2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kusum doguma alinmadan ebe ve ya hemsire sana destek olacak kimse surekli yanina gelip gidiyo.ilk emzirmede odadan herkesi cikarmasini iste yalnizken.ben oyle yaptim kız tamam dedi ilk emzirmede ve ikinci emzirmede geldi odayi boslatiyoruz bebegimiz beslenicek dedi kayinvaldem hic duymuyo tabi herkses cikti o kralice elizabeth gibi oturuyo sizde cikin lutfen dedi cikartti.zaten 2. 3. Emzirmeden sonra kolaylasiyo ortu alirsin yada esine soylersin cikarir herkesi sonrasinda

Bir şekilde yapacağız artık, doğru söylüyorsun canım. Örtü örtersem de darılır mı yanımda emzirmedi bile filan diye onu bilmiyorum. Kendi candandır ama alınmasından korkuyorum sadece. Neyse olsun canım ya zaten doğuma gelir de, eve yardıma gelemez diye düşünüyorum, ilk bir iki kere de bir şekilde idare ederiz artık... Sağlık sorunları var malesef, elinde his kaybı var mesela çatalı filan bile bazen tutarken elinden düşürüveriyor... Temizlik, yemek filan da pek yapamıyor sıkıntıları yüzünden. Rabbim şifa versin...

Amin canim. Allah yardimcisi olsun. Zor bi rahatsizlik. Bence alinmaz. Eskiler acip emzirmiyordu cunku gizli yaparlardi bu isi. Utanmani anlayisla karsilar. Ne ya ni gelip bebek emerken izlicek hali de yoktur heralde. Olumsuz dusunme guzel olcak hersey. Cozumu de bulunur. En kotu utanirim bizde bu onemlidir dersin. Kirilmaz

Aa hemşiriyle önceden konuşmak çok iyi fikirmiş aslında. Sağol canım. Gerçi eşime desem o da çıkarır herkesi odadan, sağolsun anlayışlıdır. İlk seferler süt gelir mi gelmez mi herkesin içinde o muhabbetlerden de çekiniyorum. Memeyi vermeyi becerecek miyim onu da bilmiyorum Galiba genel olarak çekingenlik var üstümde ilk olmasından dolayı

canim bende ilknkimsenin yaninda emziremem diye dusunuyorum yani o an geldiginde ne dusunurum bilmiyorum ama bende odada kimsenin olmasini istemiycem bi 10 gun halam bakacagi icin bana belki sadece onu isteyebilirim yanimda beraber gorup oohrenelim diye :) cunku halam kendi kizinida emzirmemis eve cikinca zorlanabiliriz diye oda ogrenzin :))

Hırılltısi başlamamısti henuz bugün biraz basladı gibi dun bi sefer antibiyotik verdim baya bi rahatladı ama ıhlamur yaptım içmiyo içse keşke dut pekmezide katmistim içmedi malesef

kendi kvmi gordum kvdende :)))
Ay benimki kralice elizabeth saniyo kendini yani boyle ise yariycakmis gibi tutturduguna bakma.gelir kosede oturur ve iş bekler ilk dogumumda 6 saat geldi hastanede kosede ayni koltukta oturdu bide salak salak 4 yasindaki torununu anlatti bizimki bir kucak dogmustu bizimki tozun gibiydi diye....sanki bu cocuk baskasinin torunu.
Ay hele kizimin 1 yaş partisinde pasta kesilirken bile kalkip yanimiza geldi.acik bufeydi ikramlar;kimse buna tabak hazirlamadi diye aç oturdu aksama kadar bana diyoki bide ben kızın hediyeliklerinden gormedim.bitti dedim masada duruyodu kalkip masaya bakmadin bile ne yapayim ben sana :)

Biraz rahattır benim kayınvalidem, eskiler gibi değildir canım o yüzden tam tersine yabancı mıyım ben, izleyeceğim tabi diyerek alınabilir. Neyse olsun bir şekilde halledeceğiz artık. Hamişeyle konuşmak da iyi fikirmiş, aklıma yattı gibi. O hengamede unutmazsam tabi
Kalpler kırılmasın da

