2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
B
Gittiğimde sorcam canım haftaya gidiyorum sanıyordun öyle hatırlıyorum ama ay sonuymus randevum o zaman sorar yazarım buraya

Selam arkadaşlar, burada geçenlerde bir arkadaş diyet listesi paylaşmıştı. Telefonuma kaydetmiştim ama bugün bakayım derken yanlışlıkla siliverdim şimdi bulamıyorum. Hatırlayan, kaydeden varsa paylaşabilir mi :)

Yaa doktordan ciktik uyuyor. Suan tost ve meyve suyu aldim. Tekrar gircez doktorun yanina. Nasil uyanir yaa ikidir uyuyo. Eller kulakta ayaklar agzinin orda. Iki buklumdu. Nasil uyaniyor bu sipalar uyumasi da normalmis oyle dedi. Bu donem cok uyurlarmis

Yok canım bişey olmaz Allahın izniyle içüni ferah tut. Onlar içerde çok korunmalı şekilde büyüyolar merak etme. Ben en son dr gittiğimde bebek sağ tarafımdaydı. Doktor cinsiyeti görmek için öyle bir bastırdıki aleti resmen orası oyuldu sandım. İki gün ağrıdı düşün. Ama sonra geçti.

Yaaa eşinin heycanına hasta oldum:) msşaAllah size. Benimde kızlar çok heyecanlı.

Canım bol bol öksür ama şiddetli. Ozaman takla atıyolar içerde, taklayada uyanır heralde:)

ben gecen gittigimde uyuyirdu ama cinsiyet icin musaitti bebek 100de 100kiz demisti o zmana benimki az edepsiz galiba hemen aciyor gosteriyor :)) ben cikolata ve meyve suyu iciyorum ama nasil uyanir bilemedim az ultrasonla kiprastirmadimi

B

Gittiğimde sorcam canım haftaya gidiyorum sanıyordun öyle hatırlıyorum ama ay sonuymus randevum o zaman sorar yazarım buraya
çok sağol canım
valla ben çikolata ve portakal suyu içtim öyle dedi doktorun asistanı. banamısın demedi. eşşek babası gibi inatçı çıktı kılını kıpırdatmadı inşallah sizinki uyanmıştır

Valla bizim.kizzce ne uyuması ne zaman gitsek fıldır fıldır ama daha haereketlerini hissetmiyorum doktor normal.dedi.cimcime babasına benzerse yaramaz olucak bakalimyerim ben onları ya..

Bir de bebeğin kucukse daha zor olacak. Benim bebeğim kardeşi doğduğunda daha 1 buçuk yaşında olacak. Ikiside bebek.

Bak tosbagya ya yine gostermiycek

Selam kızlar. Cinsiyet öğrenenler gözünüz aydın. Öğrenemeyeler de bi an önce öğrensin inşallah
Burçlarla ilgili bir arkadaşım var akrep burcundaki kızlar nasıl olur dedim. Tuttuğunu koparır, biraz ketum olur herşeyi konuşmaz ama çevresi tarafından dikkat çekici bulunur dedi. Tutkuludur,hareketi gezmeyi sever diye anlattı. Hoşuma gitti sizinle paylaşayım dedim

Bir de bebeğin kucukse daha zor olacak. Benim bebeğim kardeşi doğduğunda daha 1 buçuk yaşında olacak. Ikiside bebek.
Benimde oyle olcak aralari ama kizim dogdugunda da kimseyi cagirmamistim eve tek baktim yine cagirmiycam kimseyi gereksiz kalabalik.insallah sagligimiz yerinde olur agrimiz sizimiz olmazda kimseye ihtoyac duymayiz

Kizlaaar aydingelini Y yagmur_20 ysmnfth pullubiber

Tekrar doktorun yanina girdik ama bu arada ben hareket etsin diye yedigim tostu 10 dk sonucunda cikardigim icin oylece girdik tekrar ultrasona. Sonuc ise %100 KIZ dedi yine uyuyodu bucuruk ama bacaklari acmis havadaydi. Doktor tepeden bakinca kabak gibi ortadaydi hersey Esim rahatladii. pinkstrap tahminin tuttu hemen anneme ve kv ye haber verdik. Mide ilaci vermedi. Yeni cikan makalelerde mide ilaclarindaki asit bebegi etkileyebiliyomus. Mide ilaci icin erken suan dedi. Kramp icin magnezyum verdi. Omegaya erken ceviz badem tuket simdilik dedi. Gayet iyiydi findik ben esimle anlasmistim oncesinde kiz olursa sen oglan olursa ben koyacam diye. Yol boyu seslendi bebege. Bide diyo ki hadi acidim ikinci isim istersen sen koy dedi. Lutfettin yaa sagol dedim annemle cak bi beslik biz biliyoduk basindan beri dedi. Cok sukur yaa bugunu de saglikla atlattim. Darisi ogrenemeyenlerin basina. Hemen oyumu vereyim

Ben akrep burcuyum :) Arkadaşının dediklerine %100 katılıyorum. Akrep deyince insanlar korkutucu geliyor nedense ama öyle değildir akrepler. İnatçıdır ama bu tuttuğunu koparmasını sağlar, ketumdur dolayısıyla çok iyi ve güvenilir bir dosttur ve kolay kolay kimseye güvenmediği için kazık yemez. Ben çok mutlu oldum bebeğim akrep olacağı için. Gerçi biraz gecikirse yay'a kalabilir ama o da güzel bi burç.

Allah gönlünüze göre vermiş ne güzel. Kız olacağı zaman sevinen kişiler duyunca çok mutlu oluyorum benim eşim de kız babası olmaktan çok memnun. Bi tane kızımız var ikincisi de kız olacak diye çok sevindi. Hatta ben değişik olsaydı bu sefer diye takıldım yok aşkım yaa büyüyünce de iki kız daha iyi anlaşırlar dedi bana

Bizde de kiz populasyonu cok fazla. Esimin ailesinde de kiza meyil daha fazla. Bende hic tahmin yoktu yaa. Erkek fln diyodum ama herkes kiz dedigi icin. Ikisi de yok ikisine de raziydim. Ama ne yalan soyleyeyim koz deyince esimin mutlulugu yetti bana. O cok istiyodu cunku. Hatta ismini cok onceden hazirladigi icin erkek olsa kiz calismasi isterdi neyse ki ucuz yirttim

Canım ben fakülteye gidiyorum dr.um orda diye orda çıktı veriyor ama CD falan vermiyor belki acibademde veriliyor olabilir.

hayirli ugurlu ulsun canim insaallah bundan sonrasi tekmeleri hissetmeye artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…