2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Allah razı olsun, o seriye bağlamıştır artık zaten aynı anda bakar ne olacak Kayınvalideler gelelim demiyorlar mı?

bende cok zorlandim yemek konusunda artik bi sebze kesip bi kusuyordum mecbur kaldik bizde

Aslında bende ramazan başlangıcına kadar her gün 2 soda içiyodum ama öyle bişey farketmemiştim canım, belkide hamilelik yeniydi diye olabilir. Bi sormakta fayda var çünkü yine 2 tane içmeye başlıycak gibiyim
Aynen valla canım ne yapalım öyle kabul :)
iyi seninki oda alacakmiss benimki ordan burdan besik ana kucagi araba buluyor bide yeni alucam dememe ragmen anlamiyor israrla soyluyor kullan diyee :)
Ay yok canım okadar değil, benim kayınvalidem onu kabul etmez asla. Kaldı ki onu kullan falan demez. İhtiyaç olursa tabiki güvendiğim sevdiğim insanların eşyalarını kullanırım gocunmam ama durumun yterse de yenisini alırım bebeğime. Mesela sallanan anakucağı almıştı kayınvalidem yeğeninin bebeği ona alışık gelip buraya kalınca yadırgamasın diye 3 5 defa bindi. Onu kullanırım niye boşuna alayım ki

Allah razı olsun, o seriye bağlamıştır artık zaten aynı anda bakar ne olacak Kayınvalideler gelelim demiyorlar mı?
Bizimkilerden ses seda yok canım. Zaten rahatsız biraz kayınvalidem. Dizleri, boynu filan sıkıntılı, büyük ihtimalle gelmez. Annem de çok sağlam değil ya işte, o bir şekilde yapar

benimde 16. haftaya kadar hep öyle devam etti. Ama bu zamanlar öyle olabilirmiş. Sonra yukarı çıkan çok fazla hamile varmış. Bence endişelenme canım

Evet canım, çok şükür böyle bir güzellik nasip etti Rabbim

Ayri sehirlerdemisniz annenle? Ne guzel beraber buyuteceksiniz ablan ile ☺

Elhamdulillah aynı şehirdeyiz ama İstanbul'un bi başı ablam, bi başı ben, ortada da annem olsun ama ortada buluşuyoruz bin şükür

Sizinkiler nerede canım, aynı ülkede misiniz?

Kendi ailem Turkiyede esimin ailesi burada sadece . Senede 1 bazen 2
senede 1 goruyorum onlari. Saglik olsun deyip dayaniyoruz iste .

Kendi ailem Turkiyede esimin ailesi burada sadece . Senede 1 bazen 2
senede 1 goruyorum onlari. Saglik olsun deyip dayaniyoruz iste .
Allah sabır versin canım... Çok zordur eminim, inşallah eşinin ailesiyle aran iyidir de aile hasretini biraz olsun dindiriyorsundur.
Benim ailem de 12yıl Türkiye dışında yaşamış. Ablamla benim doğumlarımız da orada olmuş. Hep der annem, en güzel yerde de olsan gözünde kendi memleketin gibi olmaz asla diye...

Evet canım benimde öyle bir durumum var ama dünki acildeki doçent bana bunu sana kim söyleyip korkuttu bunları konuşmak için erken yukarı çıkar bu haftalarda dedi. Plesenta previa ağrısız kanama yaparmış bir de. Çok kendini yorma sakın ilişki, ağır kaldırmak, fazla ev işi yok demişlerdi bana. Genelde dinlen inşallah çıkar yukarı. 28 hafta gibi hala çıkmamışsa riskli durumunda oluyoruz.

Canım bende 2 li ve uclu test yaptırdım. Ikili cok cok normalken 3lude sorun çıktı. Zaten normalde 2li testi temiz cikana diger testler yapılmıyormuş. Diğer testi yaptirmasam zaten oyle bi riskten haberim olmayacaktı dogruluk payina gelince bence hic bi kesinligi yok bu testlerin kesinligi olsa biri temiz çıkıp digeri riskli çıkmazdı icini ferah tut Allah'ın izniyle hicbisey yoktur. Buarada bana da o dogrulama testlerinden bahsettiler ben ne olursa olsun aldırmayı dusunmedigim icin yaptırmak istemiyorum dedim kağıt imzaladim. Yapilacak olan dogrulama testinin de riski varmis buarada 200 de 1 kiside düşüğe neden olabiliyormuş sana bahsettiler mi bilmiyorum zaten aldirmiyacam sirf icim rahatlasın diye bebegimi niye riske atiyim. Bugun de detaylı ultrasona girdim hersey gayet normal çıktı. Allah'ın izniyle sağlıcakla gelecek evlatlarımız sen icini ferah tut yeter ki.

cnm bnimkileride tanidiklar kullanmis ama bn istemiyorum istemedgim hlde israr eesine sinir oluyorum

Kendini hiç yıpratma canım bence içini ferah tut hiçbir şey yoktur Allahın izniyle. Bu testler o kadar insanın kafasını karıştırıyor stresli hamileliğe sebep oluyor sonuç olarak da genelde sağlıklı doğuyorlar.

Canimm yaa inşallah çıkar Allah korusun

I ilkbahar canım 15. Haftada banada dedi hatta ultrasonda baya baya gösterdi
Ama benim hiç kanamam ılmadı sadece kasık ağrım var oda normaldir diye takmıyodum ana doktor ilişki yok temizlik yok ayakta fazla kalmak yok diye tembihledi 20. Haftaya kadar düşük tehlikesidir eğer yukarı çıkmazsada 20. Haftadan sonra erken doğuma sebeptir dedi dikkatli olmak gerekir bakıcaz dedi bende oluruna bıraktım dikkat edicem ama hiç strese girmiyorum boşuna çünkü çıkarmış yukarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…