Allah razı olsun, o seriye bağlamıştır artık zaten aynı anda bakar ne olacakOrası da doğru tabiikiniz de bana gelin kalın diyor annem şimdi. Zaten üç yeğenime de annem bakıyor yaşları 16, 13, 5. Ama onun gönlü kocamandır, canım annem ben şimdilik gelirim belki ilk hafta diyorum ama gidip yük olmak istemiyorum da. Bakalım inşallah çok güzel geçer doğumlarımız ve bir iki gün yeterli olur. Yanında olmazsak annemin de içi rahat etmez kesin
bende cok zorlandim yemek konusunda artik bi sebze kesip bi kusuyordum mecbur kaldik bizdeOna da şükür. Çok zorlandım yemek konusunda. İlk başlarda annem de şehir dışında kardeşimin yanındaydı. Çok ağladım o zamanlar, eşim işten geliyor o yorgunlukla yemek yapıyordu. Bir de ertesi gün ben yiyeyim diye de hazırlıyordu falan.
Benim için değil de oğlu için yapsaydı keşke. Ama onu da düşünemedi demek.
Cinsiyet tercihi belirtmedi henüzTahminim bişeyler alacaktır da ondan cinsiyet öğrenmek istiyordur. Ki bence toruna doymuş olması lazım artık. Bizim tarafın ilk torunu onun kadar sormadılar bana ne cinsiyeti ne de ne zaman bebek düşündüğümüzü. Herkes farklı bir cins işte
Aslında bende ramazan başlangıcına kadar her gün 2 soda içiyodum ama öyle bişey farketmemiştim canım, belkide hamilelik yeniydi diye olabilir. Bi sormakta fayda var çünkü yine 2 tane içmeye başlıycak gibiyimBen çalışıyorum masa başı hareketsizim olabilir bide günde 2 soda içiyorum ondan olabilir bende içmim ozaman bide ben bunu birine söylediğimde doktoruna söyle onun bi testi var belki yaptırır testte bilmem ne değeri yüksek çıkarsa ilaç tedavisi oluyor önemli olabilir demişti haftaya randevum var sorim senden önce gidersem sorup yazarım buraya
Aynen valla canım ne yapalım öyle kabul :)Ona da şükür. Çok zorlandım yemek konusunda. İlk başlarda annem de şehir dışında kardeşimin yanındaydı. Çok ağladım o zamanlar, eşim işten geliyor o yorgunlukla yemek yapıyordu. Bir de ertesi gün ben yiyeyim diye de hazırlıyordu falan.
Benim için değil de oğlu için yapsaydı keşke. Ama onu da düşünemedi demek.
Cinsiyet tercihi belirtmedi henüzTahminim bişeyler alacaktır da ondan cinsiyet öğrenmek istiyordur. Ki bence toruna doymuş olması lazım artık. Bizim tarafın ilk torunu onun kadar sormadılar bana ne cinsiyeti ne de ne zaman bebek düşündüğümüzü. Herkes farklı bir cins işte
Ay yok canım okadar değil, benim kayınvalidem onu kabul etmez asla. Kaldı ki onu kullan falan demez. İhtiyaç olursa tabiki güvendiğim sevdiğim insanların eşyalarını kullanırım gocunmam ama durumun yterse de yenisini alırım bebeğime. Mesela sallanan anakucağı almıştı kayınvalidem yeğeninin bebeği ona alışık gelip buraya kalınca yadırgamasın diye 3 5 defa bindi. Onu kullanırım niye boşuna alayım kiiyi seninki oda alacakmiss benimki ordan burdan besik ana kucagi araba buluyor bide yeni alucam dememe ragmen anlamiyor israrla soyluyor kullan diyee :)
Bizimkilerden ses seda yok canım. Zaten rahatsız biraz kayınvalidem. Dizleri, boynu filan sıkıntılı, büyük ihtimalle gelmez. Annem de çok sağlam değil ya işte, o bir şekilde yaparAllah razı olsun, o seriye bağlamıştır artık zaten aynı anda bakar ne olacakKayınvalideler gelelim demiyorlar mı?
