2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar merhaba
Benim bi sorum olacak tetanoz aşısı olan var mı aranızda

Cok sagol canım amin. Ne kadar iyide olslar ınsanın ailesi gibi olmuyo. Hele memleket hasreti bambaşka bısey

Benim kv de de gel seni besleyeyim diye yalvariyo ben gitmiyorum gecen ziyarete geldiler. Doguma gelmek istedigini soyledi. Ihtiyacin olur yemegini yaparim filan dedi. Bendr karar veremedim esime dedim. O da istersen gelir istemezsen gelmez dedi. Suan kararsizim

Diğer bebeğimde duyuluyordu sorun yoktu. Pozisyonundan olabilir dedilerdi. Doktorum da karnım büyükmüş ondan olabilir dedi.

cok gecmis olsun tekrari olmaz insaALLAH.

gunaydin kizlar nasilsiniz? ben 16. haftama girdim, bulantilari gecen arkadaslar kacinci haftada bitti ?
3. cocugum ama bunun kadar uzun bir bulanti ve tukurukten cekmedim.
Allah yardımcın olsun canım. 3. Ayda geçti. Önceki hamileliğimde son gün bile kusmuştum. İnşallah öyle olmaz.

Tahmin edebiliyorum. Allahtan yokmuş birşey.

Kızlar bu haftaya kadar hiç kilo almamıştım bir kaç gün içinde 2 kilo aldım. Normal mi? Siz kaç kilo alınız
Ben de o civarda aldım belki daha az. Ama 7 aylık hamile gibiyim. İlk 4 ayda 10 kilo aldığımı biliyorum, sonraki aylar da 6 kilo. Doğumdan sonraki ilk hafta sadece 1 kilo fazlalığım vardı. Hiç takmayın gidiyor hepsi. Ama emzirirken alınanlar kalıyor.

Gururla söylüyorum Dana kibim oldum 7 kilo almıştın geçen haftaya kadar şimdi belkide daha çok almışımdır.. 2 kilo dediğin ne ki ah ah bende de öyle olsaydı ya..Gayet normal bence benimki anormal olan
Bebeğiniz sağlıklı olsun, bebeğe yarasın inşallah.

Gece Doğum yaptım, öğlen çıkarsın, dedi doktor. Nereye çıkıyorum oda süsletiyorum lütfen, dedim. Özeldi kaldım. İyiki de kalmışım; bebek kan kusmuştu. Mide mi yıkanacak diye düşünürken, mememden gelen kan olduğunu anladık. Evde olsak paniklerdik. Doğum hikayeleri farklı ama eminim siz bile halledebilirsiniz o aşkla. İçinizde kalmasın , eşiniz de yardım eder olmadı hemşireler.

Ya kızlar benim burnum büyüdü, şişti yani, yüzüğüm sıkmaya başladı çıkardım parmaklarımda da şişlik var. Sizde de var mı?
Bu gebeliğimde yok ama öncekinde her yerim şişti. Doğumdan 2 hafta sonra indi. Dudaklarımda silikon nasıl olur diyordum. Yakışmazmış anladım.

Canım bizim saglik ocağı 20 haftadan sonra burda bakabiliyoruz kalp atışına demişti belki daha erken oldugu icin duyamamistir ordakiler.
Sanırım ondandır göbek de yağlı da yağlı. Garip tarafı hastaneye gittim. Bebek iyi dedi doktor. 150 atıyor kalbi dedi.950 gram olmuş dedi. O an boyunu kilosunu anlamamışım. Ama kağıtta 26-28 haftalarda çıkmış. Gidip tekrar soramadım da karıştı mı diye. Yani heran herşey olabiliyor.

Allah’a emanet olsun bebeklerimiz inşallah. Sağ Salim doğsunlar. Ben de kandan bakılan fetal DNA testini yaptırdım ileri yaş gebeliği olduğu İçin. Ama sadece belli başlılara bakılıyor. Sonuçta otizm bilinemiyor, akıl noksanlığı,duyu eksikliği. Herşey olabilir Allah esirgesin. Sıkmayın canınınızı doktorlar iyi demiş.
Çok şanslısınız. Bebek olunca yemek çok aranıyor. Biraz büyüyünce de bebeğe bakan biri, rahat rahat duş alabilmek, uyuyayabilmek, kuaföre gitmek, alışveriş yapmak için. Bazen biri bebeğime baksa da şu işimi yapabilsem diyorum.

Çok çok geçmiş olsun.
Canım iltihap varsa kulak burun boğaz mutlaka bakıp ilaç vermeliymiş. Şu an vücudumuzda olmaması gerken şey iltihap.
Ben de iltihap için antibiyotik almıştım. 12 gün geçti ağrım hala hafif de olsa var olmadı ben de tekrar gideyim.

Yok yok erken değil artık başladık yavaş yavas :)) hayırlısı bakalım

Bende maden suyu mineral almak için iyi dediler bide bulantilarim a iyi geliyordu içiyordum bulantım gecsede devam ettim ama bakalım bi doktora sorim de ondan Sonra artık naparsak yaparız :)))

Yardım eden birileri her zaman iyidir. İlk günler hele çok uykusuzluk çekiliyor. Benim annem de kayınvalidem de yaşlı maalesef.

