Kendin yaparsın tabi, niye yapamayasın canım. Ben ablamın ilk bebeğinin süslerini hazırlamıştım. Tülleri gerekli boylarda kestirdim, hepsinin üstüne neyin ne olduğunu ayrı ayrı yazıp toplu iğneyle tutturdum ve tek tek poşetledim mesela kapı tülleri poşeti yaptım, içine kendim yaptığım kapı süsünü de koydum. Yatak ayak ucu fiyonk tülü ayrı poşetledim. Bebek yatağı tülünü kat kat yaptırıp lastik diktirdim üst kısmına ve öyle poşetledim, içine o tülün süslerini de koydum poşetin. Yani bu şekilde birbirine karışmadı da. Çok kolay ve güzel oldu. Poşette ne yazıyorsa onu yerine yerleştirdim sadece beş dakika sürmedi. Yoksa o heyecanla elim ayağıma karışır beceremezdim kesin
Ay iyi o zaman ben ilk uc ay istemsizce verdim 5 6 kilo kadar ama benim doktorumda verdigim icin kiziyo20. Hafta sonrası canım. İlk üç ay alma hatta ver mümkünse 4.ay sadece 1 kilo ondan sonra zaten ikişer ikişer gelir dedi ama umarım ikişerle kalır
Bildiğim yer yok malesef canım, biz cibinlik yapmadık ablamda. Bu sefer de yapmayı düşünmüyorum o yüzden hiç bakmadım :)Super valla cok iyi ayarlamissin o zaman, bende oyle yapayim onceden hazirlayip. Birde instagramda goruyorum bebek icin ve annenin yatagi icin cibinlik setleri. Ama alacak yer bulamadim dogru duzgun. Senin bildigin biryer varmiydi canim?
tup bebek yaptiran arkadaslarim var geride giden bile vardi yani ben bebgin gelisimine bagliyoru.Burda konuşuldu ya genelde tüp bebekler hep bir hafta önde diye o sebepten ben de öyle düşündüm.
evett yapmazsamda aklimda kalicakk ama normal olursa burda yanimda kimseyle olmuycak benim ailem birda degil cunku esimin aileside bilmez boyle seyleri o yuzden birazda kafama takiliyor bu yani esimde o panikle gidip balonla falabugrasmaz organizasyoncu bulsak gece gelirmi suslmeye acabaCnm gece dogurursan öğleden sonr çıkarsın normal doğum da yatirmiyorlar çok hastanede suslerini hazırla koy hastane çantasına balonları da sen doğumdan ken biri sisirir.aklında kalacağına olan abartı kaçmadan yaptığın masrafa olsun
Ben de normal düşünüyorum.öğlene kadar kalacağın hastaneyi süslemek yerine evde ki odasını süslemeyi düşünüyorum. Sezeryan olursa onu bilemiyorum tabi. Zaten hastaneye gelirken herkese haber vermem ama biz memeleketteyiz evime gelen giden çok olur.evett yapmazsamda aklimda kalicakk ama normal olursa burda yanimda kimseyle olmuycak benim ailem birda degil cunku esimin aileside bilmez boyle seyleri o yuzden birazda kafama takiliyor bu yani esimde o panikle gidip balonla falabugrasmaz organizasyoncu bulsak gece gelirmi suslmeye acaba
Ama zaten ilk bebegin dimi? Ilk bebekte de sezeryan icin onceden gün vermiyorlar :) icinden oyle geliyorsa yap hazirligini normal dogumda 5dk surmuyo sen sancini cekerken odayi susleyen biri bulunur.sezeryanda olsa siz icerdeyken yine suslenirKizlar, biraz erken bu soru icin biliyorum ama kac gundur aklimi kurcaliyor. Normal dogum yapmak istiyorum allah izin verirse, ve ilk bebegim. Dogum icin odayi suslemeyi dusunuyorum, yurtdisjnda boyle imkan olmadigi icin kendim birseyler hazirlayacagim onceden, baskasina da susletecegim. Sizce normal dogumda mumkun olur mu bu?
Sezeryan olup gunu belli olsa cok rahat da normal dogum icin kestiremiyorum bi turlu olur mu olmaz mi diye..
