket yedim hurmaya asla dayanamam umarım bi sorun olmazEki Görüntüle 2156337
Benim gibi kafası karışan varsa böyle bi yazı buldum
Ben 1 aydır yiyorum günde 1-2 tane
Böyle de devam etmeyi düşünüyorum
Doktora da danışacağım gittiğimde
Ben baktım canım benimki iki gebeliktede tuttuKizlar ya sadece merak ediyorum; çin takvimine gore bebeginin cinsiyetine bakan var miydi :) ve tutmus muydu :))
Valla ben bebek denedikten sonra nasıl hesapladıysam kız çıkmıştı. Geçen gün cinsiyeti öğrenmeden tekrar baktım erkek çıktı ve tuttu :)Kizlar ya sadece merak ediyorum; çin takvimine gore bebeginin cinsiyetine bakan var miydi :) ve tutmus muydu :))
Canim galiba son regl oldugumuz ay degil de ona 20 gun sanirim ekleyip hamile kaldigimiz aydan hesaplamamiz gerekiyormus oyle oldugunda degisebiliyor cinsiyet. Benim de tuttu :)Valla ben bebek denedikten sonra nasıl hesapladıysam kız çıkmıştı. Geçen gün cinsiyeti öğrenmeden tekrar baktım erkek çıktı ve tuttu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?