Valla aranızda bi sorun yoksa ve gerçekten anne gibi sana yardımcı olacaksa kabul et, heleki kendi annen gelemicekse vs. Bizimki illaki gelecek ama ben doğuma gelmesini istemiyorum daha doğrusu ben sancı çekerken hastaneye giderken benle gelsin istemiyorum. Çünkü o kaynımla gelir ve ben onun yanında sancı çekmek istemiyorum ama o zaman ne gösterecek göreceğiz.. bence eğer içinde bi soğukluk yoksa bırak gelsin canla başla yapacaksa yaptığını kafana kakmayacaksa ne mutlu sana..
Bende maden suyu mineral almak için iyi dediler bide bulantilarim a iyi geliyordu içiyordum bulantım gecsede devam ettim ama bakalım bi doktora sorim de ondan Sonra artık naparsak yaparız :)))
Bende hamile kalır kalmaz mide yanmalarım başlamıştı, maden suyu iyi geliyodu. Mineralin bebeğe faydasını duyunca korkmadan içmiştim ama ramazanda işyerinde içemez oldum o yüzden eve gelince de aklıma gelmedi pek öyle kaldı. Doktoruna sorarsan ona göre bizde faydalanırız. Daha ben pazartesi gittim adam beni 2 ay sonra görmek istiyo

Teşekkür ederim canım inşallah

2 ay çok değil mi? Ayrıntılı ultrasona girmeyecek misin?

Yardım eden birileri her zaman iyidir. İlk günler hele çok uykusuzluk çekiliyor. Benim annem de kayınvalidem de yaşlı maalesef.

Benim kv genc yaa 47 yasinda sanirim yada o civar. Yemek sikinti degil aslinda esimde yemek yapar. Bakalim valla nolcak

Annem ve kardesim dogumda yanimda olur mutlaka. Aslinda sikinti yok kv ile. Ama cok titiz biri ve ben cok rahat biriyim. Karisirsa rahatsiz olursa diye cekiniyorum. Uzak yerden gelecegi icin 1hafta gel don de diyemiyosun. O yuzden kestiremedim. Annemde gelsin yardim eder sana dedi ama bilemedim. Esim zaten yemege ve bebege yardim eder. Kadinin zahmet edip gelmesini istemiyorum. Cunku kayinlar ve kp e evi guvenmez. Basta cok sevindim ama dusununce karar veremedim. Esimde bana birakti. Bilmiyorum nolur o zaman yaklasinca kesinlesir sanirim

Ya arkadaşlar kusura bakmayında anlamadığım bişe var nedir bu kv düşmanlığı yapmayın gözünüzü seveyim bi çoğunuz daha belki 3-5 senelik evlisiniz bu gözle bakmaya devam ederseniz bu düzelmez ha aranızda neler olur neler yaşanır bilemem ama onlarda eşlerinizin annesi unutmayın sizin anneniz nekadar değerliyse onlarınkide okadar değerli ne demek doğuma gelmesin o can sadece sizemi ait eşinizinde canı kv ninde canının canı oluyo kaçıncı torun olursa olsun onlardada o torun heycanı bambaşkadır ne olursa olsun bunu engellemeniz doğru değil bence bende zamanında sorunlar yaşadım ama asla eşime annem gelebilirmi dedirtmedim istediğinde gelir istediğinde gider hatta ben gitmesede az çocuklarla ilgilensede bende rahat etsem diye bakınır oldum eşiniz için bence bukadarda katlanabilirsiniz bizde evlat yetiştiriyoruz şimdi düşünün kendi oğlunuzun doğumu var ama gelin sizi istemiyo! empati kurun lütfen

Valla kızlar 8 senelik evliyim. Allah razıolsun kv demden. Annemden daha çok onunla iyii anlaşırım. Annemde genç kayınvalidemde. Annem hep hasta modundadır. Hiç anneme çekmemişim. Kayınvalidem ben gibi pire gibidir. Bize geldiğinde çok rahat ettirir, evine gittiğimde kahveme kadar yapar. Bende onu annemden farklı görmem. He arada bizimde olur ufak tefek sorunlar ama aşmayıda biliriz. Çok şükür iyi bi kayınvalidem var.

antibiyotikten çok buhar vermeyi tercih ediyorum ben hatta ilaçla arada sadece serum katıp soğuk buhar veriyorum ki rahatlıyordu çocuk adaçayı ıhlamur da verebilirsin eğer alerjik bir durum yoksa ılık halde içebilir çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah kuzucuğa

Su ödemi engeller yazıyordu. Suyu mecbur içmem gerekiyor böbrekte kumlaşma var, geçen hafta da susuzluktan tahriş olmuş dedi.
Ben ne zaman 2.5 lt su içmeye başlasam yüzüm dolgunlaşır bi güzellik geldi derim zira her zaman içemem o kadar suyu sonradan vücut alışıyor normale dönüyor ondan dedim canım ihmal etme sen yinede su içmeyi

Gıybeti bıraktım yoksa buraya yazacak bi çok şeyim varda susuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…