benimde 16. haftaya kadar hep öyle devam etti. Ama bu zamanlar öyle olabilirmiş. Sonra yukarı çıkan çok fazla hamile varmış. Bence endişelenme canımKızlar bugün kontrol vardı plesanta rahim ağzını kapatmış şiddetli kanama olabilir dedi ama çıkar yukarı dedi inşallah çıkar bu durumda olan varmı çıkmazsa riskli Olabilirmis. Kasık ağrıları için şiddetli olabilir ama gecmezse önemli dedi akıntı olur ama kokuluysa onemliymis hemen gitmek gerekirmiş onun dışında su gibi akıntı olabilir ama çok pantolonu ıslatcak kadar olursa önemli dedi bizim kız yüzünü göstermedi ama şimdilik herşey yolunda gözüküyor Rabbim hepimize sağlıkla geçirmeyi nasip etsin
İnsallahbenimde 16. haftaya kadar hep öyle devam etti. Ama bu zamanlar öyle olabilirmiş. Sonra yukarı çıkan çok fazla hamile varmış. Bence endişelenme canım
Evet canım, çok şükür böyle bir güzellik nasip etti Rabbim
Orası da doğru tabiikiniz de bana gelin kalın diyor annem şimdi. Zaten üç yeğenime de annem bakıyor yaşları 16, 13, 5. Ama onun gönlü kocamandır, canım annem ben şimdilik gelirim belki ilk hafta diyorum ama gidip yük olmak istemiyorum da. Bakalım inşallah çok güzel geçer doğumlarımız ve bir iki gün yeterli olur. Yanında olmazsak annemin de içi rahat etmez kesin
Elhamdulillah aynı şehirdeyiz ama İstanbul'un bi başı ablam, bi başı ben, ortada da annemAyri sehirlerdemisniz annenle? Ne guzel beraber buyuteceksiniz ablan ile ☺
Elhamdulillah aynı şehirdeyiz ama İstanbul'un bi başı ablam, bi başı ben, ortada da annemolsun ama ortada buluşuyoruz bin şükür
Sizinkiler nerede canım, aynı ülkede misiniz?
Allah sabır versin canım... Çok zordur eminim, inşallah eşinin ailesiyle aran iyidir de aile hasretini biraz olsun dindiriyorsundur.Kendi ailem Turkiyede esimin ailesi burada sadece . Senede 1 bazen 2
senede 1 goruyorum onlari. Saglik olsun deyip dayaniyoruz iste .
Soda çok su tutar dedi bana hemşire arkadaş bayağı azalttım ben. Büyük ihtimalle ondandır ödem canım.hergün 2 soda
Kızlar bugün kontrol vardı plesanta rahim ağzını kapatmış şiddetli kanama olabilir dedi ama çıkar yukarı dedi inşallah çıkar bu durumda olan varmı çıkmazsa riskli Olabilirmis. Kasık ağrıları için şiddetli olabilir ama gecmezse önemli dedi akıntı olur ama kokuluysa onemliymis hemen gitmek gerekirmiş onun dışında su gibi akıntı olabilir ama çok pantolonu ıslatcak kadar olursa önemli dedi bizim kız yüzünü göstermedi ama şimdilik herşey yolunda gözüküyor Rabbim hepimize sağlıkla geçirmeyi nasip etsin
Kızlar bugün kontrol vardı plesanta rahim ağzını kapatmış şiddetli kanama olabilir dedi ama çıkar yukarı dedi inşallah çıkar bu durumda olan varmı çıkmazsa riskli Olabilirmis. Kasık ağrıları için şiddetli olabilir ama gecmezse önemli dedi akıntı olur ama kokuluysa onemliymis hemen gitmek gerekirmiş onun dışında su gibi akıntı olabilir ama çok pantolonu ıslatcak kadar olursa önemli dedi bizim kız yüzünü göstermedi ama şimdilik herşey yolunda gözüküyor Rabbim hepimize sağlıkla geçirmeyi nasip etsin
Bir arkadaşımın öyleydi 24. Haftada çıktı.Afifecan ın öyle çıktı mı bilmiyorum. İnşallah düzelir bir an önce
Ödemin sebeplerine bakıyorum hareketsizlik dışında bana uyan birşey yok, tansiyonu da kontrol et, ben hergün 2 soda içiyorum fazla soda da yaparmış onu 1 e düşürüp bazen hiç içmeyeyim.
