2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Aslında haklısın... ama herkesin durumu başka... oğlunun hayatındaki kişiyi bilmesine rağmen istemeyip oğluna başkasıyla görüşmesi için baskı kurmuşsa, evlenirken yoksa, oğlu 1 sene askere giderken yoksa, iyi günde kötü günde yoksa, şimdi olmalı mı peki ?

Bana diyor ki korkma seni yalnız bırakmıycam. Ne eşim ne ben doğumda istemiyoruz kendisini.

Bende katiliyorum herkesin kayinvalidesiyle iliskisi baska. Benimde mesela guzel degil, kendisiyle yildizlarimiz bi turlu barismaz. O benden yardim istese mantigim cercevesince yardim ederim ama ben zerre bisey istemedim su zamana kadar. Doguma da istiyorsa gelebilir tabi, ama kayinvalide diye herseye karisma hakkina sahip degil.

Canım genelde 20-22 hafta arası yaptıran çok fazla bende 23. haftaya aldım ama ben ultrasonda 5 gün önde gidiyorum yani 24 görünüyor. Acaba bu etkiler mi bilemedim. Ama sadece o tarihe zar zor aldım zaten. ....
Ben de 24 görüneceğm ultrasona göre
8 hafta önceden almış oluyorum yine de bu kadar geç verdiler ne yapsam bilemedim

Valla canim her kv ve her gelin farklidir. Benim bi sikintim yok kvyle cok sukur. Ama sikintisi olanlari da anlayabiliyorum. Bizimde bir gelin var. Yani diyorum Allah dusman basina da vermesin. Kizi ailecek cozemedik. Hatta evlenecekler bir aya yakin zamanda yani hepimiz keske bozulsa diyoruz. Cunku ne kiz ne de kizin annesi kardesimi mutlu edecek insanlar degil. Islwr ciddiye binince 180 derece degistiler. Ve hamile olsa annemi istemese annemde dogumuna gitmez hicte dert etmez bu durumu. Boyle seyler kisiye yere ve zamana gore degisiyor maalesef. Bazi insanlar icin ne iyiligini ne de kotulugunu gormek istemiyorum diyorsun. Bence sikintisi olanlarin da esleri biliyolar ki annelerini sen ne bicim konusuyosun annem tabiki gelecek demiyor. Kisiye gore serbet veriliyo

Valla keske annen gibi olsa gelmese dogumuma 50 kere gece ben kaliym kizi bana birakin ben sizde kaliym kizin bende kalsin diye tutturup durmasa simdiden basladi istemiyorum dedikce daha cok soyluyo kendince plan yapiyo ben zaten o hafta burda kalirim diye....ben hayir dedikce ogluna soyluyo...bezdirme uzmani

Daha ortada cocuk yok yaa. Ilginc gercekten. Bende anneme birakirim ama kvye birakacagimi sanmiyorum. Cunku esimin ailesi cok rahat insanlar ben oyle degilim. Arkami dondugum an akrabalar cocuga alkol verirler diye korkuyorum. Esim bile birakmaz kendi ailesine o derece. Ama kontrolum altindayken cok iyiler sagolsunlar. Ogullari laf ettirmiyor hic

Ben kv mi agzimla çağırdım ılkinde geldi iki hafta baktı sağolsun.. bizimde bir sorunumuz yok şükür. O da ben de şanslıyız bence.
Bunda da cagiricam . Sezeryan olduğum için biri şart.
Kendi annemin sorumluluklari çok fazla olduğu için onu cagirmiyorum.
Bu sefer daha zor olacak bana iki kişi gelip bakmalı iki çocuk olacak sonuçta. Acaba kv ikisine de bakabilir mi yoksa arkasina bakmadan kacar mi bilmiyorum

Ya sağlığı yerindedir ve kayınvalideye gelmek, gitmek, yeni anneye destek olmak yük olmayacaktır, gücü kuvveti yerindedir vs o zaman tabi gelsin ama kimi ailelerde de hem doğuma gelip hem de ben yaşlıyım deyip lohusadan bile hizmet bekleyen anlayışsız kişiler olabiliyor. İlla kayınvalide değil, kişinin kendi annesi de böyleyse içten içe gelsin istenmez bence. Genel geçer kural gibi illa gelmeli demek bence de çok doğru değil ama sırf kayınvalide diye gelmesin, eksik olsun demek de çok yanlış tabi. Şartlar doğrıltusunda hareket edilmeli kesinlikle...

Benim de ilk bebeğim olacak Allah izin verirse. Şöyle bir çekincem var doğumu düşününce (belki doğumdan sonra çok komik gelecek ama) insanların yanında nasıl emzireceğim diye de düşünüp duruyorum. Hele ki kayınvalidemin yanında çok çekinirim gibi düşünüyorum ya deneyimli anneler siz nasıl yaşadınız bu alışma sürecini? Çok gereksiz yere mi şimdiden geriyorum kendimi

Bence dert etme. Bebegin ustune hemen ortu serer emzirirsin. Gogsunu gormez zaten. Baska oda varsa oraya da gecebilirlin. Illaki cozumu vardir. Dert etme bence daha herkes gogsunu acip emzirmiyor sonucta. Gecen hizli trende kadin 4lu koltuklarda oturuyodu. Ortuyu orttu emzirdi kimse de bakmadi kadina. Caresiz kalinca cozum bulunuyor bence

kendi kvmi gordum kvdende :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…