Sen hemsirenle konus kuşum eşinde heycanli olcak onceden soyledigini unutabilir kas goz yaparsin adam anlamaz o kafayla zaten ilk emzirme ebe tutuyo memeyi bebegin agzina yerlestiriyo emsin diye eliyle icerde tutuyo bi eliylede kafasini tutuyo sütün gelsede gelmesese bebek memeyi alsin ve ogrensin diye ilk emzirmelerinde yaninda oluyo hemde sana ogretiyo.cekinip telas yapacagin hic bisey yok.endisenide kadina mutlaka soyleki seni rahatlatsin

benimki yardim eder aslinda yardim ediyormus gorunur ama bunlari yaparkende hep kendi istedigi olsun onun istedigi gibi yapilsin ister bende kendi evimde duzenime mutfagima karisilmasuni sevmem hani bi bulasik yikarken bile bu niye burda diye sorar dun aksam kple tartsiti kp dondurma almamis yaniyormus o orucluyken diye kavga cikardi sozde onlarda yemekteyiz masanin haricindede ocakta yemek oldugunu bilmiyordum ona sinirlendi bize yemek koymadi dusun :)) okadar kendi istedigi olsun istiyor ki adamcgiz bide tatli almis gelmis almasa anliycam bagirmasini hadi :) bana simdiden karisiyor mesela onu alma bunu yapma diye aldigim hicbiseyi soylemiyorum onun yanindaykende bebege hicbisey almiyorum :)

İlk çocuk diye çekiniyoruz belki de canım. İnşallah en güzel şekilde geçiririz ilk günü. Halanın kendi emzirmiş olsaydı bile arada o kadar yıl geçiyor ki büyükler de unutuyor canım. O yüzden yardımcı olacak kişinin yanında hemşireyi dinlemesi iyi olur...

Günaydın kızlar oglumda hastanede annem kalmak istedi ven karismiyorum dedim aranizda halledin sonra kimse bana kirilmasın annemde ilk gece ben kalim demis kv demde bi tane kizi var istiyo kalsin die müsade etmis annem kaldı ama bu sefer ben kalmam asla diyo hastanede kv gelsin diyo birde esimin dayisinin hanımı var ben dedim oglum icinde izin alim hastanede yanimda kalsin durmaz yoksa gece benden başka kimsede uyumuyo yemek yemiyo birde bi kişilik daha refakatći parasi oderim kv ile yengesi kalır yanımda napim baska bi cozum gelmiyo aklima eve gelincede kv kalir annemde yakın buyukle ilgilenir uada benle 2 cocuk olunca mecbur iki kisi lazim oluyo zor hoksa

Sağolasın canım ya, için rahatladı biraz. Öyle yapayım inşallah

ne güzel hepiniz dökülmüşsünüz kızlar. anca bakabildim.
ben doğum zamanlarını değil de doğumdan 5 6 ay kadar sonrasını düşünüyorum. ücretsiz izin alma imkanım olmayacak raporla izinle 6 aya kadar idare ederim. peki ya sonra anne ile kv uzak. gelseler kocaları ne olacak
şimdiden kurup duruyorum kendimi. ben anaokulundayken bi arkadaşım vardı bakıcısına da anne diyordu ya psikolojim bozulacak düşünmekten

hepsi baska model

aynenn canim ben ilk diye cok cekiniyorhm yaa sonralari her yerde emziriliyor hic kafaykafaya takilmiyor ama ben surekli nasil emziricem nasil yapicam zaten yapi olarak panik bir insanim simdidn cocugu nasil giydiricem acaba usurmu terlermi bunlari dusunuyirhm surekli :)

Canım çalışma saatlerin nasıl? Şimdiden yüklenme kendine, üzme kendini. Allah verir kolaylığını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…