2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
canım hoca bayramdan sonra izne çıkıyormuş o yüzden şuan randevu sistemi dolu. temmuzun ikinci haftasından itibaren randevular açılacakmış. eğer haftan geçmiyorsa takip et sürekli.

2 3 saatte bir bakıyordum internet randevu sistemlerine. 20 haziran açıldı mesela. baktım full dolu.
heralde dolu olarak girildi sisteme dedim.
şimdi sende söyleyince tam emin odum
zeynep kamilde boş yer varmış. 1 kere gittim çok kalabalıktı. dopleri de orada mı yaptırsam acaba diye düşünüyorum şimdi

Günaydın kizlar ben kayinvalidem.en başta gelır meraklıdır kendısı elınden de gelır anacığım da gelır ama rahatsız o birsey yapamaz ben anca raporumu alırsam ağlaya ağlaya bebısımı bırakıcam artık kayınvalıdem bakıcam dıyor ama ne olur bılmorum 2 3 yasında artık kreşe veririm diyorum ınsallah o kadar ıdare edebılır kitaplarım geldi bu arada okumaya başladım .buaraya eklıcektım beceremedım.akademısyen annenın kıtabından akıcı gıdıyor.dun bebısıme wakının onlıne sıtesınden bırseyler aldım başladım ufak ufak artık.

Ben de çalışıyorum annem gelebilir ama ben yine de kendim bakmak istiyorum kızıma. Eşim le ders programlarımızı çapraz ayarlayabilirsek kolay olcak oda şans tabi müdür yardımcısının insafına kaldık

bende ağlaya ağlaya bırakıcam bebişimi. kime bırakıcam o bile belli değil. hakkımızda hayırlısı.
kv bakıcam diyorsa bırak baksın bakabildiğince. 2 yaşında kreşe verirsin
hayırlı olsun kitapların ben kitap postunu kaçırdım. acaba rica etsem yazabilir misiniz. hangi kitapları tavsiye ettiniz burada birbirinize

ayyy bakalim insaallah goruruz o gunleri yaa surekli kasiklara vurunca korktum brnde ters bsieymi acaba diye :)

Benzer durumlardayız
Benim annem vefat etti
Kayınvalidemin de 2 kızı ve kocası var kurulu düzeni var
Biz 8-9 saat mesafedeyiz
Kimse yok yani
Yakın olsak da istemezdim
1 seneye kadar ücretli izin rapor falan
Sonra eğer durumumuz iyi olursa ücretsize çıkarım
2 yaştan sonra kreşe veririm

Bende kitap tavsiyelerini kacirdim.

Tententen
nurcuk34
Montessori egitimi ilginizi cekiyorsa dogumdan itibaren montessori -paula lillard
Uyku egitimi dusunuyorsaniz
Mahallenin en mutlu uyuyan bebeginin el kitabi ve o serinin devami mahallenin en mutlu bebegi mahallenin en mutlu yumurcagi diye devam ediyor
Ilk 12 ay icin ozge selcuk bozkurt -bebegimle evdeyim
Sermin cakraci -baslarim simdi annelige
Bebegin atak donemlerini takip edebilmek icin -harika haftalar (niye agliyo dismi cikariyo noldu dememek icin )
Kitap çok...sanirim en cok kitap tavsiyesinide ben yaptim ama ilgi alaniniza gore bakmaniz lazim

çok teşekkürler pullubiber
araştıracağım tek tek

Yok benim de araştırma hastanesi
Doçent bi doktor
Özelde de bakıyo ama 325 tl
Aynı doktor olunca ayrıca ücret vermeyeyim dedim bilmiyorum yanlış karar mı

Yok canım doğru karar vermişsin benimde özelde haftaya muayenem var ama orda sanırım detaylı ultrason bakılmıyormuş. o yüzden ne olur ne olmaz diye bende aldım. Doçent ise zaten ehildir.