Canım bende 2 li ve uclu test yaptırdım. Ikili cok cok normalken 3lude sorun çıktı. Zaten normalde 2li testi temiz cikana diger testler yapılmıyormuş. Diğer testi yaptirmasam zaten oyle bi riskten haberim olmayacaktı dogruluk payina gelince bence hic bi kesinligi yok bu testlerin kesinligi olsa biri temiz çıkıp digeri riskli çıkmazdı icini ferah tut Allah'ın izniyle hicbisey yoktur. Buarada bana da o dogrulama testlerinden bahsettiler ben ne olursa olsun aldırmayı dusunmedigim icin yaptırmak istemiyorum dedim kağıt imzaladim. Yapilacak olan dogrulama testinin de riski varmis buarada 200 de 1 kiside düşüğe neden olabiliyormuş sana bahsettiler mi bilmiyorum zaten aldirmiyacam sirf icim rahatlasın diye bebegimi niye riske atiyim. Bugun de detaylı ultrasona girdim hersey gayet normal çıktı. Allah'ın izniyle sağlıcakla gelecek evlatlarımız sen icini ferah tut yeter ki.Ben bugun dortlu testimin sonucunu almaya gittim. Doktoruma da gösterdim. Zaten kendim de direk anladim
Ikili testim cok iyi olmasina ragmen bu oyle değildi zaten hic yaptirasim da yoktu... ikilide 70000de bir cikan down ihtimali bu sefer 426da 1 cikmis. Edwars sendromu diye gecen trizomi 18 de 139 da 1... sınırı da 100 de 1.
Doktorum panik olma ultrasonumuz iyi. Edwars icin baska bulgular lazim onlar sende yok dese de ben kötü hissettim. Rahatlamam icin testten bahsetti 2300 tl olan. Londraya gidiyormuş ankarada yapılıyormuş. Çıktıktan sonra sığamadım bir doktara daha muayene oldum. Durumu anlattim. Ultrason ile baktı. Kızımı da görmüş oldum. Hersey yolunda dedi bizim açımızdan ama ultrasonla tani konamaz genetik test ile kesin konuşulur dedi. O da bir yeri aradi 1900 fiyat verdiler ama haftam 20 oldugu icin yapamayız dediler uygun degilmisim amniyosentez dediler. Doktor da down icin sınır 270 tir seninki 426 dedi trizomi 18 icin de 100 dur seninki 139 dedi. Aklim karman corman. Ilk kızım ile karşılaştırdım her değer ayni gibi sadece ue3 farkli. Bu sefer düşük çıkmış onun yuzunden de risk artmış. Testi yapsam sonuc 12 gune detayli ultrasona da var 13 gün. Nasil olmali bilemedim . Yapip rahatlamak mi yoksa yapip sonuç kötüyse olacaklara hazirlanmak mi...
