Gittiğimde sorcam canım haftaya gidiyorum sanıyordun öyle hatırlıyorum ama ay sonuymus randevum o zaman sorar yazarım burayaValla aranızda bi sorun yoksa ve gerçekten anne gibi sana yardımcı olacaksa kabul et, heleki kendi annen gelemicekse vs. Bizimki illaki gelecek ama ben doğuma gelmesini istemiyorum daha doğrusu ben sancı çekerken hastaneye giderken benle gelsin istemiyorum. Çünkü o kaynımla gelir ve ben onun yanında sancı çekmek istemiyorum ama o zaman ne gösterecek göreceğiz.. bence eğer içinde bi soğukluk yoksa bırak gelsin canla başla yapacaksa yaptığını kafana kakmayacaksa ne mutlu sana..
Bende hamile kalır kalmaz mide yanmalarım başlamıştı, maden suyu iyi geliyodu. Mineralin bebeğe faydasını duyunca korkmadan içmiştim ama ramazanda işyerinde içemez oldum o yüzden eve gelince de aklıma gelmedi pek öyle kaldı. Doktoruna sorarsan ona göre bizde faydalanırız. Daha ben pazartesi gittim adam beni 2 ay sonra görmek istiyo
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2018-kasim-anneleri.1051884/page-1772#post-56327745Selam arkadaşlar, burada geçenlerde bir arkadaş diyet listesi paylaşmıştı. Telefonuma kaydetmiştim ama bugün bakayım derken yanlışlıkla siliverdim şimdi bulamıyorum. Hatırlayan, kaydeden varsa paylaşabilir mi :)
yaa ne güzel eşinin heyecanı maşallah. valla benim uyuşuğa ne yaparsam yapayım oynamadı daha takla vs bişey görmedik biz. çikolatada yesem tokta gitsem uyuyor eşşek.. cinsiyeti bile zorla gördük inşallah sizinki maharetlerini gösterir
aslında bunu yazınca korktum, hareketsiz olması herhangi bi sıkıntı olduğunu göstermez dimi doktor gayet sağlıklı falan demişti. korktum şuan
Yok canım bişey olmaz Allahın izniyle içüni ferah tut. Onlar içerde çok korunmalı şekilde büyüyolar merak etme. Ben en son dr gittiğimde bebek sağ tarafımdaydı. Doktor cinsiyeti görmek için öyle bir bastırdıki aleti resmen orası oyuldu sandım. İki gün ağrıdı düşün. Ama sonra geçti.Kızlar bugün sağlık ocağına gittim. Karnım gergin yumuşasın diye biraz bastırdı. Kalp atışını dinlemek için. Bir şey olur mu? Parmaklarıyla gelişigüzel karnımı bastırdı korktum yaaa. Lütden cevap yazın
Yaaa eşinin heycanına hasta oldum:) msşaAllah size. Benimde kızlar çok heyecanlı.3bucukta bugun randevum. Valla sabahtan beri su iciyorum uyumasin diye. Paso yatip dinlendim. Birazdan cikariz evden bi parca da cikolata yiyecem. Bugun orduyla gittigim icin hareketli olsun istiyorum esim goremedi zavallim ne zaman gitsem onla uyuyor. Takla atiyor diyorum inanmiyo. Kardesimde uyurken denk geldi. Oyle olunca bugun taklalarini gostersin istiyormsabah esim kalkti tiras oldu dus aldi bebegimi gorcem diye. Adam hazirlik yapiyo kizimi gorcem dedi. Dedim daha belli degil cinsiyeti kiz deyip oglumu uzme dedim
