Ben de 5 kilo aldım ama her yerim şişti aynen dediğin gibi bu listeye uymak mantıklı. Bir de protein ağırlıklı beslenmek erken doğum olsa bile bebeğin gelişmesini ve yaşama şansını artırıyor diye okumuştum. Yumurta biftek gibi şeyler.Canım ilk gebeliğimden birebir uydum toplam 6 kilo almıştım 7 ayda. Bunda sadece yenilmeyeceklerden uzak durdum 5 kilo aldım, hareketsizlikten, sürekli uyumaktan yüzüm gözüm her yerim şişti. Yarın sil baştan listemle devam edeyim bari
insan çaresiz kalınca herşeyi yapıyor Rabbim beterinden korusunAynen benim oglumda senin ilk kizin gibi en son hava ve antibiyotik le solandıriyoz gribi ama ben bebedorunkini almistim banada igrenc gibi gelirdi ama oglum uyurken tıkanıkliktan cırpinirken bunlarla rahatlıyodu mecbur alıstım sonra bakıyosunki hic igrencligi yok ohhh mis cocuk nefes aliyoo bu arada cinsiyet ogrenen arkadaslar hayirli olsun insallah gonlunuzden gecen olmustur olmadiysada sorun degil saglikli olsunlar yeter.
Ayy aynen tam söylediğin durumdayım detaylıyu bekliyorum. Çin takvimi ipte yüzükler makas bıçak olayı hepsi erkek. Belirtilerimde öyle. Hiç istifra etmedim tiksinmedim erkekte öyle olutmuş hep uyudum halada öyle gel gelelim dr kız dediÇin takvimi benim iki kızda tuttu ama bunda ya dr yanıldı yada takvim :)) rus takvimide erkek çin takvimi de erkek gösteriyor hatta bıcak makas falan yaptılar ondada erkek ama dr kız dedi ayrıntılıyı bekliyorum çünkü dr netleştiremedi cinsiyeti ama ben kıza fena alıştım değişirse afallarım
Aa öylemi. Bunları duydukça benimkinden de emin olamıyorumÇin takvimi de yuzük de erkek dedi..Sonra doktor kız dedi şimdi erkeğe döndü..Zor da olsa tuttu yani :)
Ne güzel dedin onuAynen alsakta evde şuan koycak yer yok mübarek evler artık düdük gibi
20-23haftalarda yapılıyo detaylı ultrason. Çok sıra oluyormuş. Şimdiden arayabilirsin haftama göre tarih belirleyip randevu alabilirsin. Ben öyle yapacağım herkes anca diyor çevremde gidenlerBir cinsiyet tahmini daha geldi
Henüz kesin değil o yüzden anketteki dengeyi bozamıyorum ama doktor kız gibi gözüküyor dedi. Pipi baktı göremedi sanırımÇarşamba günü özele gideceğiz, kardeşim illa görmek istiyor bebeği. O zaman daha bi netleşir herhalde. Şimdilik şaşkınım sadece, içime erkek doğuyordu kıza baya şaşırdım
İkili test sonucumuz da iyi çıktı şükür2 hafta sonra 4lü test için gel, bu arada da doğumevinden detaylı ultrason için randevu al dedi. Kaçıncı haftalara almam lazım acaba?
Ben et ağırlıklı besleniyorum zaten, yumurta çok rahatsız etti bırakmak zorunda kaldım şimdi yine denerim.Ben de 5 kilo aldım ama her yerim şişti aynen dediğin gibi bu listeye uymak mantıklı. Bir de protein ağırlıklı beslenmek erken doğum olsa bile bebeğin gelişmesini ve yaşama şansını artırıyor diye okumuştum. Yumurta biftek gibi şeyler.
