2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Zaten kendime kızgınım ikili iyi ne halt yemege gidip dortlu test yapıyorsun... kafanı bulandiriyorsun. Galiba detayliyi bekleyeceğim. Sonuç ne olursa olsun raziyim zaten. Ben sadece testi yaptirip ferahlasam mi ya da sonuç iyi degilse sonrası icin kendimi hazirlasam mi dedim ama galiba bu da yanlış . Yapmasam ikili zaten iyiydi detayli da guzel.gelseydi huzurla gebelik sürecekti

Bizimki hayırlı olsun kelimesini öğrendikten 10 dk sonra zoraki söyledi
Bide hiç hevesli değil, babaanne olmaya hazır değilmiş. Bende o yüzden cinsiyetini öğrendiğim halde söylemedim yakın zamanda söylemeyi de düşünmüyorum

Canım yanlış anlama, kurcaladıkça strest yapıp bebeğini üzeceksin. Dua et rabbim hayırlısını versin. Zaten amniyosentez riskli diyolar bence değmez. Zaten ne gelirse başım gözüm üstüne diyosun, öğrenince emin ol ki için rahat etmicek daha çok strest yapıcaksın. Ayrıntılıya az kalmış zaten bence bekle

1.5 senelik evliyim. Neyse ki eşim de annesinin ne olduğunu biliyor da alınmaz bana
Evine ziyarete gittiğimizde bile alın da fazla yemekleri götürün demedi. Lafta soruyor işte, ben de teşekkür ederim edip geçiyorum. Zararı olmasın da faydası olmasa da olur razıyım ben.

Oooo benim ki cinsiyet konusuna taktı. 2 erkek 2 kız torumu var. Hevesi de yok hiç birine ama taktı. Dün doktor tahmin yürüttü ama kesinleşene kadar söylemeyecem yine de. Değişir falan, uğraşırım sonra

Kızlar bugün kontrol vardı plesanta rahim ağzını kapatmış şiddetli kanama olabilir dedi ama çıkar yukarı dedi inşallah çıkar bu durumda olan varmı çıkmazsa riskli Olabilirmis. Kasık ağrıları için şiddetli olabilir ama gecmezse önemli dedi akıntı olur ama kokuluysa onemliymis hemen gitmek gerekirmiş onun dışında su gibi akıntı olabilir ama çok pantolonu ıslatcak kadar olursa önemli dedi bizim kız yüzünü göstermedi ama şimdilik herşey yolunda gözüküyor Rabbim hepimize sağlıkla geçirmeyi nasip etsin

Ya kızlar benim burnum büyüdü, şişti yani, yüzüğüm sıkmaya başladı çıkardım parmaklarımda da şişlik var. Sizde de var mı?
Bende sisiyorum anlamadığım bi şekilde yanaklarim burnum ve ayaklarım sis 1 kilo almışım alt tarafı bu kdr fark Etmez diyorum şişlik bu diyorum ama neden oluyor onu da anlamadım

Bir arkadaşımın öyleydi 24. Haftada çıktı. Afifecan ın öyle çıktı mı bilmiyorum. İnşallah düzelir bir an önce

Bende sisiyorum anlamadığım bi şekilde yanaklarim burnum ve ayaklarım sis 1 kilo almışım alt tarafı bu kdr fark Etmez diyorum şişlik bu diyorum ama neden oluyor onu da anlamadım
Ödemin sebeplerine bakıyorum hareketsizlik dışında bana uyan birşey yok, tansiyonu da kontrol et, ben hergün 2 soda içiyorum fazla soda da yaparmış onu 1 e düşürüp bazen hiç içmeyeyim.

ayy aynenn ne dedikodu yaptik yaa benim ailemde herseyi arasinda paylasti besiktr arabadir hepsi birer bisey alialicak :)

benimki yemekleri yapiyor canim gene onun disindada pek bi ise ise yaramiyor zaten :))

