Canım suyun soğuk olmayacak sadece. Soğuk su ödem yaparmış. Normal su her şeye şifa.
Ya arkadaşlar kusura bakmayında anlamadığım bişe var nedir bu kv düşmanlığı yapmayın gözünüzü seveyim bi çoğunuz daha belki 3-5 senelik evlisiniz bu gözle bakmaya devam ederseniz bu düzelmez ha aranızda neler olur neler yaşanır bilemem ama onlarda eşlerinizin annesi unutmayın sizin anneniz nekadar değerliyse onlarınkide okadar değerli ne demek doğuma gelmesin o can sadece sizemi ait eşinizinde canı kv ninde canının canı oluyo kaçıncı torun olursa olsun onlardada o torun heycanı bambaşkadır ne olursa olsun bunu engellemeniz doğru değil bence bende zamanında sorunlar yaşadım ama asla eşime annem gelebilirmi dedirtmedim istediğinde gelir istediğinde gider hatta ben gitmesede az çocuklarla ilgilensede bende rahat etsem diye bakınır oldum eşiniz için bence bukadarda katlanabilirsiniz bizde evlat yetiştiriyoruz şimdi düşünün kendi oğlunuzun doğumu var ama gelin sizi istemiyo! empati kurun lütfen
Ben de 23 e aldım ya çok mu geç
Ben de 24 görüneceğm ultrasona göreCanım genelde 20-22 hafta arası yaptıran çok fazla bende 23. haftaya aldım ama ben ultrasonda 5 gün önde gidiyorum yani 24 görünüyor. Acaba bu etkiler mi bilemedim. Ama sadece o tarihe zar zor aldım zaten.....
İnşallah canım güzel haberlerinizi bekliyoruzİlk ben gidiyorum sanirim ayrintili ultrasona bugun saat 5 te giriyorum dua edin kizlar cok stresliyim insallah tertemiz cikar.
Ayy canim dualarimiz seninle insallah hayirlisiyla güzel sonuclarla gel ve mutlulugunu bizimle paylasİlk ben gidiyorum sanirim ayrintili ultrasona bugun saat 5 te giriyorum dua edin kizlar cok stresliyim insallah tertemiz cikar.
Güzel sonuçlarla dönersin inşallah canımİlk ben gidiyorum sanirim ayrintili ultrasona bugun saat 5 te giriyorum dua edin kizlar cok stresliyim insallah tertemiz cikar.
Ya arkadaşlar kusura bakmayında anlamadığım bişe var nedir bu kv düşmanlığı yapmayın gözünüzü seveyim bi çoğunuz daha belki 3-5 senelik evlisiniz bu gözle bakmaya devam ederseniz bu düzelmez ha aranızda neler olur neler yaşanır bilemem ama onlarda eşlerinizin annesi unutmayın sizin anneniz nekadar değerliyse onlarınkide okadar değerli ne demek doğuma gelmesin o can sadece sizemi ait eşinizinde canı kv ninde canının canı oluyo kaçıncı torun olursa olsun onlardada o torun heycanı bambaşkadır ne olursa olsun bunu engellemeniz doğru değil bence bende zamanında sorunlar yaşadım ama asla eşime annem gelebilirmi dedirtmedim istediğinde gelir istediğinde gider hatta ben gitmesede az çocuklarla ilgilensede bende rahat etsem diye bakınır oldum eşiniz için bence bukadarda katlanabilirsiniz bizde evlat yetiştiriyoruz şimdi düşünün kendi oğlunuzun doğumu var ama gelin sizi istemiyo! empati kurun lütfen
Valla canim her kv ve her gelin farklidir. Benim bi sikintim yok kvyle cok sukur. Ama sikintisi olanlari da anlayabiliyorum. Bizimde bir gelin var. Yani diyorum Allah dusman basina da vermesin. Kizi ailecek cozemedik. Hatta evlenecekler bir aya yakin zamanda yani hepimiz keske bozulsa diyoruz. Cunku ne kiz ne de kizin annesi kardesimi mutlu edecek insanlar degil. Islwr ciddiye binince 180 derece degistiler. Ve hamile olsa annemi istemese annemde dogumuna gitmez hicte dert etmez bu durumu. Boyle seyler kisiye yere ve zamana gore degisiyor maalesef. Bazi insanlar icin ne iyiligini ne de kotulugunu gormek istemiyorum diyorsun. Bence sikintisi olanlarin da esleri biliyolar ki annelerini sen ne bicim konusuyosun annem tabiki gelecek demiyor. Kisiye gore serbet veriliyo
