Arkadaşımla konuştuk da doktoru ödem tuttuğunu farketmiş soğuk su içme demiş Biraz karıştırarak iç canım..Hadi ya ben de sıcak su icemiyorumçok asiri soguk da değil soğuğa yakın hep icerim
İlk ben gidiyorum sanirim ayrintili ultrasona bugun saat 5 te giriyorum dua edin kizlar cok stresliyim insallah tertemiz cikar.
Ben de yarın giriyorum inşallah ayrıntılıya. Güzel haberler almak duasıyla.
Arkadaşım ekim ayında doğum yaptıCanım ücretli izinleri rapor falan anca 6 aya kadar uzatabiliyoruz. 1 sene ücretli izni nasıl ayarlaycaksın. Ben bu sene yıllık iznimi bile çok az kullanacağım seneye devretmesi ve doğum sonrasına ekletmek için. Hadi doktorda bir ay rapor yazsa en fazla 6 ay oluyor. gerçi sonrasında süt izni hemen hemen yarım güne tekabül ediyor ama. işte o yarın gündede bir bakıcı bulmak şart oluyor...Ama şartlar elverse 2 yıl evladıma sadece kendim bakmak isterim..
Tententen
nurcuk34
Montessori egitimi ilginizi cekiyorsa dogumdan itibaren montessori -paula lillard
Uyku egitimi dusunuyorsaniz
Mahallenin en mutlu uyuyan bebeginin el kitabi ve o serinin devami mahallenin en mutlu bebegi mahallenin en mutlu yumurcagi diye devam ediyor
Ilk 12 ay icin ozge selcuk bozkurt -bebegimle evdeyim
Sermin cakraci -baslarim simdi annelige
Bebegin atak donemlerini takip edebilmek icin -harika haftalar (niye agliyo dismi cikariyo noldu dememek icin )
Kitap çok...sanirim en cok kitap tavsiyesinide ben yaptim ama ilgi alaniniza gore bakmaniz lazim
ayrıntılıya gricem canım, 22.haftanda randevu al dedi. perinatolog gerekli görürse bana yönlendirecek zaten ama bebişini özlersen istediğinde gelebilirsin yoksa perinatolog zaten ayrıntılı görecek gerek görmezse oradan 1 ay sonra bana gel dedi. ama dayanamam giderim ben2 ay çok değil mi? Ayrıntılı ultrasona girmeyecek misin?
valla canım şöyle bişey, bende benim kayınvalidemle çok çok iyi değilim ama gelecek yani benim tek derdim sancımı çekerken kaynımın yanımda olmaması. kendi ablam zaten uzakta çıkıp gelemez. ve doğum yapınca da ablamı da istemiyorum yanımda evimde kalsın. 2 kızı var ve ablamda beni boğan bişey var herşeyime karışır. karıştırmadığı çekmecem dolabım yatak odam kalmaz o yüzden beni sinir basıyo. ama annemde yok. elim mahkum kayınvalidem bakacak yani isterse. istemezse tek başıma devam.. ama gelmek isterse de gelme deyip hevesini kırma bence. yanlış hatırlamıyosamBenim kv genc yaa 47 yasinda sanirim yada o civar. Yemek sikinti degil aslinda esimde yemek yapar. Bakalim valla nolcak
Annem ve kardesim dogumda yanimda olur mutlaka. Aslinda sikinti yok kv ile. Ama cok titiz biri ve ben cok rahat biriyim. Karisirsa rahatsiz olursa diye cekiniyorum. Uzak yerden gelecegi icin 1hafta gel don de diyemiyosun. O yuzden kestiremedim. Annemde gelsin yardim eder sana dedi ama bilemedim. Esim zaten yemege ve bebege yardim eder. Kadinin zahmet edip gelmesini istemiyorum. Cunku kayinlar ve kp e evi guvenmez. Basta cok sevindim ama dusununce karar veremedim. Esimde bana birakti. Bilmiyorum nolur o zaman yaklasinca kesinlesir sanirim
oy maşallah onaaa, nasılmış görebildiniz miiKizlaar bugun 17. Haftaya girdik cok sukurbugun doktora gidiyoruz. Belki cinsiyetini de gosterir sevgili sipam bu da ben 17deki gobegim
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmBenimde kızçem geliyor inşallah teyzeleri
başın sağolsun canım, inşallah herşeyin istediğin gibi olur bebişin seni bıktırana kadar emer zor bıraktırırsınayy ne guzel yaa aslinda ben bide emmez diye cok korkuyorum yani emmesini cok istiyorum ama tabiki buda bebegin tercihi mama isterse yapicak bisey yok ama benimkisi birazda psikolojik yaa benim annem ben 30 gunlukkrn vefat etmis aramizdaki bag okadar azkicocugum surekli emsin istiyorhm :)) sanki emerse aramizdaki bag kat kat articak gibi hissediyorum :)
Amiin canım inşallah. hayırlı olsun canım rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah@pinkstrap cım, teyit edildi, benimki oğlanmış. Senin dışında yani kendi çevrem ve ailemde de kimse de kız dememişti bana bu ilginç geliyor... Nerden bildiler acabaaa...
