Yani gebelikle alakasi yok ama burda fermente mutfağından bahsedilince dis macunu ve rollon aldım..Gerisi yine aynı ürünler..Şampuan vs..Kızlar gebelik döneminde kullandiginiz şampuan, krem , makyaj malzemesi gibi malzemelere dikkat ediyor musunuz? Doğal olup olmamasına yada içeriklerine filan..internette bu tarz şeyler okudum ve ben hiç dikkat etmiyordum içime bir kurt düştü
Ablam ikinci kızını sezeryanla doğurdu. Töbe estafrullah sanki yogun bakımdan çıkmış gibiydi uzun süre kendine gelemedi ve hep dediğin gibi ağrısı oldu. Bende zorunlu sezeryan olcaktım ağladım resmen istemiyorum diye. Mecbur kalınca bari epidural olsun bayıltmayın dedim. İnan doğum esnasında ve sonrasında çok şükür hiç bi acı ağrı hissetmedim ve akşama yavaştan ayaklandım sabahta yürümeye başladım hatta şansıma asansör bozuktu 7 kat yürüdüm. Ablam şok geçirdi seninki sezeryansa benimki neydi dedi. Ya doktorla alakalıydı ya bünyeyle bilemiyorum ama hatta arkadaşımla karşılaşmıştık bigün. Şu hale bak sen sezeryan oldun sıfır göbek, ben normal doğurdum kocaman göbeğim kaldı dedi. Demekki sezeryan adına söylenen herşey kişiden kişiye değişen şeylermiş dedim. Rabbim hepimizin doğumlarını acısız ağrısız geçmesini nasip etsin. Çektiğimiz her acı günahlarınıza kefaret bide öyle düşünelim :) yalnız bunu yazan kişi geçmek bilmeyen mide ekşimelerine az önce isyan ediyorduSenin gibi konuşanlara asla inanmayacak kadar agri çektim düşün ne kadar acı çektiğimi.
Ama herkesin ameliyatı ve bünyesi bir değilmiş zamanla onu anladım.
Demekki senin gibi kolay atlatan da varmış en son kabul ettim.
Şimdi doktora suç atıyorum acilarim sanki onun suçu gibi ona ameliyat olmicam bu sefer başka doktora gidecem bakalım. Keşke diyorum ki normal doğum yapabilirsin deseler de normal doğum yapsam. Sen ne güzel cekmemissin ben hamilelik nedir bilemedim dogurdum sezeryan ama sanki her gün doğum sancısı çektim öldüm öldüm dirildim bebegimi kucaklayıp sevemedim bile kahroldum. Şimdi sadece korkuyorum yine aynı acıları çekmek istemiyorum
Kusura bakma canım ben görememiştim. Teşekkür ederim.Eklemişim canım hem de en başta ve en sonda 2 kere eklemişim :)
Nolduki ben anlamadim neye kırıldın.hamileyiz hepimiz bira alinganlik normal bu donem :) napalim idare etcez birbirimizi :) banada bi kere saldirgan bir uslupla biseyler yazilmisti cevap vermedim gormezden geldim...napalim olur oyle arada...ne oldugunu bulamadim ama oyle kirilip küsüp gitmeAyrıca şunu da ekleyeyimpullubiber canım senden çok şey öğrendim belli ki donanımlı bir insansın çok teşekkür ederim
Super :) hayirli ugurlu olsun guzel kızıniz saglikla al kucaginaKesinleşen cinsiyetimiz ve kız bebeğimle huzurlarınızdayımKız bebekler geride kalmış azıcık, farkı biraz azalttım
Çok şükür herşey yolunda dedi doktor, çok hareketli değildi annemlern şansına bugün. Oturuyormuş hanfendiama güzel izlettirdi kendini. Cinsiyeti de gösterdi. Doktordan çıkınca da ebebek e gidip alışveriş yaptık biraz. Annem saolsun bir sürü takım aldı kızıma
Detaylı ultrason için de ancak 25. Haftaya sıra verebildiler. Geç değil mi dedim de “30. Haftaya kadar yapılabilir” dedi. Emin olamadım 4lü test için gittiğimde tekrar soracağım doktora. Olmadı Kendimizi biraz zora sokar özele gideriz. Geç kalmış olmayalım da.
