2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende çirkinleştim :)) Sabah eşim gelmiş başıma, senin burnun bayağı büyümüş diye uyandırdı

Bende çirkinleştim :)) Sabah eşim gelmiş başıma, senin burnun bayağı büyümüş diye uyandırdı
Ayy yani bir öpücükle uyandırmak varken neden neden diye bağırasın geldi mi canım sanki biz bilmiyoruz şiştiğimizi arkadaş ya. Benim de yüzümde sivilce çıksa eşim kız mı geliyor yoksa diyor. Ben de çirkin mi olmuşum yani diye hemen karşılık veriyorum tabi

Eşin yürekliymiş, benim eşim öyle bişey diyemez. Hele sabah hiç diyemez
Daha 5 ay var Doğuma, kafam iyice şişip de patlamasa bari bu arada

Uyku sersemi tepki veremedim, şimdi aklıma geldi gelince sorcam ben ona Ay ne romantik adamlarla evliyiz

Uyku sersemi tepki veremedim, şimdi aklıma geldi gelince sorcam ben ona Ay ne romantik adamlarla evliyiz
Ay sorma ne romantik ne romantik

Ayy dün resmen bana ilgi göster diye ağladım çok saçma bi şekilde şimdi aklıma geldikçe utanıyorum neydi o ya

ben kapi susu falan olsun istiyorum kizimla bir ornekte tac olsun foto falan cektirirken oyle oyle dusunuyorhm yani hediyelikleri hastanede dagitip dagitmamada kararsizim bnde yaa aslinda bi 10 gun eve kendi ailem disinda kimseyi almayi dusunmuyorum baklaim soyleyebilecekmigim :)) malum bizim turk insani biraz aksirsada tiksirsada hasta ziyaretine gitmekten cekinmez o yuzden hem bebegin hemde benim saglihim icin soylemeyi dusunuyorum

ayni seyi bende dusunuyorum dusunuyorum yaaa o zaman davul gibi olucam kesin diyorum :))
Bol su ödemi engelliyormuş ben yeni başladım zaten 3 lt suya bakayım işe yarayacak mı

Ay sorma ne romantik ne romantik

Ayy dün resmen bana ilgi göster diye ağladım çok saçma bi şekilde şimdi aklıma geldikçe utanıyorum neydi o ya
Senin hormonlar coşmuş

Benim eşim de yüzümdeki her sivilceyi fark edip kurcalar. Başlarda çok takıyordum sen artık beni beğenmiyor musun diye, şimdi Allah’a havale ediyorum onu

Bebeğin sepetini yatak odasına yapacaz biz. Odasını görmek isteyen görür, oturmak isteyen salonda oturur ama yatak odasına şöyle bir kapıdan bakıp giderler herhalde. Çok yakın temas ben de istemem. Ama illa eve gelen olur ilk günlerde de. Gelme diyemem sanırım, annem olacak yanımda o misafirlerle ilgilenir artık.
Hediyelik düşünmüyorum hastanede, o ancak Mevlüt’te olur. Ama çikolata dağıtırım. Kapı süsü de kendi odasında olur. Bakalım hayallerim gerçek mi olacak, yoksa hayaller hayatlar mı olacak

Slm kızlar. Bugün ayrıntılı ulturasona girdim. Bebek çok şükür saglikli hersey yolunda. Cinsiyeti de %90 kız dedi. Hayırlısı olsun artık. Rabbim çocuklarımızı salihlerden eylesin inşallah. .

Canım hayırlı olsun . kaçıncı haftanda yaptırdın. Randevuyu anca 23. Haftama alabildim. Ama ultrasona göre önden gidiyorum.

Canım ramazan ayı diye suan hiç sıra yoktu. Sabah normal kadın doguma gittim ayrintiliya da gir dedi. Sıra aldım öğleden sonra sıram geldi. Çok sakindi burasi.

insaallah gercek olur canim ben oda yapmiycam zaten evimde musait degil besigide yatak odasinda olucak bende biri geldiginde falan cikarmam diyorum yani benim ailem disaridan gelicek esimin ailesi burda onlarda bizimkier burdayken glmesin :))

insaallah gercek olur canim ben oda yapmiycam zaten evimde musait degil besigide yatak odasinda olucak bende biri geldiginde falan cikarmam diyorum yani benim ailem disaridan gelicek esimin ailesi burda onlarda bizimkier burdayken glmesin :))

Valla gelmeyin diye eşinin ailesine diyebilirsen helal olsun, ben imkanı yok diyemem
Benim bi görümcemin iki tane küçük çocuğu var, o gelse bile kalmadan döner. Öbürü de çalışıyor o da döner kayınvalidem de işe yarayacak diye ödü kopuyor. Birkaç gün göstermelik kalır sonra gider herhalde. Annem “o varken geceleri ben eve dönerim” diyor ben de dönemezsin diyorum. Bence ben kazanırım bu konuyu
Ama gelen giden çok olur, o kesin. Sülalem kalabalık, eşimin de akrabaları var burda illa gelirler. Bebeği uzaktan görüp giderler. Hele bi de kış bebeği olacak. Kimse yüzünden hasta edemem çocuğu.

soylerim canim bizimkielr gittikten sonra gelsinler derim :) kv kp gelir sadece bizimkiler burdaykende kv gelmesine gerek yok zaten :)) ki benim kv uykuya cok duskun erkenden evine gider gunduz icinde gelmene gerek yok dedim gecende :)) gelip millete bakiyorum havasi yapacak bana ne gerek var

Canım bizim saglik ocağı 20 haftadan sonra burda bakabiliyoruz kalp atışına demişti belki daha erken oldugu icin duyamamistir ordakiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…