Şimdi dualarımız Metehan beyimizin sağlıkla dünyaya gelmesi, bereketiyle ve şansıyla gelmesi, uyuyan yiyen söz dinleyen eziyetsiz bir bebek olması inşallah! Tüm annelere duam olsun!
amin canim insaallah yaaa cumlemizinkinoyle olur insaallah :)ayrıntılıya gricem canım, 22.haftanda randevu al dedi. perinatolog gerekli görürse bana yönlendirecek zaten ama bebişini özlersen istediğinde gelebilirsin yoksa perinatolog zaten ayrıntılı görecek gerek görmezse oradan 1 ay sonra bana gel dedi. ama dayanamam giderim ben
valla canım şöyle bişey, bende benim kayınvalidemle çok çok iyi değilim ama gelecek yani benim tek derdim sancımı çekerken kaynımın yanımda olmaması. kendi ablam zaten uzakta çıkıp gelemez. ve doğum yapınca da ablamı da istemiyorum yanımda evimde kalsın. 2 kızı var ve ablamda beni boğan bişey var herşeyime karışır. karıştırmadığı çekmecem dolabım yatak odam kalmaz o yüzden beni sinir basıyo. ama annemde yok. elim mahkum kayınvalidem bakacak yani isterse. istemezse tek başıma devam.. ama gelmek isterse de gelme deyip hevesini kırma bence. yanlış hatırlamıyosamkikoleyim arkadaşın dediği gibi o da anne. ama şöyle herkez kayınvalidesiyle aynı oranda sorunlar yaşamıyo. bazı kişiler yüzünü görmek istemeyebilir ve haklılardırda. direkt düşmanlık olarak genellemeyelim bunu. herkesin sabır eşiği farklı kalp kırmaya yada yanlış kelimeler kullanıp birbirimizi üzmeye gerek yok. bi kavgada dahi iki taraf kendini haklı görür ki tartışır. bu konular hep görecelidir. o yüzden gelmek isteyene gelme denmez tabi çok aşırı bişey olmadıysa. bence kayınvalide konusunu kapamakta fayda var herkes kendi aklına yatanı uygulasın en güzeli ama benim tavsiyem aralarında bişey olmadıysa gelmesi. mesela bizde ağız ağıza asla kavga etmedik, ama düğünden önce yapılanlar benm içimde kaldı o yüzden benm mesafeli tavrım..
oy maşallah onaaa, nasılmış görebildiniz mii
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm
başın sağolsun canım, inşallah herşeyin istediğin gibi olur bebişin seni bıktırana kadar emer zor bıraktırırsınve inşallah hepimiz çocuklarımıza doyarız bağlarımız iyi olur korktuklarımız başımıza gelmez..
Amiin canım inşallah. hayırlı olsun canım rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah
Arkadaşım ekim ayında doğum yaptı
Hala raporlu
1 aylık 45 günlük heyet raporları alıyor
Kalp doktorundan aldı bi kere
2 kere de ortopediden
Parayla veren yerler de varmış
Ama nasıl oluyor bilmiyorum
Ben yapmak zorundayım en azından 1 sene
Çünkü bebeğe bakacak kimse yok, ankarada bi eşim bi ben varız.
