ben canim istedigin makyaj yapiyorum arada ojede suruyorum kendimi oyle kasmadim yani sadece koltuk alti rollunumu bitkisel diye yves rohcerden aldim gun boyu tenime kullaniyorum diye bide pafum kullanmadim zaten migrenden dolayi kokulu biseye tahammulum yokKızlar gebelik döneminde kullandiginiz şampuan, krem , makyaj malzemesi gibi malzemelere dikkat ediyor musunuz? Doğal olup olmamasına yada içeriklerine filan..internette bu tarz şeyler okudum ve ben hiç dikkat etmiyordum içime bir kurt düştü
Merhaba hanımlar bir eğitimci olarak istatistiki bir bilgiyi yazdım kafamdan uydurmuyorum isteyenler PİSA test sonuçlarına bakabilir ,ayrıca elhamdürillah müslümanım@pinkstrap canım en çok da senin yorumuna şaşırdım 2018 kasım annelerinde senin yazdığın kaynana görümce dedikodularının da yeri var mıdır tartışmak gerekir.hakkı geçenlerden Allah razı olsun ,sağlıkla kucağınıza alın yavrularınızı.sevgiyle kalın
Anladım canım çok teşekkür ederim cevabın icinben canim istedigin makyaj yapiyorum arada ojede suruyorum kendimi oyle kasmadim yani sadece koltuk alti rollunumu bitkisel diye yves rohcerden aldim gun boyu tenime kullaniyorum diye bide pafum kullanmadim zaten migrenden dolayi kokulu biseye tahammulum yok
Noldu yaMerhaba hanımlar bir eğitimci olarak istatistiki bir bilgiyi yazdım kafamdan uydurmuyorum isteyenler PİSA test sonuçlarına bakabilir ,ayrıca elhamdürillah müslümanım@pinkstrap canım en çok da senin yorumuna şaşırdım 2018 kasım annelerinde senin yazdığın kaynana görümce dedikodularının da yeri var mıdır tartışmak gerekir.hakkı geçenlerden Allah razı olsun ,sağlıkla kucağınıza alın yavrularınızı.sevgiyle kalın
Bende yazmıştım. Geçen baktım göremedim. Tekrar yazıyorum canımDaha önce yazmış mıydın canım gözümden kaçmış kusura bakma...
Makyaj yapmıyorum, şampuan, sabun, diş macunu, duş jeli rahatsız ettiği için geçen gün Saraçoğlunun ürünlerinin aldım, henüz gelmedi gerçi, bayram üstü kargolar yoğun herhalde. Benim tamamen kullanamamdan kaynaklı organiğe geçmem, sanki her kullandığımı yutuyormuşum hissi oluşuyor, sonrası zaten bulantı vs.Kızlar gebelik döneminde kullandiginiz şampuan, krem , makyaj malzemesi gibi malzemelere dikkat ediyor musunuz? Doğal olup olmamasına yada içeriklerine filan..internette bu tarz şeyler okudum ve ben hiç dikkat etmiyordum içime bir kurt düştü
Mesele dininin ne olduğu değil, mesele bir tarafı aşağılıyor oluşundu, yoksa gayet farkındayım mesajlarından dininin, İslamofobi ortadayken, benim için bir geçerliliği yok PİSA testinin. İstatistiği yazış amacında bilgilendirmek değil, tenten'in mesajına cevap olarak, öncelikli olarak onu hedef alarak, İslam Dünyasını aşağılamaktı.Merhaba hanımlar bir eğitimci olarak istatistiki bir bilgiyi yazdım kafamdan uydurmuyorum isteyenler PİSA test sonuçlarına bakabilir ,ayrıca elhamdürillah müslümanım@pinkstrap canım en çok da senin yorumuna şaşırdım 2018 kasım annelerinde senin yazdığın kaynana görümce dedikodularının da yeri var mıdır tartışmak gerekir.hakkı geçenlerden Allah razı olsun ,sağlıkla kucağınıza alın yavrularınızı.sevgiyle kalın
Bahsettiğin çatı ağrısıysa o ağrılar olacak normal, biraz erken gibi geldi, başka başlayan varsa yazar, benim sadece bacak birleşim noktasında başladı. Doktorun ağrının başladığını bilirse magnezyum başlatacaktır.Kızlar aranızda vajinanın ön kemik kısmında sanki klitoris ağrıyormuş gibi ve yanlardan içe doğru batmalar yaşayan varmı????
