2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bu haftaya kadar hiç kilo almamıştım bir kaç gün içinde 2 kilo aldım. Normal mi? Siz kaç kilo alınız
Gururla söylüyorum Dana kibim oldum 7 kilo almıştın geçen haftaya kadar şimdi belkide daha çok almışımdır.. 2 kilo dediğin ne ki ah ah bende de öyle olsaydı ya..Gayet normal bence benimki anormal olan

Peki ağrının sebebi neymiş.. çok çok geçmiş olsun

Canım ben gebelik tedavisi için hormonlarla bir ayda yaklaşık 10kilo almışım, hamile kaldığımda 82ydim yani. Şimdi 80im, -2deyim sözde. Geçen hafta ilk çatlaklar başladı. (6-7yıl eskiden kalma çatlak vardı karnımda onların ucu morarmış, çatlamaya başlamış.) 82 olurken karnım böyle öne doğru çıkık değildi. Bacaklarım, kalçam ve kollarım bile aynı oranda büyümüştü, düzenli ölçü aldığım için takip edebildim. Şimdi onlar hep eski haline dönmüş. Mesela son bir ayda belim 4cm küçülmüş, bacaklarım gebelik öncesi ölçülerinden de 2cm incelmiş ama göbeğim 10cm büyümüş. 10cm büyümeyle de çatlama çok normal galiba

Gururla söylüyorum Dana kibim oldum 7 kilo almıştın geçen haftaya kadar şimdi belkide daha çok almışımdır.. 2 kilo dediğin ne ki ah ah bende de öyle olsaydı ya..Gayet normal bence benimki anormal olan
Ben de 5-6 aldım şimdiden, için rahat eder mi bilmem ama doktor anormal değil dedi . ben de öyle avutuyorum kendimi :)

Evinizi ayırdınız nasıl olsa müdahale edemezler eskisi gibi artık akşamdan yıka yatır ohh miss

Yok canım o nasıl söz bana şeker yasak tux yasak öyle olunca doğru dürüst bir şey yiyemiyorum ona rağmen aldım. Serbest olsaydı bunlar ben daha fazla alırdım. Şimdiye kadar almayıp birden alınca şaşırdım ben de. Aman napalim verilir doğumdan sonra. Vermezsem de anne dediğin böyle olur öyle zayıf zayıf neymiş diycem :)) işime nasıl gelirse

Canım benim de öyle görünüyor ama tüp bebek olduğu için mi nedir ultrasonda hep bir hafta daha büyük söylüyorlar. Ben de perşembe yaptırayım olmadı.
onun tup bebekla alakasi yokki canim bebegin gelisimiylr alakasi var benimkide 1 hafta onde mesela bende asilama yaptirdim ona bakarsan tam uyumlu cikmasi lazim

Kizlar, biraz erken bu soru icin biliyorum ama kac gundur aklimi kurcaliyor. Normal dogum yapmak istiyorum allah izin verirse, ve ilk bebegim. Dogum icin odayi suslemeyi dusunuyorum, yurtdisjnda boyle imkan olmadigi icin kendim birseyler hazirlayacagim onceden, baskasina da susletecegim. Sizce normal dogumda mumkun olur mu bu?
Sezeryan olup gunu belli olsa cok rahat da normal dogum icin kestiremiyorum bi turlu olur mu olmaz mi diye..
Hepinize sevgiler

Sik idrara cikma oluyor normal bu bebek baski yapiyor asagiya ama kasilma olmadi siklikla ama kasillarim bugun bile agriyor hafif hafif
valla bendede var sureklı bı mesane doluluğu anlamıyorum ya cok rahatsız edıcı

bende ayni seyi seyi dusunuyirum kac gundur mesela biz hazirlanixaz edicez falan diyelim gece digum yaptik oglene cikarirlarmi yoksa bi gece kairmiyiz eger bi gece kalirsak suslemek mantikli mantikli ama oglene dogru cikarirlarsa hic gerek yok ee ama ben para verip sus sus es falan alicam kafamda milyon tane soru :))

Artık ikişer ikişer gelir demişti doktor engel olamazsın gibisinden ben 5 kilo aldım bile
Kaçıncı haftadan sonra ikiser ikiser gelir artik demisti doktorun canim tatilimi atlatana kadar çok almam insallah ondan sonrasi önemli değil tabi öncelik bebegimin sagligi ama biz zayifkende saglikli olabiliyolar cok şükür

Cnm gece dogurursan öğleden sonr çıkarsın normal doğum da yatirmiyorlar çok hastanede suslerini hazırla koy hastane çantasına balonları da sen doğumdan ken biri sisirir.aklında kalacağına olan abartı kaçmadan yaptığın masrafa olsun

onun tup bebekla alakasi yokki canim bebegin gelisimiylr alakasi var benimkide 1 hafta onde mesela bende asilama yaptirdim ona bakarsan tam uyumlu cikmasi lazim
Burda konuşuldu ya genelde tüp bebekler hep bir hafta önde diye o sebepten ben de öyle düşündüm.

Kendin yaparsın tabi, niye yapamayasın canım. Ben ablamın ilk bebeğinin süslerini hazırlamıştım. Tülleri gerekli boylarda kestirdim, hepsinin üstüne neyin ne olduğunu ayrı ayrı yazıp toplu iğneyle tutturdum ve tek tek poşetledim mesela kapı tülleri poşeti yaptım, içine kendim yaptığım kapı süsünü de koydum. Yatak ayak ucu fiyonk tülü ayrı poşetledim. Bebek yatağı tülünü kat kat yaptırıp lastik diktirdim üst kısmına ve öyle poşetledim, içine o tülün süslerini de koydum poşetin. Yani bu şekilde birbirine karışmadı da. Çok kolay ve güzel oldu. Poşette ne yazıyorsa onu yerine yerleştirdim sadece beş dakika sürmedi. Yoksa o heyecanla elim ayağıma karışır beceremezdim kesin

20. Hafta sonrası canım. İlk üç ay alma hatta ver mümkünse 4.ay sadece 1 kilo ondan sonra zaten ikişer ikişer gelir dedi ama umarım ikişerle kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…