2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Günaydın melekler,

Kulagimin birisi kapandı hamilelikten,
doktora gitsem mi karar veremedim.
Ilaç kullanmak da istemiyorum .
Dogurana kadar bir kulakla mi idare etsem

Çatlak olmaya başladı şimdiden çok erken bu. Ben de hemen badem yağ aldım sürmeye başladım.
Ilk bebegimde son ayda bile böyle catlamamisti. Neyse ben onlemimi alayimda.
Kg durumuma gelecek olursak 1 kg almış bulunmaktayim. Ama gobis çıktı

Geçmiş olsun tıkanıklık bazen kendiliğinden geçiyor ağrı yoksa aynı haftadayiz bende bir kilo almışım ama sanki daha çok gibi hissediyorum

Ben bu gebelikte biraz daha rahatım ilkinde aman almayayim diye tadını çıkaramadım sonra 34.hafta suyum azaldi yatis basladi havuc ve portakal suyu içmeye basladim gunde iki kez dogurana kadar 5 haftada 7 kilo geldi sekerinden. Boşuna ugrasmisim kizim 1 yasinda iken guzel bir diyet ve yürüyüşle 64 ten 48indim. Daha da almadim. O yuzden bu sefer canimin istedigini yiyorum sadece saatine dikkat ediyorum. 20.haftadayim 3.5 kilo oldu 10 la biter insallah olmazsa da cani sagolsun bebisin

Kuşum valla yiyebiliyosan tadini cikar tabiki her seyin fazlasi zarar da yani ilk hamileligimde 11 kilo verdim simdide kilo almiyorum acim ana mide bulantisindan yiyemiyorum.o zamanda diyodum simdide diyorum keske yiyebilseydim de oh canima degsin canimin cektigini yedim de aldim kilo derdim

Onada kayınvalidemler laf yapıyo gece yıkanmazmış cocuk cok tartistim bu konuyu buyuk oldukları icin kirmak istemiyorum genelde ama böle yapmak en guzeli heralde gece yika yatir mantiklı canım aynen ole her dr gidisimizde hastaneye yatircam demesiyle morelim alt ust oluyo bisey olmaz diyenlerde bisey yoktabi

Acilde baktı doktor bebek iyi dedi serum takalım ağrı geçmezse yatıralım hastaneye dedi biraz azaldı ağrılar eve geldim ama hafif hafif devam ediyor ve idrar yaparken ağrım oluyor mesane ile ilgili bir problem mi diye düşünmeye başladım.

Canım idrar testi, kültürü filan verdin mi? İdrar yolu iltihabı olabilir mi acaba?

İyi çok şükür bebek iyiymiş. Tahlil yapılmadı mı?

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun inşallah. Tahlil vs bişey yapmışlardır herhalde. Olumsuz bişey çıkmaz inşallah

Canım idrar testi, kültürü filan verdin mi? İdrar yolu iltihabı olabilir mi acaba?
xyzt-5544 Tahlil verdim kızlar iltihap yok temiz çıktı sebebini tam öğrenmeden geldim yani ağrı azalınca inşallah tekrarı olmaz çok teşekkür ederim

İdrar yapıldı ama o temiz çıktı iltihap yok. Başka bir problem ürolojide mi anlaşılır bilmiyorum normal değildi sancılarım dünki. Allahım bir daha ve kimseye göstermesin.
Amin bebek baskı yapmıştır o zaman. Madenci gibi kaza kaza yer açıyor kendine :)) Bebek iyi olsun da ağrıyı takma. İçin rahat etmediyse başka doktora git neden olabileceğini sor, araştırt.

Kızlar benım haftalarımda olanlar sık ıdrar durumu devam edıyo mu ben bu hamılelıgımden bısey anlamadım gitti valla . Azcık ıs yapsam ağeı saplanıyo korkuyorum bu seferde noluuo dıe
Sik idrara cikma oluyor normal bu bebek baski yapiyor asagiya ama kasilma olmadi siklikla ama kasillarim bugun bile agriyor hafif hafif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…