Bende yazmıştım. Geçen baktım göremedim. Tekrar yazıyorum canım
Yaş 35
2. Çocuk
Sat 3 mart
Tahmini doğum 8 aralık
İstanbul
SSVD'yi araştırdın mı? Sezeryan sonrası vajinal doğumu destekleyen doktorlar var, bunları araştırıp doktorunu onlardan seçersen, doğum anında herhangi bir sorun çıkmadığı sürece, normal doğum yapabilirsin.Senin gibi konuşanlara asla inanmayacak kadar agri çektim düşün ne kadar acı çektiğimi.
Ama herkesin ameliyatı ve bünyesi bir değilmiş zamanla onu anladım.
Demekki senin gibi kolay atlatan da varmış en son kabul ettim.
Şimdi doktora suç atıyorum acilarim sanki onun suçu gibi ona ameliyat olmicam bu sefer başka doktora gidecem bakalım. Keşke diyorum ki normal doğum yapabilirsin deseler de normal doğum yapsam. Sen ne güzel cekmemissin ben hamilelik nedir bilemedim dogurdum sezeryan ama sanki her gün doğum sancısı çektim öldüm öldüm dirildim bebegimi kucaklayıp sevemedim bile kahroldum. Şimdi sadece korkuyorum yine aynı acıları çekmek istemiyorum
Gözün aydın, Rabbim sağ salim kavuştursun inşallahBen geldim arkadaslar bugun bebegimin cinsiyetini ogrendim2. Oglum geliyor insallah @pinkstrap 1 ay once ulttason fotosundan tahmin etmisti dogru ciktı
Çok teşekkür ederim cevabın için yves rocher almayı düşünmüştüm ama saracogluna da bakacağım hemenMakyaj yapmıyorum, şampuan, sabun, diş macunu, duş jeli rahatsız ettiği için geçen gün Saraçoğlunun ürünlerinin aldım, henüz gelmedi gerçi, bayram üstü kargolar yoğun herhalde. Benim tamamen kullanamamdan kaynaklı organiğe geçmem, sanki her kullandığımı yutuyormuşum hissi oluşuyor, sonrası zaten bulantı vs.
Organik ürün deyince aklıma direkt o geldi, diğerler markalara hiç bakmadım bile. Sen yine de karşılaştırırsın. Kargom gelmiş olsaydı, deneyip daha rahat tavsiye edebilirdim.Çok teşekkür ederim cevabın için yves rocher almayı düşünmüştüm ama saracogluna da bakacağım hemen
Araştırdım ve bir tanesiyle görüşeceğim bakalım ama çok ne zorlamicam olursa olur olmazsa vardır bir hayır der yine kendimi karniyarik gibi kestiririm napim başka?SSVD'yi araştırdın mı? Sezeryan sonrası vajinal doğumu destekleyen doktorlar var, bunları araştırıp doktorunu onlardan seçersen, doğum anında herhangi bir sorun çıkmadığı sürece, normal doğum yapabilirsin.
Bende fermentemutfagimin urunlerini kullaniyorum instagramdan inceleyebilirsin.saracoglunu bilmiyordum hemen ona bakiym bende kusur kalmiymÇok teşekkür ederim cevabın için yves rocher almayı düşünmüştüm ama saracogluna da bakacağım hemen
Kusum aranin en az 2 yil olmasi gerekiyor senin 1 yil hic arastirma :)Araştırdım ve bir tanesiyle görüşeceğim bakalım ama çok ne zorlamicam olursa olur olmazsa vardır bir hayır der yine kendimi karniyarik gibi kestiririm napim başka?
Ben doktorumla görüştüm, toplamda 18 ay falan olacak 2 doğumum arasında olumsuz bir görüş belirtmedi, dosyama direkt Ssvd yazdı, doğum yaklaştıkça dikişlerde sorun olmazsa ya da doğum anında bir sorun yaşamazsan normal yapabilirsin.Araştırdım ve bir tanesiyle görüşeceğim bakalım ama çok ne zorlamicam olursa olur olmazsa vardır bir hayır der yine kendimi karniyarik gibi kestiririm napim başka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?