Haklısın sana da sebepsiz yere saldırgan tavır vardı.şöyle söyleyeyim 2 yıldır bu forumda yazıyorum hiç böyle saldırgan cevaplar görmemiştim,kırılmadım şaşırdım açıkçası.bazıları boş boş konuşuyor biz bir yorum bile yapmıyoruz insanlar istediğini söylesin rahatlasın bu forum bunun için var diye.2 bebeğimi kaybettim bu forum bana çok yardımcı oldu Allah razı olsun ve şunu da belirteyim kimse bu topiğin sahibi değil.sevgiyle kalınNolduki ben anlamadim neye kırıldın.hamileyiz hepimiz bira alinganlik normal bu donem :) napalim idare etcez birbirimizi :) banada bi kere saldirgan bir uslupla biseyler yazilmisti cevap vermedim gormezden geldim...napalim olur oyle arada...ne oldugunu bulamadim ama oyle kirilip küsüp gitme
Hayırlı olsun canım, Sağlıkla kucağına al inşallahKesinleşen cinsiyetimiz ve kız bebeğimle huzurlarınızdayımKız bebekler geride kalmış azıcık, farkı biraz azalttım
Çok şükür herşey yolunda dedi doktor, çok hareketli değildi annemlern şansına bugün. Oturuyormuş hanfendiama güzel izlettirdi kendini. Cinsiyeti de gösterdi. Doktordan çıkınca da ebebek e gidip alışveriş yaptık biraz. Annem saolsun bir sürü takım aldı kızıma
Detaylı ultrason için de ancak 25. Haftaya sıra verebildiler. Geç değil mi dedim de “30. Haftaya kadar yapılabilir” dedi. Emin olamadım 4lü test için gittiğimde tekrar soracağım doktora. Olmadı Kendimizi biraz zora sokar özele gideriz. Geç kalmış olmayalım da.
Hamile yastıklarından alsana canım..Efsane bişeyayy bizde iki ayrı yorgan kullanıyoruz artık yorganı rulo yapıp sarılıyorum bi yastıkta bacak arama yoksa hayatta uyuyamıyorum son zamanlar çok sıkıntılı olmaz inşallah şimdi böyleyse diye gözüm korkmuyor değil
Hayırlı ugurluuu olsuuuunnnnnnKesinleşen cinsiyetimiz ve kız bebeğimle huzurlarınızdayımKız bebekler geride kalmış azıcık, farkı biraz azalttım
İsmini merak etmiştim ama daha sonrasında söylemişsin, İsmiyle yaşasın kuzucuk :)Tek isim iyidir yaa. Esimin derdi hadi kimlikte ikinci ismi olsun ama zaten herkes benim sectigimi dicek diyo. Adam teoriler uretiyoama ben tek isim sevdigim icin sorun yok tum sulale ismi de sevdi. Hatta erkek kardesim hemen simdiden mail adresi acalim diyo manyak
Valla hiç dikkat etmedim canım aynı devam ediyorum :/Kızlar gebelik döneminde kullandiginiz şampuan, krem , makyaj malzemesi gibi malzemelere dikkat ediyor musunuz? Doğal olup olmamasına yada içeriklerine filan..internette bu tarz şeyler okudum ve ben hiç dikkat etmiyordum içime bir kurt düştü
Rabbim kızçeni size bağışlasın hayırlı evlat olsun inşallah canım :)Kesinleşen cinsiyetimiz ve kız bebeğimle huzurlarınızdayımKız bebekler geride kalmış azıcık, farkı biraz azalttım
Teşekkür ederim canım çok incesin2 2miracles cnm yanlış anlaşılmalar olabilir. Çok normal hepimiz farklı kültürlerden farklı kişilik yapılarına sahibiz ama ortak bir noktamız var. Bazı şeyler görmezden gelinmesi gerekir. Hayatta da böyle değil midir. Birde yazarken yanlış anlaşılamalar daha fazla oluyor. Kimsenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Bunun için sana destek olabilecek bir formu bırakmamanı isterim nacizane.
Aslinda alıcam canım ama bi denk gelemedi her akşam hamile yastığı alıcam bıktım artık diye uyuyup sabah unutmuş olarak kalkıyorum malesef alana kadar doğurmam inşallahHamile yastıklarından alsana canım..Efsane bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?