2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende ilk hamileligimin son ayinda 5 yastikla filan yatiyodum o da yatarsam...sabah 3 4 te sitenin bahcesinde aralik ayinda hirkayla turluyodum yastigi alana kadar dogurdum o yuzden bu sefer hiiic niyetlenmedim

M
Bende ilk hamileligimin son ayinda 5 yastikla filan yatiyodum o da yatarsam...sabah 3 4 te sitenin bahcesinde aralik ayinda hirkayla turluyodum yastigi alana kadar dogurdum o yuzden bu sefer hiiic niyetlenmedim
Muhtemelen benim sonumda senin gibi olacak bende çok uyanıyorum uyumakta zorluk çekiyorum şu son zamanlarda avuç içi ve ayak altı yanmalarim da eklendi

M

Muhtemelen benim sonumda senin gibi olacak bende çok uyanıyorum uyumakta zorluk çekiyorum şu son zamanlarda avuç içi ve ayak altı yanmalarim da eklendi
Ay simdi olmuyo gerci haftamda kucuk ama ilkinde varya dusta oturuyodum ya bi ara :) ayagim kovada oturuyodum buz koyuyodum icine ayy ne yandim ya....bakalim bu sefer neler olcak :)

Sabahtan belli temizlik yapıyorum. Camları sildim, tüller yıkandı takıldı ve hala makine çalışıyor. Çamaşır topla katla. Çocuklarla uğraş. Oturdum ağladım valla eşim dışarı çıktı, site içinde. Biraz önce aradım gel şu tülleri tak geri gidersin dedim. Bikaç saat işi varmış, gelince takarmış. Allah aşkına bikaç saat beklermi tül ya. Bide biliyo hemen astığımı. Onu beklemeyeceğimide biliyo. Bugün öyle daralttıki beni. İnsan bi işin ucundan tutar.

Kızlar aranızda vajinanın ön kemik kısmında sanki klitoris ağrıyormuş gibi ve yanlardan içe doğru batmalar yaşayan varmı????
Canım çok geçmiş olsun. Bende de oluyor arada magnezyum verdi doktorum. Diasporal granül magnesium direkt ismi. Toz halinde, suya dökmeden direkt ağza dökülüyor. Dışarda bile ağrı girse hemen içebiliyorum, kolay oluyor, çok kısa sürede de ağrıyı geçiriyor. Bacaklarıma da kramp giriyor, o krampları ve kramp şiddetlerini de azaltıyor. Bu arada doktorum özel bölgedeki kaslara da kramp giriyor olabilir demişti. Doktoruna bir sor sen de mutlaka, büyük ihtimalle o da magnezyum verir.

Ben de de güzel olan tek sey oydu hemen gobegim eridi sezeryan gibi degildim.
Allah hakkımızda hangisi hayırlı iş onu versin. Bebegimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalim da sonra zaten acılar geçip gidiyor.

Ay simdi olmuyo gerci haftamda kucuk ama ilkinde varya dusta oturuyodum ya bi ara :) ayagim kovada oturuyodum buz koyuyodum icine ayy ne yandim ya....bakalim bu sefer neler olcak :)

Bu sene de yaza denk geliyor. Yatak odasi artik sicak olmaya basladi. Pazartesiye salona yerlesme karari aldim bende ilerleyen aylarda da popoma klima taktirmayi dusunuyorum sicaktan nefret ediyorum yaa

Kuzum niye kendini uordun bu kadar

Erkeklere göre “yıkamasak da olur.” Yapmayınca insan rahat da etmiyor. Güle güle otur canım umarım daha da yormazsın kendini.

Kizlar hayırlı geceler geçenlerde yola cikacagimi söylemiştim. Şuan yoldayız her şey yolunda sadece ilk 1 saat içinde bı istifra ettim şalım falan battı ama iyi geldi çıkarmak kendime geldim bgn iğnemi vurdurmaya hastaneye gittim . Gitmişken bı doktora da görüneyim dedim yola çıkmadan. Sonunda kızcem normal pozisyondaydi. Ramazan bitti ya secdeden kaldırmıştı kendini suyum fazlaymis biraz şekere dikkat et dedi onun dışında boyu kilosu gayet iyiymiş bizden bu kadar

İyi geceler canlar ben dün ilk tekmeyi hissettim :) uzun süredir yılan gibi kıvrılmalar bir tarafa toplanmalar vardı ama bu sefer bariz tekme attı Yusuf bey :) bugun de 5 kere filan vurdu, hatta az önce eşim de elini karnıma koyduğunda hissetti ne güzel heyecanlar bunlar yaa elhamdülillah nasip eden Rabbime...

Ay gerçekten çok güzel heyecanlar... Ne mutlu sanaBen de ilk ne zaman hissedicem sabırsızlıkla bekliyorum doğrusu

Hayırlı yolculuklar canım. Dikkat et gene de kendine

Ay gerçekten çok güzel heyecanlar... Ne mutlu sanaBen de ilk ne zaman hissedicem sabırsızlıkla bekliyorum doğrusu

Sizin cinsiyet neydi canım erkekler erken oynar der annem :) ben iki oğlunu da baya erken hissettim gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…