- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Bende ilk hamileligimin son ayinda 5 yastikla filan yatiyodum o da yatarsam...sabah 3 4 te sitenin bahcesinde aralik ayinda hirkayla turluyodumV
Aslinda alıcam canım ama bi denk gelemedi her akşam hamile yastığı alıcam bıktım artık diye uyuyup sabah unutmuş olarak kalkıyorum malesef alana kadar doğurmam inşallahçok teşekkür ederim bu arada
Muhtemelen benim sonumda senin gibi olacakBende ilk hamileligimin son ayinda 5 yastikla filan yatiyodum o da yatarsam...sabah 3 4 te sitenin bahcesinde aralik ayinda hirkayla turluyodumyastigi alana kadar dogurdum o yuzden bu sefer hiiic niyetlenmedim
Ay simdi olmuyo gerci haftamda kucuk ama ilkinde varya dusta oturuyodum ya bi ara :) ayagim kovada oturuyodum buz koyuyodum icine ayy ne yandim ya....bakalim bu sefer neler olcak :)M
Muhtemelen benim sonumda senin gibi olacakbende çok uyanıyorum uyumakta zorluk çekiyorum şu son zamanlarda avuç içi ve ayak altı yanmalarim da eklendi
Evet canım benimkide 20 aylık olcak kısmetseBir de bebeğin kucukse daha zor olacak. Benim bebeğim kardeşi doğduğunda daha 1 buçuk yaşında olacak. Ikiside bebek.
Canım çok geçmiş olsun. Bende de oluyor arada magnezyum verdi doktorum. Diasporal granül magnesium direkt ismi. Toz halinde, suya dökmeden direkt ağza dökülüyor. Dışarda bile ağrı girse hemen içebiliyorum, kolay oluyor, çok kısa sürede de ağrıyı geçiriyor. Bacaklarıma da kramp giriyor, o krampları ve kramp şiddetlerini de azaltıyor. Bu arada doktorum özel bölgedeki kaslara da kramp giriyor olabilir demişti. Doktoruna bir sor sen de mutlaka, büyük ihtimalle o da magnezyum verir.Kızlar aranızda vajinanın ön kemik kısmında sanki klitoris ağrıyormuş gibi ve yanlardan içe doğru batmalar yaşayan varmı????
Ben de de güzel olan tek sey oydu hemen gobegim eridi sezeryan gibi degildim.Ablam ikinci kızını sezeryanla doğurdu. Töbe estafrullah sanki yogun bakımdan çıkmış gibiydi uzun süre kendine gelemedi ve hep dediğin gibi ağrısı oldu. Bende zorunlu sezeryan olcaktım ağladım resmen istemiyorum diye. Mecbur kalınca bari epidural olsun bayıltmayın dedim. İnan doğum esnasında ve sonrasında çok şükür hiç bi acı ağrı hissetmedim ve akşama yavaştan ayaklandım sabahta yürümeye başladım hatta şansıma asansör bozuktu 7 kat yürüdüm. Ablam şok geçirdi seninki sezeryansa benimki neydi dedi. Ya doktorla alakalıydı ya bünyeyle bilemiyorum ama hatta arkadaşımla karşılaşmıştık bigün. Şu hale bak sen sezeryan oldun sıfır göbek, ben normal doğurdum kocaman göbeğim kaldı dedi. Demekki sezeryan adına söylenen herşey kişiden kişiye değişen şeylermiş dedim. Rabbim hepimizin doğumlarını acısız ağrısız geçmesini nasip etsin. Çektiğimiz her acı günahlarınıza kefaret bide öyle düşünelim :) yalnız bunu yazan kişi geçmek bilmeyen mide ekşimelerine az önce isyan ediyordu
Hamile yastıklarından alsana canım..Efsane bişey
Ay simdi olmuyo gerci haftamda kucuk ama ilkinde varya dusta oturuyodum ya bi ara :) ayagim kovada oturuyodum buz koyuyodum icine ayy ne yandim ya....bakalim bu sefer neler olcak :)
Sabahtan belli temizlik yapıyorum. Camları sildim, tüller yıkandı takıldı ve hala makine çalışıyor. Çamaşır topla katla. Çocuklarla uğraş. Oturdum ağladım vallaeşim dışarı çıktı, site içinde. Biraz önce aradım gel şu tülleri tak geri gidersin dedim. Bikaç saat işi varmış, gelince takarmış. Allah aşkına bikaç saat beklermi tül ya. Bide biliyo hemen astığımı. Onu beklemeyeceğimide biliyo. Bugün öyle daralttıki beni. İnsan bi işin ucundan tutar.
Canım ev resmen göçtü. Hertaraf 1 karış toz. Bayramda bahanem oldu. Gerçekten canım çıktı. Ben yapmasam kim yapacakKuzum niye kendini uordun bu kadar
Canım ev resmen göçtü. Hertaraf 1 karış toz. Bayramda bahanem oldu. Gerçekten canım çıktı. Ben yapmasam kim yapacak
Sabahtan belli temizlik yapıyorum. Camları sildim, tüller yıkandı takıldı ve hala makine çalışıyor. Çamaşır topla katla. Çocuklarla uğraş. Oturdum ağladım vallaeşim dışarı çıktı, site içinde. Biraz önce aradım gel şu tülleri tak geri gidersin dedim. Bikaç saat işi varmış, gelince takarmış. Allah aşkına bikaç saat beklermi tül ya. Bide biliyo hemen astığımı. Onu beklemeyeceğimide biliyo. Bugün öyle daralttıki beni. İnsan bi işin ucundan tutar.
Ay gerçekten çok güzel heyecanlar... Ne mutlu sanaİyi geceler canlar ben dün ilk tekmeyi hissettim :) uzun süredir yılan gibi kıvrılmalar bir tarafa toplanmalar vardı ama bu sefer bariz tekme attı Yusuf bey :) bugun de 5 kere filan vurdu, hatta az önce eşim de elini karnıma koyduğunda hissettine güzel heyecanlar bunlar yaa elhamdülillah nasip eden Rabbime...
Hayırlı yolculuklar canım. Dikkat et gene de kendineKizlar hayırlı gecelergeçenlerde yola cikacagimi söylemiştim. Şuan yoldayız her şey yolunda sadece ilk 1 saat içinde bı istifra ettim şalım falan battı ama iyi geldi çıkarmak kendime geldim bgn iğnemi vurdurmaya hastaneye gittim . Gitmişken bı doktora da görüneyim dedim yola çıkmadan. Sonunda kızcem normal pozisyondaydi. Ramazan bitti ya secdeden kaldırmıştı kendini suyum fazlaymis biraz şekere dikkat et dedi onun dışında boyu kilosu gayet iyiymiş bizden bu kadar
Ay gerçekten çok güzel heyecanlar... Ne mutlu sanaBen de ilk ne zaman hissedicem sabırsızlıkla bekliyorum doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?