2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Günaydın hayırlı sabahlar

3-4 gün önce hissediyordum e şimdi tık yok neden acaba Tatlı da canım istemiyor ki yiyeyim hissetiğim başka bir şey miydi
Ben de dün bir kere hissettim sadece, dün de yemiştim o çikolatadan aslında ama sadece gece oldu. Bugün de daha hissetmedim mesela. Herhalde normali böyledir canım, benim de ilk gebelik diye pek bilmiyorum gerçi
Yavaş yavaş bu hissetmeler tekmelere dönüşecek. İşte o zaman tam tadını çıkaracağız

Çok saol bilgi için canım mutlaka bayramdan sonra doktoruma sorucam teşekkür ederim

Çok saol bilgi için canım mutlaka bayramdan sonra doktoruma sorucam teşekkür ederim
Allah şifa versin canım, rica ederim ne demek. Kötü bir şey değildir, korkma.

Magnezyum da verirse doktorun bir tane içiliyor günde zaten daha fazla içilmiyor, gerekmiyor da, tekrar girmiyor o ağrı. Gün için de ağrı olmazsa içmiyorum.

Ay ben yay burcuyum annem ben küçükken inşalla h cocugun senin gibi inatci harketli yerinde durmayan olurda ne çektiğimi anlarsin diyodu ne kadar temiz kalpliyse duasi kabul oluyo Allah in izniyle cocugumda yay burcu oluyo buda beni korkutmuyo degil

Tamam canım peki bayramda doktora ulaşamazsam bayram içinde ayranı maden suyu ile yapıp içsem acaba magnezyum için faydalı olurmu

Tamam canım peki bayramda doktora ulaşamazsam bayram içinde ayranı maden suyu ile yapıp içsem acaba magnezyum için faydalı olurmu
Maden suyunda da magnezyum var tabi, günde bir tane içersen onun da çok faydası olur mutlaka. Doktora gidene kadar öyle hafifler belki. Granüllerde tabi çok daha fazla olduğu için bıçak gibi kesiveriyor ağrıları, inşallah doktordan sonra da tamamen rahatlarsın.

Bu sene de yaza denk geliyor. Yatak odasi artik sicak olmaya basladi. Pazartesiye salona yerlesme karari aldim bende ilerleyen aylarda da popoma klima taktirmayi dusunuyorum sicaktan nefret ediyorum yaa
Ayy valla ben sicagi cok severdim ama bu yaz cok zor olucak gibi simdiden ayak alti yanmalari sıcaktan uyuyamamalar basladi. Evin tum pencerelerini yatarken aciyorum esim arkamdan kapatiyo cereyanda birakma oglumu diye daha karnimdakini düşüncegine beni dusunmuyo neyseki annecigim yer yatagi yapmisti her ne kadar yapma gerek yok desemde iyi ki yapmış simdi ya ben orda yatıyorum ya esim bu sekilde idare etmeye calisiyoruz ama bi ay sonra sanirim odanin her yerine klima ve vantilatör istiycem

Biraz gec olmus bi yorum olabilir ama eger hala yoldaysan hayirli yolculuklar. Masallah kızınada saglikla gelsin dünyaya

Amin canım inşallahçok saol

Ay simdi olmuyo gerci haftamda kucuk ama ilkinde varya dusta oturuyodum ya bi ara :) ayagim kovada oturuyodum buz koyuyodum icine ayy ne yandim ya....bakalim bu sefer neler olcak :)
Ayyy uykumdan uyanip gidip ayaklarımı ellerimi soğuk suyla yıkayıp tekrar yatıyorum kurumadan uyumaya çalışıyorum bakalım sonradan siddetlenecek mi yanmalarim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…