Aslında çokta değilmiş evleneli biz gibi rabbim mutluluk huzur versin inşallah.
Ne istiyo cinsiyet olarak, eşimin annesi ve ananesi kız olursa severiz diyolardı. Bende erkek olursa sevmezsiniz demiştim. Sırf o yüzden bile kız istemiyodum uyuz olmuştum. Şükür ki rabbim erkek nasip etti ki ilk torunu yani...
Rabbimin izniyle bişey olmaz inşallah canım

aynen tabiki canim suan sadece kafan bulandi bide 2 3 4lu testler sadece bir risk faktoru koyuyor onune garantisi yokki yani yada iyi cikti onunda garantisi yok icini feraht tut sakince detayliyi bekle sen sonra allahin izniyle sapa saglam kucagina alacaksin insaallah

ayy aynenn ne dedikodu yaptik yaa benim ailemde herseyi arasinda paylasti besiktr arabadir hepsi birer bisey alialicak :)
Hakkını yiyemem kayınvalidem bebek odasını alacakmış, ilk torun ya heveslenmiş. İşime gelir dedim bende aslında hiç bişey alsın istemiyorum ama kavga çıkacak sonra. Sırf ona gebe kalmıyım diye işten kovulma durumum varken bile boyun eğiyorum çoğu şeye sırf doğum parası alabilmek için
Ama alınca da alır yani hakkını yemem

Ben çalışıyorum masa başı hareketsizim olabilir bide günde 2 soda içiyorum ondan olabilir bende içmim ozaman bide ben bunu birine söylediğimde doktoruna söyle onun bi testi var belki yaptırır testte bilmem ne değeri yüksek çıkarsa ilaç tedavisi oluyor önemli olabilir demişti haftaya randevum var sorim senden önce gidersem sorup yazarım buraya

benimki yemekleri yapiyor canim gene onun disindada pek bi ise ise yaramiyor zaten :))

Ona da şükür. Çok zorlandım yemek konusunda. İlk başlarda annem de şehir dışında kardeşimin yanındaydı. Çok ağladım o zamanlar, eşim işten geliyor o yorgunlukla yemek yapıyordu. Bir de ertesi gün ben yiyeyim diye de hazırlıyordu falan.
Benim için değil de oğlu için yapsaydı keşke. Ama onu da düşünemedi demek.

Cinsiyet tercihi belirtmedi henüz Tahminim bişeyler alacaktır da ondan cinsiyet öğrenmek istiyordur. Ki bence toruna doymuş olması lazım artık. Bizim tarafın ilk torunu onun kadar sormadılar bana ne cinsiyeti ne de ne zaman bebek düşündüğümüzü. Herkes farklı bir cins işte

Baştan erken gibi geliyordu da, bayağı varmış ödem yaşayan demek ki o kadar da erken değilmiş :)
Aynen iyi olur, test neyse yaptıralım, sorun olmadan şişiyorsak önemli değil de bir sorundan kaynaklıysa bilelim.

iyi seninki oda alacakmiss benimki ordan burdan besik ana kucagi araba buluyor bide yeni alucam dememe ragmen anlamiyor israrla soyluyor kullan diyee :)

Anne için kötü olmuş kaça bölünsün kadın
Orası da doğru tabi ikiniz de bana gelin kalın diyor annem şimdi. Zaten üç yeğenime de annem bakıyor yaşları 16, 13, 5. Ama onun gönlü kocamandır, canım annem ben şimdilik gelirim belki ilk hafta diyorum ama gidip yük olmak istemiyorum da. Bakalım inşallah çok güzel geçer doğumlarımız ve bir iki gün yeterli olur. Yanında olmazsak annemin de içi rahat etmez kesin

Aaa ikinci kızımı orda doğum yaptım, bu bebeğimide orda yapıcam inşaAllah. Oda genişti ozaman tavsiye ettiğine göre:) bende geniş oda istemiştim. İki kişilik odada tek kişiydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…