2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hanımlar bayram arefesinde bebek bekleyen anne adaylarını banlamak hiç hoşuma gitmez, bu sebeple rica ediyorum siz de haftabaşı kapanmış olması gereken meseleyi yine gündeme getirmeyin, topiklerinizde geyik yapabilirsiniz, ailevi sorunlarınızı, gebelik sorunlarınızı yazabilirsiniz sonuçta her an şu kadar haftalık hamileyim, doktor bunu verdi deme zorunluluğunuz yok, bir arada oldukça aynı topiği paylaştıkça farklı sohbetlerinizde olur normaldir, birşeye canınız sıkılmıştır yazarsınız, komik bir olay olmuştur yazarsınız kimse birşey diyemez ama topiklerinize din ve siyaset giremez yasaktır.

Teşekkür ederim canım ,küsme değil kime küseyim 3 gündür tanıdığım insanlara mı ?iyi yürekli canlara selamlar rabbim sizi incitmesin

Oh maşallah güzel sağlıklı bir yolculuk olsun o halde

Canım ev resmen göçtü. Hertaraf 1 karış toz. Bayramda bahanem oldu. Gerçekten canım çıktı. Ben yapmasam kim yapacak
Bende bugün yemizlik yaptım canım çıktı bi çorba yapim dedim oglana bakim derken yarisi tastı corbanın e malum yine hastayiz tepemden inmek istemiyo 11 kilo cocuk yemek yaparken kucagimda durcakmis babasıda kasinin ucuyla ilgileniyo iste eline yopitop vermis hertarafa sürmüs akitmis oda salliyorum uyku var uyumuyo beni tekmeliyo sinirlendim ben ona bagirdim baya bi sonra oturdum agladim sinirden ee esimde dururmu oda bana bagirdi baya bi neyim varmis neye takmisim kafayi biri biseymi demis onu sevmiyomuymusum bi suru zirilti demiyo ki bu kadin hamile sicak surekli tepesinde cocuk bide iki gun once den yemek vardi dolapta dun calisiyodu bi pisirdigim gun yendi bidaha cikmadi dolaptan bende yemek yapmadim corbanin yanina bidaha karnim acikti ddi salatasindan tut yogurduna kadar koydum onune iki koca tabak corba icti yemek yedi salatayi sildi süprdu ben bi lokmayi zor yedim cocukla bide demezmi sen anca seyini buyut yemek yapma diye oturdum sofrada bidaha agladim bugun hep agladim cocukta korktu o bana bagirinca bide hala beni sevmiyomusun diyo sevmiyoeum dedim hee bide alisverise cikmistik annesi babasiyla ev icin orda annesinede bi posta bagirdi onada sinir oldum kadinin bi sucu yok bagiriyo dun sabah girdi ise ertesi gun 3 te geldi eve isten uyumadi tabi gece haliyle bize sardi manyak

Allah kolaylık versin cnm.okurken bana sinir geldi.

Ahahha Allah kızçenin ibadetini kabul etsin
Yaa şimdiden dışarıdan da hissedilebiliyomuu, ne güzel maşallah. Bizim ilk gebelik daha hissedemiyorum
Valla canım 11 kg çocuk sürekli taşımak tabiki zor Allah kolaylık versin o bakımdan, karnına vuracağı zamanda büyük bi çocukla konuşur gibi anlat kardeşin orada vurursan üzülür ağlar diye belki faydalı olur, bağırınca daha çok yapıyolar. Eşine gelince de her gün yemek yapmak zorunda değilsin çünkü ufak bi çocuğun daha var ev işi var yetişemeyebilirsin üstüne birde hamilesin. Ben senin yerinde olsam bikaç gün hiç yemek yapmam, şimdi şeyimi büyütüyorum ve hiç bişey yapmıyorum nasılmış? Derim. He ben o adamı da öldürürm (kendi kocam bana öyle yapsa) sabahın köründe nasıl sinirlendim. Allah islah etsin canım benim

Günaydın kızlar, sabahın köründe eşim işten gelince uykum kaçtı uyuyamıyorum
Çok şükür dün işlerimi hallettim bu hafta işyerinde malum tektim dün işlerin bittiğini zarfların hazırlandığını ve benim telefonla ilgilendiğimi gören patron laf sokar gibi herşey bittimi dedi evet herşey hazır yarın gelmek boşuna külfet dedim. Ve izin verdi bizde bugün kocişe alışveriş yapıcaz, bende kendime bişeyler bakıcam elbise almıştım ama çok yakın arkadaşımda bile bile gitmiş aynısını almış hevesim kaçtı giymek pek istemiyorum bulabilirsem başka şeyler alcam inşallah

Hayirli sabahlar bayanlar. Bende uyuyamayanlar kervanindayim. Derdim ne acaba rahatlik batiyo bana.

Ve suan esine cok kizdim. Anlayis gostermek ne zor be. Puff

Ohh iyi alisverisler canim

gunaydin canimm ohh gez yap alisverisini bende doktora gdicem birazdan o yuzden erkerken kalktim yoksa hicbir kuvvet beni yataktan ayiramaz :) bizde ordan cikinca esime biseyler bakicaz bakalim :)

Sabah sabah sinirlerim bozuldu benimde. Hamile kadın bi de bütün gün iş yapmışsın ee küçük yavrun da var. Hamileliği kolay bir şey sanıyor sanırım. Azıcık anlayış çok zor değildir heralde bayram önü

Kızlar ben de iki gün önce ilk defa hissettim minnoşumu sanki içerde ittirdi kendini. Üst üste birçok kez yaptı, çok komikti. Şu reklamında yiyip gorile dönüşüyorlar ya, o çikolatadan yemiştim. Diyorum herhalde benim yaramaz da içerde bi maymuşa dönüştü, durmuyor yerinde dün gece de uyumadan önce nasıl desem, içerde pırrrr diye bir şey kayıyor gibi hissettim. Herhalde o da bizim yaramazdı. Minnoşuma iyi geceler diyip uyudum

Ramazan’ın son gününden hayırlı sabahlar anneler
Günaydın hayırlı sabahlar
3-4 gün önce hissediyordum e şimdi tık yok neden acaba Tatlı da canım istemiyor ki yiyeyim hissetiğim başka bir şey miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…