Yok yok agrimasada olur kisiden kisiye degisiyor agrı durumuKızlar ben aşı oldum bugün tetanoz ağrıyacak dendi bana ama ağrımıyor. Neden ki? Aşı da bozukluk yoktur demi. İllahi ağrıması mı lazım
Kusum bende sezeryan oldum 4 saat sonra ayaktaydim ertesi gun kizim kucagimda yuruyerek ciktim hastaneden aksama misagir agirladim hic yatmadim.öksürmedikce agrimda olmadi.o yuzden kimseye ihtiyac duymadim.seninki zor gecmis demekki ikinci belki kolay olurAh ah gülüm normal doğumu sırf bu yüzden istemiştim ama sezeryan doğum oldu ilk bebegime değil kendime bile yetemedim 20 gün yataktan kalkamadim çok ağır bur ameliyat geçirdim. Normalde canı hiç tatlı değildir ama ben böyle bir agri sancı görmedim.
Normal doğumun gözünü sevim bir gün çek kurtul.
Aaay cok sevindim ya kiz annesi olarak gozun aydin diyorumKizlaaar@aydingelini Y yagmur_20 @ysmnfth pullubiber
Tekrar doktorun yanina girdik ama bu arada ben hareket etsin diye yedigim tostu 10 dk sonucunda cikardigim icin oylece girdik tekrar ultrasona. Sonuc ise %100 KIZ dediyine uyuyodu bucuruk ama bacaklari acmis havadaydi. Doktor tepeden bakinca kabak gibi ortadaydi hersey Esim rahatladii. pinkstrap tahminin tuttu hemen anneme ve kv ye haber verdik. Mide ilaci vermedi. Yeni cikan makalelerde mide ilaclarindaki asit bebegi etkileyebiliyomus. Mide ilaci icin erken suan dedi. Kramp icin magnezyum verdi. Omegaya erken ceviz badem tuket simdilik dedi. Gayet iyiydi findik ben esimle anlasmistim oncesinde kiz olursa sen oglan olursa ben koyacam diye. Yol boyu seslendi bebege. Bide diyo ki hadi acidim ikinci isim istersen sen koy dedi. Lutfettin yaa sagol dedim annemle cak bi beslik biz biliyoduk basindan beri dedi. Cok sukur yaa bugunu de saglikla atlattim. Darisi ogrenemeyenlerin basina. Hemen oyumu vereyim
Senin gibi konuşanlara asla inanmayacak kadar agri çektim düşün ne kadar acı çektiğimi.Kusum bende sezeryan oldum 4 saat sonra ayaktaydim ertesi gun kizim kucagimda yuruyerek ciktim hastaneden aksama misagir agirladim hic yatmadim.öksürmedikce agrimda olmadi.o yuzden kimseye ihtiyac duymadim.seninki zor gecmis demekki ikinci belki kolay olur
Artık diye yazınca zannettim ki çok uzun zamandir eklemedimPC başına geçince halledeceğim inşallah canım. Hayırlı olsun kızçen bu arada :)
Elinden geldiği kadar uyarsan hem bebeğin hem senin sağlıklı kilo almanız için iyi olur.Cok tesekkur ederim, bu listeye gore yeterli yemiyomusum
Senin gibi konuşanlara asla inanmayacak kadar agri çektim düşün ne kadar acı çektiğimi.
Ama herkesin ameliyatı ve bünyesi bir değilmiş zamanla onu anladım.
Demekki senin gibi kolay atlatan da varmış en son kabul ettim.