Canım bol bol öksür ama şiddetli. Ozaman takla atıyolar içerde, taklayada uyanır heralde:)Yaa doktordan ciktik uyuyor. Suan tost ve meyve suyu aldim. Tekrar gircez doktorun yanina. Nasil uyanir yaa ikidir uyuyo. Eller kulakta ayaklar agzinin orda. Iki buklumdu. Nasil uyaniyor bu sipalaruyumasi da normalmis oyle dedi. Bu donem cok uyurlarmis
ben gecen gittigimde uyuyirdu ama cinsiyet icin musaitti bebek 100de 100kiz demisti o zmana benimki az edepsiz galiba hemen aciyor gosteriyor :)) ben cikolata ve meyve suyu iciyorum ama nasil uyanir bilemedim az ultrasonla kiprastirmadimiYaa doktordan ciktik uyuyor. Suan tost ve meyve suyu aldim. Tekrar gircez doktorun yanina. Nasil uyanir yaa ikidir uyuyo. Eller kulakta ayaklar agzinin orda. Iki buklumdu. Nasil uyaniyor bu sipalaruyumasi da normalmis oyle dedi. Bu donem cok uyurlarmis
çok sağol canımB
Gittiğimde sorcam canım haftaya gidiyorum sanıyordun öyle hatırlıyorum ama ay sonuymus randevum o zaman sorar yazarım buraya
valla ben çikolata ve portakal suyu içtim öyle dedi doktorun asistanı. banamısın demedi. eşşek babası gibi inatçı çıktı kılını kıpırdatmadıYaa doktordan ciktik uyuyor. Suan tost ve meyve suyu aldim. Tekrar gircez doktorun yanina. Nasil uyanir yaa ikidir uyuyo. Eller kulakta ayaklar agzinin orda. Iki buklumdu. Nasil uyaniyor bu sipalaruyumasi da normalmis oyle dedi. Bu donem cok uyurlarmis
Bir de bebeğin kucukse daha zor olacak. Benim bebeğim kardeşi doğduğunda daha 1 buçuk yaşında olacak. Ikiside bebek.Günaydın kızlar oglumda hastanede annem kalmak istedi ven karismiyorum dedim aranizda halledin sonra kimse bana kirilmasın annemde ilk gece ben kalim demis kv demde bi tane kizi var istiyo kalsin die müsade etmis annem kaldı ama bu sefer ben kalmam asla diyo hastanede kv gelsin diyo birde esimin dayisinin hanımı var ben dedim oglum icinde izin alim hastanede yanimda kalsin durmaz yoksa gece benden başka kimsede uyumuyo yemek yemiyo birde bi kişilik daha refakatći parasi oderim kv ile yengesi kalır yanımda napim baska bi cozum gelmiyo aklima eve gelincede kv kalir annemde yakın buyukle ilgilenir uada benle 2 cocuk olunca mecbur iki kisi lazim oluyo zor hoksa
Bak tosbagya ya yine gostermiycekYaa doktordan ciktik uyuyor. Suan tost ve meyve suyu aldim. Tekrar gircez doktorun yanina. Nasil uyanir yaa ikidir uyuyo. Eller kulakta ayaklar agzinin orda. Iki buklumdu. Nasil uyaniyor bu sipalaruyumasi da normalmis oyle dedi. Bu donem cok uyurlarmis
Benimde oyle olcak aralari ama kizim dogdugunda da kimseyi cagirmamistim eve tek baktim yine cagirmiycam kimseyi gereksiz kalabalik.insallah sagligimiz yerinde olur agrimiz sizimiz olmazda kimseye ihtoyac duymayizBir de bebeğin kucukse daha zor olacak. Benim bebeğim kardeşi doğduğunda daha 1 buçuk yaşında olacak. Ikiside bebek.
Cok tesekkur ederim, bu listeye gore yeterli yemiyomusumKoalina sıkmalık portakal bulamadığında, limonataya geç demişti doktorum. Evde kendin yapacaksın, hazır değil.
