Yapılabilir canım çünkü pat diye sıklaşmıyor sancı hafif hafif geliyor evde çekeceği sancıyı hastanede süslemeyle geçirir o kadarBenim bir tanıdığım sancı çekerken odasını kendisi süslemiş, doğumunu yapmış geçmiş yatmış. Gayet mümkün yani, hem hastane psikolojisine girmezsin kendini iyi hissedersin.
Sağolasın cnm bı sıkıntı olmaz dimi nane limon hamilelikteValla bana naneli limon iyi geliyo ama cok sicak olmasi lazim bogazimi yakınca agrisi geciyo onu icince kalin giyinip uzerimide sıkıca örtüp bi saat kadar uyuyorum kirginlik falanda kalmiyo terleyip atıyorum. Cok gecmis olsun canim.
Ya kızlar benim burnum büyüdü, şişti yani, yüzüğüm sıkmaya başladı çıkardım parmaklarımda da şişlik var. Sizde de var mı?
Bende yok henüz kilo aldıysan oda etkileyebilir canımYa kızlar benim burnum büyüdü, şişti yani, yüzüğüm sıkmaya başladı çıkardım parmaklarımda da şişlik var. Sizde de var mı?
Yok aslında hiç tuzlu yemiyorum, ben de sürekli uyuyorum diye mi oldu acaba diye düşünmüştüm, çok hareketsizim.ilk dogumumda sismistim tuzlu seyler cok tukettigim icindi, ama 6 aydan sonra filan olmustu. seninki erken gibi. fazlami tukettin acaba tuzlu seyleri?
5 kilo aldım canım, son kontrolde idrar temiz çıktı, kontrol bayramdan sonra şimdi gitsem mi acabaBende yok henüz kilo aldıysan oda etkileyebilir canım
Ben bogazim kasinmaya baslayinca suyu kaynatip iciyorum. Bogazini yakmadan cay sicakliginda oluyor. Bir de tuzlu su yapip burnuna cekebilirsin. Hatta iyice genzine filan giderse daha iyi. Bunlari baslangicta yapinca ise yariyor.Sağolasın cnm bı sıkıntı olmaz dimi nane limon hamilelikte
bende tuzlu tuketmeme ragmen cok sisim hatta pazar gunu sag ayagim bacagim acayip sismisti dusun esim kalk doktora gidelim istersen bi tansiyona bakilsin dedi ben istemedim aksamlari acayip sisiyorumYok aslında hiç tuzlu yemiyorum, ben de sürekli uyuyorum diye mi oldu acaba diye düşünmüştüm, çok hareketsizim.
insaALLAH gecer bir an once.
hangi ulkedesin? burada dogum yaptiktan sonra hastane otelinde 3 gun kaliyorsun orasida oyleyse kendinde susleyebilirsin yada yardim alirsin birinden.
Kizlar hepinize cok tesekkur ederim cevaplar icin, tek tek alintilayamadim mesajlarinizi ama hepsi icime sindi yani soru isaretlerim gitti :)
Bu arada birileri araci olsa da bir konu acilsa yine, bebeklerimize neler aliyoruz hangi siteleri takip ediyoruz vs diye. Cok faydali olacagini dusunuyorum
Yüksek tansiyonla beraber ödem olursa tehlikeli. Ben tansiyonu takip ediyorum onda sorun yok ama ne bileyim böyle şişmeye devam edersem 9 ayda ne yapcambende tuzlu tuketmeme ragmen cok sisim hatta pazar gunu sag ayagim bacagim acayip sismisti dusun esim kalk doktora gidelim istersen bi tansiyona bakilsin dedi ben istemedim aksamlari acayip sisiyorum
Benimde alyans sikiyo Ama yüzümde bişey yok cnmYa kızlar benim burnum büyüdü, şişti yani, yüzüğüm sıkmaya başladı çıkardım parmaklarımda da şişlik var. Sizde de var mı?
Arkadaşlar boğaz ağrısı için ne yapıyorduk?hafif kırıklık var üzerimdeburnum tıkalı ve dediğim gibi boğazda ağrı var
Yok aslında hiç tuzlu yemiyorum, ben de sürekli uyuyorum diye mi oldu acaba diye düşünmüştüm, çok hareketsizim.
Aynen öle yapıcaam canım kim nederse desin ben çekiyorum sonra dr gittik antibiyotik verdi şimdi başlama dedi daha kötü olursa başlarsın dedi ama ben başlicam çünkü bu 3. Olucak sümükle başlıyo çok afedersiniz hırıltı ćıkıyo sonra başima bide hava ver daha agır antibiyotikler ver streside cabasi ben en iyisi verim daha kötü olmasın yavrumEvinizi ayırdınız nasıl olsa müdahale edemezler eskisi gibi artık akşamdan yıka yatır ohh miss
bende ayni seyi seyi dusunuyirum kac gundur mesela biz hazirlanixaz edicez falan diyelim gece digum yaptik oglene cikarirlarmi yoksa bi gece kairmiyiz eger bi gece kalirsak suslemek mantikli mantikli ama oglene dogru cikarirlarsa hic gerek yok ee ama ben para verip sus sus es falan alicam kafamda milyon tane soru :))
Ya kızlar benim burnum büyüdü, şişti yani, yüzüğüm sıkmaya başladı çıkardım parmaklarımda da şişlik var. Sizde de var mı?
Canım ablam benim, sen her şeyin en iyisne layıksın bu ne kiCanım ben başta bunların gereksiz olduğunu düşünüyordum sonra 31 haftalıkken sancim tuttu hastaneye gittim 1 gece doğumhanede kaldım ve kendimi çok kötü hissettim. Herkesin kapısı odası cicili bicili benim yavrum öksüz yetim gibi doğacaktı :) neyse çok şükür 6 hafta daha durdu yavrum veLezzetliCipetpet sağolsun tüm süsleri en güzel şekilde yaptı. Gece sancim tuttu saat 11 de kardeşim yanımdaydı 12.42 de Salih doğdu ve odam çoktan hazırdı.
Eki Görüntüle 2156573 Eki Görüntüle 2156574
Herşey hayal ettiğimden bile güzeldinormal doğum yaptım ama haftasonu olduğu için 2 gece kalmis oldum. Kapı süsünü daha sonra evdeki kapıya taktik.
Çikolataları haciseriften yaptirmistik o da çok guzeldi.
Bu arada medilife Hastanesi'nde doğum yapacak arkadaşlara bir önerim olsun en güzel oda 424 nolu odaydi. Boşsa kesinlikle o odayı isteyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?