Canım zeynep kamilden kaç gündür randevu almaya çalıştım ama sadece bir kere yakalayabildim ondada dolmuştu. haricinde hiç randevu açıldığını bile göremedim. Yoksa orasıda bana yakın iyi olurdu. ama ordan umudumu kestim.

Canım benim oglum hep formul mamayla buyudu halada iciyo yani dogdu ertesi gun küveze girdi orda biberona alistirmislar bidahada kabul etmedi memeyi sagip verdim sagmayla sütum artmadi bi akrabamizdan süt aldik yeni dogum yapmisti oda 1 yadinda yoktu kizi 2 3 ay sut verdi bize tabi yeterli degilde mamaya devam ettik simdi 15 aylik hala mama aliyo biraz tuzlu oluyor ama hic bi sakincası oldugunu dusunmuyorumki dr hala su süt verme mamayı kesme diyo herseyden de yedigi halde zaten oglumda pek bırakcak gibi degil o konuda üzüluyosan yani düsünmede uzulmede insan basina neler gelcegini onceden kestiremiyor tabikide

mhrsde zeynep kamili seçince dopler (20-24) hafta diye çıkıyor
baya da randevu var.
zeynep kamilin sitesinden hangi doktor perinatoloji uzmanı diye araştırdım. 2-3 tanesi perinatolog. onları seçeceğim ben. hatta bi perinataolji uzmanının 20 haziranda var şuanda. alsam erken olur mu diyorum
23 hafta ideal demişti özeldeki doktorum

Canım ücretli izinleri rapor falan anca 6 aya kadar uzatabiliyoruz. 1 sene ücretli izni nasıl ayarlaycaksın. Ben bu sene yıllık iznimi bile çok az kullanacağım seneye devretmesi ve doğum sonrasına ekletmek için. Hadi doktorda bir ay rapor yazsa en fazla 6 ay oluyor. gerçi sonrasında süt izni hemen hemen yarım güne tekabül ediyor ama. işte o yarın gündede bir bakıcı bulmak şart oluyor... Ama şartlar elverse 2 yıl evladıma sadece kendim bakmak isterim..

Canım ben niye hiç göremiyorum. sen perinotolojiye mi giriyorsun ben ona girince bu alan uzmanlık isteyen bir alan doktorunuzun sevk etmesi lazım yazıyor. yani direk randevu alamıyorum. kadın doğuma giriyorum ondada randevu açılmıyor.

yok canim mama icecegi icin uzulmuyorum zaten ben kendimdende mamayla buyumusum :) ama emzirmek cok istiyorum sadece insaallah emer tabiki emmesede dert degil mamada onun tercihi diyorjm :)

[/IMG]
normal poliklinik randevusu alır gibi giriyorsun. senin için ekran fotoğrafı aldım. umarım ekleyebilmişimdir
[/IMG]
malesef becerememişim

cok tske ederim
ben burda bırkac isim görmüştüm kitaplarda kendımde oyle beğenip aldım ayrıca.

mahallenin en mutlu bebeği bu tavsiye edilmişti.
akademsiyenin annenin kitabını aldım ınstagramda da kendısını takıp ediyorum çocuk gelişimi öretim görevlisi çocuğuyla evde oyunlar yaratıyor.onun kitabından başladım harıka başladı tam bize göre .kitabın adı korkma iyi bir annesin.
diğerlerini kendim ismini bakarak aldım yorularıda iyiydi
hosgeldin bebek dr hayri gözlükgiller
çocuk eğitiminde mucize çözüm hatice kübra tongar

pinkstrap cım, teyit edildi, benimki oğlanmış. Senin dışında yani kendi çevrem ve ailemde de kimse de kız dememişti bana bu ilginç geliyor... Nerden bildiler acabaaa...

Şimdi dualarımız Metehan beyimizin sağlıkla dünyaya gelmesi, bereketiyle ve şansıyla gelmesi, uyuyan yiyen söz dinleyen eziyetsiz bir bebek olması inşallah! Tüm annelere duam olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…