Selam kızlar. Cinsiyet öğrenenler gözünüz aydın. Öğrenemeyeler de bi an önce öğrensin inşallah
Burçlarla ilgili bir arkadaşım var akrep burcundaki kızlar nasıl olur dedim. Tuttuğunu koparır, biraz ketum olur herşeyi konuşmaz ama çevresi tarafından dikkat çekici bulunur dedi. Tutkuludur,hareketi gezmeyi sever diye anlattı. Hoşuma gitti sizinle paylaşayım dedim
Allah gönlünüze göre vermiş ne güzel. Kız olacağı zaman sevinen kişiler duyunca çok mutlu oluyorumKizlaaaraydingelini Y yagmur_20 ysmnfth pullubiber
Tekrar doktorun yanina girdik ama bu arada ben hareket etsin diye yedigim tostu 10 dk sonucunda cikardigim icin oylece girdik tekrar ultrasona. Sonuc ise %100 KIZ dediyine uyuyodu bucuruk ama bacaklari acmis havadaydi. Doktor tepeden bakinca kabak gibi ortadaydi hersey Esim rahatladii. pinkstrap tahminin tuttu hemen anneme ve kv ye haber verdik. Mide ilaci vermedi. Yeni cikan makalelerde mide ilaclarindaki asit bebegi etkileyebiliyomus. Mide ilaci icin erken suan dedi. Kramp icin magnezyum verdi. Omegaya erken ceviz badem tuket simdilik dedi. Gayet iyiydi findik ben esimle anlasmistim oncesinde kiz olursa sen oglan olursa ben koyacam diye. Yol boyu seslendi bebege. Bide diyo ki hadi acidim ikinci isim istersen sen koy dedi. Lutfettin yaa sagol dedim annemle cak bi beslik biz biliyoduk basindan beri dedi. Cok sukur yaa bugunu de saglikla atlattim. Darisi ogrenemeyenlerin basina. Hemen oyumu vereyim
Allah gönlünüze göre vermiş ne güzel. Kız olacağı zaman sevinen kişiler duyunca çok mutlu oluyorumbenim eşim de kız babası olmaktan çok memnun. Bi tane kızımız var ikincisi de kız olacak diye çok sevindi. Hatta ben değişik olsaydı bu sefer diye takıldım yok aşkım yaa büyüyünce de iki kız daha iyi anlaşırlar dedi bana
Canım ben fakülteye gidiyorum dr.um orda diye orda çıktı veriyor ama CD falan vermiyor belki acibademde veriliyor olabilir.Hanımlar uzun zamandır girmiyorum... takip edemedim..
ayrıntılı ultrason zamanı geliyor... 18. Haftamdayım
İzmit te olup da ayrıntılı ultrasona giden - gidecek olanlar ... nereye gideceksiniz ?
Bir kaç yeri aradım bilgi almak için..
Eşim de görmedi cinsiyetini öğrendiğim hafta, şimdi gelmek istiyor ama renkli çıktı veren bir yere gitmek istiyoruz fotoğraf ve video cd içinde.... Kocaeli tıp Merkezi cd vermiyormuş
El cevap lütfen :)
hayirli ugurlu ulsun canim insaallah bundan sonrasi tekmeleri hissetmeye artik :)Kizlaaaraydingelini Y yagmur_20 ysmnfth pullubiber
Tekrar doktorun yanina girdik ama bu arada ben hareket etsin diye yedigim tostu 10 dk sonucunda cikardigim icin oylece girdik tekrar ultrasona. Sonuc ise %100 KIZ dediyine uyuyodu bucuruk ama bacaklari acmis havadaydi. Doktor tepeden bakinca kabak gibi ortadaydi hersey Esim rahatladii. pinkstrap tahminin tuttu hemen anneme ve kv ye haber verdik. Mide ilaci vermedi. Yeni cikan makalelerde mide ilaclarindaki asit bebegi etkileyebiliyomus. Mide ilaci icin erken suan dedi. Kramp icin magnezyum verdi. Omegaya erken ceviz badem tuket simdilik dedi. Gayet iyiydi findik ben esimle anlasmistim oncesinde kiz olursa sen oglan olursa ben koyacam diye. Yol boyu seslendi bebege. Bide diyo ki hadi acidim ikinci isim istersen sen koy dedi. Lutfettin yaa sagol dedim annemle cak bi beslik biz biliyoduk basindan beri dedi. Cok sukur yaa bugunu de saglikla atlattim. Darisi ogrenemeyenlerin basina. Hemen oyumu vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?