Hepinize sevgiler
evde oda yapmiycam canimm salonu susleyeyim dedim yemek masasinin ustune uuslerimi koyayim falab dedim ama ondada benim ailem disardan gelicek ve bizde kalabaligiz halam babaannem hepsi gelicek dusun mecbur slonda yaticaklar :) ama icimde kalsin istemiyorum olmadi su cibinlik flan oluyor yaa onlardan alirim hastane icin masa hazirlamamBen de normal düşünüyorum.öğlene kadar kalacağın hastaneyi süslemek yerine evde ki odasını süslemeyi düşünüyorum. Sezeryan olursa onu bilemiyorum tabi. Zaten hastaneye gelirken herkese haber vermem ama biz memeleketteyiz evime gelen giden çok olur.
14 gibi azaldı benim
en son geçen hafta salı günü kustum 16 + 4 te
Kizlar, biraz erken bu soru icin biliyorum ama kac gundur aklimi kurcaliyor. Normal dogum yapmak istiyorum allah izin verirse, ve ilk bebegim. Dogum icin odayi suslemeyi dusunuyorum, yurtdisjnda boyle imkan olmadigi icin kendim birseyler hazirlayacagim onceden, baskasina da susletecegim. Sizce normal dogumda mumkun olur mu bu?
Sezeryan olup gunu belli olsa cok rahat da normal dogum icin kestiremiyorum bi turlu olur mu olmaz mi diye..
Hepinize sevgiler
Kizlar, biraz erken bu soru icin biliyorum ama kac gundur aklimi kurcaliyor. Normal dogum yapmak istiyorum allah izin verirse, ve ilk bebegim. Dogum icin odayi suslemeyi dusunuyorum, yurtdisjnda boyle imkan olmadigi icin kendim birseyler hazirlayacagim onceden, baskasina da susletecegim. Sizce normal dogumda mumkun olur mu bu?
Hepinize sevgiler
O gittiğim hastane biraz pahalı, hakkını vermek için mi yapıyor bilmiyorum ki.Benim doktor da hiç bir şey söylemiyor yaa
Yas benim 34 sn adet tarihlerimiz ayni ama cinsiyet ogrenemdik cnm daha ins yarinEmira SY
Merhabalar bizim de bir bebişimiz olacak inşallah kasım ayında:)
Yaş 31
Son adet tarihi 07.02.2018
Beklenen doğum tarihi 14.11.2018
Cinsiyet Erkek
Kaçıncı bebek ilk bebek
Şehir Eskişehir
bi yakınına önceden göster neyi nereye asacak neden olmasın?Kizlar, biraz erken bu soru icin biliyorum ama kac gundur aklimi kurcaliyor. Normal dogum yapmak istiyorum allah izin verirse, ve ilk bebegim. Dogum icin odayi suslemeyi dusunuyorum, yurtdisjnda boyle imkan olmadigi icin kendim birseyler hazirlayacagim onceden, baskasina da susletecegim. Sizce normal dogumda mumkun olur mu bu?
Hepinize sevgiler
Valla bana naneli limon iyi geliyo ama cok sicak olmasi lazim bogazimi yakınca agrisi geciyo onu icince kalin giyinip uzerimide sıkıca örtüp bi saat kadar uyuyorum kirginlik falanda kalmiyo terleyip atıyorum. Cok gecmis olsun canim.Arkadaşlar boğaz ağrısı için ne yapıyorduk?hafif kırıklık var üzerimdeburnum tıkalı ve dediğim gibi boğazda ağrı var
Benim bir tanıdığım sancı çekerken odasını kendisi süslemiş, doğumunu yapmış geçmiş yatmış. Gayet mümkün yani, hem hastane psikolojisine girmezsin kendini iyi hissedersin.Kizlar, biraz erken bu soru icin biliyorum ama kac gundur aklimi kurcaliyor. Normal dogum yapmak istiyorum allah izin verirse, ve ilk bebegim. Dogum icin odayi suslemeyi dusunuyorum, yurtdisjnda boyle imkan olmadigi icin kendim birseyler hazirlayacagim onceden, baskasina da susletecegim. Sizce normal dogumda mumkun olur mu bu?
Hepinize sevgiler
bi yakınına önceden göster neyi nereye asacak neden olmasın?
ben hiçbir şey yapmayı düşünmüyorum :)
çikolata bile almıycam.
gelen olursa o getirsin bi zahmet de ben de yiyeyim
hiç sevemiyorum o kapı süslerini tülleri falan.
Benim yaşta sat da aynı seninle bizde netleştiremedik henüz 16 haftada kıza benzettiYas benim 34 sn adet tarihlerimiz ayni ama cinsiyet ogrenemdik cnm daha ins yarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?