2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yani gebelikle alakasi yok ama burda fermente mutfağından bahsedilince dis macunu ve rollon aldım..Gerisi yine aynı ürünler..Şampuan vs..

Ablam ikinci kızını sezeryanla doğurdu. Töbe estafrullah sanki yogun bakımdan çıkmış gibiydi uzun süre kendine gelemedi ve hep dediğin gibi ağrısı oldu. Bende zorunlu sezeryan olcaktım ağladım resmen istemiyorum diye. Mecbur kalınca bari epidural olsun bayıltmayın dedim. İnan doğum esnasında ve sonrasında çok şükür hiç bi acı ağrı hissetmedim ve akşama yavaştan ayaklandım sabahta yürümeye başladım hatta şansıma asansör bozuktu 7 kat yürüdüm. Ablam şok geçirdi seninki sezeryansa benimki neydi dedi. Ya doktorla alakalıydı ya bünyeyle bilemiyorum ama hatta arkadaşımla karşılaşmıştık bigün. Şu hale bak sen sezeryan oldun sıfır göbek, ben normal doğurdum kocaman göbeğim kaldı dedi. Demekki sezeryan adına söylenen herşey kişiden kişiye değişen şeylermiş dedim. Rabbim hepimizin doğumlarını acısız ağrısız geçmesini nasip etsin. Çektiğimiz her acı günahlarınıza kefaret bide öyle düşünelim :) yalnız bunu yazan kişi geçmek bilmeyen mide ekşimelerine az önce isyan ediyordu

Sevgili anneler polemiği uzatmak derdinde değilim isteyen istediği gibi anlayabilir.dedikodu yapmak için görümceye ya da kayınvalideye sahip olmak gerekmez.sevgiler,bol kitap okumalar

Kesinleşen cinsiyetimiz ve kız bebeğimle huzurlarınızdayım Kız bebekler geride kalmış azıcık, farkı biraz azalttım
Çok şükür herşey yolunda dedi doktor, çok hareketli değildi annemlern şansına bugün. Oturuyormuş hanfendi ama güzel izlettirdi kendini. Cinsiyeti de gösterdi. Doktordan çıkınca da ebebek e gidip alışveriş yaptık biraz. Annem saolsun bir sürü takım aldı kızıma
Detaylı ultrason için de ancak 25. Haftaya sıra verebildiler. Geç değil mi dedim de “30. Haftaya kadar yapılabilir” dedi. Emin olamadım 4lü test için gittiğimde tekrar soracağım doktora. Olmadı Kendimizi biraz zora sokar özele gideriz. Geç kalmış olmayalım da.

Ayrıca şunu da ekleyeyim pullubiber canım senden çok şey öğrendim belli ki donanımlı bir insansın çok teşekkür ederim
Nolduki ben anlamadim neye kırıldın.hamileyiz hepimiz bira alinganlik normal bu donem :) napalim idare etcez birbirimizi :) banada bi kere saldirgan bir uslupla biseyler yazilmisti cevap vermedim gormezden geldim...napalim olur oyle arada...ne oldugunu bulamadim ama oyle kirilip küsüp gitme

Super :) hayirli ugurlu olsun guzel kızıniz saglikla al kucagina

Haklısın sana da sebepsiz yere saldırgan tavır vardı.şöyle söyleyeyim 2 yıldır bu forumda yazıyorum hiç böyle saldırgan cevaplar görmemiştim,kırılmadım şaşırdım açıkçası.bazıları boş boş konuşuyor biz bir yorum bile yapmıyoruz insanlar istediğini söylesin rahatlasın bu forum bunun için var diye.2 bebeğimi kaybettim bu forum bana çok yardımcı oldu Allah razı olsun ve şunu da belirteyim kimse bu topiğin sahibi değil.sevgiyle kalın

Hayırlı olsun canım, Sağlıkla kucağına al inşallah

Hamile yastıklarından alsana canım..Efsane bişey

Hayırlı ugurluuu olsuuuunnnnnn

İsmini merak etmiştim ama daha sonrasında söylemişsin, İsmiyle yaşasın kuzucuk :)
Valla hiç dikkat etmedim canım aynı devam ediyorum :/
Rabbim kızçeni size bağışlasın hayırlı evlat olsun inşallah canım :)

2 2miracles cnm yanlış anlaşılmalar olabilir. Çok normal hepimiz farklı kültürlerden farklı kişilik yapılarına sahibiz ama ortak bir noktamız var. Bazı şeyler görmezden gelinmesi gerekir. Hayatta da böyle değil midir. Birde yazarken yanlış anlaşılamalar daha fazla oluyor. Kimsenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Bunun için sana destek olabilecek bir formu bırakmamanı isterim nacizane.

Teşekkür ederim canım çok incesin

2 2miracles tabiki fikir ayrılıkları olacak burada 100 kisinin uzerindeyiz..Amaç ortak noktada bulusmak bu nokta da bebişlerimiz...Benim de fikir ayrilıklarina düstüğüm insanlar oldu ama kimse küsüp gitmedi...Buradan cok guzel şeyler ögreniyoruz sadece zaman zaman hormonlarin esiri olabiliyoruz :) Ben öğrendimki kimse senin gibi düşünmek zorunda değil bu sebeple bana aykırı gelen yorumlar olduğunu gordüğümde görmemezlikten geliyorum..Bence bide öyle yapalim sende gitme olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…