2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hergün düzenli okuyorum ama kızıma nevresim takımı islemeye başladım anasından el emeği bir anı olsun istedim sanki ordugum oyuncaklar falan yokmuş gibi :) bide zilla hissediyo sanirim elime alınca icerden annem burdayım diyo :) bende gobus minnak hala yeme alışkanlığını gelince bnmde saatli ve düzenli yumurta ve yeşil biberli kahvalti yapiyorum arada çiğ badem yada ceviz öğlen çorba ve yoğurt 4 5 gibi muz yada 1 porsiyon meyve iftar saati eşime eşlik ediyorum protein ve sebze dengeli pişiriyorum yemekleri gece belki 10 tane falan badem bol su.

Super valla cok iyi ayarlamissin o zaman, bende oyle yapayim onceden hazirlayip. Birde instagramda goruyorum bebek icin ve annenin yatagi icin cibinlik setleri. Ama alacak yer bulamadim dogru duzgun. Senin bildigin biryer varmiydi canim?

Super valla cok iyi ayarlamissin o zaman, bende oyle yapayim onceden hazirlayip. Birde instagramda goruyorum bebek icin ve annenin yatagi icin cibinlik setleri. Ama alacak yer bulamadim dogru duzgun. Senin bildigin biryer varmiydi canim?
Bildiğim yer yok malesef canım, biz cibinlik yapmadık ablamda. Bu sefer de yapmayı düşünmüyorum o yüzden hiç bakmadım :)

evett yapmazsamda aklimda kalicakk ama normal olursa burda yanimda kimseyle olmuycak benim ailem birda degil cunku esimin aileside bilmez boyle seyleri o yuzden birazda kafama takiliyor bu yani esimde o panikle gidip balonla falabugrasmaz organizasyoncu bulsak gece gelirmi suslmeye acaba

Ben de normal düşünüyorum.öğlene kadar kalacağın hastaneyi süslemek yerine evde ki odasını süslemeyi düşünüyorum. Sezeryan olursa onu bilemiyorum tabi. Zaten hastaneye gelirken herkese haber vermem ama biz memeleketteyiz evime gelen giden çok olur.

Ama zaten ilk bebegin dimi? Ilk bebekte de sezeryan icin onceden gün vermiyorlar :) icinden oyle geliyorsa yap hazirligini normal dogumda 5dk surmuyo sen sancini cekerken odayi susleyen biri bulunur.sezeryanda olsa siz icerdeyken yine suslenir

evde oda yapmiycam canimm salonu susleyeyim dedim yemek masasinin ustune uuslerimi koyayim falab dedim ama ondada benim ailem disardan gelicek ve bizde kalabaligiz halam babaannem hepsi gelicek dusun mecbur slonda yaticaklar :) ama icimde kalsin istemiyorum olmadi su cibinlik flan oluyor yaa onlardan alirim hastane icin masa hazirlamam

14 gibi azaldı benim
en son geçen hafta salı günü kustum 16 + 4 te

insaALLAH gecer bir an once.

hangi ulkedesin? burada dogum yaptiktan sonra hastane otelinde 3 gun kaliyorsun orasida oyleyse kendinde susleyebilirsin yada yardim alirsin birinden.

Canım ben başta bunların gereksiz olduğunu düşünüyordum sonra 31 haftalıkken sancim tuttu hastaneye gittim 1 gece doğumhanede kaldım ve kendimi çok kötü hissettim. Herkesin kapısı odası cicili bicili benim yavrum öksüz yetim gibi doğacaktı :) neyse çok şükür 6 hafta daha durdu yavrum ve LezzetliCipetpet sağolsun tüm süsleri en güzel şekilde yaptı. Gece sancim tuttu saat 11 de kardeşim yanımdaydı 12.42 de Salih doğdu ve odam çoktan hazırdı.

Herşey hayal ettiğimden bile güzeldi normal doğum yaptım ama haftasonu olduğu için 2 gece kalmis oldum. Kapı süsünü daha sonra evdeki kapıya taktik.
Çikolataları haciseriften yaptirmistik o da çok guzeldi.

Bu arada medilife Hastanesi'nde doğum yapacak arkadaşlara bir önerim olsun en güzel oda 424 nolu odaydi. Boşsa kesinlikle o odayı isteyin :)

Eklentiler

• IMG_20180612_143818.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 38
Arkadaşlar boğaz ağrısı için ne yapıyorduk?hafif kırıklık var üzerimde burnum tıkalı ve dediğim gibi boğazda ağrı var

bi yakınına önceden göster neyi nereye asacak neden olmasın?

ben hiçbir şey yapmayı düşünmüyorum :)
çikolata bile almıycam.
gelen olursa o getirsin bi zahmet de ben de yiyeyim
hiç sevemiyorum o kapı süslerini tülleri falan.

Arkadaşlar boğaz ağrısı için ne yapıyorduk?hafif kırıklık var üzerimde burnum tıkalı ve dediğim gibi boğazda ağrı var
Valla bana naneli limon iyi geliyo ama cok sicak olmasi lazim bogazimi yakınca agrisi geciyo onu icince kalin giyinip uzerimide sıkıca örtüp bi saat kadar uyuyorum kirginlik falanda kalmiyo terleyip atıyorum. Cok gecmis olsun canim.

Benim bir tanıdığım sancı çekerken odasını kendisi süslemiş, doğumunu yapmış geçmiş yatmış. Gayet mümkün yani, hem hastane psikolojisine girmezsin kendini iyi hissedersin.

Ya kızlar benim burnum büyüdü, şişti yani, yüzüğüm sıkmaya başladı çıkardım parmaklarımda da şişlik var. Sizde de var mı?

Haklisin gercekten bende ayni fikirdeyim, hatta ben kayinvalidemden yemek bile istiyorum gelirken getir diye
yapana saygim sonsuz tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…