- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.885
- 448
- 32
Ben de dün bir kere hissettim sadece, dün de yemiştim o çikolatadan aslında ama sadece gece oldu. Bugün de daha hissetmedim mesela. Herhalde normali böyledir canım, benim de ilk gebelik diye pek bilmiyorum gerçiGünaydın hayırlı sabahlar
3-4 gün önce hissediyordum e şimdi tık yok neden acabaTatlı da canım istemiyor ki yiyeyim hissetiğim başka bir şey miydi
Çok saol bilgi için canım mutlaka bayramdan sonra doktoruma sorucam teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun. Bende de oluyor arada magnezyum verdi doktorum. Diasporal granül magnesium direkt ismi. Toz halinde, suya dökmeden direkt ağza dökülüyor. Dışarda bile ağrı girse hemen içebiliyorum, kolay oluyor, çok kısa sürede de ağrıyı geçiriyor. Bacaklarıma da kramp giriyor, o krampları ve kramp şiddetlerini de azaltıyor. Bu arada doktorum özel bölgedeki kaslara da kramp giriyor olabilir demişti. Doktoruna bir sor sen de mutlaka, büyük ihtimalle o da magnezyum verir.
Ha önerdim ama ben daha almadımO yastik muhtesem. Bende yeni aldim. Cok buyuk rahatlik yaaa
Bende 3-4 gün once baya hissettim aynen simdi tik yok..Böyle mi oluyormusGünaydın hayırlı sabahlar
3-4 gün önce hissediyordum e şimdi tık yok neden acabaTatlı da canım istemiyor ki yiyeyim hissetiğim başka bir şey miydi
canim ilk baslarda arada hissediyorsunsonra rutine bagliyor benimki artik otururken bile vuruyor hele yatmiyim iyice kuduruyir :)Bende 3-4 gün once baya hissettim aynen simdi tik yok..Böyle mi oluyormus
Allah şifa versin canım, rica ederim ne demek. Kötü bir şey değildir, korkma.Çok saol bilgi için canım mutlaka bayramdan sonra doktoruma sorucam teşekkür ederim
Ben normal yastıkla uyuyabiliyorum sadece ya, hamile yastığı daha mı iyidir acabaHa önerdim ama ben daha almadımgercekten öyle dimi ya
Ay ben yay burcuyum annem ben küçükken inşalla h cocugun senin gibi inatci harketli yerinde durmayan olurda ne çektiğimi anlarsin diyodu ne kadar temiz kalpliyse duasi kabul oluyo Allah in izniyle cocugumda yay burcu oluyo buda beni korkutmuyo degilBen akrep burcuyum :) Arkadaşının dediklerine %100 katılıyorum. Akrep deyince insanlar korkutucu geliyor nedense ama öyle değildir akrepler. İnatçıdır ama bu tuttuğunu koparmasını sağlar, ketumdur dolayısıyla çok iyi ve güvenilir bir dosttur ve kolay kolay kimseye güvenmediği için kazık yemez. Ben çok mutlu oldum bebeğim akrep olacağı için. Gerçi biraz gecikirse yay'a kalabilir ama o da güzel bi burç.
Tamam canım peki bayramda doktora ulaşamazsam bayram içinde ayranı maden suyu ile yapıp içsem acaba magnezyum için faydalı olurmuAllah şifa versin canım, rica ederim ne demek. Kötü bir şey değildir, korkma.
Magnezyum da verirse doktorun bir tane içiliyor günde zaten daha fazla içilmiyor, gerekmiyor da, tekrar girmiyor o ağrı. Gün için de ağrı olmazsa içmiyorum.
Maden suyunda da magnezyum var tabi, günde bir tane içersen onun da çok faydası olur mutlaka. Doktora gidene kadar öyle hafifler belki. Granüllerde tabi çok daha fazla olduğu için bıçak gibi kesiveriyor ağrıları, inşallah doktordan sonra da tamamen rahatlarsın.Tamam canım peki bayramda doktora ulaşamazsam bayram içinde ayranı maden suyu ile yapıp içsem acaba magnezyum için faydalı olurmu
Ayy valla ben sicagi cok severdim ama bu yaz cok zor olucak gibi simdiden ayak alti yanmalari sıcaktan uyuyamamalar basladi. Evin tum pencerelerini yatarken aciyorum esim arkamdan kapatiyo cereyanda birakma oglumu diyeBu sene de yaza denk geliyor. Yatak odasi artik sicak olmaya basladi. Pazartesiye salona yerlesme karari aldim bendeilerleyen aylarda da popoma klima taktirmayi dusunuyorum sicaktan nefret ediyorum yaa
İyi bari ama bu benim ikinci gebeliğim23. haftaya kadar hergün hissetmezsin dedi doktorum
bide bu haftalarda çok uyurlarmış :)
Biraz gec olmus bi yorum olabilir ama eger hala yoldaysan hayirli yolculuklar. Masallah kızınada saglikla gelsin dünyayaKizlar hayırlı gecelergeçenlerde yola cikacagimi söylemiştim. Şuan yoldayız her şey yolunda sadece ilk 1 saat içinde bı istifra ettim şalım falan battı ama iyi geldi çıkarmak kendime geldim bgn iğnemi vurdurmaya hastaneye gittim . Gitmişken bı doktora da görüneyim dedim yola çıkmadan. Sonunda kızcem normal pozisyondaydi. Ramazan bitti ya secdeden kaldırmıştı kendini suyum fazlaymis biraz şekere dikkat et dedi onun dışında boyu kilosu gayet iyiymiş bizden bu kadar
Amin canım inşallahçok saolMaden suyunda da magnezyum var tabi, günde bir tane içersen onun da çok faydası olur mutlaka. Doktora gidene kadar öyle hafifler belki. Granüllerde tabi çok daha fazla olduğu için bıçak gibi kesiveriyor ağrıları, inşallah doktordan sonra da tamamen rahatlarsın.
İyi bari ama bu benim ikinci gebeliğimDoktorum bile erken hissedersin dedi ama tık yok
Ayyy uykumdan uyanip gidip ayaklarımı ellerimi soğuk suyla yıkayıp tekrar yatıyorum kurumadan uyumaya çalışıyorum bakalım sonradan siddetlenecek mi yanmalarim :)))Ay simdi olmuyo gerci haftamda kucuk ama ilkinde varya dusta oturuyodum ya bi ara :) ayagim kovada oturuyodum buz koyuyodum icine ayy ne yandim ya....bakalim bu sefer neler olcak :)
Kızlar muayeneden çıktım bebeğin ayakları mesaneme vuruyormuş sürekli tuvaletim varmış gibi ama yok.Bir de hareketleri taa aşağıda hissediyordum korkuyordum normalmiş. Var mı aranızda böyle olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?