canım hoca bayramdan sonra izne çıkıyormuş o yüzden şuan randevu sistemi dolu. temmuzun ikinci haftasından itibaren randevular açılacakmış. eğer haftan geçmiyorsa takip et sürekli.
Günaydın kizlar ben kayinvalidem.en başta gelır meraklıdır kendısı elınden de gelır anacığım da gelır ama rahatsız o birsey yapamaz ben anca raporumu alırsam ağlaya ağlaya bebısımı bırakıcam artık kayınvalıdem bakıcam dıyor ama ne olur bılmorum 2 3 yasında artık kreşe veririm diyorum ınsallah o kadar ıdare edebılır kitaplarım geldi bu arada okumaya başladım .buaraya eklıcektım beceremedım.akademısyen annenın kıtabından akıcı gıdıyor.dun bebısıme wakının onlıne sıtesınden bırseyler aldım başladım ufak ufak artık.
ayyy bakalim insaallah goruruz o gunleri yaa surekli kasiklara vurunca korktum brnde ters bsieymi acaba diye :)Valla bundan 5 hafta sonra yeri daralmaya baslayinca annesi ister istemez donup kendi icin en rahat pozisyonu bulacak 25 ten sonra hep dik duramayacak.hareketleride azaldigi icin sebi korkutabilir.hele 30.haftayi gecipte gobegini yamulta yamulta kolunu bacagini cikarmaya baslasinda annesi sen o zaman gor onu :)
Benim de annem de kayınvalidem de şehirdışındalar. Babalar çalışıyorlar, annem de çalışıyor sayılır hatta. Kendi işi ama belli bir düzenleri var. Kayınpederim yalnız kalamaz kendine bakamaz zaten. Yani ne annem ne kayınvalidemin düzenini bozup bebeğe bakmak için gelmelerini istemem. Zaten teklif eden de olmadı şimdiye kadar :) Ben de 6-8 aya kadar izin, rapor, ücretsiz izin filan idare edip sonrasında bakıcı tutmayı düşünüyorum. Kötüler de var tabi ama bakıcısı olup çok memnun olan arkadaşlarım da var. Ben şansıma güveniyorum bu konuda, Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah hepimizi.
bende ağlaya ağlaya bırakıcam bebişimi. kime bırakıcam o bile belli değil. hakkımızda hayırlısı.
kv bakıcam diyorsa bırak baksın bakabildiğince. 2 yaşında kreşe verirsin
hayırlı olsun kitapların ben kitap postunu kaçırdım. acaba rica etsem yazabilir misiniz. hangi kitapları tavsiye ettiniz burada birbirinize
Tententen
nurcuk34
Montessori egitimi ilginizi cekiyorsa dogumdan itibaren montessori -paula lillard
Uyku egitimi dusunuyorsaniz
Mahallenin en mutlu uyuyan bebeginin el kitabi ve o serinin devami mahallenin en mutlu bebegi mahallenin en mutlu yumurcagi diye devam ediyor
Ilk 12 ay icin ozge selcuk bozkurt -bebegimle evdeyim
Sermin cakraci -baslarim simdi annelige
Bebegin atak donemlerini takip edebilmek icin -harika haftalar (niye agliyo dismi cikariyo noldu dememek icin )
Kitap çok...sanirim en cok kitap tavsiyesinide ben yaptim ama ilgi alaniniza gore bakmaniz lazim
Yok benim de araştırma hastanesi
Doçent bi doktor
Özelde de bakıyo ama 325 tl
Aynı doktor olunca ayrıca ücret vermeyeyim dedim bilmiyorum yanlış karar mı
2 3 saatte bir bakıyordum internet randevu sistemlerine. 20 haziran açıldı mesela. baktım full dolu.
heralde dolu olarak girildi sisteme dedim.