1 yaşından sonra taşınacağız o zaman ücretsize ayrılabilirim inşallah
ayrıntılıya gricem canım, 22.haftanda randevu al dedi. perinatolog gerekli görürse bana yönlendirecek zaten ama bebişini özlersen istediğinde gelebilirsin yoksa perinatolog zaten ayrıntılı görecek gerek görmezse oradan 1 ay sonra bana gel dedi. ama dayanamam giderim ben
valla canım şöyle bişey, bende benim kayınvalidemle çok çok iyi değilim ama gelecek yani benim tek derdim sancımı çekerken kaynımın yanımda olmaması. kendi ablam zaten uzakta çıkıp gelemez. ve doğum yapınca da ablamı da istemiyorum yanımda evimde kalsın. 2 kızı var ve ablamda beni boğan bişey var herşeyime karışır. karıştırmadığı çekmecem dolabım yatak odam kalmaz o yüzden beni sinir basıyo. ama annemde yok. elim mahkum kayınvalidem bakacak yani isterse. istemezse tek başıma devam.. ama gelmek isterse de gelme deyip hevesini kırma bence. yanlış hatırlamıyosamkikoleyim arkadaşın dediği gibi o da anne. ama şöyle herkez kayınvalidesiyle aynı oranda sorunlar yaşamıyo. bazı kişiler yüzünü görmek istemeyebilir ve haklılardırda. direkt düşmanlık olarak genellemeyelim bunu. herkesin sabır eşiği farklı kalp kırmaya yada yanlış kelimeler kullanıp birbirimizi üzmeye gerek yok. bi kavgada dahi iki taraf kendini haklı görür ki tartışır. bu konular hep görecelidir. o yüzden gelmek isteyene gelme denmez tabi çok aşırı bişey olmadıysa. bence kayınvalide konusunu kapamakta fayda var herkes kendi aklına yatanı uygulasın en güzeli ama benim tavsiyem aralarında bişey olmadıysa gelmesi. mesela bizde ağız ağıza asla kavga etmedik, ama düğünden önce yapılanlar benm içimde kaldı o yüzden benm mesafeli tavrım..
oy maşallah onaaa, nasılmış görebildiniz mii
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm
başın sağolsun canım, inşallah herşeyin istediğin gibi olur bebişin seni bıktırana kadar emer zor bıraktırırsınve inşallah hepimiz çocuklarımıza doyarız bağlarımız iyi olur korktuklarımız başımıza gelmez..
Amiin canım inşallah. hayırlı olsun canım rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah
Kızlar bugün sağlık ocağına gittim. Karnım gergin yumuşasın diye biraz bastırdı. Kalp atışını dinlemek için. Bir şey olur mu? Parmaklarıyla gelişigüzel karnımı bastırdı korktum yaaa. Lütden cevap yazın
yaa ne güzel eşinin heyecanı maşallah. valla benim uyuşuğa ne yaparsam yapayım oynamadı daha takla vs bişey görmedik biz. çikolatada yesem tokta gitsem uyuyor eşşek.. cinsiyeti bile zorla gördük inşallah sizinki maharetlerini gösterir3bucukta bugun randevum. Valla sabahtan beri su iciyorum uyumasin diye. Paso yatip dinlendim. Birazdan cikariz evden bi parca da cikolata yiyecem. Bugun orduyla gittigim icin hareketli olsun istiyorum esim goremedi zavallim ne zaman gitsem onla uyuyor. Takla atiyor diyorum inanmiyo. Kardesimde uyurken denk geldi. Oyle olunca bugun taklalarini gostersin istiyormsabah esim kalkti tiras oldu dus aldi bebegimi gorcem diye. Adam hazirlik yapiyo kizimi gorcem dedi. Dedim daha belli degil cinsiyeti kiz deyip oglumu uzme dedim
Canım Allah'ın izniyle birşey olmaz cok büyük darbe almak lazımmış birşey olmaz diyor Dr. İçini ferah tutKızlar bugün sağlık ocağına gittim. Karnım gergin yumuşasın diye biraz bastırdı. Kalp atışını dinlemek için. Bir şey olur mu? Parmaklarıyla gelişigüzel karnımı bastırdı korktum yaaa. Lütden cevap yazın
Teşekkür ederim. 20. Haftadayım beklenen doğum tarihi 2 kasım.hayırlı olsun
kaçıncı haftadasınız acaba. beklenen doğum tarihiniz kaç kasım
Benim de 23. Haftanın içinde bakalım uygun o zmanCanım 20. Haftaya başladığı zaman olur dedi dün fakültedeki doktorum en geçte 24. Haftaymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?