Bu gece yine hastayız burnu akıyodu gece oluncada tıkanıyo aglıyo offf offf nezmn kurtulcaz su hastalıklardan valla seve sevve yapiyorum cekiyorum yeterki rahatlqsin uyusun diye bu isin sonuda ins havaya kadar gitmes cok zor oluyo yaainsan çaresiz kalınca herşeyi yapıyor Rabbim beterinden korusun
Çok geçmiş olsun canım çok iyi bilirim çok zor benim kızımın geniz eti varmış hiç bir dr git de baktır demedi kendim işte götürdüm önce ilaç vs kullandı yok ilaç bitince kötü geniz eti alındı buhar olayı bitti elhamdülillah. Alerji bölümüne de götürdüm alerji çıkmadığı gibi teşhis de koyamadı hışırtılı çocuk teşhis bu bi çok şey denedik ama ameliyat çözüm oldu şimdi hafif üşütünce öksürük oluyor ama viks.,zencefil bal adaçayı şifa oluyor ama kızım 8 yaşında küçükken bişey denemek zor maalesefBu gece yine hastayız burnu akıyodu gece oluncada tıkanıyo aglıyo offf offf nezmn kurtulcaz su hastalıklardan valla seve sevve yapiyorum cekiyorum yeterki rahatlqsin uyusun diye bu isin sonuda ins havaya kadar gitmes cok zor oluyo yaa
aynen canım benimde öyle. Herşey erkek gözteriyor ama doktor 3. Kız dedi:) başka bi doktora daha gittim o da kız dedi. Benimki değişmez heralde. Kısmet.Çin takvimi benim iki kızda tuttu ama bunda ya dr yanıldı yada takvim :)) rus takvimide erkek çin takvimi de erkek gösteriyor hatta bıcak makas falan yaptılar ondada erkek ama dr kız dedi ayrıntılıyı bekliyorum çünkü dr netleştiremedi cinsiyeti ama ben kıza fena alıştım değişirse afallarım
Ahaha yalnız değilmişim ona sevindim ne istediğimi bile bilmiyorum gelen Allah tan Rabbim ikram edip gönderdi cinsiyeti şu olsaydı demek benim için şımarıklık olur beklemedeyim o yüzden. Rabbim sana da bana da hepimize hayırlısını nasip etsin inşallahAyy aynen tam söylediğin durumdayım detaylıyu bekliyorum. Çin takvimi ipte yüzükler makas bıçak olayı hepsi erkek. Belirtilerimde öyle. Hiç istifra etmedim tiksinmedim erkekte öyle olutmuş hep uyudum halada öyle gel gelelim dr kız dedişimdialıştırdım kendimi kızım kızım diye seviyorum. Bide değişirse hem şaşırmam hemde bi tuhaf olurum heralde zaten hormonşarın vermiş olduğu bi dengesizlilte var
Zaten kız diye yazdın ya sonradan dedim benim ki de kız bizim saç toka elbise ayakkabılar havada uçuşur artık. benim hiç kız kardeşim yok kızlarım adına seviniyorum inşallah anlaşırlar da :))aynen canım benimde öyle. Herşey erkek gözteriyor ama doktor 3. Kız dedi:) başka bi doktora daha gittim o da kız dedi. Benimki değişmez heralde. Kısmet.
Malesef canım cok sinirleniyoeum esim dahil annem dahil sman yaz geldi hergun yika aman sokaga cikar yikanin ca bisey olmaz bu cocuk diyoeum nazli hemen huy kapar hepsi bi akıl verir ama cocuk hastalanır gece uyumaz kimse yok bi yavrum ceker bi ben sayiyorum valla kac kere dedim ben yiikiykrum cocugu dokaga cikarmayın diyeÇok geçmiş olsun canım çok iyi bilirim çok zor benim kızımın geniz eti varmış hiç bir dr git de baktır demedi kendim işte götürdüm önce ilaç vs kullandı yok ilaç bitince kötü geniz eti alındı buhar olayı bitti elhamdülillah. Alerji bölümüne de götürdüm alerji çıkmadığı gibi teşhis de koyamadı hışırtılı çocuk teşhis bu bi çok şey denedik ama ameliyat çözüm oldu şimdi hafif üşütünce öksürük oluyor ama viks.,zencefil bal adaçayı şifa oluyor ama kızım 8 yaşında küçükken bişey denemek zor maalesef
Amin amin inşallahAhaha yalnız değilmişim ona sevindim ne istediğimi bile bilmiyorum gelen Allah tan Rabbim ikram edip gönderdi cinsiyeti şu olsaydı demek benim için şımarıklık olur beklemedeyim o yüzden. Rabbim sana da bana da hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah
Canım yatmadan hemen önce yıkasan çıkaramazlar üşütmemiş olursun tabii karışmazlarsa. sen üstüne düşünce pimpirikli anne oluyorsun üstüne düşmezsen de zatürreye bile çeviriyor canım aman tedbiri elden bırakmaMalesef canım cok sinirleniyoeum esim dahil annem dahil sman yaz geldi hergun yika aman sokaga cikar yikanin ca bisey olmaz bu cocuk diyoeum nazli hemen huy kapar hepsi bi akıl verir ama cocuk hastalanır gece uyumaz kimse yok bi yavrum ceker bi ben sayiyorum valla kac kere dedim ben yiikiykrum cocugu dokaga cikarmayın diye
Allah korusun canım ne durumdasın şimdiKızlar karnıma sağ tarafa çok fena bıçak gibi ağrılar giriyor ve kasılıyor dua edin lütfen bi şey olmasın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?