2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende okadar çikolata muz portakal suyu ama tık yok ellerini yüzüne kapatmış uyuyordu

Kızlar uykucu demekki hayili olsun canım sağlıkla sıhhatle insallah

yaa bnm babam ne yapsin ya 3kiz kardesi 3 muzudeverkek diye beklemis :) ablamin 2 kizi var bnmde 3. kiz torun adamcagiz saglikli lsunda dedi sadece

Tamam canım öyle yaparım. Sağlık ocağı ben istemeden baktı. Kendi doktorum 1 defa dinletmişti. Sağlık ocağı 2 defadır dinledi.

Yaa ne güzel kuzum, rabbim adıyla sağlığıyla yaşatsın inşallah. ama tostun sonuna üzüldüm. yazık olmuş ikinci isim düşünmeye başla işte ne güzel

Yaa ne güzel kuzum, rabbim adıyla sağlığıyla yaşatsın inşallah. ama tostun sonuna üzüldüm. yazık olmuş ikinci isim düşünmeye başla işte ne güzel

Tek isim iyidir yaa. Esimin derdi hadi kimlikte ikinci ismi olsun ama zaten herkes benim sectigimi dicek diyo. Adam teoriler uretiyo ama ben tek isim sevdigim icin sorun yok tum sulale ismi de sevdi. Hatta erkek kardesim hemen simdiden mail adresi acalim diyo manyak

Beni de ekleyebilir misin artik.
Yas 28
Son adet tarihi 24 subat
Beklenen dogum tarihi belli degil ama esim 28 kasim o gun olsun :)
Cinsiyet kiz
Sehir Ankara

ayy hadi gozun aydin canimm ben daha 2 hafta sonra giricem nasil streskiyin anlatamam yaa

Benimde oyle olcak aralari ama kizim dogdugunda da kimseyi cagirmamistim eve tek baktim yine cagirmiycam kimseyi gereksiz kalabalik.insallah sagligimiz yerinde olur agrimiz sizimiz olmazda kimseye ihtoyac duymayiz
Ah ah gülüm normal doğumu sırf bu yüzden istemiştim ama sezeryan doğum oldu ilk bebegime değil kendime bile yetemedim 20 gün yataktan kalkamadim çok ağır bur ameliyat geçirdim. Normalde canı hiç tatlı değildir ama ben böyle bir agri sancı görmedim.
Normal doğumun gözünü sevim bir gün çek kurtul.

Beni de ekleyebilir misin artik.
Yas 28
Son adet tarihi 24 subat
Beklenen dogum tarihi belli degil ama esim 28 kasim o gun olsun :)
Cinsiyet kiz
Sehir Ankara

Daha önce yazmış mıydın canım gözümden kaçmış kusura bakma...

Merhaba hanımlar ben önceden aralık anneleri 2016 grubundaydım. Kızımı 1 aralık 2016 da kucağıma aldım sağ salim. Şimdi 2. Bebeğime hamileyim kasımda doğum olacak Allah nasip ederse. Ben 18. Hafta içindeyim ama bebeğim daha hareket etmiyor. Ayrıca 4 lü test yaptırdım down sendromu riski yüksek çıktı ama ayrıntılı ultrasonda herşey normal çıktı o yüzden kafama takmıyorum. Bide ben en başından beri erkek hissetmiştim batmanda 2 doktor erkek dedi mersine geldim kız dediler :) ama nedense hala erkek hissediyorum. Yanlış anlaşılmasın erkek istediğimden değil kızımdaki hamilelikte yaşamadığım şeyleri yaşadım,kızım erkek çocuğuna çok benzer arkası erkek dediler belki bunlar sebep ama ayrıntılı ultrasona bakan doktor 18.haftadan sonra kesin belli olur dedi. Allah hepimize hayırlı evlatlar versin herşeyden öncesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…