2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim bir tanıdığım sancı çekerken odasını kendisi süslemiş, doğumunu yapmış geçmiş yatmış. Gayet mümkün yani, hem hastane psikolojisine girmezsin kendini iyi hissedersin.
Yapılabilir canım çünkü pat diye sıklaşmıyor sancı hafif hafif geliyor evde çekeceği sancıyı hastanede süslemeyle geçirir o kadar

Valla bana naneli limon iyi geliyo ama cok sicak olmasi lazim bogazimi yakınca agrisi geciyo onu icince kalin giyinip uzerimide sıkıca örtüp bi saat kadar uyuyorum kirginlik falanda kalmiyo terleyip atıyorum. Cok gecmis olsun canim.
Sağolasın cnm bı sıkıntı olmaz dimi nane limon hamilelikte

Ya kızlar benim burnum büyüdü, şişti yani, yüzüğüm sıkmaya başladı çıkardım parmaklarımda da şişlik var. Sizde de var mı?

ilk dogumumda sismistim tuzlu seyler cok tukettigim icindi, ama 6 aydan sonra filan olmustu. seninki erken gibi. fazlami tukettin acaba tuzlu seyleri?

ilk dogumumda sismistim tuzlu seyler cok tukettigim icindi, ama 6 aydan sonra filan olmustu. seninki erken gibi. fazlami tukettin acaba tuzlu seyleri?
Yok aslında hiç tuzlu yemiyorum, ben de sürekli uyuyorum diye mi oldu acaba diye düşünmüştüm, çok hareketsizim.

Yok aslında hiç tuzlu yemiyorum, ben de sürekli uyuyorum diye mi oldu acaba diye düşünmüştüm, çok hareketsizim.
bende tuzlu tuketmeme ragmen cok sisim hatta pazar gunu sag ayagim bacagim acayip sismisti dusun esim kalk doktora gidelim istersen bi tansiyona bakilsin dedi ben istemedim aksamlari acayip sisiyorum

Kalbim10da canım ben ev yapımı elma sirkesi iciyorum boğaz agrisi olunca. Geçen de bı arkadaşım taze sıkılmış yarım limona bir tatlı kaşığı bal ve üzerine bir bardak kaynar su koyup iç demişti o da acayip rahatlattı. Tuzlu su veya karbonatlı suyla gargara da yapabilirsin. Sarımsaklı tarhana çorbası yapabilirsen içebilirsin. Ates filan olduysa mutlaka doktora git derim. Çok geçmiş olsun...

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim cevaplar icin, tek tek alintilayamadim mesajlarinizi ama hepsi icime sindi yani soru isaretlerim gitti :)

Bu arada birileri araci olsa da bir konu acilsa yine, bebeklerimize neler aliyoruz hangi siteleri takip ediyoruz vs diye. Cok faydali olacagini dusunuyorum

Canım seçime kadar kimse acmazsa ben yaz tatiline girdigimde açacağım inşallah :) muhabbetleri burada yaparız alışverişleri de orada konuşuruz böylece hiç birşey gözden kaçmaz inşallah :)

bende tuzlu tuketmeme ragmen cok sisim hatta pazar gunu sag ayagim bacagim acayip sismisti dusun esim kalk doktora gidelim istersen bi tansiyona bakilsin dedi ben istemedim aksamlari acayip sisiyorum
Yüksek tansiyonla beraber ödem olursa tehlikeli. Ben tansiyonu takip ediyorum onda sorun yok ama ne bileyim böyle şişmeye devam edersem 9 ayda ne yapcam

Arkadaşlar boğaz ağrısı için ne yapıyorduk?hafif kırıklık var üzerimde burnum tıkalı ve dediğim gibi boğazda ağrı var

Ballı zencefil canım sıcak sıcak iç günde 2bardak hiçbirşeyin kalmaz. Boğaza bire bir. Sıcak suya 2çay kaşığı toz zencefil ve bir tatlı kaşığı bal. Hem zararıda yok. Çok iyi geliyor.

Canım uykuda olabilir, hafta içi çalışıyorum diye hafta sonu bende ful uyumuştum kalktığımda yüzüm gözüm vücudum şişmişti... bazen bendede şişlik oluyor bazen geçiyor. sanki vücut ödem yapıyor bu aylar.

Evinizi ayırdınız nasıl olsa müdahale edemezler eskisi gibi artık akşamdan yıka yatır ohh miss
Aynen öle yapıcaam canım kim nederse desin ben çekiyorum sonra dr gittik antibiyotik verdi şimdi başlama dedi daha kötü olursa başlarsın dedi ama ben başlicam çünkü bu 3. Olucak sümükle başlıyo çok afedersiniz hırıltı ćıkıyo sonra başima bide hava ver daha agır antibiyotikler ver streside cabasi ben en iyisi verim daha kötü olmasın yavrum

Normal Doğumda hastanede kalma süresi 12 saat aslında ama özel hastane olunca duruma göre 1 gece yatırırlar mı bilemiyorum, hastane ile görüşmek lazım en doğrusunu onlar söyler.
Ben hastane için sadece ziyarete gelene çikolata yaptırmayı düşünüyorum. Onun dışında kendi geceliğim, kafama takacağım kurdelem, bebeğimin hastane çıkış takımı vs hazır olur zaten. Onun dışında kapı süsü, beşik süslemesi falan evde olur.
Tabi tercih meselesi, süse tüle vs hevesi olan önceden herşeyi hazır ederse kısa sürede odayı da hazırlayabilir.

Ya kızlar benim burnum büyüdü, şişti yani, yüzüğüm sıkmaya başladı çıkardım parmaklarımda da şişlik var. Sizde de var mı?

Kafam büyümüş benim de bugün fark ettim. Avm de mağaza gezerken kaç defa aynada kendimi görüp tanıyamadım. Kızım olacağına ikna oldum galiba, baya çirkinleşmişim ben

Canım ablam benim, sen her şeyin en iyisne layıksın bu ne ki İnşallah bu sefer de yapacağız canım. Erkenden hazırlayıp yine poşetleyeceğim hepsini inşallah, bu sefer deneyimliyiz hem daha da güzelini yaparız

Bak ben planı yaptım bile. Senin doğumun benden önce olacak hayırlısıyla (bana haber verirseniz heyecandan erken doğurmam korkmayın) ben senin süslerini eniştemle eşime taktırırım benim süsleri de artık eşim sizde öğreneceği için kendisi takar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…