2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ben aşı oldum bugün tetanoz ağrıyacak dendi bana ama ağrımıyor. Neden ki? Aşı da bozukluk yoktur demi. İllahi ağrıması mı lazım

Kusum bende sezeryan oldum 4 saat sonra ayaktaydim ertesi gun kizim kucagimda yuruyerek ciktim hastaneden aksama misagir agirladim hic yatmadim.öksürmedikce agrimda olmadi.o yuzden kimseye ihtiyac duymadim.seninki zor gecmis demekki ikinci belki kolay olur

Aaay cok sevindim ya kiz annesi olarak gozun aydin diyorum saglikla gelsin prensesiniz

Senin gibi konuşanlara asla inanmayacak kadar agri çektim düşün ne kadar acı çektiğimi.
Ama herkesin ameliyatı ve bünyesi bir değilmiş zamanla onu anladım.
Demekki senin gibi kolay atlatan da varmış en son kabul ettim.
Şimdi doktora suç atıyorum acilarim sanki onun suçu gibi ona ameliyat olmicam bu sefer başka doktora gidecem bakalım. Keşke diyorum ki normal doğum yapabilirsin deseler de normal doğum yapsam. Sen ne güzel cekmemissin ben hamilelik nedir bilemedim dogurdum sezeryan ama sanki her gün doğum sancısı çektim öldüm öldüm dirildim bebegimi kucaklayıp sevemedim bile kahroldum. Şimdi sadece korkuyorum yine aynı acıları çekmek istemiyorum

Kızlar gebelik döneminde kullandiginiz şampuan, krem , makyaj malzemesi gibi malzemelere dikkat ediyor musunuz? Doğal olup olmamasına yada içeriklerine filan..internette bu tarz şeyler okudum ve ben hiç dikkat etmiyordum içime bir kurt düştü

Herseyde vardir bir hayir kuzu. Seninki cok sancili olmus gercekten. Bugun dojtorda kadinin biri dogum yapmis. Kadinin boy 1.57cm 90 kilo civariymis. Benim degil diger doktor demiski bu bebek en fazla 3.700kg dir normal dogurursun. Ve cocuk 4.200kg dogmus. O kadar zor olmus ki karnina bastiran ebenin kolu morarmis. Hasta da sezeryan olsun demeyince cok zor bir dogum gecmis. Konusuyolardi bende tabi kulak misafiri oldum. Insallah dogumlarimiz kolay olur. Rabbim ona gore sabrini da verir diye dua etmekten baska caremiz yok

Gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah, Rabbim hayırlı evlat etsin

Olabilir bak doktordandir belki.15 gun arayla benden sonra normal dogum yapan arkadasim 40 gunden fazla yatti dikisleri tutmadi tekrar diktiler enfeksiyon kapti...normal dogum yapanda sorun yasayabiliyor.insallah 2.si cok guzel cok rahat gecer

Ben makyaj fln gapmiyorum canim. Ama gunes kremidir normal kremdir dr.tuna nin urunlerini kullaniyorum kozmetik olarak. Onun disinda bir urun kullanmiyorum

Yazim sertligi olmus kusura bakma valla dikkat etmedim kendi adima artik dedim yoksa sagolasin canim insallah hepimizin sipasi hayirli olur

Estağfurullah canım ne kusuru :) yazı olunca mimikdir ses tonudur olmadan tam olarak insan bazen kendini ifade edemiyor valla :) bu arada eşinin koyduğu ismi çok merak ettim

Merhaba hanımlar bir eğitimci olarak istatistiki bir bilgiyi yazdım kafamdan uydurmuyorum isteyenler PİSA test sonuçlarına bakabilir ,ayrıca elhamdürillah müslümanım@pinkstrap canım en çok da senin yorumuna şaşırdım 2018 kasım annelerinde senin yazdığın kaynana görümce dedikodularının da yeri var mıdır tartışmak gerekir.hakkı geçenlerden Allah razı olsun ,sağlıkla kucağınıza alın yavrularınızı.sevgiyle kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…