Şimdi doktora suç atıyorum acilarim sanki onun suçu gibi ona ameliyat olmicam bu sefer başka doktora gidecem bakalım. Keşke diyorum ki normal doğum yapabilirsin deseler de normal doğum yapsam. Sen ne güzel cekmemissin ben hamilelik nedir bilemedim dogurdum sezeryan ama sanki her gün doğum sancısı çektim öldüm öldüm dirildim bebegimi kucaklayıp sevemedim bile kahroldum. Şimdi sadece korkuyorum yine aynı acıları çekmek istemiyorum
Gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah, Rabbim hayırlı evlat etsinKizlaaar@aydingelini Y yagmur_20 @ysmnfth pullubiber
Tekrar doktorun yanina girdik ama bu arada ben hareket etsin diye yedigim tostu 10 dk sonucunda cikardigim icin oylece girdik tekrar ultrasona. Sonuc ise %100 KIZ dediyine uyuyodu bucuruk ama bacaklari acmis havadaydi. Doktor tepeden bakinca kabak gibi ortadaydi hersey Esim rahatladii. pinkstrap tahminin tuttu hemen anneme ve kv ye haber verdik. Mide ilaci vermedi. Yeni cikan makalelerde mide ilaclarindaki asit bebegi etkileyebiliyomus. Mide ilaci icin erken suan dedi. Kramp icin magnezyum verdi. Omegaya erken ceviz badem tuket simdilik dedi. Gayet iyiydi findik ben esimle anlasmistim oncesinde kiz olursa sen oglan olursa ben koyacam diye. Yol boyu seslendi bebege. Bide diyo ki hadi acidim ikinci isim istersen sen koy dedi. Lutfettin yaa sagol dedim annemle cak bi beslik biz biliyoduk basindan beri dedi. Cok sukur yaa bugunu de saglikla atlattim. Darisi ogrenemeyenlerin basina. Hemen oyumu vereyim
Olabilir bak doktordandir belki.15 gun arayla benden sonra normal dogum yapan arkadasim 40 gunden fazla yatti dikisleri tutmadi tekrar diktiler enfeksiyon kapti...normal dogum yapanda sorun yasayabiliyor.insallah 2.si cok guzel cok rahat gecerSenin gibi konuşanlara asla inanmayacak kadar agri çektim düşün ne kadar acı çektiğimi.
Ama herkesin ameliyatı ve bünyesi bir değilmiş zamanla onu anladım.
Demekki senin gibi kolay atlatan da varmış en son kabul ettim.
Şimdi doktora suç atıyorum acilarim sanki onun suçu gibi ona ameliyat olmicam bu sefer başka doktora gidecem bakalım. Keşke diyorum ki normal doğum yapabilirsin deseler de normal doğum yapsam. Sen ne güzel cekmemissin ben hamilelik nedir bilemedim dogurdum sezeryan ama sanki her gün doğum sancısı çektim öldüm öldüm dirildim bebegimi kucaklayıp sevemedim bile kahroldum. Şimdi sadece korkuyorum yine aynı acıları çekmek istemiyorum
Kızlar gebelik döneminde kullandiginiz şampuan, krem , makyaj malzemesi gibi malzemelere dikkat ediyor musunuz? Doğal olup olmamasına yada içeriklerine filan..internette bu tarz şeyler okudum ve ben hiç dikkat etmiyordum içime bir kurt düştü
Yazim sertligi olmus kusura bakma valla dikkat etmedim kendi adima artik dedim yoksasagolasin canim insallah hepimizin sipasi hayirli olur
Gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah, Rabbim hayırlı evlat etsin
Estağfurullah canım ne kusuru :) yazı olunca mimikdir ses tonudur olmadan tam olarak insan bazen kendini ifade edemiyor valla :) bu arada eşinin koyduğu ismi çok merak ettim
Saol canim darisi basina :) stres yapma dicemde insanin elinde olmuyor. İnsallah tertemiz cikar canim rahat olmaya calis genelde sorun cikmiyomusayy hadi gozun aydin canimm ben daha 2 hafta sonra giricem nasil streskiyin anlatamam yaa
Ben çok hafif de olsa yapıyorum canım artık iyice azalticam sanirimBen makyaj fln gapmiyorum canim. Ama gunes kremidir normal kremdir dr.tuna nin urunlerini kullaniyorum kozmetik olarak. Onun disinda bir urun kullanmiyorum
insaallah canim hayirlisi bakalimSaol canim darisi basina :) stres yapma dicemde insanin elinde olmuyor. İnsallah tertemiz cikar canim rahat olmaya calis genelde sorun cikmiyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?