şimdi sende söyleyince tam emin odum
zeynep kamilde boş yer varmış. 1 kere gittim çok kalabalıktı. dopleri de orada mı yaptırsam acaba diye düşünüyorum şimdi
Canım benim oglum hep formul mamayla buyudu halada iciyo yani dogdu ertesi gun küveze girdi orda biberona alistirmislar bidahada kabul etmedi memeyi sagip verdim sagmayla sütum artmadi bi akrabamizdan süt aldik yeni dogum yapmisti oda 1 yadinda yoktu kizi 2 3 ay sut verdi bize tabi yeterli degilde mamaya devam ettik simdi 15 aylik hala mama aliyo biraz tuzlu oluyor ama hic bi sakincası oldugunu dusunmuyorumki dr hala su süt verme mamayı kesme diyo herseyden de yedigi halde zaten oglumda pek bırakcak gibi degil o konuda üzüluyosan yani düsünmede uzulmede insan basina neler gelcegini onceden kestiremiyor tabikideayyy sagol canim cok guzel seyler yazmissin :) bakalim su 20 haftayida sag salim bir atlatirsak insaallah :) bide sana bisey sorucam benim bebegim surekli kasimlarima vuruyor dik duruyor olabilirmi yada oyle durmasi kotu biseymi donmuyor cocugum hic hep ayni yerde :)
Canım zeynep kamilden kaç gündür randevu almaya çalıştım ama sadece bir kere yakalayabildim ondada dolmuştu. haricinde hiç randevu açıldığını bile göremedim. Yoksa orasıda bana yakın iyi olurdu. ama ordan umudumu kestim.
Benzer durumlardayız
Benim annem vefat etti
Kayınvalidemin de 2 kızı ve kocası var kurulu düzeni var
Biz 8-9 saat mesafedeyiz
Kimse yok yani
Yakın olsak da istemezdim
1 seneye kadar ücretli izin rapor falan
Sonra eğer durumumuz iyi olursa ücretsize çıkarım
2 yaştan sonra kreşe veririm
mhrsde zeynep kamili seçince dopler (20-24) hafta diye çıkıyor
baya da randevu var.
zeynep kamilin sitesinden hangi doktor perinatoloji uzmanı diye araştırdım. 2-3 tanesi perinatolog. onları seçeceğim ben. hatta bi perinataolji uzmanının 20 haziranda var şuanda. alsam erken olur mu diyorum
23 hafta ideal demişti özeldeki doktorum
yok canim mama icecegi icin uzulmuyorum zaten ben kendimdende mamayla buyumusum :) ama emzirmek cok istiyorum sadece insaallah emer tabiki emmesede dert degil mamada onun tercihi diyorjm :)Canım benim oglum hep formul mamayla buyudu halada iciyo yani dogdu ertesi gun küveze girdi orda biberona alistirmislar bidahada kabul etmedi memeyi sagip verdim sagmayla sütum artmadi bi akrabamizdan süt aldik yeni dogum yapmisti oda 1 yadinda yoktu kizi 2 3 ay sut verdi bize tabi yeterli degilde mamaya devam ettik simdi 15 aylik hala mama aliyo biraz tuzlu oluyor ama hic bi sakincası oldugunu dusunmuyorumki dr hala su süt verme mamayı kesme diyo herseyden de yedigi halde zaten oglumda pek bırakcak gibi degil o konuda üzüluyosan yani düsünmede uzulmede insan basina neler gelcegini onceden kestiremiyor tabikide
Canım ben niye hiç göremiyorum. sen perinotolojiye mi giriyorsun ben ona girince bu alan uzmanlık isteyen bir alan doktorunuzun sevk etmesi lazım yazıyor. yani direk randevu alamıyorum. kadın doğuma giriyorum ondada randevu açılmıyor.
[/IMG]
normal poliklinik randevusu alır gibi giriyorsun. senin için ekran fotoğrafı aldım. umarım ekleyebilmişimdir
bende ağlaya ağlaya bırakıcam bebişimi. kime bırakıcam o bile belli değil. hakkımızda hayırlısı.
kv bakıcam diyorsa bırak baksın bakabildiğince. 2 yaşında kreşe verirsin
hayırlı olsun kitapların ben kitap postunu kaçırdım. acaba rica etsem yazabilir misiniz. hangi kitapları tavsiye ettiniz burada birbirinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?