2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Amin bebek baskı yapmıştır o zaman. Madenci gibi kaza kaza yer açıyor kendine :)) Bebek iyi olsun da ağrıyı takma. İçin rahat etmediyse başka doktora git neden olabileceğini sor, araştırt.
İnşallah öyledir canım Tamam inşallah çok teşekkür ederim Pink

Merhaba kızlar. Biz de tatile çıkmıştık. Dönüşte oğlumun 1 yaş aşıdını yaptırayım sonra da 18. Haftadaki bebeğim nasılmış bi baktırayım dedim. Sağlık ocağında bebeğin kalp atışını duyamadılar. Ebe Arkadaşım zaten rengi attı. Başka Arkadaşı da denedi olmadı, duyamadık. Zaten sonrasında randevum var ultrasondan bakılır, dedim. Gittim Allah şükür birşeyi yoktu.

Kizlar ya sadece merak ediyorum; çin takvimine gore bebeginin cinsiyetine bakan var miydi :) ve tutmus muydu :))
Kesinlikle tutmadı

Çok geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşir inşallah.

Emira SY canım bizim cinsiyetimiz erkek. 3. Bebek eklersen sevinirim. Teşekkürler

pruine kesinlikle saglik ocagindaki doplerle kalp atisi dinletmeyin.benimde basima geldi.dunyam karardi.salak hemsire 11 haftalik bebegin kalp atisini dinlemeye calisti.acillere gittim korkudan neyse bisey yokmus.el dopleri 20.haftadan sonra daha net duyulabiliyormus.saglik ocagindaki ebeleri yeniden bi sinava tabi tutmalari lazim.bazilari cok bilgisiz.

@cesmi_naz Tahlil verdim kızlar iltihap yok temiz çıktı sebebini tam öğrenmeden geldim yani ağrı azalınca inşallah tekrarı olmaz çok teşekkür ederim

cok gecmis olsun tekrari olmaz insaALLAH.

gunaydin kizlar nasilsiniz? ben 16. haftama girdim, bulantilari gecen arkadaslar kacinci haftada bitti ?
3. cocugum ama bunun kadar uzun bir bulanti ve tukurukten cekmedim.

ayni seyi dun yasadim aile doktoruma gittim kalbini dinletti dandik bir makineyle ve cok yavasti dondum kaldim resmen bide normal diyor ya. hemen kendi ebem iletisime gectim oraya gittim Allahtan normal olani duyduk. 3 saatte yasadigim stresi asla unutamam.

Benim doktor da hiç bir şey söylemiyor yaa

Valla canim standarte bagladim yumurtalı kahvalti 2 saat sonra 2 ceviz 2 badem sonra oglen yemegi saat 5 gibi 1 bardak sut sinra aksam yemegi. Ne bileyim aksam canim isterse biraz dondurma kek ya da pasta vs ama her zaman degil tabi :)

Bence yine de git doktora kuvvetle muhtemel hamilelikten tabi ama bellimi olur yine bi doktor yönlendirsin seni, ilaç kullanıp kullanmamak sana kalmış sonrasında..
Ayyy ne güzel 1 kilo alman 1 kiloya çatlak olması da enteresan ben 7 kilo aldım henüz çatlağım yok sadece popoda var oda zaten öncesinde vardı..Ama tabi önlemini almak lazım şimdiden

Kızlar bu haftaya kadar hiç kilo almamıştım bir kaç gün içinde 2 kilo aldım. Normal mi? Siz kaç kilo alınız

ayni sey iki hafta once bana oldu yaa kontrol gel saglik ocagina dedi tetanoz asisi icin ondan oncede doktoruma gitmistim kalbini falan demistim nornal dedi doktorum sonra ebe dinleyelim falab dedi dinledi iste asiyi bugun yapmayalim daha bebek kucuk falan dedi afalladim bi doktorun normal oldugunu soylenisti cunku bide 1 hafta onden gidiyor bebegim bu bisey bilmiyir diyip ciktim bende doktora gitmesen strese giricektim gelisimi yavaslamis diye

Canım kaç haftalık yaptırılıyor aşı. Seninle sat aynı bizim.

cok gecmis olsun tekrari olmaz insaALLAH.

gunaydin kizlar nasilsiniz? ben 16. haftama girdim, bulantilari gecen arkadaslar kacinci haftada bitti ?
3. cocugum ama bunun kadar uzun bir bulanti ve tukurukten cekmedim.

14 gibi azaldı benim
en son geçen hafta salı günü kustum 16 + 4 te

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…