Geçmiş olsun kum falan vardır belki istersen bi urolojiye git.@cesmi_naz Tahlil verdim kızlar iltihap yok temiz çıktı sebebini tam öğrenmeden geldim yani ağrı azalınca inşallah tekrarı olmaz çok teşekkür ederim
İnşallah öyledir canımAmin bebek baskı yapmıştır o zaman. Madenci gibi kaza kaza yer açıyor kendine :)) Bebek iyi olsun da ağrıyı takma. İçin rahat etmediyse başka doktora git neden olabileceğini sor, araştırt.
Teşekkür ederim canım.canım çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın dinlen bol bol su iç yat..
Teşekkür ederim canım aynen öyle düşünüyorum.Geçmiş olsun kum falan vardır belki istersen bi urolojiye git.
Kesinlikle tutmadıKizlar ya sadece merak ediyorum; çin takvimine gore bebeginin cinsiyetine bakan var miydi :) ve tutmus muydu :))
Çok geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşir inşallah.Bu gece yine hastayız burnu akıyodu gece oluncada tıkanıyo aglıyo offf offf nezmn kurtulcaz su hastalıklardan valla seve sevve yapiyorum cekiyorum yeterki rahatlqsin uyusun diye bu isin sonuda ins havaya kadar gitmes cok zor oluyo yaa
@cesmi_naz Tahlil verdim kızlar iltihap yok temiz çıktı sebebini tam öğrenmeden geldim yani ağrı azalınca inşallah tekrarı olmaz çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim amin.cok gecmis olsun tekrari olmaz insaALLAH.
gunaydin kizlar nasilsiniz? ben 16. haftama girdim, bulantilari gecen arkadaslar kacinci haftada bitti ?
3. cocugum ama bunun kadar uzun bir bulanti ve tukurukten cekmedim.
pruine kesinlikle saglik ocagindaki doplerle kalp atisi dinletmeyin.benimde basima geldi.dunyam karardi.salak hemsire 11 haftalik bebegin kalp atisini dinlemeye calisti.acillere gittim korkudan neyse bisey yokmus.el dopleri 20.haftadan sonra daha net duyulabiliyormus.saglik ocagindaki ebeleri yeniden bi sinava tabi tutmalari lazim.bazilari cok bilgisiz.
Benim doktor da hiç bir şey söylemiyor yaaTabi ilk gittiğimde bir dosya verdi, içerisinde Gebe Bilgilendirme Formu vardı, beslenme, egzersizler, güzellik, cinsellik, anne sütü ve emzirme. Bana soracağın herşey dosyada mevcut zaten çoğu şey var dedi, öyle de oldu.
Bir sürü doktora gittim bir tek o doktor verdi bana da.
Valla canim standarte bagladim yumurtalı kahvalti 2 saat sonra 2 ceviz 2 badem sonra oglen yemegi saat 5 gibi 1 bardak sut sinra aksam yemegi. Ne bileyim aksam canim isterse biraz dondurma kek ya da pasta vs ama her zaman degil tabi :)Kuşum valla yiyebiliyosan tadini cikar tabiki her seyin fazlasi zarar da yani ilk hamileligimde 11 kilo verdim simdide kilo almiyorum acim ana mide bulantisindan yiyemiyorum.o zamanda diyodum simdide diyorum keske yiyebilseydim de oh canima degsin canimin cektigini yedim de aldim kilo derdim
Bence yine de git doktora kuvvetle muhtemel hamilelikten tabi ama bellimi olur yine bi doktor yönlendirsin seni, ilaç kullanıp kullanmamak sana kalmış sonrasında..Günaydın melekler,
Kulagimin birisi kapandı hamilelikten,
doktora gitsem mi karar veremedim.
Ilaç kullanmak da istemiyorum .
Dogurana kadar bir kulakla mi idare etsem
Çatlak olmaya başladı şimdiden çok erken bu. Ben de hemen badem yağ aldım sürmeye başladım.
Ilk bebegimde son ayda bile böyle catlamamisti. Neyse ben onlemimi alayimda.
Kg durumuma gelecek olursak 1 kg almış bulunmaktayim. Ama gobis çıktı
ayni sey iki hafta once bana oldu yaa kontrol gel saglik ocagina dedi tetanoz asisi icin ondan oncede doktoruma gitmistim kalbini falan demistim nornal dedi doktorum sonra ebe dinleyelim falab dedi dinledi iste asiyi bugun yapmayalim daha bebek kucuk falan dedi afalladim bi doktorun normal oldugunu soylenisti cunku bide 1 hafta onden gidiyor bebegim bu bisey bilmiyir diyip ciktim bende doktora gitmesen strese giricektim gelisimi yavaslamis diyeayni seyi dun yasadim aile doktoruma gittim kalbini dinletti dandik bir makineyle ve cok yavasti dondum kaldim resmen bide normal diyor ya. hemen kendi ebem iletisime gectim oraya gittim Allahtan normal olani duyduk. 3 saatte yasadigim stresi asla unutamam.
ayni sey iki hafta once bana oldu yaa kontrol gel saglik ocagina dedi tetanoz asisi icin ondan oncede doktoruma gitmistim kalbini falan demistim nornal dedi doktorum sonra ebe dinleyelim falab dedi dinledi iste asiyi bugun yapmayalim daha bebek kucuk falan dedi afalladim bi doktorun normal oldugunu soylenisti cunku bide 1 hafta onden gidiyor bebegim bu bisey bilmiyir diyip ciktim bende doktora gitmesen strese giricektim gelisimi yavaslamis diye
Artık ikişer ikişer gelir demişti doktor engel olamazsın gibisinden ben 5 kilo aldım bileKızlar bu haftaya kadar hiç kilo almamıştım bir kaç gün içinde 2 kilo aldım. Normal mi? Siz kaç kilo alınız
cok gecmis olsun tekrari olmaz insaALLAH.
gunaydin kizlar nasilsiniz? ben 16. haftama girdim, bulantilari gecen arkadaslar kacinci haftada bitti ?
3. cocugum ama bunun kadar uzun bir bulanti ve tukurukten cekmedim.
Kızlar bu haftaya kadar hiç kilo almamıştım bir kaç gün içinde 2 kilo aldım. Normal mi? Siz kaç kilo alınız
ben de 1.5 kilo kadar aldım.
aynı yiyorum aslında
ama vücut depoluyor sanırım
O zaman normal yani canım ne biliyim bayramı da atlatsak sonrası kolayArtık ikişer ikişer gelir demişti doktor engel olamazsın gibisinden ben 5 kilo aldım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?