2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ben canim istedigin makyaj yapiyorum arada ojede suruyorum kendimi oyle kasmadim yani sadece koltuk alti rollunumu bitkisel diye yves rohcerden aldim gun boyu tenime kullaniyorum diye bide pafum kullanmadim zaten migrenden dolayi kokulu biseye tahammulum yok

Bir eğitimci olarak 100-200 kişi üzerinde ve sadece belli alanlarda yapılan bir TESt ile nasıl 1.5 milyar bir İslam toplumuna genellemeyi bir gerçek olarak sunup bunu üstüne basarak paylaşmanızın gayesini anlamış değilim. Gerçek bir eğitimci iseniz nacizene tavsiyem lütfen bu tartınızı öğrenciler üzerinde uygulamayın. Söylenecek çok şey var ama sizin yaptığınız hatayı anladığınızı düşünüyorum.

Anladım canım çok teşekkür ederim cevabın icin

Kızlar aranızda vajinanın ön kemik kısmında sanki klitoris ağrıyormuş gibi ve yanlardan içe doğru batmalar yaşayan varmı????

Noldu ya

Makyaj yapmıyorum, şampuan, sabun, diş macunu, duş jeli rahatsız ettiği için geçen gün Saraçoğlunun ürünlerinin aldım, henüz gelmedi gerçi, bayram üstü kargolar yoğun herhalde. Benim tamamen kullanamamdan kaynaklı organiğe geçmem, sanki her kullandığımı yutuyormuşum hissi oluşuyor, sonrası zaten bulantı vs.

Mesele dininin ne olduğu değil, mesele bir tarafı aşağılıyor oluşundu, yoksa gayet farkındayım mesajlarından dininin, İslamofobi ortadayken, benim için bir geçerliliği yok PİSA testinin. İstatistiği yazış amacında bilgilendirmek değil, tenten'in mesajına cevap olarak, öncelikli olarak onu hedef alarak, İslam Dünyasını aşağılamaktı.
Herkes her konuyu konuşabilir (ki ben kayınvalidemin dedikodusunu yapmadım, görümcem de yok) ama forumun her yerinde siyasi, dini konularda polemikler, kışkırtmalar, aşağılamalar yasak.
Bizim bu konuda oluş amacımız bebeklerin gelişimi, tek ortak noktamız aynı ay doğuracak oluşumuz. Ben kimsenin siyasi, dini görüşünü, tahammülsüzlüğünü bilmek istemiyorum, kimsenin de bilmek isteyeceğini sanmıyorum. Konuyu açtığın an olması en normal şey, fikir ayrılığına düşmendi ve düştün, bunun içinde gitmene gerek yok, o konu farklı bu konunun amacı farklı.

Son düzenleme:
Kızlar aranızda vajinanın ön kemik kısmında sanki klitoris ağrıyormuş gibi ve yanlardan içe doğru batmalar yaşayan varmı????
Bahsettiğin çatı ağrısıysa o ağrılar olacak normal, biraz erken gibi geldi, başka başlayan varsa yazar, benim sadece bacak birleşim noktasında başladı. Doktorun ağrının başladığını bilirse magnezyum başlatacaktır.

SSVD'yi araştırdın mı? Sezeryan sonrası vajinal doğumu destekleyen doktorlar var, bunları araştırıp doktorunu onlardan seçersen, doğum anında herhangi bir sorun çıkmadığı sürece, normal doğum yapabilirsin.

Çok teşekkür ederim cevabın için yves rocher almayı düşünmüştüm ama saracogluna da bakacağım hemen

Çok teşekkür ederim cevabın için yves rocher almayı düşünmüştüm ama saracogluna da bakacağım hemen
Organik ürün deyince aklıma direkt o geldi, diğerler markalara hiç bakmadım bile. Sen yine de karşılaştırırsın. Kargom gelmiş olsaydı, deneyip daha rahat tavsiye edebilirdim.

Araştırdım ve bir tanesiyle görüşeceğim bakalım ama çok ne zorlamicam olursa olur olmazsa vardır bir hayır der yine kendimi karniyarik gibi kestiririm napim başka?

Araştırdım ve bir tanesiyle görüşeceğim bakalım ama çok ne zorlamicam olursa olur olmazsa vardır bir hayır der yine kendimi karniyarik gibi kestiririm napim başka?
Ben doktorumla görüştüm, toplamda 18 ay falan olacak 2 doğumum arasında olumsuz bir görüş belirtmedi, dosyama direkt Ssvd yazdı, doğum yaklaştıkça dikişlerde sorun olmazsa ya da doğum anında bir sorun yaşamazsan normal yapabilirsin.
Yine de kendini daraltma, ben de sorun yaşadım sezeryan isteyeceğim en son şey ama mecbur kalınırsa yapacak birşey yok, belki bu sefer o kadar zorlanmayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…