cnm bnimkileride tanidiklar kullanmis ama bn istemiyorum istemedgim hlde israr eesine sinir oluyorumAslında bende ramazan başlangıcına kadar her gün 2 soda içiyodum ama öyle bişey farketmemiştim canım, belkide hamilelik yeniydi diye olabilir. Bi sormakta fayda var çünkü yine 2 tane içmeye başlıycak gibiyim
Aynen valla canım ne yapalım öyle kabul :)
Ay yok canım okadar değil, benim kayınvalidem onu kabul etmez asla. Kaldı ki onu kullan falan demez. İhtiyaç olursa tabiki güvendiğim sevdiğim insanların eşyalarını kullanırım gocunmam ama durumun yterse de yenisini alırım bebeğime. Mesela sallanan anakucağı almıştı kayınvalidem yeğeninin bebeği ona alışık gelip buraya kalınca yadırgamasın diye 3 5 defa bindi. Onu kullanırım niye boşuna alayım ki
Teşekkür ederim canımAfifecan Kalbim10da kızlar geçmiş olsun
@nrine canım hakkınızda hayırlı olsun sağlıklıymış çok şükür
Canım iltihap varsa kulak burun boğaz mutlaka bakıp ilaç vermeliymiş. Şu an vücudumuzda olmaması gerken şey iltihap.İhlamur zenc
İhlamur zencefil tarçın nane limon bal karışımı yaptım içtim cnm biraz rahatlattı
Kendini hiç yıpratma canım bence içini ferah tut hiçbir şey yoktur Allahın izniyle. Bu testler o kadar insanın kafasını karıştırıyor stresli hamileliğe sebep oluyor sonuç olarak da genelde sağlıklı doğuyorlar.Ben bugun dortlu testimin sonucunu almaya gittim. Doktoruma da gösterdim. Zaten kendim de direk anladim
Ikili testim cok iyi olmasina ragmen bu oyle değildi zaten hic yaptirasim da yoktu... ikilide 70000de bir cikan down ihtimali bu sefer 426da 1 cikmis. Edwars sendromu diye gecen trizomi 18 de 139 da 1... sınırı da 100 de 1.
Doktorum panik olma ultrasonumuz iyi. Edwars icin baska bulgular lazim onlar sende yok dese de ben kötü hissettim. Rahatlamam icin testten bahsetti 2300 tl olan. Londraya gidiyormuş ankarada yapılıyormuş. Çıktıktan sonra sığamadım bir doktara daha muayene oldum. Durumu anlattim. Ultrason ile baktı. Kızımı da görmüş oldum. Hersey yolunda dedi bizim açımızdan ama ultrasonla tani konamaz genetik test ile kesin konuşulur dedi. O da bir yeri aradi 1900 fiyat verdiler ama haftam 20 oldugu icin yapamayız dediler uygun degilmisim amniyosentez dediler. Doktor da down icin sınır 270 tir seninki 426 dedi trizomi 18 icin de 100 dur seninki 139 dedi. Aklim karman corman. Ilk kızım ile karşılaştırdım her değer ayni gibi sadece ue3 farkli. Bu sefer düşük çıkmış onun yuzunden de risk artmış. Testi yapsam sonuc 12 gune detayli ultrasona da var 13 gün. Nasil olmali bilemedim . Yapip rahatlamak mi yoksa yapip sonuç kötüyse olacaklara hazirlanmak mi...
Canimm yaa inşallah çıkar Allah korusunEvet canım benimde öyle bir durumum var ama dünki acildeki doçent bana bunu sana kim söyleyip korkuttu bunları konuşmak için erken yukarı çıkar bu haftalarda dedi. Plesenta previa ağrısız kanama yaparmış bir de. Çok kendini yorma sakın ilişki, ağır kaldırmak, fazla ev işi yok demişlerdi bana. Genelde dinlen inşallah çıkar yukarı. 28 hafta gibi hala çıkmamışsa riskli durumunda oluyoruz.
Şimdilik çok kötü değilim cnm yarın doktora gideceğim zaten bebiş için ona da sorarimCanım iltihap varsa kulak burun boğaz mutlaka bakıp ilaç vermeliymiş. Şu an vücudumuzda olmaması gerken şey iltihap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?