Valla keske annen gibi olsa gelmese dogumuma 50 kere gece ben kaliym kizi bana birakin ben sizde kaliym kizin bende kalsin diye tutturup durmasa simdiden basladi istemiyorum dedikce daha cok soyluyo kendince plan yapiyo ben zaten o hafta burda kalirim diye....ben hayir dedikce ogluna soyluyo...bezdirme uzmani
Ya sağlığı yerindedir ve kayınvalideye gelmek, gitmek, yeni anneye destek olmak yük olmayacaktır, gücü kuvveti yerindedir vs o zaman tabi gelsin ama kimi ailelerde de hem doğuma gelip hem de ben yaşlıyım deyip lohusadan bile hizmet bekleyen anlayışsız kişiler olabiliyor. İlla kayınvalide değil, kişinin kendi annesi de böyleyse içten içe gelsin istenmez bence. Genel geçer kural gibi illa gelmeli demek bence de çok doğru değil ama sırf kayınvalide diye gelmesin, eksik olsun demek de çok yanlış tabi. Şartlar doğrıltusunda hareket edilmeli kesinlikle...Valla canim her kv ve her gelin farklidir. Benim bi sikintim yok kvyle cok sukur. Ama sikintisi olanlari da anlayabiliyorum. Bizimde bir gelin var. Yani diyorum Allah dusman basina da vermesin. Kizi ailecek cozemedik. Hatta evlenecekler bir aya yakin zamanda yani hepimiz keske bozulsa diyoruz. Cunku ne kiz ne de kizin annesi kardesimi mutlu edecek insanlar degil. Islwr ciddiye binince 180 derece degistiler. Ve hamile olsa annemi istemese annemde dogumuna gitmez hicte dert etmez bu durumu. Boyle seyler kisiye yere ve zamana gore degisiyor maalesef. Bazi insanlar icin ne iyiligini ne de kotulugunu gormek istemiyorum diyorsun. Bence sikintisi olanlarin da esleri biliyolar ki annelerini sen ne bicim konusuyosun annem tabiki gelecek demiyor. Kisiye gore serbet veriliyo
Ya sağlığı yerindedir ve kayınvalideye gelmek, gitmek, yeni anneye destek olmak yük olmayacaktır, gücü kuvveti yerindedir vs o zaman tabi gelsin ama kimi ailelerde de hem doğuma gelip hem de ben yaşlıyım deyip lohusadan bile hizmet bekleyen anlayışsız kişiler olabiliyor. İlla kayınvalide değil, kişinin kendi annesi de böyleyse içten içe gelsin istenmez bence. Genel geçer kural gibi illa gelmeli demek bence de çok doğru değil ama sırf kayınvalide diye gelmesin, eksik olsun demek de çok yanlış tabi. Şartlar doğrıltusunda hareket edilmeli kesinlikle...
Benim de ilk bebeğim olacak Allah izin verirse. Şöyle bir çekincem var doğumu düşününce (belki doğumdan sonra çok komik gelecek ama) insanların yanında nasıl emzireceğim diye de düşünüp duruyorum. Hele ki kayınvalidemin yanında çok çekinirim gibi düşünüyorum yadeneyimli anneler siz nasıl yaşadınız bu alışma sürecini? Çok gereksiz yere mi şimdiden geriyorum kendimi
Aa hadi bakalim haber bekliyoruz.göstersin artik bu sıpalar ya amma oynattilar bizi :)Kizlaar bugun 17. Haftaya girdik cok sukurbugun doktora gidiyoruz. Belki cinsiyetini de gosterir sevgili sipam bu da ben 17deki gobegim
Aa hadi bakalim haber bekliyoruz.göstersin artik bu sıpalar ya amma oynattilar bizi :)
kendi kvmi gordum kvdende :)))Valla keske annen gibi olsa gelmese dogumuma 50 kere gece ben kaliym kizi bana birakin ben sizde kaliym kizin bende kalsin diye tutturup durmasa simdiden basladi istemiyorum dedikce daha cok soyluyo kendince plan yapiyo ben zaten o hafta burda kalirim diye....ben hayir dedikce ogluna soyluyo...bezdirme uzmani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?